Украинката Каролина ще представя Япония на “Мис свят” и още за разликите с “руzкия свят”

Вече писах, позовавайки се на BBC, цитирана от сайта “Площад Славейков”, че украинката Каролина Сиино е избрана за мис Япония без да има капка японска кръв. Статията ми предизвика доста голям интерес, съдейки по отзивите и цитиранията.

Е, щом е така, ето продължението…

Украинската красавица Каролина ще представя Япония на конкурса за “Мис свят”.

За онези, които търсят еквивалент в московията, ето една илюстрация за вкуса, който култивират там днес: дефиле на шовинизъм в безумно-малоумна доза.

Има още много, което може да се каже и покаже, включително относно мъжествеността, както я разбират някои “братушки” в мъжки вариант. 

Все пак не бива да се присмиваме прекалено на примитивното перчене в ледената вода със съветския байряк. Някои тук могат да се засегнат на “мъжко хоро” и да избухне нова патриотарско-комплексарка истерия по въпроса за “традиционните български ценности”.

Апропо, не искам да поставям под съмнение мъжествеността на “почти кмета” на София Антон Хекимян, но под ризата му несъмнено наднича нещо, което говори за солидно подсигуряване срещу ледената вода, което го прави да изглежда с много килограми по-едър. Прави го доста различен от демонстративно разгърдените обекти на неговото интервю. 

Накрая, макар да изглежда на пръв поглед, че няма общо с темата, ето още едно сравнение. 

На снимката ( в долната част) е аптечката на въоръжение в украинската армия, а по-горе се вижда нейното бедно подобие при рашистките агресори, за които човешкият живот все така не струва нищо, както през всичките стотици години, откакто съществува “руският свят” в многобройните му инкарнации. 

Толкоз за “братските народи” и традиции.

1 мнение за “Украинката Каролина ще представя Япония на “Мис свят” и още за разликите с “руzкия свят””

  1. Обикновено комплексите идват от това , което нямат, но си мислят да “компенсират” с примитивизъм и пропагадност и безкрайни лъжи.
    Но могат да “излъжат” само себе си , и платените си лумпени заграница, които са на тяхното нищожно “равнище”!
    Одите на хуйло ви!
    А и какво да има, след като Хуйло и Шойгу са откраднали , дори аптечките за крепостните си РАБьски камикадзета на фронта, а???????
    ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость,оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.