Първата мутра на московската тв пропаганда се облича комплексарски като първата лейди Джил Байдън

Руzката комплесарщина е безкрайна като Сибир, плитка като “руската душа” и разбираема по своя примитивизъм.

Главната редакторка на тв.” Rossia Today”  Маргарита Симонян е уличена в социалните мрежи като имитаторка на…Джил Байдън, съпругата на американския президент Джо Байдън.

Облича се като нея в същите рокли, сътворени от елитни западни модни къщи на баснословна цени.

Симонян се прочу допълнително миналия октомври с призива си да бъде взривена атомна бомба над Сибир, за да му е зле на Запада ( защото ще има екологичен ефект и върху цялата планета). После взе да се оправдава, че не била разбрана правилно…

 

 

 

 

 

Явно пропагандата в московията, когато си една от нейните главни мутри,  е сред най-доходоносния бизнес. Вижда се от факта какво може да си позволи имитаторката на американската първа съпруга като първа телевизионна пропагандаторка в московията. 

Ето сравненията в снимки, а текстът към тях оставям в оригинал, за да му се насладят рашистите у нас. 

 

Симоньян косплеит жену Байдена

Пропагандистка, возможно, подражает первой леди США. У нее нашли такие же платья Dolce & Gabbana, в которых выходила в свет Джилл Байден.

Ценник каждого из них — примерно 230 тысяч рублей. Только, как сама признавалась Симоньян, после введения санкций она покупает лишь паль. Но, все равно, как-то нескрепно вышло.

Четыре платья за почти миллион рублей?

К первой леди российской журналистики Маргарите Симоньян залезли в платье. Точнее в её плательный шкаф.

А посмотреть там оказалось есть на что!

Неподражаемая и яркая телеведущая федеральных каналов все последнее время демонстрирует любовь к крупным цветочным принтам и ярким фасонам одежды. Причем нескромного премиального сегмента.

В шкафу у Маргариты четыре платья Dolce & Gabbana, каждое из которых стоило около 230 тысяч рублей. К слову, два таких же платья есть и у первой леди США — Джилл Байден. 

А также пиджак за почти 600 тысяч рублей, винтажный жакетик за 150 тысяч и лёгкая курточка за 124 тысячи.

Ценят в России журналистов, прям как первых леди в Америке”.

Апропо: шегаджии направиха сравнение и относно съвпаденията в облеклата от висшата западна мода за баснословни суми и тези на красавиците от третата възраст в четвърта глуха нейде в необятната “рус”, която не може да бъде разбрана с помощта на ума ( според поета Тютчев).

 

8 мнения за “Първата мутра на московската тв пропаганда се облича комплексарски като първата лейди Джил Байдън”

 1. Те двамата са късоцевни КОМПЛЕКСАРИ , но без никакво “покритие” , поне като късичкия им “колега” Наполеон, от преди повече от 200 години.
  Не само дрехите те осъзнават ТОТАЛитарНАТА си нищожностЬ , НЕ само във физическото отношение, но и в интелектуално
  . Само за сраМнение Наполеон може и да е бил къс, но не е “копирал” дори холядолетните си монархически “съчщперници” от имперска Европа. Докато Хуйло си слага “подложки” в сапагите , и си избира маломерни шлюхи и мужици за пропаГАДните му снимки. Да не говорим за имитацията му на жестокия маломерен изродЬ Сталинь, същият безкраен комплексарски дИбиль , също като него!
  Така че тая гнусна шлюха симАнянЬ , е същата комплексарско нищожество , като ТЪПькачът й – Хуйло! И с подражанието си на Байдън, само го доказва, и показва че се опитва да се “сраМнява” с нея, макар и да я обявява за свой личен “враг”. Оди на хуйло ти !
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. Купило си свинче звънче…
  Тьотката си е тьотка

 3. – Ами (и)ние с гайдите(имаме)какво да (по)кажем . . .
  https://cdn4.focus.bg/fakti/photos/original/e23/moden-gaf-radeva-bez-sutien-na-priema-na-cara-snimka-2.jpg
  https://www.zonaburgas.bg/десислава-радева-копира-тоалет-на-мел/
  ” По случай националния празник на България, впечатление направиха сходните тоалети, с които бяха облечени първата дама – Десислава Радева, и вицепрезидентът Илияна Йотова. Двете рокли бяха решени в петроленозелено, и в двата е използвана основно дантела и коприна … Мисля, че и двете дами демонстрираха индивидуален стил…(проф.Любомир Стойков/https://m.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.10155139913670843/10155139914570843/?type=3&source=43&refid=56)”
  – туZемний реZилдент е сред най-богатите държавни глави в Европа -124 659 € годишно бруто – 10 пъти над средната заплата в България – https://www.oe-mag.co.uk/who-are-the-highest-paid-heads-of-state-in-europe-dnoticias-pt/
  ”Трябва да наблюдаваме какво ще се случи с движението ‘Трети март’, което позаглъхна(frognews/ivo-indjov-ako-iska-igrae-politicheskata-stsena-radev-triabva-niakak-uchastva-evroizborite)”

 4. Видяла жабата че подковават коня, и тя вдигнала крак.

 5. Като видях първата снимка и се изплаших ! Викам си, туй не може да е Маргито !? Нещо лошо се случило с нея. Направо си изкарах акъла… ! Ох…!! Ама, като видях втората снимка по-долу от първата и се успокоих малко…
  Зли хора, са я накарали да пренася радиоактивни материали към Сибир.
  Не, че да не съм я предупреждавал. Виках и, недей ма Марге. Излъгана ше останеш. Ше ти фърлят някой лев, ти ша са подлъжеш, щот не знайш, че лева си е евро и ша ги профукаш за парцали. И ей го на… Ама той и оня нейния боклук, къде я подлъга да го вземе… 🙂
  Самозабравило се природно недоразумение.

 6. С позволение на собственика,
  Поправка на последното изречение от коментара ми. Моля да се чете: “Самозабравило се, случайно предизвикано генетично недоразумение”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.