Колко трябва да си болен, за да си горд със себе си преследвач на майки с бебешки колички

Болни са преследвачите на майка с бебешка количка.

 

Адски са горди да “издебнат” майка с бебето й.

 

4 мнения за “Колко трябва да си болен, за да си горд със себе си преследвач на майки с бебешки колички”

 1. Според мен подобни “болни” порнедялковци имат належаща нужда от третиране с “лекарство” като електрошок за самозащита или лютив спрей в лицето.

 2. Какво може да се “очаква” от четирихилядните путлерастки четириниги добичета от атечствено-кафявият джендърь нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, заедно с тяхната атечествено-клюкарска шлюха кУрвоклиевНаЯ, а??????
  Ако искат истински “сензации” и клюки, нека започнат да преследват своите ТЪПькачи и деньгоносители от геЙрберастката шайка на агенть БудаХари!!!
  Там има много повече “интересни” жълтици, като чувалите и саковете с пачките от асфалта на магистралите и намагнитения Черепа! Там има много чекмеджета с кюлчетата и много Мата Хари!
  Така че едва ли има някаква особена “интрига” около ППДБ, виж около бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ и зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА има много , много…….МНОГО!
  Особено и за зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  Той още от “любимата” му БНАь, където използва бюджетни средства за “задоволяване” на “личните” си “нужди”, буквално!
  Като издейства дори за подчинените си труженички допълнително “материално” “стимулиране”, които го “обслужват” и сега!
  ДОЛУ атечествено-клюкарският атечествено-кафяв джендърь нИдялко ПИДЯЛковь, атечествено-кафявата агентЬция МОЧь и атечествено-клюкарската му шлюха кУрвоклиевНаЯ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 3. По тъпо говедо от куртуклиева нема.

 4. – горди, горди, колко да са горди …
  Евгений Дайнов за ситуацията в страната:„Всички очакват, че покрай ротацията ще има някакъв трус в конструкцията на властта и гледат да се нагласят. Позиционират се”.
  – не случайно, байхуй натърти, че “нито за миг не са се харесали с “Продължаваме промяната – Демократична България”, ДПС и всички останали, но това е единственото, което можеше да се направи, и в момента е безалтернативно” – dnevnik.bg/politika/2024/01/31/4582472_borisov_zashtiti_radev_absurdno_e_da_se_misli_za/
  и не случайно преди 10 месеца покани Радев да участва в правителството: “щото аз съм практик човек, в момента след мене Радев е най-дълго управлявалия, като премиер имам предвид. Той има най-много министри, с които е работил.Нямам разделителни линии с никой, включително с Възраждане ще говорим много сериозно. Добре дошли са.”
  – няма нищо случайно
  Ilian Vassilev: Изплуваха контурите и причините за схемата, която стои зад медийния капан на Кирил Петков – срещата му със Спас Русев. Спас Русев движи сделката с придобиването на Булсатком от Виваком и бе на път да загуби огромни пари, защото покупката не са прави със собствени, още по-малко негови пари, а със заемни пари. А тяхната мобилизация струва много пари. Сделката се бави с години и сметката набъбна. Тъй като трябва някак да обясни медийно защо КЗК одобрява скандална покупка на Булсатком от Виваком, въпреки възраженията на другите оператори, схемаджиите лансират тезата – Спас Русев се е срещал с Кирил Петков, лидерът на ПП е причината КЗК да пусне сделката?! Това само ченгета могат да го измислят – защото в техните глави това е изключително хитра схема. И разбира се, защото смятат хората за идиоти.За да не мрънкат другите оператори им разрешиха да вдигнат таксите за мобилни услуги – забележете Йетъл с колко вдига – два пъти, с 9 процента. Кога това е ставало преди? И сега ще плати целият този корупционен масраф – потребителите на мобилни услуги и всеки по веригата. Те усвоята корупцията, ние плащаме. Кирил Петков виновен?!. Не нахални, ами брутални. За гарнитура имате и един пиар скандал между Пеевски и Радев… и Борисов свети в бяло и няма нищо общо. И децата знаят, че контролът му върху КЗК е тотален и едноличен и това решение за Булсатком без негово одобрение няма как да стане. И той одобрения безплатно не дава. Дори Пеевски няма ресурса за да реализира такава схема.
  – страх лозе паZи …
  https://frognews.bg/novini/bezlov-ubiistvoto-notariusa-prilicha-tova-aleksei-petrov.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.