Лавров лъжеше за (не)нападение срещу Украйна. ” Няма да има нападение срещу балтийските държави”, казва сега

Не е смешно, нито е симпатично да сравнявам чудовищния лъжец Лавров със симпатичния Мечо Пух, но според плюшеното мече “когато някой казва, че няма никой, значи има някой” (в бърлогата на Зайо).

 

 

 

 

 

 

Руzката мечка финтираше целия свят със заблуждаващата маневра на звяр, ненаситен за още заграбени земи. При цялата си териториална огромност на своя ареал искаше да налапа още. Опита се да го разшири в Украйна. Твърдеше, че няма да я напада.

Пред целия свят Лавров беше сред най-видните озвучители на това съзнателно заблуждаващо обещание.

Сега същият заявява, че няма да има нападение на мечката срещу балтийските държави. Как да разбираме това в контекста на спомена, че се случи обратното в случая с Украйна?  

 

 

 

 

 

 

 

Звучи заплашително в превод от рашистки език по аналогия с близката история.

Все пак главната разлика между преди и сега, е че няма да има заблудени този път. Лаврите на Лавров като чудовищен лъжец го дисквалифицираха до обикновен продавач на ментета.

Лидери, представители на уважаващи себе си държави напускат помещенията, в които той се появява (все още) на международен терен.

Никой не го възприема като дипломат, а като доказан компромат за онова, което неговата бърлога представлява. 

 

 

 

 

2 мнения за “Лавров лъжеше за (не)нападение срещу Украйна. ” Няма да има нападение срещу балтийските държави”, казва сега”

 1. Тея примитивни атечествено-чекистки блядЬи и дИбильи, нее осъзнават , че те имаХА най-голяма полза от спазване на границите в Европа и по света! Те трябва ШЕ да са най-кпнсервативниТЕ пазители на статуквото!
  Защото моZZковията е заграбила повечето си колониална територия и тя принадлежи на ДРУГИ народи и държави, които моZZковията е ОКУПИРАЛА!
  И сега може да загуби ВСИЧКИТЕ, заради едноклетъчни дИбильизъм на Хуйло и подлогите му , начело с унилата лошадь-лавровЬ!
  Като се започне от Кьонигсбергската народна република, след нея Карелската народна република, Брянската народна република , Курската , Белгиродската, Кубанската народна република, Воронежката, Донската народна република, Красноярската народна република……..Татарстан, Якутия, Ичкерия, Дагестан, Ингушетия….и чак до Камчатка и другите сибирски народни републики!
  Дори Китай има да си взема над 1-2 милиона квадратни километра от Приморието , над Владивосток!
  Макар че там живеят местни народи ,които са били окупирани от Поднебесната империя преди 1861г., когато са окупирани повторно от моZZковията и царя-АсвАбАдитель!
  Отделно Китай владее и Монголия преди 1924г., когато атечествено-болшевишките КОНТРАреволюционери и Ленинь я окупират повторно, след Китай!
  Така че , само Китай може да претендира за милиони километри от моZZковията и савецката империя, която я наследява след ноемврийската атечествено-болшевишка КОТРАреволюция от 1917г.. Макар че там има местни народи , които могат да искат НЕзаеисимост и от Китай, и от моZZковията!
  Така че, НЕ моZZковията трябва да “претендира” за чуждите територии и народи, а точно обратното- те трябва да искат НЕзависимост и КОМПЕНСАЦИИ за вековната си ОКУПАЦИЯ от моZZковията!
  Оди и одите на унилата лошадь-лавровЬ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 2. frognews.bg/novini/nikolai-slatinski-zagubi-ukraina-tazi-voina-tejko-gorko-balgariia.html
  – като страна-агресор сталинска русия е изключена ОН, та хуйло се постара, не без помощта на байхуя , да “освободи” днешното ООН от такива скрупули – то не е случайно обедянява и рф-то – в българския фолклор мечката е способна да дари със здраве болни и немощни, но с дядоиван тръгват и мечкари по селата, болните лягат на земята да ги „ гази мечка за здраве”, но „гладна мечка хоро не играе“ и си е „мечешка услуга“ – не е случайно, че на българския Мечкинден Св. Едрей впряга мечката в ралото и си оре нивата и деня започва да едрее …
  … как московите стават мечкадари при ивангрозни

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.