Посланик Потапов, който награди Бойко Борисов с руzкия орден “Ломоносов”, е придобил българско гражданство

“Русские хотят” българско гражданство, даже очень. И го получават от пробитата ни държавна администрация. Направо не искат да си тръгнат от България след края на дипломатическия си мандат, стана ясно днес от телевизионно интервю на Кристина Петкова, депутат от ПП ДБ ( на снимката)

 

“Сега” се позовава на свои източници, според които става дума за Анатолий Потапов, съпругата му, сина му, че и внука му. Все европейски българи “по заслуги”.

 Преди няколко години местни хора в Сапарева Баня ми казаха, че един руски посланик има вила в района. Така и не се сетиха за името му. Дали не е същия, който през 2007 г. награди Бойко Борисов с орден “Ломоносов”?

Нищо чудно да има и други. При тази потайност, при която Потапов и семеството му до трето коляно са запазили толкова години в тайна “гордостта” си да са станали български граждани, е напълно вероятно и други имперски пратеници у нас да са се сдобили с български паспорти.

Нима сем. Потапови не са “горди българи”, че крият своето гражданство или много добре разбират срамотията да се възползват от положението си за привилегията да се промъкнат в ЕС с български документи?

Московската пропаганда обилно залива България с нечистотии от рода на филма на Даря Асламова “България умира бавно”, но кремълските чиновници се натискат да се “побългарят” въпреки онова, което рупорите на режима тръбят по наш адрес.Става дума за същото лицемерие, като на въzрожденските депутати, на чиято съвест тежат незнайно колко жертви на пропагандата срещу ваксинирането, но същевременно тайно се ваксинираха лично.

Прословутото стихотворение на Евтушенко “Хотять ли русския войны” получи многокатно своя положителен отговор след онази война, която са си парцелирали за себе си като обособена част от историята под названието “Велика отечествена”- защото са гузни, че Втората световна започна с поощрението на техния Сталин нацистите да нападнат Полша и да прегазят половин Европа, докато СССР се възстанови от кадровия погром в Червената армия след чекистките чистки в нея и удари своя побратим Хитлер откъм поделената с него окупирана Полша.

Радостните официални статистики в московията днес целят да покажат колко правилно е според мнозинството от населението да бъде унищожавана съседна Украйна, но в същото време отговаря положително на реторичния въпрос на Евтушенко, дали искат война. Искат и още как, най-официлно това се потвърждава от медиите и статистиката в дървата, в която култът към униформата се налага още върху бебетата! 

 

 

 

 

 

 

Руzкото лицемерие има своите дълбоки корени в изобразяването на “борба за мир” от страна на държавата, която харчеше около 40 на сто бюджета си за целите на нейната идеологическа фиксация върху ескалиращата милитаризация. Същият синдром се наблюдава и днес, когато наследницата на СССР я настигна по този показател. Със сигурност ще я последва и на онзи свят като федерация, когато се разпадне под тежестта на тази мания. 

Интересно е дали новопокръстените Потапови не трябва да си върнат българските паспорти в знак на протест, че България е обявена от Кремъл официално за вражеска държава. По силата на путлеристките закони Потапови могат най-малкото да бъдат заподозрени, че са “чуждестранни агенти”, за каквито в московията се обявяват по преценка на властите поданици на царя, заподозрени или уличени в недостатъчна лоялност към агресивната му политика. 

Въпросът е защо срещу агентите, които работят в полза на руzкото т(р)айно проникване у нас, толкова години няма видимо противодействие. Прилича на омерта в завладяна от чужда държава страна. 

Имаме прогонени руски шпиони, но за уволнени български техни другари в службите не знаем нищо. Не трябва ли, ако има такива, това също да се оповестява, както самото екстрадиране на чужди вражеските елементи с дипломатически паспорти? Странно е да знаем повече за чуждите бълхи, отколкото за българските гниди. Обяснението може да е само едно: протекция върху гнидите от най-високи места в наша клета България.

 

 

10 мнения за “Посланик Потапов, който награди Бойко Борисов с руzкия орден “Ломоносов”, е придобил българско гражданство”

 1. Не бива да се осатвя това така, може да има разкaяли се се рашисти с примесен келепир от европейскоto гражданство… но кое гарантра, че няма да работят за Рашистан и сега и то с български паспорт в джоба…

 2. Трябва да се разследва #КОЙ! , #КАГДА!, #КАКь!, #ЗАЩОь, #пАчему!, ……е дал “гражданство” на путлерастките подлоги на унилата лошадь-лавровЬ????
  И #КОЛКО! путлерастки шлюхи са се докопали до него??????
  И всички путлерастки ИЗРОДьи , от решетниковата зИльона гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска престъпна путлерастка примитивна “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ , до Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и иZZраждане , и до последния атечествено- рублоЯДски четирихилядникЬ, като – нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, кУрвАклиевНаЯ, даЙчковичЬ, волгинЬ, бай ви петЮ СопольскиЙ ……трябва да бъдат обявен за персона нон-грата и изпратени при техният альфа-ТЪПькачЪТ хунтараторь Хуйло в Сибир. Същото се отнася и за туземните атечествено-рублоядски “партийни” бандити бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ, атечествено-болшевишките терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ, баджанака свиненскиЙ, симАвичь, атечествено-чалгарските маймуни от ИТНь и учиндолската мумия , атечествено-бракониерския сирищнишки крадец – агенть Гоцье маZZонетски и пикаещият шуть, и всичките рублоядски параZZити от незаконната “пар(т)ия” на фатмашкия “маZZонски” шпионин на Решетников, пасоль-свинаря геЙрговь и пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , долу незаконната “пар(т)ия” 3-иЙ мартЬ, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  П.П. И не , Втората световна война не е, “само” , стимулирана от атечествено-болшевишкият ИЗРОДь и масов убиец Сталинь! – НЕ!
  Сталинь е ВИНОВЕН за Втората световна война. Без пактът за НАПАДЕНИЕ- Моллотов-Рибентроп , войната нямаше да започне!
  Защото Чембърлейн и Деладие бяха дали ГАРАНЦИИ на Полша, че ще започнат война срещу Хитлер, ако той я нападне! Това съвсем ясно показва на Хитлер да не напада Полша, и затова той приема ПОКАНАТА и сОюза със атечествено-болшевишкият си геноССе Сталинь да нападнат Полша !

 3. Нямаше да се стигне до пакта Молотов-Рибентроп,ако преди това 5 години Сталин не регенерираше реваншистките амбиции на национал-социалистите/че и работници/,предоставяйки военно образование,учебни полигони,материали и всякаква друга подкрепа.Пакта беше еманация на дружбата им,увенчавайки се с договора за границите от 27.09.1939 г.

 4. Към
  Симеон Спасов
  04.02.2024 в 18:50:
  Много преди Хитлер , Ленинь и Сталинь обучават немските летци, танкисти и химици, и всякакви други.
  Това е някъде около опитите за атечествено-большевишки КОНТРАреволюции в Германия и България 1922-23г.. Тогава действат абсолютно строгите ограничения от Версай, също както и в България, след Първата световна война.
  А Хитлер няма нужда от сталинските полигони, защото сам възстановява Вермахта и отхвърля Версайските ограничения , официално 1935г..
  Търговията си върши, защото Ленинь и Сталинь имат нужда от германските технологии и оръжия , между войните. Въпреки че атечествено-болшевишки терористи да смятат своите атечествено-социалистически камаради за най-големите “фашистки врагове” .
  А със пакта Моллотовь-Рибентроп Сталинь получава и напада- Полша, Финландия, Литва, Естония, Латвия, Румъния .
  Освен това Сталинь иска , допълнително, и България, Турция и Проливите, които не са включени в “пакта”, и това предизвиква междусъюзническата война от 22 юни 1941г..
  И даже местните му терористи от БКПь настояват България да се включи в Тристранния пакт, защото Сталинь и Хитлер вече са съюзници от пакта Моллотовь-Рибентроп.
  А и Сталинь подписва и “мирен договор” и с Япония през 1941г., точно преди междусъюзническата война между Хитлер и Сталинь.

 5. Интересен факт: по време на събитие посветено на “2024 годь симьи”, наш геносе Путин разговаря с привидно невинни деца и засягат основно злободневни теми. Разбира се не пропуска да си повтаря неговите тезиси, че видиш ли Русия била люлка на иначе прогниващата западна цивилизация и така да внедрява пропаганда и в умовете на децата и така да ги индоктринира, че да могат да са покорно племе като възрастни. Това настрана интересното става, когато едно момиченце решава, че ще отиде до него и ще иска да се снима с него и ще му подари талисмана си, който представлява малка (видимо ръчно “сделана”) кукла. Само че куклата е с жълта коса и синьо тяло, което поражда у рашисткия цар много изненадан поглед и влиза в обяснителен режим, за това колко много се е трогнал и какви дарове е получил от деца за разбирай руzките бойци. Та какво ли означава да ти дадат такава кукла – явен символ на Украйна на контролирано от диктаторския пръст събитие и не намирисва ли това на неприязън към (наричаната от покорните руси) “СВО”? И защо детекторът на ПИК не засече жълто-синьото този път, дали не е защото този път е в ръцете на бащицата може сами да прецените! Бъдете здрави!

 6. за да не съм многословен,просто исках да наблегна върху сътрудничеството между Сталин и национал-социалистите на Хитлер,иначе трябваше да се върна още към Рапалския договор и секретния му анекс от юли 1922.

 7. Специалните служби на Великобритания блокираха 7 банкови сметки на Фараж, политик с големи заслуги за Брекзит, защото установиха руския произход на парите в тях.
  В България има руски слуги в изобилие /проруски партии и президент/. Не ми е известно българските специални служби да са провели поне една специална операция относно персони, обслужващи руския интерес на българска територия.

 8. Предполагам, че и пасоль мутрафонова с атврашчением си готви такова светло бъдеще в презряната й европейска България.

 9. Към симпатизант/ка на ДСБ:

  За адаптация се е разходила в почивните дни в центъра на София без охрана, както твърдят от клюкарската агенция с пикливото название. Твърдят също, че минувачите я поздравявали, но от приложените снимки не се вижда подобно нещо. Много прилича на акция, с която се опитва да докаже, че българите са приятелски настроени и само шепа управляващи (нищо, че са проекция на волята на българите) не щат да обичат московията.

 10. Към
  Симеон Спасов
  05.02.2024 в 02:05:
  Точно за него ,и другите подобни, след него, става въпрос.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.