Румен Петков с отнетата виза за САЩ, член на местния ПЪНклуб, пита в писмо: защо канят Тагарев там

Румен Петков се е изявил днес отново като  член на българския ПЪНклуб. 

Запънал се и написал писмо до …Пентагона. Настоява Пентагонът да му обясни защо кани министър Тагарев. Не мога да отговоря от името на Пентагона, но ще припомня защо от дузина години в САЩ не канят Румен Петков, за когото американското грозде отдавна е кисело. Вкиснат е завинаги по отношение на други българи, които ги канят там. 

Още през 2011 г. американската виза на депутата от БСП и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков беше отнета заради информация, че той е бил въвлечен в престъпна дейност.

Алтернатива за българско възраждане ( АБВ) -каква аналогия с “Алтернатива за Германия”, но по низходяща линия, за разлика от възхода на крайнобесните в Германия!- продължава да се изживява като острието сред  политически тъпите претенденти за водачи на “тълпите” от рашисти у нас.  Живее си в своя “руzки свят”. Бори се за първоприемник на щафетата на това поприще от най-проваления в обещанията си български преzидент Първанов, според когото днес АЕЦ “Белене” трябваше да бълва мегавати, “Южен поток” да ни обгазява със северното си монополно сияние, а Бургас-Алексанадруполис  да е трасе на руско- българско-гръцката петролна дружба.    

Проваленият руzки политически АБВ проект се репчи на Пентагона, на НАТО и прочее врагове на абеве.

И други са писали писмо до султана,  но като предизвикателство и без да очакват отговор.  Художникът Репин ги е увековечил. За него днес под картините му в Меtropolitan в Ню Йорк пише, че е украинец.

 

 

 

 

 

Репин е вдъхновил в днешно време френския художник Емерик Луисет да осъвремени знаменитата картина със своя версия как днешните украинци пишат писмо по Путлер.

 

 

 

 

 

 

 

И под картините на Айвазовски пише също днес в Ню Йорк, че е украинец, арменец от руската империя. Ivan Konstantinovich Aivazovsky (Hovhannes Aivazian) Armenian, born Russian Empire [now Ukraine] .

14 мнения за “Румен Петков с отнетата виза за САЩ, член на местния ПЪНклуб, пита в писмо: защо канят Тагарев там”

 1. Румито го бива само за почетен председател на клуба “Шадраван”. С други думи само като декорация, поради некадърност за вършене на каквато и да е работа

 2. Еми то водката не прощава. Или бояришникът. Като го гледам на снимката, тъй се е спиртосал, че чак се е подмладил😃. Ако я кара така, скоро ще му трябват цокало и памперс. Дай Боже на всеки петоколонЭц. Респект!

 3. Явно хората са сериозно загрижени за здравето на рибките в шадраваните си.

 4. Картината на Емерик Луисет направо кърти! Слагам си я на десктопа. Мерси, Иво. 👍

 5. Лоши хора тези от Запада, ей! Както е тръгнало с уточняване на националната принадлежност, накрая ще излезе наяве, че ги няма никакви нито руската култура и изкуство, нито руската наука и техника… Ще им остане на ватенките като единствена гордост мужикът Иван Ползунов /дето уж изобретил парната машина?/.

 6. Тоя “пар(т)иен” атечествено-бандитски политкомисар на неговият ТЪПькачь- атечествено-маZZонският и сирищнишки архарски бракониерЬ – агенть Гоцье маZZонетски, може да пита само да не му спрат “визите” за плевенските шадравани.
  Защото вЕрховният им ТЪПькачь- алЬ сабакЬ Хуйло, отдавна не им издава дори “визи” за атечесвено-матушката им РАБьZZия!
  Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. Гледам, че и Фицо закрива оная политическа бухалка спецпрокуратурата. Значи нашите са били на прав път. А някои ги обвиняваха, че го правят, само защото е рожба на ГЕРБ и очакваха да зарият метрото… Шегаджии..
  Интересно дали в Унгария има такваз прокуратура? (Георги Марков не може да не знае)

 8. към Ив.Терзийски 💙💛:

  Това, каето виждаме в Русе не ме учудва! Така действат блатните павиани в Българиа от 1944г. насам!
  Това, каето ме учудва е, защо няма още и един комфискуван руски имот у нас – посолства, които са на българска територия; руска църква, която е на българска територия; комплекс Камчия, който е на българска територия? И още стотици други?!?! За запор на руски сметки да не говорим! Вече е очевидно, че русия ке падне, ма май не и у нас!

 9. Само да подмените в текста6 АЕЦ Козлодуй с Белене.

 10. @Тодор Тодоров

  В малкия период на управление на ПП-ДБ се случиха някои чудеса. Но тогава ГЕРБ-ДПС-ИТН-Израждане нямаха думата (по “служебни причини” 🙂 ).

 11. Към Големия:

  Оффф,прав сте. Но нали на мен ми са еднакви (обяснил съм защо в книгата “Ядреналин” в съавторство с покойния, уви, самотен борец на този фронт от позицията на ядрен физик Георги Котев).

 12. За него май се говореше, че когато бил кмет на Плевен се понапил и пишкал в…един шадраван на видно място в града! Ако е така, “евала” правя на такива кметове. Излиза, че такова изпълнение е добър старт за сериозна политическа кариера в БКП, пардон…БСП…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.