Зверска злоба тресе бърлогата на руzката мечка у нас заради несъстояло се още българско посещение в САЩ

“Ужасен ужас” ( по Мечо Пух, но не толкова безобиден) тресе бърлогата на руzката мечка у нас. 

Предстои правителствена визита в САЩ, чиито параметри още не се оповестени, нито могат да бъдат достоверно предвидени, но вече предизвика зверски вой. Тон даде най-напред ревнивия новопокръстен “евроатлантик”, горд с руzкия си орден за заслуги за дългогодишното охраняване на рашистките интереси в България.

Пред микрофоните и камерите на репортери същият даде воля на обичайните за неговата невербална комуникация гримаси(стоп кадри от Нова телевизия).

 

 

 

 

С повишаване на тона надвика и задави въпросите на репортерите по темата, ядосан от перспективата  някой друг да бъде приет в Америка като приносител на добри новини от България и за България. 

Неговият фалцет беше подет както в “най-добрите” времена на взаимното допълване от специалистите по обругаване на общия им политически враг, което през годините варира в различни персонализации, но винаги се “радва” на манталитетното им единодушие чрез кресчендото на върховната злоба. 

Не, не става дума за “авторски изяви”, за които “редакцията не носи отговорност”, както пише под авторски изяви в уважаващи себе си издания у нас и по света. Тук имаме работа с точно обратното: редакцията не само споделя гнусарския език на подбраните си за целта специалисти по невъздържано ругане, но и се старае да го подчертае, да го подсили с илюстрации и адмирации в заглавие.

Ето малко от историята на тази споделена истерия. Подбрал съм обидите на автора спрямо формиращата се тепърва българска делегация (че и спрямо американския президент, с когото нямало да се срещат), обявени от ПИК за “размазваща истина”:

“…хунвейбините..най-обикновени ало измамници…групата подлизурковци…жалкия Денков…сенилния старец Байдън…нашенските безбъдници…една група нищожества…Кирчо кретена…измамници…ще вият врат по потни залички с някакви изпадняци…жалкарите…жалки колониални наместници, и то треторазредни…трупа шарлатани…с малко гласове от шепа инфантили и дегенерати…срамна екскурзия…Никога през цялата ни нова история начело на държавата ни не са стояли подобни нищожества!”

Но това не й стига на редакцията. Пуска и подкрепящ бълвоч спрямо “плъха Денков” със съответната зоологическа визуализация:

Животинска е тази безсилна злоба. Постига обратния ефект. Води до погнуса от нивото на “опониране”, което освен инфантилизъм в изразяването маркира като неволно самопризнание и безсилието на аргументацията.

9 мнения за “Зверска злоба тресе бърлогата на руzката мечка у нас заради несъстояло се още българско посещение в САЩ”

 1. Иво, ще цитирам човек, който беше като теб – с блестящо чувство за хумор, но и идващо навреме – Д-ра, Тони Филипов. Вие двамата бяхте от хората, които ме отрезвиха относно Бойковщината, че не е антикомунистът, както горко се лъжех(ме), а напротив. Ето част от от бисерите му за същия … плазмодий:

  Тони Филипов, д-р:

  “Няма сред управлявалите България друг толкова нагъл и безочлив лъжец. Дори
  Живков лъжеше с мяра, с поглед към действителността. Бъдещите поколения ще се
  чудят как сме допуснали толкова прост човек да ни управлява. Проблемът е
  обаче, че някои от съвременниците ни едва сега откриват този факт. А едни 20-30%
  още не са готови да го открият. Не могат или не искат да видят, че срещу себе си имат
  един дребен шмекер и лицемер, който лъже безочливо дори за дребните неща. Те си
  го харесват точно такъв, вероятно защото е създаден по техен образ и подобие. И
  като нищо на предстоящите избори могат да ни го върнат, ако не се мобилизираме.
  Борисов си дойде прост. И си остана прост. Повтарям това от 2002 година до
  днес. От „Борисов притежава простотата на понятие“ (по Камю) до „По-просто
  нещо на по-високо място никога не сме имали“…

  “В началото Борисов се притесняваше от простотията и необразоваността си, но
  с времето разбра, че дефектът всъщност е ефект, че именно в простотията му е
  чарът и му отпусна краищата – „Вие сте прости и аз съм прост, затова се
  разбираме…“ По природна и придобита интелигентност Борисов се оказа еманация
  на средния българин.
  Има два вида прости хора. Едните са като Хенри Фонда, за който казват, че поръчал
  да му издълбаят надпис на паметника: „Тук почива един глупав човек, който умееше
  да се огражда с умни хора.” Другата категория са като Борисов, на чиято паметна
  плоча трябва да пише: „Тук почива един прост човек, който умееше да се обгражда с
  по-прости от себе си.“
  В това отношение Борисов притежава изключителен талант. Няма друг, който с такава
  вещина да подбира кадрите си от човешката и професионална макулатура. Както съм
  писал и друг път, по върховете на държавата изпълзяха екземпляри, които биха
  изглеждали нормално само на мястото на изгубеното звено в човешката
  еволюция.”

 2. Животното е злобно, когато се страхува. Изплашено! Дава всичко от себе, за да избегне сблъсък и да продължи да получава храна.

 3. Само едно ще кажа, да падна на тяхното ниво… Е…си кефа 🙂

 4. Нали в тая клоака на путлеризЪма – ГЕПИцентърь , начело са атечествено-номенклатурните атечествено-четириноги путлерастки параZZити – оная гнусна генетична пачавра на задкулисието – МАДамь VV,
  и оня атечествено-четириног подлизурковски дегеЙнерат- даЙчковичЬ , който сега си е намерил “тлъсти” атечествено-чекистки ТЪПькачи, директно от Кремль и альфа-ТЪПькачЪТ му Хуйло! Той , и тя , цял живот си търсят платежоспособни сводници! Тоя преди обдухваше Костов, но след като дойде Кобурга, даЙчковичЬ като геЙнетичен ренеГАДь, предаде Командира си , за да попадне в следващите 20 години в “елитната” група путлерастки четирихилядни компаньонки на Кремль с директен бордей с краZZни фенери на краZZная площадь ! Оди на хуйло ти!
  Същото се отнася и за МАДамь VV, тя още по-древна в тая древна професия и от ренеГАДь даЙчковичЬ , тя си е на атечетвено-помиярска “служба” на ченгесарите и агенть Сава, и дИбильян прасееФскиЙ, без “прекъсване” !
  Ето такива атечествено-путлерастки атечествено-помиярски атечествено-кафяви “труженички” и джендъри са даЙчковичЬ и МАДамь VV! Те са в “една редица” , заедно с “колегите” си , като бай ви петЮ СопольскиЙ, волгинЬ, куРВшлуковь и други атечествено-клюкарски помиярски шлюхи за директно обдухване на ТЪПькачите им – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  И да, атечествено-мутренския агенть БудаХари може да отиде до САЩ, но само , за да си получи съвсем заслужената “награда” по акта Магнитски, заедно с магнитския му братиньо – атечествено-мулташкия магнито-атлантик – дИбильян прасееФскиЙ!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на агенть дИбильян МагнитскиЙ, одите на хуйло ви !
  ДОЛУ атечествено-клюкарския атечествено-помиярския , атечествено-кафяв джендъризЪм на атечестено-путлеристките мисиркотитутки , одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 5. Към Евмолп:

  Аз съм му лично благодарен за благородството му да ме цитира позитивно в своите великолепни сатирични есета. Колегите рядко признават вътрешно видовите постижения на другите. Така е у нас, уви, не само при публицистите.
  На панихидата не намерих сили да се блъскам в претъпканата църква.
  Предадох си цветята на една позната журналистка и си тръгнах.

 6. Хвала!
  “Колегите рядко признават вътрешно видовите постижения на другите. Така е у нас, уви, не само при публицистите.”
  Далеч съм от тези среди, но за БГ-завистта е говорено и писано много. Мисля, че Иван Хаджийски беше цитирал Елин Пелин, който е казал, че ако се роди гений у нас, това ще е геният на завистта. Но, допълва Хаджийски, това не попречи на Елин Пелин да завиди жестоко на Йордан Йовков.
  И за да не се връщаме назад – да си спомним реакцията на почти всички след спечелването на Букър-а от Г. Господинов.
  Не знам защо е така и дали е само у нас.
  Но за болната ми тема – русофилията – нямам рационално обяснение. Но това е друга бира…

  Успехи!

 7. Геройкото е бесен защото повече в никоя нормална държава няма да бъде поканен!
  Ясен им е! Никой няма да си губи времето в разговори с селски финтаджия.
  Не беше много отдавна когато ходи на екскурзия в САЩ и след това си продължи както си знае. Светкавично построи руzzко-турския поток, въпреки предупреждението на американския президент и няколкото емисари да не го прави!
  Всички сме наясно в какво състояние се намираше държавата по негово време.
  Той си е просто простак!

 8. Българите най- накрая изпращат БТР-и за Украйна…. и ги боядисаха сини! За да се виждат от руснаците! Разбора се украинците ще си ги боядисат, но мисъта за тъпите българи или руските българи, или подлеците с кремълско мислене си остава. По- добре да бяха дали ръждясали бтр-и , отколкото лесни за откриване и прицелване. Срамно е да си идиот! Но да си предател е позор.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.