Патриотарите се превъзбудиха от рисунка на дете-налитат с рогата като ПИК на жълто-синьо

Патриотарите се превъзбудиха от рисунката на едно дете в жълто-синьо пуловерче. Видяха в това посегателство върху българщинАта. Много специфично ментално заболяване е тази педофобия!

Нагонът на нашистките мизантропи да виждат антибългарски знаци навсякъде е толкова тъп, че не се нуждае от остър коментар. Излишно е и да им се обяснява, че солидарността с нападната от тяхната Русия и близка до нас не само в географско отношение Украйна само ни прави повече българи и европейци. 

В мрежата се разпространява по този повод ироничен колаж с моя снимка като илюстрация на спомената по-горе рашиzоидна фрустрация относно жълтото и синьото.

 

 

 

 

 

В настървението си газираните другари-патриотари дори не забелязват колко абсурдно изглеждат на европейския (жълто-син) фон.

Ето една днешна илюстрация на продължаващия вой срещу цветовете на пуловерчето. 

Ако човек разсъждава в този примитивен цветови контекст, както кафявата агенция ПИК, може да “върне топката”  на престараващите се със същата мнителност. Защото в синьо и жълто е решена и фигурата на обезглавения св. Климент от иконата, показана от ПИК редом с картинката с пуловерчето. Ще рече, ако се използват същите мерки, иконописецът прославя Украйна, а пък кафявата агенция безкритично препредава тази “пропаганда”.

Досега знаехме израза “налита като бик на червено”. Вече имаме и клиничния случай, когато някой налита като “ПИК на жълто-синьо”.

6 мнения за “Патриотарите се превъзбудиха от рисунка на дете-налитат с рогата като ПИК на жълто-синьо”

 1. Патриотарите се възбуждат, гледайки се огледало. Препоръчвам на бъдещите им последователи,(дано не се размножават) да спрат с оглеждането. Най-вероятно, ще се сблъскат с не огледало. Не огледалото, е интересен обект…

 2. Е и к’во?
  Долният параZZитЬ и атечествено-кафявЬ джендърь нИдялко ПИДЯЛковь трябва даже да се РАДВА , че това “украинче” развява балХарският байрак, нали!
  “Чудно” , какво ли щеше да “измисли” кафявият клозетен дИбиль нИдялко ПИДЯЛковь и атечествено-кафявата агентЬция МОЧь, ако беше точно обратното- ако “българчето” развяваше украинското знаме, а?!?!?
  И да каже КОИ ТЪПькачи го “спонсорират” ? С чии деньги, а???
  Ето такива фейк атечествено-параZZити са комерсиализирали и капитализирали атечествено-патрЕотизЪма, само за да заблуждават околните, и да получавате денги за това. Защото те друго не могат , а само собственото си лично , кланово , и родово облагодетелстване. Тях нищо , НИЩО , “друго” не ги интересува, а само собствената им копаня пълна с атечествено-ПОПУЛИСТки цвик!
  Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на нИдялко ПИДЯЛковь, одите на хуйло ви!

 3. Дълго време се питахме какво още трябва да направи Путин, та нашите путинофили да прогледнат? Оказа се, че за част от тях все още малко е направил. По същия начин се питаме каква още глупост трябва да направят нашите рашисти, та да се оттекат при Волен, царя, дудука, шиши-вийвода и др.? Ако за гореспоменатите е нормално да се чака помъдряването на електората, то за пропагандоните трябва да се прилага законът, за да не се чудим защо електоратът не помъдрява…

 4. 4. Незабавно инкриминиране по законов ред на всички политически партии, школи и учебни заведения, „творчески” и други съюзи, СМИ и всички неизброени тук НПО, възхваляващи, изповядващи и пропагандиращи с думи и действия расистки, етнически, терористични и тоталитарни, идеологии и практика.
  5. Незабавно инкриминиране по законов ред на всякакви общностни групи, професионални сдружения, НПО и паравоенни формирования, основани на и афиширащи в интерес и полза, на която и да било чужда държава доктрини и действия, в противоречие и ущърб на официално утвърдените цивилизационен избор, евроатлантическа ориентация и цялостни интереси на Република България.

 5. Между другото-шведското знаме също е в жълто и синьо. И спортистите от тази страна традиционно са с екипи в тези цветове. Трябва да им се забрани!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.