Мародерите с руски дипломатически паспорти са като техните колеги мародери в Украйна

Не откривам снимки от погрома в руzкото консулство в Русе, за който медиите съобщиха. Явно властите не допускат посредниците (т.н.) медиите да покажат нагледно какво са оставили след себе си мародерите с дипломатически паспорти.

Ето защо предлагам алтернативна илюстрация. От град Херсон е в Украйна, където са вдигнали саркастичен паметник на руzките мародери ( дори и да се “само” колаж, пак е красноречив).

Русенци могат да вземат пример от херсонци и да увековечат истината за “вечната дружба” в близост до “моста на дружбата”.

 

 

 

 

 

 

 

П.С. Междувременно се оказа, че все пак има снимки от погрома в руzкото консулство в Русе. Интересно все пак, дали телевизиите не допуснати с камери или просто се смята за “прекалено” от самите тях голяма българска аудитория да види големия руzки срам.

14 мнения за “Мародерите с руски дипломатически паспорти са като техните колеги мародери в Украйна”

 1. Имотът е общински и се пита кой прие сградата в това състояние

 2. А нашите “братушки” продължават да наглеят:
  Избраха Десислава Атанасова за конституционен съдия за 9г.
  “Благодаря за възможността да бъда избран за член на Конституционния съд на България. За мен се каза доста в последните дни. Бих казала, че всички знаете, че съм градила името си на почтен и честен човек, на независим и на некорумпиран политик. ”

  Само избора на Пеевски за председател на ДАНС изглежда по-нагло!
  До Кога?!

 3. Това е пералнята от родния дом на Сергей Станишев в Херсон. Сигурно са я взели за сувенир, а не за мародерстване!

 4. Нали знаете с какво се прибрали последните космонавти на Роскосмос от международната космическа станция? С шест кърпи на НАСА и четри тубички паста за зъби.

 5. Aко дипломатите им са толкова оскотели, представяте ли си какви са ордите пушечно месо пратено в Украйна? Жалко, че няма свестни политици на Запад, които да мобилизират страните си и да пратят достатъчно помощ на Украйна, а след това да организират нов Нюренберг.

 6. @ “До Кога?!”

  Сега ще гудят Меглена Кунева, като българския комисар по правата на човека (знаеме му и името) в Съвета на Европа! А?

 7. @veselin

  Стига бе, вярно ли? Дай някакъв линк, please!

 8. Само привидно не е по темата:
  Доживях!
  Днес, благодарение на статията „Защо нашите русофили „обичат” България, както педофилът обича малки деца” на Капитан I ранг о. з. Васил Данов, Атлантически съвет на България, с радост установявам, че макар и малка част от моите „Приоритети” /сътворени с активното участие на приятели от блога, и публикувани тук преди четири години/, са станали част от програмата на Атлантическия съвет, придобивайки публичност! Ще си позволя да отбележа, че според мен по-уместно би било Съветът ДА НАСТОЯВА, а не да „предлага”. Също така, за мен остава неясно, защо препоръките са така мъгливо адресирани, като са заобиколени главните адресати, в лицето на управляващите политически партии?! Смятам за сериозен пропускът да се ангажира и Министерството на образованието, като съществен фактор, в борбата срещу кремълската пропаганда и освобождаване на новите поколения от заробващото влияние на зловредната русофилия!

 9. Не били руснаците, ми били руслаките…

  Путлерастите казват, че сградат е ограбена от други, след напускането, понеже не била охранявана… ми как може светиите има да не са свети…

 10. Страхотен тандем Иво Инджев-Петър Славов

 11. Малко ще изляза от темата за руZZката дипломатическа вандалщина в Русе.

  За развитието на войната в Украйна ми е думата.

  В Украйна товариш Путин праща на безсмислена смърт хиляди руZZКИ бойци, само на пръв поглед.

  Главната му цел е да удържи позициите си до началото на президентските избори в САЩ, където се надява неговото вярно куче товариш Доналт Джон Тръмп отново да яхне Белия Дом, пардон белия кон.

  Чуйте коментарите му (на товариш Тръмп) и сами преценете какви позиции вероятно ще има САЩ по отношение на войната, ако случайно или неслучайно той (товариш Тръмп) стане отново президент.

  https://www.facebook.com/reel/242886248761987

 12. Аз не виждам вандалщина. Все пак НЕ трябва да обиждаме вандалите. Те са живели почти в античността. А Хуйло и хАлопите му – сега!
  Дори бе е и диващина, а и животните също не заслужават нашето “арийско” високомерие и надменност спрямо тях , като ги сраМняваме с моZZковията.
  Но все пак, няма защо да искаме нещо “различно” от атечествено-чекистката АрдА на Хуйло, тъй като и той е същият наследствен геЙнетичен параZZитЬ, като “колегите” си от Русе, нали!
  И все пак трябва да изчистят ВСИЧКИ шпионски доказателЬства за тяхната престъпна дейност , а и всички шпионски техники , които са монтирани в сградите в Русе, докато са били там.
  А най-добре е да се взривят и да се построи нещо друго, защото може да са загинали в стените някой полоний или новичок или “бръмбари” , там !
  А сметката за компенсация на бутнатара сграда да се даде ба пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ и нейните шлюхи – кУпейкинь, кУрвела ниновНаЯ, бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ и разбира се ZZильоната решетникова фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ! Които са ги поканили там.
  А за компенсация може да се конфискува или Камчия , или олигархичните имоти и сметки на подлогите на Хуйло ! Макар че сигурно и Камчия е натъпкана с всякакви “бръмбари” и други шпионски и бандитски щучки!
  Оди на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.