Вече и статистически е доказано: VOX POPULI победи в София, утре и в други градове

Имаме първо социологическо проучване за нагласите на българите по наистина парливи въпроси, свързани с прочита на българската история. Както много други допитвания, така и това може да се чете по различен начин, но общата картина показва пораженията от продължилата колкото един дълъг човешки живот просъветска и рашистка в наше време пропагандна бомбардировка над българските умове.

Ако приемем отговорите за меродавни не е изненада, че голямата част от българите си искат за национален празник избраната от Русия дата 3 март за сключване на предварително и провалено в крайна сметка споразумение с Османската империя. Искат си го въпреки абсурда да сме единствена нация, която приема за национален празник събитие, сътворено от чужда държава в изцяло неин интерес, изродена след това в откровен окупатор. 

Твърде дълго бяха набивани в българските глави лъжите и митовете на тази манипулация, а отпорът срещу тях едва сега започва. Колкото и да беснеят над книгата ми “Измамата “Сан Стефано” с откровени заявки да бъде хвърлена в “бащино ми огнище”, истината, обяснена с многобройни цитати и факти в нея, рано или късно ще възтържествува-точно както стана с МОЧА.

Разобличаването на Санстефанската измама закъснява, но съпротивителното движение срещу символиката на съветската окупация не е спирало от повече от три десетилетия и в крайна сметка постигна първата си победа с премахването на МОЧА от доминиращата му позиция над българската столица. Надменните подхвърляния на рашистите и техните ментори от посолството, че желаещите това да се случи са “маргинали” бяха опровергани. Вече и от статистиката…За първи път публично се признава! Убеден съм, че манипулаторите са регистирали огромната подкрепа на столичани за премахването на МОЧА и преди, но това си беше “държавна тайна”.

Опровергава се и лъжата, че София не е България. Напротив- София е представителна за националноосвободителните настроения на българите спрямо остатъците от съветския колониализъм. Многократно съм призовавал за софийски референдум по темата, бидейки уверен какъв ще е резултатът, но власт имащите явно също за знаели. Така и не позволиха това да се случи. В наши дни им се наложи да изпълнят волята на софиянци по “технически причини”, за да са в крак с времето. Беше лицемерно, но въпреки това свърши работа…   

Vox populi победи в София. Утре и в други градове.

СНИМКА ЗА СБОГОМ!

 

 

 

 

 

 

 

Напомням, че в България в крайна сметка се случи демокрацията, каквито и възражения да има(ме) по въпроса за нейното качество. Беше последица от събитията в София.

И други неприятни изненади има за спекулиращите с патриотичните чувства на българите като резултат от проучването, но за мен все пак си остава най-неприятното: от агенцията на Райчев, за когото раят на земята е московията ( без и той да иска да се пресели там), не са се осмелили да зададат най-важния въпрос: “Искате ли тук да стане като в Русия?”.

Отговорът изисква известна осведоменост, но у нас тя е достатъчна, за да накара дори и потомците на изпращаните в съветските концлагери български комунисти да отговорят с “не”. А от това “не” се боят манипулаторите най-много, защото то демонстрира трезвостта на българина, когато опре до конкретния му интерес, т.е. до нещо повече от лигавите обяснения в любов към днешната инкарнация на империята на злото.

10 мнения за “Вече и статистически е доказано: VOX POPULI победи в София, утре и в други градове”

 1. А аз съм шокиран от констатираното в проучването, че само 20% от поддръжниците на ДБ са ЗА смяната на 3 март с 24 май за Национален празник. Срещу 60% на обратното мнение.
  И се сетих за слогана на ГЕРБ от (пред?)последните избори “Работа, работа, работа!”.

  Работа трябва, приятели, работа, работа, много, много работа…

 2. Колко точно казано: “Искате ли и тук да стане като в Русия?” А децата обичате ли си ги? Пратете ги на детски лагер в коя да е държава от ОНД! Да ви разкажат!
  Лошото е, че преди 10 години беше напълно невъзможно да се махне паметникът на червената армия.30 години от живота ни отидоха по дяволите! Лошото е, че българският примитив не знае колко лошо е в Русия. Той все още не е посещавал Турция и Гърция, камо ли Франция или Германия! В блатото доброто е , когато не духа силен студен вятър и не плиска в лицето тиня. Райчев говори на един език с всеядните и цари мълчание пред монолога му. Никой не го попита в сравнение с Калифорния що за нагласи има у нас? Защото в САЩ се живее с други измерения, а у нас някои още се страхуват от турската и гръцката армии… и Сорос. /Вече покойник/…
  Мисля, че е особено поучително родните копейковци да посетят териториите около Аралско море и да видят какво е катастрофа причинена от Кремъл. Там хората поглеждат към морския пясък и още плачат. Добре е някои от тези, подобните да идат към Семи Палатинск, където са изправили млади момчета на военна служба и срещу тях са взривили атомна бомба… Говори се за около 120 000 млади войници… Някъде в Казахстан това. Понеже все още се пита каква е тази Украйна, да идат до Чернобил да се поразходят из гората и езерата, ако не им стиска да идат до централата със саркофага… Защото и тук има безсрамници, които отричат или оправдават Голодомора. /Не бил се случил/.
  Не, че нещо , но докоснали ли са се онези от Кремъл до нещо, идват нещастия след нещастия. Толкова за родните обичливци и напразни благодарници.

 3. Нищо не е доказано – това е стара техника за манипулация , вместо да се пита дали се одобрява нещо /защото почти всичко се одобрява в такива анкети първосигнално – така работи мозъка на човека/ , трябва да се пита дали си против нещо и ще се получи същия резултат само, че против нещото за което са питали. В германия /или Австрия беше не съм сигурен/ като са правили анкета кой одобрява донорството на органи и отговора е бил 10% одобряващи. След това задават същия въпрос по друг начин – кой е против да няма донорство и отново 10% са отговорили положително.

 4. гумата
  25.01.2024 в 17:44

  Приятел,
  направих една бърза справка (за всеки случай), така че не погребвай човека все още…

 5. Каква агентЬция е ГОЛУБь- путлерешънълЬ ,а ?
  На геЙнетичния атечествено-болшевишки номенклатурчик лаЙчевЬ , наследствен, при това!
  Неговото семейно котило е на казионна параZZитна “издръжка” от 80 години, а и той е един от най-видните четирихилядни четиримилионни четириноги шлюхи на атечествено-чекисткият му ТЪПькач – Хуйло !
  Той друго НЕ може!
  Всичко е само пропаГАДни ЛЪЖИ , за да може да продължи жалкия си казионен паразитизъм! Такива социологопатолози , като него, преди вземаха от туземните “партии” по 100 000 за всеки добавен допълнителен процент в “проучванията” си ,от купения и фалшифициран “вот” , на всички избори.
  А сега , явно лаЙчевЬ е увеличил “тарифара” за социологопатологични ЛЪЖИ, и платена путлерастка пропаГАДность!
  Така че лаЙчевЬ може да си ги завре тези “проучвания” ,……… той си знае къде!
  Но все пак , той не е най виновен , а путлерастките “медии” в задунайския колониален Бандитустань НРБь!
  Те го “канят” , срещу огромна корупция, за да води примитивна путлерастка пропаГАДность!
  Ето например, журналиститутките от бокоТВ, продължават и сега да са под “маZZонското” влияние на геЙрговь, пасоль-свинаря на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ и Хуйло! Въпреки че , уж, бокоТВ е с “нови” собственици , но там винаги има платени говорители на реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ – “маZZонския” чирак на “маZZонския” майсторь- геЙрговь! Винаги !
  Така че , не само лаЙчевЬ, но и платените журналиститутки, като бокоТВ, са виновни за путлерастката пропаГАДность и ЛЪЖИ !
  Оди и одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ, оди на лаЙчевЬ , оди на хуйло ти!

 6. до Българин,
  интересно, каква справка си направил?
  Можеш спокойно да я обявиш, поне за да оправдаеш „погребението“.
  Дали не е вярно, че никой не иска тук да стане като в Русия, което е видно само от факта, че явно никой не е пожелал да се изнася там, или да стане донор на руските окупатори.
  Какво намираш за неясно, по повод на териториите около Аралско Море или Семипалатинск?
  Вероятно не знаеш, от къде можеш и да го научиш, след като следиш само руски изяви, или такива, които им пригласят.
  По последното, само мога да ти подскажа, че след като руснаците са откраднали атомната бомба и са я произвели, е било необходими, към цялото им незнание да се „уверят“ и нагледно, какви поражения и до къде те да се трябва да се очакват. След като поне си разбрал, колко ниско оценяват човешкият живот, предполагам можеш да си представиш, че за такава документация, без да дават обяснения, им са били необходими много експериментални „съгледвачи“.
  За Чернобил поне имаме бол свидетелства у нас, които можеш да ползваш, ако не искаш да направиш това на место. Всичко стои все още така безлюдно и непокътнато.
  Ако относно Голодомора имаш някакви съмнения, вземи канибализма при обсадата на Петроград под внимание, тя е подобна, макар, че се отнася само за един град.

 7. Май стана някакво недоразумение тук. Доколкото разбирам, коментаторът “Българин” направи забележка на коментатора “гумата” да не бърза да погребва жив човек – Джордж Сорос.

 8. Ако е така, моята разбираемост с течение на времето, явно е спаднала, поради което, аз моля Българин за извинение.
  Може би, беше по–добре, за подпомагане на неосведомените, да се каже точно за каква справка става дума.
  Пак повтарям, моля за извинение!

 9. симпатизант/ка на ДСБ
  26.01.2024 в 16:55
  Благодаря Ви!

  Направих справка относно това, дали Джордж Сорос е покойник (както написа гумата), оказа се, че не е, и го съобщих.
  За всичко останало, написано от гумата, съм съгласен на 100%, отдааавна споделям същото, и ако Борис беше чел по-внимателно коментарите ми, не би му минало и през ум да ме упреква за нещата в коментара си.
  Прочее, приемам извинението му, защото не съм дребнав човек.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.