Къде нашистите ги стяга галоша заради Альоша, срамнителен анализ

Руzките пропагандони у нас са елементарни за изобличаване. Стига да има кой да гази в тази кал. Слагам гумените ботуши.

Ето ето пример от клоаката днес.

Сайтовете на путлеристка служба в духа на бившата “вечна дружба” се задъхват от възторг, че руzката Дума, която имитира парламентарна демокрация в условията на явна путлеристка автокрация, е обърнала оръдията си срещу България. Поводът е намерението на пловдивските общинари да свалят от пиедестала “Альоша”. 

Там ги стяга гал(ь)оша.

Досадно е да се чете, но предлагам на вниманието ви две изречения, писани под индиго. 

“Ние никога няма да им простим това, защото това не касае нас, днес живите ( живите днес, би казал всеки българин-бел.ivo.bg), а тези, които загинаха и не могат да кажат дума за себе си, не могат да се защитят, но благодарение на тях днес има България” ( има една “попусната” буква я, издайническо е).(Труд)

Същото, абсолютно същото, препечатват от московския си циклостил в ПИК:

“Ние никога няма да им простим това, защото това не касае нас, днес живите, а тези, които загинаха и не могат да кажат дума за себе си, не могат да се защитят, но благодарение на тях днес има България”.(ПИК)

Да обяснявам ли още или е ясно, че става дума диктуван от руската диктатура скапан превод на лош български език в уж различни, но еднакви по своята подчиненост на хибридната война болгарски медии?

Ето руският оригинал на изстъплението на Володин:

 

 

 

 

 

“Мы никогда им этого не простим, потому что это касается не нас, сегодня живущих, а тех, кто погиб и за себя не может сказать слово, защитить себя не может, но благодаря им сегодня есть Болгария”.

Руzкият преводач на български на ВолодиНовите стари заплахи, който е снабдил българските съучастници в хибридната му атака с повод на услужат на Москва отново, получава двойка по изказа, който всеки грамотен българин би избрал. 

Но в двата рашизоидни сайта козируват и публикуват. Просто робуват. Това показва срамнителният анализ.

Още от ПИК за гадостите на Володин :

“Той припомни, че България е била сред страните от хитлеристката коалиция по време на Втората световна война. „Днес новите фашисти, новите нацисти, които дойдоха на власт, разбира се, искат не само да пренапишат историята, но и да премахнат всички паметници, които напомнят на хората за времето, когато фашистите са били на власт в България“, заключи Володин.

За финал един мисловен абсурд от Володин, за който слугите му тук нямат вина:

“Властите на българския град Пловдив трябва да помнят последствията, ако решат да демонтират паметника на съветския войник-освободител „Альоша“. Това предупреждение отправи председателят на Държавната дума Вячеслав Володин на първото заседание от пролетната сесия на руския парламент”.

Извинете, как се помнят последствия от нещо, което не се е случило?

Въпросът ми е към хората, на които им е работа да обясняват болестното състояние на човешкия мозък.

 

Разлики между “Труд” и ПИК, макар и трудно забележими при повърхностен прочит, все пак има. 

ПИК води по натегачество пред Путлер. Не се задоволява само с цитати и преводи на руzката заплаха под индиго, но и вмъква свои оценки със съответните епитети ( подчертавам ги с курсив) :

“Думата прие декларация, с която осъди инициативата за демонтиране на паметника. В документа депутатите изразяват крайно възмущение от провокативното и цинично предложение на членове на Общинския съвет в Пловдив от ДСБ паметникът да бъде демонтиран до края на 2024 г. Изявлението на камарата ще бъде изпратено, наред с други неща, до ООН и Парламентарната асамблея на ОССЕ”. 

Нека ви кажа откъде в медийния аванга(р)д на българската рашистка пропаганда е попаднала дискредитиращата путлеризма по своята елементарност еднаквост на калпавата кремълска ретранслация.

От Америка! 

Кой друг, ако не “краварите”, биха искали да бъдат дискредитирани другарите. 

10 мнения за “Къде нашистите ги стяга галоша заради Альоша, срамнителен анализ”

 1. А ето какво пише в “Марица”:

  https://www.marica.bg/svqt/shefat-na-ruskata-duma-nqma-da-vi-prostim-ako-demontirate-alyosha

  Малко са попроменили словореда, но в общи линии пак има издайнически маркери! Прочее, тоя сайт също с най-голяма ОХОТА препечатва блиц, ПиК и дачковия сайт – не се гнусят от нищо!

  4000.

 2. Това е краZZная ЧУМА , и няма нищо общо с думата!
  Тоя крадлив бандит вАлодинЬ ТРЯБВА да ИСКА прошка, и то не само от България заради ГЕНоцидЪТ на ТОТАЛитарНАТА колониална власть на техните туземни шлюхи от терористичната колониална большевишка колаборационистка банда БКПь за всичките години още от 1923г. , до сега. Но тоя криминален чекистки ВОРь ТРЯБВА да върне и всички деньги, които е ОТКРАДНАЛ от крепостните им холопи от путлерастка РАБьZZия ! Оди на ТЪПькача ти хуйло, оди на хуйло ти!
  Какво е АсвАбАдил “бащицата” им Сталинь, след като е ПОДПИСАЛ пактът за НАПАДЕНИЕ – Моллотовь-Рибентроп, с неговият атечествено-социалистически геноссе Хитлер , с който са започнали Втората световна война, а? А от 22 юни Хитлер изпреварва своят атечествено-болшевишки сОюзникЬ Сталинь и започва междусОюзническата война между Третия райх и СССРь!
  И тоя чекистки ИЗРОДь ТРЯБВА да си припомним, че неговият ТЪПькачь Сталинь поддържа пълни дипломатически отношения с “монархофашистите” от царство България до 5 септември 1944г., когато абсолютно БЕЗ никакви причини и повод извършва АГРЕСИЯ и обявява война!
  Така че Сталинь много преди България прави отделен сОюз със своят геноССе Хитлер, много преди даже Тристранния пакт между Третия райх, фашистка Италия и имперска Япония!
  И от какво ни АсвАбАждава Сталинь, след като Хитлер де-факто НЕ окупира България,а?
  Оди на хуйло ти!

 3. В историята има и един по-малко известен факт и ролята на Вазов. Той е от 1914година. За да не ви отегчавам, поствам линкове по темата:
  https://slavimirgenchev.info/?p=9349
  https://filternews.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE/

  Но не е само Вазов, а също Ст. Чилингиров, К. Христов и други.

 4. Всички “пропагадони” на рашизма, жалко радващи се на 4000(не рубли, моля ви се, а евро), трябва добре да помнят съдбата на Юлиус Щрайхер – без дори да получава заплата за дейността си – от него няма нито една писана заповед за унищожаване на хора, а само дългогодишно създаване на обществена атмосфера за оправдаване и търпимост към нацистките престъпления. Той е бил издател на националсоциалистическия вестник „Дер Щюрмер“, който, макар и да не е от официалната държавна пропаганда на Третия райх, е с огромно значение за прокарването на антисемитски настроения.
  Неговата издателска дейност е предимно с антисемитска насоченост и включва 3 книги за деца, най-известната от които е „Отровната гъба“, в която евреите са показани като скрита опасност, използвайки метафората на „отровната гъба“.
  На Нюрнбергския процес е обвинен в „престъпления срещу човечеството“, обявен за виновен и осъден на смърт чрез обесване.
  Присъдата е изпълнена в ранната утрин на 16 октомври 1946 година.

 5. https://daniivanov.blogspot.com/2024/01/blog-post_139.html
  – този мегаломански алкаша показва невероятната руска наглост след като ни обявяват война, окупират… да налагат строежите на мегаломански символи на ”благодарност” – престъпно е, че още ги държим, защото българският закон е обявил този ”братски” режим за престъпен – от алкашката само пушкалото му трябва да се положи под паметника на ЛЕВСКИ, а в сапогите му да се посади трева – на тепето ДА ПОНИКНЕ ТРЕВА въпреки толкова години под руския ботуш – В ТАЯ ТРЕВА ДА СЕ СНИМАТ ПЛОВДИВЧАНИ , ТАЯ ТРЕВА ДА ПОЛИВАТ И ПОКАЗВАТ НА ГОСТИТЕ НА ДРЕВНИЯ ГРАД

 6. Сутринта “слушах” примитивните “пар(т)ийни” оскотели атечествено-болшевишки пропаГАДни ЛЪЖИ ня генетичната наследствена НОМЕНКЛАТУРНА шлюха – таковЬ, наследствен параZZитЬ от шайката такови!
  Тоя гнусен ИЗРОДь не може да говори нищо освен геЙнетичните си атечствено-комунистически опирки , останали още от скудоумният му номенклатурен баща!
  Ето такива луменизирани дИбильи бяха окупирали НРБь, още след 1944г..
  И на ях трябва да се постави и конкретен въпрос – ЗАЩО няма паметници на българската освободителна армия , която воюва след 1944г.. Защото до септември 1944г. краZZная армия е “освобоила” само Румъния , която воюва със Сталинь още от 22 юни 1941г.. Така че българската армия освобождава всички , след Румъния!
  А и къде са паметниците на ленд-лийза в мАсква на краZZная площадь,а? А и на английските и американските моряци загинали в него, поне! А даже и на Рузвелт и Чърчил, и на армиите им!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. На тов.Володин трябва да се напомни,че СССР е съюзник с Хитлер официално от 23.08.1939г,а неофициално от 1933г,когато дават полигони и учебни военни стрелбища на възраждащият се Вермахт.А Румъния воюва със СССР,защото е нападната от него 1940г и и отнета сев,Буковина и Бесарабия./Молдова/.В-к”Труд”беше направен на съветски рупор още от Т.Тошев в далечната 1991г.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.