Стана най-сетне срамно и у нас да ти разпознаят партията като проруска

Има добра новина във факта, че рашистките партии у нас не се признават за такива. Не е престижно вече да си слуга на военнопрестъпници, държани в изолатра на международните отношения от уважаващите себе си страни.

Като такива не ги припознават и съучастниците им на фронта на рашизма с лични заслуги за неговата маршировка, продължаваща днес с прозрачна маскировка.

Вижда се, когато някой е куче, каквато и ушанка да му нахлупят.

И в България най-сетне стана срамно да се похвалиш като руzки инструмент за влияние. Ето защо “прогледнали евроатлантици” и президентски кибици се надпреварват да правят услуги в тази посока. Перат с прах за пране марка “Прах в очите” петната по фасадата на руzките лекета. 

Вчера носителят на руzкия орден “Ломоносов” от Банкя, който така и не желае да си върне руzката награда за добра служба, изпра ( в очите на онези, които му верват) колегите си от въzраждане с твърдението, че тяхната партия не била проруска. Призова ги за съвместна дейност.

Днес Димитър Стоянов, секретарят по сигурността на преzидента Радэв, увери зрителите в телевизионно интервю, че в България изобщо нямало проруски политически сили. Не виждал такива.

Слепотата от този вид е сред най-добрите потвърждения колко вредно за облика на всяка партия е да бъде разпозната като производна на агресивната московия. Ето защо заинтересованите лица от обслужващия персонал на държавата, която ни е обявила за враг, “ослепяват” избирателно за онова, което се набива на очи.

Царят на тази рисунка също не е гол.  

16 мнения за “Стана най-сетне срамно и у нас да ти разпознаят партията като проруска”

 1. Долна Митрополия е сталиниско свърталище и ковачница на бетонирани комунистически мозъци.

 2. Само няколко факта:

  1. “Вчера носителят на руzкия орден “Ломоносов” от Банкя, който така и не желае да си върне руzката награда…”

  2. Новина от януари 2022: Путин наградил орденом Дружбы немецкого профессора в области медицины… Хельмут Хан из Германии.

  Как мислиш, Иво, дали в Германия питат добрият професор по медицина дали си е върнал ордена? 🙂

  Що се отнася до Мунчо, чиято фамилия днес изписваш с руско “э оборотное”, твоето мнение за него от твоя собствена статия е както следва:

  “Къде стои Румен Радев в този триъгълник на (не)любовта? Ами там си е, където си беше. Мрази от сърце конкурента си от ГЕРБ и основателно го определя като страхливец. С което печели привърженици сред българите, които отказват да бъдат прости и да се водят по хитрините на Простия.”
  Източник: https://ivo.bg/2021/10/11/%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%BB%D0%B0/

  Държа да подчертая, че те разбирам. 🙂

 3. Гнусната атечествено-милЮЮЮционерска МУТРА бокоТИКВАТА открадна даже денгите на Хуйло им за Южен поток, заедно с атечествено-мулташкия магнитски “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ!
  И затова през май 2018г. альфа-ТЪПькачЪТ им Хуйло си ги поиска, докато в мАсква беше на васално посещение решетниковата зИльона фатмашка предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  Ето това е атечествено-милЮЮЮционерската МУТРА бокоТИКВАТА, примитивни лъжи за “евроатлантизъм” , докато в същото време финансира атечествено-социалистическите си шлюхи от иZZраждане и Санкть-Сталиньградьската си МараХари- кУпейкинь!
  Освен това бокоТИКВАТА има най-много “лауреати” на Магнитски в света! В света! Ето такъв атечествено-магнитски “евроатлантик” е бокоТИКВАТА, охранник на тато-ди-тути-каскети и Кобурга!
  Охранник и на Лукойл, и платноходкофилЬ , който купува платноходки за “евроатлантически” “туризъм” до “братски” кРимь! Нали!
  Без да броим ТОТАЛитарНАТА “евроатлантическа” атечествено-МУТРЕНСКА корупция на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка, която за последните 22 години откакто е монтиран във властта е стотици милиарди и трилиони!
  Назначен и като “геЙнераль” , и атечествено-мутренска калинка и милЮЮЮционерско “юпи” за генсекь на народната милиция при Кобурга, от “евроатлантика” от ДСь – бриго аспаруховичЬ, заедно с “евроатлантическите” корупционери – агентьГоцье и агенть Сава!
  Но и това не е “всичко”, нали!
  бокоТИКВАТА договори с “евроатлантическия” кагебист Решетников , и монтира заедно с него, “евроатлантическата” решетникова зИльона фатмашка предателска престъпна путлерастка “маZZонска” ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!
  Така че бокоТИКВАТА НЯМА абсолютно никакво “право” да говори даже за неговия “евроатнтизъмЬ”, нали! И даже си направи собствена атечествено-социалистическа “партия”- иZZраждане , след като преди това използваше за това атечествено-ПОПУЛИСТките путлериоти от атечествено-патриотичните “фронт” – атака и мвро!
  Всичко това показва и доказва , че бокоТИКВАТА е най-голямата атечествено-ПОПУЛИСТка атепествено- мутромилЮЮЮционерска пирамида , заедно с геЙрберастката му шайка! Нали!
  И даже не иска да си върне “евроатлантическия” си путлерастки орден “лАмАносовЬ” на альфа-ТЪПькачЪТ си Хуйло!
  Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ атечествено-мутромилЮЮЮционерският , атечествено-ПОПУЛИзъмЬ, долу донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ , долу агенть БудаХари, оди на хуйло ти !
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло си !
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти !

 4. Към Tomazo:

  Ласкателно е да бъда цитиран. Стоя зад думите си и днес.

  Разликата между това Путлер да те награди за постижения в медицината и да те закичи с орден за милиционерски заслуги в опазването на МОЧА (за което нашичкият се заклева в момента на награждаването му през 2007 г.),е толкова голяма, че всеки, който се заяжда, би трябвало да се “позамисли”. Ако може.

 5. @Tomazo

  Дай линк на западна медия за тоя Хелмут Хан, please! Горното на руски е тролене, фейк.

 6. До Ив.Терзийски
  Разбира се, че е фейк, успокойте се. Също така са фейк филмите, които небезизвестния режисьор Оливър Стоун засне във възхвала на императора всея Руси. Фейк е това, че позастарялата звезда Стивън Сегал получи руско гражданство. Фейк е, че френската звезда Жерар Депардийо пляскаше с кунки и се прегръщаше с Путарани докато вадеше от широките си гащи паспорта с червената обложка и двуглавата кокошка. Също както е фейк, че на всички тия (и още други в безкрайна редица) представители на Меките на демокрацията САЩ и Франция, са им били намазани ръцете с доволни добри суми. Както бяха намазани и на мнозина от нашите приятели от Австрия, Германия, Италия (предполагам, че ще се сетите поне за Шрьодер, за австрийската външна министърка и за нещастниците от Венето) и пр. и т.н. Много са, няма да стигне блога на Иво да ги изброим. Дали са върнали нещо? Ако не ордените – дали са върнали парите? Но, разбира се, всичко туй бледнее пред “банкянския орденоносец”. 🙂 Ще поискате ли доказателства от “западни медии” за информацията относно изброените люде или вече няма нужда?

  Що се отнася до добрият професор Хан (между другото той работи в болницата Шарите, същата, в която се възстановяваше Навални, след като го отровиха с новичока – това сигурно се нарича “историческа ирония” или нещо от сорта, но Иво по-добре ще знае), може да погледнете официалната му страница в германската Уикипедия. Там по-конкретно четем:

  Почести: 2012 – медал на Фердинанд Кон, 2014 – приет за член на Руската академия на науките, 2022 – Орден на Дружбата (2022: Orden der Freundschaft). Източник: https://de.wikipedia.org/wiki/Helmut_Hahn_(Mediziner)

  Кажете ми вие, като човек разумен и мислещ (да се надяваме, че сте такъв), дали десетилетното подкупване на хора като Шрьодер е по-важно или ордена на “банкянския орденоносец”? Дали Оливър Стоун е по-известната и знакова личност или е Баце? Дайте да не се правим на луди, доволна част от западният политически и интелектуален елит беше съблазнен и поливан с кремълски пари – и дълги години нашите западни приятели нямаха нищо против това. Но сега тъкмо Баце се оказа, че бил най-големия путинист )))))))) 🙂

  Що се отнася до тебе, Иво – то няма как да не стоиш зад думите си, написал си ги черно на бяло, а интернет “помни” дори изтритото. Ще се радвам да си ги припомняш всеки път, когато описваш поредните безобразия на Радэв и как ти и подобните ти никак не сте спомогнали за това състояние на нещата. Надявам се всички помнят как отговори въпросния Радэв по време на изборната кампания на въпрос за Крим – примерно де, на този конкретен въпрос. И как отговори на същия въпрос опонента му от ГЕРБ – този опонент, който Радэв правилно и основателно определил като страхливец, за който разумните българите нямало да гласуват, щото отказвали да бъдат толко прости – според твоите думи, Иво.

 7. До Tomazo

  Горният линк от wikipedia ми е достатъчен, благодаря! Аз не можах да го намеря. А за дългият списък на западни “безсребърници” няма какво да добавя. Той наистина е много дълъг. Но както казват украинците, “Не ме е яд на техните въшки , а на нашите гниди”.
  https://ivo.bg/2021/03/29/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%D0%B5-%D1%8F%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3/

 8. Великолепно написано! Само трябва да ги изчакаме още малко. Не, че не са се потвърдили какви са. Интересно е как ще продължат заблуждението, което с всички средства налагат.

  С Уважение,

  Tomazo:

  Моля не провокирайте хората да степенуват нещо, което изначално е вредно и всички знаят от къде е тръгнало, и до какво води. Сигурен съм, че разбирате за какво говоря. Ако греша, ще трябва да надскочите прага на развитие, който сам сте си определил.

 9. До Иво Колев

  Опитвам се да каже нещо просто, но то може би само на мене ми изглежда просто.

  Аз познавам ГЕРБ “отвътре” и по-добре знам какви хора има там. Включително там има намърдани люде с откровено русофилистични възгледи, както и глупаци с лични контакти в Русия, не на най-високо ниво контакти, но все пак лични връзки, които определят проруското им отношение или най-малкото симпатии към “братушките”. Има обикновени тарикати, които не се интересуват от друго, освен от “мушенгии” и доскоро не знаеха в коя посока от България се намират Украйна и Русия. Но има и други. Колкото и да не се харесва на мнозина читатели на Иво, но ще припомня простата истина – ГЕРБ не са нито Възраждане, нито партийката на Славчо, нито проекта на Мая и т.н. И ГЕРБ все пак са член на ЕНП, която не е най-проруската организация в Европа.

  ГЕРБ дълго се задържа на власт, защото представляваше добър компромис за голяма част от населението на България (за което население моето лично мнение е, меко казано, не особено добро). Както казваха някои симпатизанти, “Баце умее да е добре хем с немците, хем с русите, хем с турците” и пр., което, колкото и примитивно да звучи на някои, е една от основните причини за това ГЕРБ да продължава да контролира една четвърт от българските гласове. Баце изглеждаше и продължава да изглежда добър “балансьор”, умерен политик, което се харесва на много наши съграждани. Разбира се, след началото на пълномащабната война доста глави се “проясниха” и някои люде екстремно поумняха по отношение на Русия. Но ГЕРБ продължават да изглеждат солидно, затова и имат своите “вечни” 23-25 процента.

  Има “създатели на обществено мнение”, сред които е и Иво. Блогът му се чете и той определено влияе върху много хора. В един момент Иво и други като него започнаха, волно или неволно, да наливат вода в мелниците на откровени антибългари, като откриха тежка кампания срещу ГЕРБ. В следващия момент “антигерб говоренето” започна да се превръща в отличителен знак както на хората, които през 90-те винаги са гласували за старото СДС, така и на чисто антибългарските проекти от типа на организацийките на МаяМа, Бабикян, Славчо, Копейкин и прочие мишки. Те започнаха да изглеждат еднакво приемливи – нали са срещу “лошите от ГЕРБ”, значи са “от добрите наши”. Този простичък прийом ползва и руската пропаганда – Русия е победителка във войната срещу нацисти и фашисти, нацистите и фашистите са лошите, следователно Русия е “от добрите”. Тая елементарна мисловна конструкция и до днес пречи на някои люде (които не блестят с особен интелект) да видят Русия такава, каквато е, а именно – чист представител на държавите от фашистки тип. Спирам, че пак стана дълго. 🙂

 10. “И ГЕРБ все пак са член на ЕНП, която не е най-проруската организация в Европа.”

  Не е, но ГЕРБ е най-проруската, защото беше призната за такава и от Кремъл! Декларираха, че е по-важна за тях от БСП! Стига реклами! Никого не можете да убедите! Всички знаем кой и защо направи руски/банкянски поток! Всички знаем кой не построи всички интерконектори! Всички знаем кой откри руската шпионска база в Камчия!

 11. Към
  Tomazo
  02.02.2024 в 12:52:
  Не бе, самият ти вождц се е погрижил щом той е проZZт(итуиращ)ь , и другите му “съпартийци” от атечествено-ПОПУЛИСТката му пирамида геЙрб също да са проZZт(итуиращ)и, като него!
  Всичко е от милЮЮЮционерь “нагоре”!
  Имаше един филм, където се говореше за “социалистическия” рай(Хь) на на кумира на бокоТИКВАТА тато-ди-тути-каскети . Там се изброяване че тогава всички са били – роднина, милЮЮЮционерь, роднина, милЮЮЮционерь, роднина, милЮЮЮционерь……..
  А атечествено-ПОПУЛИСТкия атечествено-мутромилЮЮЮционерски “вождь” бокоТИКВАТА надмина дори своя правешки ментор , и сега вече са -милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, МУТРИ , решетникови фатмаци,…….и отново- милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, милЮЮЮционерь, МУТРИ, фатмаци……..и т.н..
  Всичко е само шменти-капели, за да изпълни всичко зависимости към ТЪПькачите му от задкулисието, , “колегите” му от мутренския и милЮЮЮционерския “бизнес”, и да си върне откраднатите денги на Хуйло , чрез огромните далавери и грабеж да за десетки милиарди за Турски поток, Лукойль, Росатомь и Газпромь , и отделно още толкова стотици милиарди за личните му чували с пачки от асфалта от тънките “магистрали , саковете с пачките от хазарта и Черепа, чекмеджета с кюлчетата за хилядите Мата Хари, с които си задоволява “човешките” нужди!
  Така че дори да е “искал” да “направи” нещо – нито го “може”, нито “знае” как! И затова , дори корупционния му “колега” – мулташкия “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ ,още преди 15 години пишеше в вестникарски си парцали,че е бокоТИКВАТА!

 12. ГЕРБ, т.е. борисов, толкова дълго се задържа във властта, че ако е искал, можеше да вкара България пет пъти в шенгенското пространство и еврозоната. За сравнение: на Иван Костов му трябваха точно две години да убеди факторите в Брюксел да започнат преговори с България за пълноправното й членство в ЕС. Има ли политическа воля, всичко става. Да се надяваме, че Мария Габриел ще поправи грешките на шефа си.

  А за балансьорския “талант” нa баце изобщо не ми се започва. В международната политика такива, които гледат хем вълкът да е сит, хем агнето цяло, никой не ги уважава. И фатмака се опита хем да се прави на натовски генерал, хем да не “дразни путлер” (по баце) и с това въртене във всички посоки само се докара дотам, че вече никъде отвъд Калотина не го канят.

 13. До Тодор Тодоров

  Шапо, bro! Добре му го каза. А има и още, и още…

  Баце се е притеснил от визитата на акад. Денков в САЩ. Той се загрижил (моля ви се?!), че се харчат пари за правителствения самолет – а го ползваше за такси, да си вози бистричките Тигри. Пак го стяга чепика…:
  https://www.dnevnik.bg/politika/2024/02/02/4583556_borisov_i_denkov_vliazoha_v_shvatka_zaradi_vizita_na/

 14. До Тодор Тодоров

  “Никого не можете да убедите! ” – разбира се, че не мога. Ако можех, нямаше да си изберете за президент недоразумението, което днес обвинява Украйна, че настоявала да се сражава срещу нападналата я Русия. 🙂 Няма нужда да ми казвате за кого лично вие сте гласувал, защото на мен ми е кристално ясно, че без подкрепа от “анти-гербаджиите” от вашия отбор, този трагикомичен автогол нямаше да бъде вкаран. А така като гледам, няма да е последния.

  BTW, като казахте “кой откри руската шпионска база в Камчия” се сетих за един интересен епизод – блядоликите свалиха малайзийския Боинг през 2014 и убиха около 200 холандски граждани, нали помните. Само след година и половина няколко холандски компании започнаха строителството на Кримския (Керченски) мост, същия, който украинците малко посъсипаха през последните две години (да, подизпълнителите на путаранския проект са нидерландци, аз предпочитам старото название холандци). После, след известно време, в Холандия избухна минискандал, но всичко се размина гладко, всички се извиниха един на друг, правителството рече, че никак не може да се меси на компаниите, надушили сладкия кокал, тъй става в търговските отношения, и холандците си прибраха мазната печалба. Няма да отварям приказка как успешно работеха с Русия нашите приятели от Германия, които и днес щяха на пълна пара да ползват руски газ, ако не им бяха думнали газопровода. Те пак ползват де, просто по-малко. Сещайте се за тези епизоди (а мога и още много да ви разкажа, но пак ще стане дълго), колчем се сетите за българо-руските далавери.

 15. “Няма нужда да ми казвате за кого лично вие сте гласувал, защото на мен ми е кристално ясно, …”

  Много слаб изстрел. Когато на човек му е “кристално ясно” не му трябва водопад от думи, и “пак ще стане дълго” … дълго и неясно.

 16. Към
  Tomazo
  02.02.2024 в 18:01:
  Другите може и да са спечелили нещо от Хуйло, но заради твоят проZZт(итуиращ)ь “вождь” бокоТИКВАТА и мутрите му България не само не е “спечелила” нищо от Хуйло, но и построи Турски поток за наша сметка, за 1 година! Явно Хуйло много го е забързал, за да му върне, бързо, 800-те милиона долара , откраднати от Южен поток.
  Без да броим “данъчната ваканция ” за милиарди от Лукойль, където бокоТИКВАТА има конфликт на интереси и злоупотреба с власт, защото го “охранява”. Същото е и с енергетиката ,и с Росатомь .
  Също така да ти припомня , че бившия ви политкомисар Цветанов зададе съвсем конкретни въпроси дали бокоТИКВАТА се е срещал с путински емисари , като Бабаковь, преди строителството на Турски поток?
  А преди това , дали са е срещал и с путлерасткия кагебист – Решетников , преди “договорките” с него и пасоль-свинаря геЙрговь, за издигането на фатмашкия им агенть за кандидат-реZZиЛдент
  , през 2016г., и скоростното му незаконно “освобождаване” от БНА, за да може “навреме” да го “регистрират” за изборите.
  Така че си задръж примитивната “партийна” пропаГАДность за вашите “партийни” членове от геЙрберастката ви шайка!
  Има и още много, много, много………

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.