“Инджевци” ! Превръщат ме в думеранг от най-висок ранг

Не знам кой е Петър Недевски. Явно е някакъв самозван “великан на мисълта”, който се опитва да (ме) обижда на “примат”, комуто “липсва мисловен процес”. Но щом му дават думата да се гаври с фамилното ми име в порнографската агенция ПИК, очевидно е някой от високо ценените от ПИКльовците техни подобия. 

И други е напопържал П. Недевски, но употребяващите порнографията за политически цели са ме (пред)почели. Извели са в заглавие и на първо място именно “инджевци”.

Голямо признание е да ме обявяват подобни екземпляри за най-големия си антипод.

А имаше време, когато сайбията на ПИК Н.Недялков ме коткаше да съм му автор. Представяте ли си-примат без мисловен процес в главата е бил “ухажван” от един титаник на мисълта!

Признавам си греха, че съм го правил преди да се ориентирам за какво явление става дума (никога не съм познавал Н.Недялков, нито съм имал представа какво представлява – прати ми посредник да ме придумва да му пиша).

По-умните сред споменатите по-горе просто спазват инструкцията да не ми дават думата, а името ми да се тъмнее в медиите им на сталинския принцип “ няма Инджев, няма проблем”. Но тези с претенцията да не им “липсва мисловен процес” се ръководят от кипящата си злоба на комплексари. Не могат да се въздържат да не ме споменат в превъзходна степен по скалата на своята гаднярщина. 

От техните уста “инджевци” звучи като почетна титла. Превръщат фамилията ми в нарицателно (тяхната съмишленичка Велислава Дърева поне използва омаловажаващото умалително “инджевчета” за противниците на МОЧА). 

Ще взема да се възгордея. Ако продължават така, ще се почувствам като някакъв водач, ако не и “вожд” именно на съмишленици, чието мнение наистина ме интересува (за разлика от това на пикльовците). 

Не съм се натискал за подобна слава, но щом настояват…

 

 

 

 

 

 

 

П.С. Покрай другото надникнах и в излиянията на друг любимец на ПИК. Цитират Иван Гешев да пледира децата на установилите се у нас мигранти да стават прави, когато чуят нашия химн. Явно бившият главен прокурор осъжда със задна дата преzидента Радев, който стана прав и си тръгна от Народното събрание при изпълнението на химна. Въпросът е защо не го заклейми тогава.

Храбър е спрямо децата на мигрантите, но не и когато би трябвало да се скара на тов. Радэв.

16 мнения за ““Инджевци” ! Превръщат ме в думеранг от най-висок ранг”

 1. Вие сте си “думеранг от най-висок ранг”, господин Инджев – въобще не е необходимо някой да Ви превръща! Даже бих добавил ДУМ-ДУМеранг! Забелязвам и сериозно объркване на снимката по-горе – два примата и нито едно “инджевче”!

 2. Аз нямам никакъв проблем да съм индживец, пиша си с Вас задочно, ми май може да станаха поне 15тина години…

 3. Порнедялков наел Порнедевски да громи русонефилията…

 4. ПИК…звучи нехигиенично!

  Приятели, дайте едно рамо в анкетата:
  https://www.marica.bg/anketa/323

  Да помогнем на Пловдив да се отърве от бетонното чудовище!

 5. Голяма мъка е настанала по русофилията, го-ля-ма! А усещат, че и по голяма ще става. Представяте ли си какво е в тиквите им: абсолютен когнитивен дисонанс! От една страна се радват на путкин, че нападна Украйна (демек Запада?!), от друга го мразят, че предизвика падане на тотемите в България, демек им пада и властта. Мъка-мъкааа…

 6. Тоя гнусен путлерастки дИбиль погледнал ли ве какво представлява , дори в криво огледало.
  А нИдялко ПИДЯЛковь е от същия “калибър”, и затова са се “събрали”!
  Оди на хуйло си дИбиль!

 7. Г-дин Инджев, когато кучетата
  ви лаят приемайте го за поздрав.

 8. 🎯 подпишете и разпространете петицията https://www.peticiq.com/427378 на Центъра за правна помощ “Глас в България”
  – frognews.bg/novini/iskat-deportatsiia-rejisjora-muzikant-mehran-iran-koito-13-godini-jivee-balgariia-plashta-danatsite.html
  – 11 януари Стефан (Мехран Давари) е затворен в СДВНЧ-Бусманци – затвора за лица без документи – връщаме дисиденти, потърсили убежище тук от терористични държави като русия, диктатури като Иран , като на приятеля Ердоган, а байхуй се кипри да приема благодарности от Зеленски след като развърза ръцете на хуйло с турския руски поток
  https://daniivanov.blogspot.com/2024/01/blog-post_460.html

 9. https://www.marica.bg/anketa/323?status=1

  Или, ако не излиза отделен линк към самата анкета, с възможност за гласуване, посетете сайта:

  https://www.marica.bg/

  Анкетата е плътно вдясно на екрана, на около 70% надолу от вертикалното скролване на сайта.

  Благодаря!

 10. Ив. Терзийски,
  А сигурен ли сте, че правят тази причинно-следственна връзка?

  Признавам си, че досега не бях се замислял дали Пеевски, или Борисов е по-мръсна дума във форума ни… Но както и да е, между тримата, говорили със Зеленски, май само Пеевски подчерта съпротивата на петата колона. Може да е споделял личен опит на наритан от Доганя, но фактът си е факт.
  Това ми напомни думите на Е.
  Поптодорова, че демократите у нас някак си се притесняват да говорят открито срещу Путин (или нещо подобно). Както би казал Петър Първи, за един успешно преструващ се, двама искрено мрънкащи давам.

 11. ИНДЖЕВЕЦ ДА МЕ НАРИЧАТ
  ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

 12. @Караиванов

  Признавам си, не знам дали правят връзка. Не мога да си представя какво им е в главите. Трудна работа.. 😀

 13. @Павел Тинков

  Взехте ми думата от устата 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.