Хомофобията прави България все по-различна от Европа и все така повлияна от московията

Първо да напомня, че като баща на 5 деца от две стопроцентови жени няма как да бъда “заподозрян” в склонност към нещо друго, освен към хетеросексуалност. 

В същото време гледам на хомофобията у нас като на един от белезите за продължаващото пребиваване на не малка част от българското общество в своето комунистическо минало, когато “доброволни отряди” преследваха в градските тоалетни предполагаеми хомосексуалисти. Имах съученик от гимназията, участник в такива хайки, който се хвалеше как биели и хвърляли в езерото “Ариана” такива хора.

Има външнополитически поводи да се осмеля да напиша няколко реда по темата, с риск да подхраня нагона на желаещите да ме определят по обичайния за нашите географски ширини и сибирските простори начин. В днешно време – вече и като “джендър”. Един пиян до ушанката примитив много искаше да ме нарече на улицата “джендър”, но му стигнаха силите само да си припомни “джентълмен”. Предлагаше да ме скопи. “Джентълмените трябва да бъдат скопявани”, крещеше подире ми на висок глас.

В Гърция хвърлиха поредното предизвикателство към туземния ни консерватизъм в това отношение, подклаждан от руzката претенция московията да бъде “закрилник” по отношение на “традиционните семейни ценности”. Както е логично от идеологическа гледна точка в Европа, най-левите в южната ни съседка се (д)оказаха най-големите защитници на еднополовите бракове. Председателят на СИРИЗА Стефанос Каселакис (на снимката от сватбената му церемония с партньора му в Ню Йорк) даде личен пример. От партията му заявиха, че ще гонят от своите редици противници на еднополовите бракове.

 

 

 

 

Интересно, дали руzката радиоточка Петър Волгин продължава и днес да пледира, че България трябва да следва примера на СИРИЗА? Беше пламенен рупор на тази идея, но май тихомълком се отказа от нея откакто крайнолевите в Гърция бяха принудени да отстъпят властта. 

В Гърция и премиерът Мицотакис, най-успешния (десен) политик в наши дни, спечелил безапелационно последните парламентарни избори, също се обявява в подкрепа на еднополовите бракове.

В също балканската Сърбия премиер от 2017 г. насам е Ана Бърнабич, назначена от президента Вучич, в чиято управляваща партия. Тя има публично афиширан еднополов брак с една Милица.

Нарочно оставям за края на текста фактът, че и Франция се сдоби с открито хомосексуален премиер- нали е баш от “гейоропа”, та да не радвам много желаещите да злорадстват, че с това се потвърждава обобщаващото им злословие по адрес на европейците.

У нас не само все така съществува, но като че ли се засилва обратната тенденция. “Заподозрените” в хомосексуалност публични лица, особено в политиката, биват подлагани на публична “порка” ( руска дума за бичуване). Най-гръмогласни в анатемата са т.н. леви, които се равняват по руzката мода, а тя в днешно време е превърнала хомофобията в своя едва ли не главна идеологическа опора.

Доста десни гледат да не изостават. От техните редици най-редовно се лее презрение срещу “розовите”-уж чисто идеологически заради смесване на ляво и дясно, но с неприкрит сексуален подтекст .

Тезата, че така се отстоявали “християнските ценности” не издържа нито на вътрешна проверка в страната, където трудно се замитат хомосексуалните скандали с участието на служители на църквата, нито международните новини за масови “прегрешения” в лоното на западните християнски църкви. 

Цялата работа е там, че в западните страни държавата не се занимава с потушаване на неудобни истини, изнасяни в медиите. Дори и в България това е така поне що се отнася до държавните институции. Фактът, че московията пази и в това отношение тайните си е единствено следствие от напъните на путлеризма, командващ и църквата, да се представи пред свои и чужди като поборник за “добрите нрави” в противовес на “гнилия Запад”.

България успява в последните няколко години да се откъсне от руzкото влияние. Освобождението от него за онези 10 процента от населението на света, за които се твърди, че се раждат и определят като хомосексуални, зависи от превръщането левите в европейци, както и десните да спрат да им подражават в заиграването с омразата срещу хората с различна сексуална ориентация.

 

 

https://offnews.bg/sviat/siriza-shte-goni-deputatite-koito-glasuvat-protiv-legalizatciata-na-e-815985.html

5 мнения за “Хомофобията прави България все по-различна от Европа и все така повлияна от московията”

 1. А докато Русия вещаеше замръзване на Европа без руска газ, самата замръзна от безпрецедентни и обхавнали цялата територия аварии на парното отопление.
  Коммунальная катастрофа в Подмосковье и других российских городах

  🔻С конца декабря прошлого года в Подмосковье один за одним городом начали сообщать о проблемах с отоплением. Одним из первых в этом многочисленном списке стал Климовск, где несколько многоквартирных домов остались без тепла в сильные морозы.

  ▪️После этого об аналогичных авариях (то прорыв трубопровода, то сбои на теплоцентралях, то необъяснимые отключения котельных) стали сообщать и в других пригородах Москвы. Даже в нескольких микрорайонах столицы возникли проблемы.

  ▪️Одной из причин массовых аварий послужил прорыв теплотрасс из-за неправильной эксплуатации частной котельной ЗАО «Климовский специализированный патронный завод», в результате чего жилые помещения, медицинские, учебные и дошкольные учреждения остались без теплоснабжения и горячей воды.

  ❗️Более того, аварии в сфере ЖКХ обрели массовый характер, после того как об отсутствии отопления и горячей воды в домах и муниципальных учреждениях начали сообщать и в других городах страны, начиная от Санкт-Петербурга и Хасавюрта и заканчивая Ногликами и Магаданом.

  И до сих пор тысячи людей по всей России остаются без тепла. В Химках уже ввели режим чрезвычайной ситуации. Затем авария случилась и в Королёве.

  ❓Знаете, что самое любопытное? Всё это можно было предотвратить, поскольку у нас есть и кадры, и возможности для решения этой проблемы. Просто почему-то этим не занимались, что и привело к стихийным перебоям.

  И местные власти наверняка знали об этом, но скрывали реальное положение. Это подтверждается тем, что о коллапсе такого масштаба почти сутки молчали, пытаясь решить всё по-тихому.

  Видимо, они были в курсе дела, но по каким-то причинам (судя по всему, коррупционным) решили спустить все на тормозах.
  https://rybar.ru/piwigo/upload/2024/01/12/20240112160830-60b9bf09.jpg

 2. Говорейки за “руzката мода”, направи ли ви впечатление, че веднага след публикуваните данни на Световната здравна асоциация, че руzzия е на първо место по заразени със сифилис , руzzката пропагадна вкара в употреба “джендър” и “еврогейове”, за да потули истината, че е най-хомосексуалната страна в света? Случайност – едва ли!

 3. Няма никаква “разлика” между всичките “ВИДОВЕ” Атечествено-ПОПУЛИЗЪМ ! Всичко е ВЪТРЕШНОвидова кална “борба” по инфантилизъм, за да се изтъпани кой е по-по-най в радикализЪма и дибилизЪма на лумпенизацията им.
  Такива са в и туземните атечествено-социалисти, атечествено-конZZерVVатори , атечествено-(х)лЕберали и всякакви атечествено лево-десни! Всичко е само да се докопат до казионните порции и да КРАДАТ за личните и атечествено-шуробаджинашките си “цели” !
  Заради порциите те ще сменят всякакви “политически” джендърски кожи от атечествено-колониални, птез атечествено-рублоЯДни, атечествено-большевишки, атечествено-фашистки, атечествено-чекистки , а и ако трябва и атечествено-путлеристките атечествено-КРИВОславни и атечествено-хомофобни кожи ще облекат! Те са геЙнетични стечествено-четирихилядни четириноги, защото са доживотно наведени пред поредния им “платежоспособен” ТЪПькачь !
  ДОЛУ атечествено-ПОПУЛИСТките параZZити, одите при хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 4. Хомофоби ? Нашенските “хомофоб-клоуни” и асистентки им, нямат нищо общо с хомофобията.
  Има ли възможност, да се манипулира генетично преди или след зачеване – да !
  Прилага ли се ? Никой, освен “конспиративните теоретици” не знае, но има такива които вярват на казаното от същите “конспиративни теоретици”.
  Нашите хомофоби са /не/осъзнати…, абе я сами да си изберат – би – транс . Но те са дотолкова фалшиви, че не смеят. Дори не схващат, че са хомо сапиенс. И понеже не правят разлика/без да обиждам никого с различна от хетеросексуалната ориентация и принадлежността към хомо сапиенс/, кремълските им господари с това ги държат в подчинение. Разбира се не само с това. Алкохолизъм, задлъжнялост и други… А вакуумните глави, които страдат по убеденост, в социализма и вярват в комунизма успешно се сливат, без никаква представа къде се намират.

  С Уважение,

 5. В българското политическо пространство е пълно с хомосексуалисти. Става въпрос за мишки, които се крият и преструват, за да не бъдат избутани от трапезата. Най-забавното е, че колкото по-мачовска “идейно” е партията, толкова по-висок е процентът на такива екземпляри в нея.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.