Медведев, педя човек, лакът вреда, отново заплашва с ядрена война

Руzкият идиот Медведев пак заплашва с ядрена война. Той е герой, достоен за перото на великия руски шовинист Достоевски

 

Откакто “втората армия” в света нападна Украйна, вторият човек в някогашния управленски тандем с Путин се напъва на втората година от инвазията да стане първи по честота на разпространяване на руzки ядрени заплахи. Спечели си първо място по осмиване в интернет от хора, които четат и пишат на руски, заради абсурдното си поведение, включително в очевидно нетрезво състояние на публични места.

 

Дмитрий Медведев и на новия си пост е втори като – заместник председател на Съвета за сигурност. Иначе беше президент на РФ (7 май 2008 – 7 май 2012) и министър-председател ( май 2012 – 16 януари 2020 на страната). Лидер е “само” на партията „Единна Русия“.

Днес се отличи отново с реакциите си в мрежата във връзка с американско-британския ракетен обстрел срещу позиции на йеменските терористи, застрашаващи международната търговия в Червено море. Определи западния отговор на въроъжените с дронове и ирански ракети пирати като опит на “англосаксите” да прикрият …”кражбите в Киев”.

Не пропусна отново да размаха ядрената заплаха. Написа, че страната му е използвала досега всичките си видове оръжия. Без ядреното. “Засега”.

Педя човек, лакът вреда. 

Откакто Путлер го скъси с още една глава в йерархията, изпращайки го на унизително ниска длъжност, Медведев вири глава в първите редици на войнствения рашистки милитаризъм.

Не става дума за личността му, а за факта, че  главатарят му в Кремъл не му дърпа юздите усмирително. Оставя го да си разиграва коня на попрището на припомнянето, че в мазето си  тази държава точи ядрена томахавка, която е готова да изрови в опасен за оцеляването на режима момент.

Става дума за идиот, заслужил това прозвище по “достойнство”, достойно за Достоевски. Отличава се като един от психопатите, които великият руски шовинист обожавал да описва в своите произведения. 

Идиот, назначен за “прорицател” на възможен ядрен апокалипсис в държава, разполагаща с потенциала да го провокира, никак не е смешен, когато се прави на страшен.  

Баналният израз “маймуна с граната” е надграден от него като ” пиян медвед с ядрена ракета”.

 

5 мнения за “Медведев, педя човек, лакът вреда, отново заплашва с ядрена война”

 1. “Педя човек – лакът вреда” – гениално!

 2. Тоя примитивен дуракь даже не може да е някаква “конкуренция” на неговите маймунски прародители.
  И въобще не трябва да се обръща внимание на алкохолизираната шлюха на ТЪПькача му Хуйло.
  Но все пак Европа и САЩ трябва ВЕДНАГА да разположат ракети със среден обсег , аналози на Пършинг 2 , на територията на Европа, след като оня терористичен ИЗРОДь Хуйло е използвал северокорейски ракети със среден обсег в Украйна. Тоя гнусен чекистки бандит не спазва договора за забрана за ракетите със среден обсег в Европа, подписан още от Горбачов.
  Така че САЩ трябва веднага да върнат Пършинг 2 в Европа.
  Най-добре е да се разположат в източноевропейските държави от НАТО- Полша, Румъния, Българуя, Финландия, Швеция, а скоро и в Украйна .
  Не може Хуйло да използва абсолютно забранени ракети, при това доставени от оня гнусен сабакоядец и канибал КимЬ от КНДРь! Трябва адекватен отговор с Пършинг 2 , или дори нови разработки , може би Пършинг 3!
  Оди на сабакоядеца ти Хуйло, оди на хуйло ти Хуйло!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 3. Медведев вече няколко стотин пъти е унищожил Албиона мисленно ,когато се напие.На практика Раша знае ,че всичките и Безаналогови оръжия са пълен боклук и в момент дето отвори някой силоз върху нея ще се изсипе божието наказание от всички части на света.

 4. Чудя се защо периодично изтъпанват пияндето Анатолич да плаши гаргите? Нали уж Усрайна е обречена, още малко и ще падне Киев, ъъъъ, Авдеевка де? Нима вторите в света отново са запецнали и трябва някой да надъха путлетариата?

 5. Този рашистки субект, действително е супер идиот! Толкова му личи, че е труден за описване!!! Сигурно взима уроци по идиотизъм и вредителство при сегашния Ким. И получава само отлични оценки!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.