Пожеланията ми се сбъдват, не е само за премахването на МОЧА

Написах вчера, че е крайно време да бъдат оповестявани евентуално разкритите у нас български гниди, снесени от руските хлебарки и захлебили в ущърб на българския интерес. 

Взе, че (поне) едно име изплува едва ли не часове след моето скромно предложение. Че и снимка дори се появи!

 

 

 

 

 

Нека ми е позволено да се пошегувам  сериозно (със себе си): каквото съм пожелал в това отношение от няколко десетки години насам, все се е случило.

1.Предлагах преди повече от 30 години България да влезе в НАТО. Бях един от няколкото основатели на Атлантическия клуб.

2.Предлагах същото за влизането ни в ЕС по същото време. Изглеждаше абсурдно в очите на онези, които се надсмиваха над това пожелание.

3.Пред(по)лагах публично, че НАТО ще се справи със сръбската агресия срещу Косово без предполагаемите “реки от американска кръв” – предимно с въздушни удари, с каквито уж нямало да бъде възможно, защото нямало прецедент в историята на войните.

4.Предлагах да не бъде позволено примката на “Южен поток” по настояване на Москва да задуши Украйна.

5.Предлагах да не се допусне АЕЦ “Белене” да превърне България в главно средство за увековечаване на съветско-руския колониализъм у нас.

6. Предлагах МОЧА да се казва МОЧА, а не паметник на съветската армия, след което да бъде премахнат.

Отличен 6 е като резултат. Доказан е фактологически.

Запазвам си правото да помечтая още.

 

 

 

10 мнения за “Пожеланията ми се сбъдват, не е само за премахването на МОЧА”

 1. Господин Инджев – 6 за срока, 6 за годината, 6 за деситилетието и 6 за столетието! Дайте си бележника – ние всички ще го подпишем!

 2. От Вашето перо – в Божиите уши, г-н Инджев!

 3. Аз не съм така обнадежден. Сигналът е от чужди служби.

 4. 6+ махаме “Альоша”… аз пък имам 3ойка – казах да повлечете крак със софийската МОЧА 😉

 5. Г-н Инджев,
  говорейки за премахването на МОЧА е време в началната страница на блога ви да махнете петицията по премахването му. То е факт. А защо да не се замени с банер на премахване на Альоша в Пловдив?
  Днес в поредно пропагандно интервю Митрофанката се изцепила, че ако не бе била червената армия, България щяла да бъде разпокъсана между съседите си и затова паметниците на благодарност трябвало са седят…

 6. 7 e истинската цифра.😄
  За мен прогнозата ти за нефелноста на КТБ и призива държавата да си изтегли парите от сметките в нея са на второ място после бутурясването на МОЧА.
  Помним!😃

 7. Към
  Георги Георгиев
  05.02.2024 в 20:55:

  Тогава да вдигнем “паметник” на геноССе Хитлер !
  И той, уж, ни е дал голяма част от Вардарска и Егейска Македония, Южна Добруджа, и част от Сърбия!
  Така че има много по-големи “заслуги” от своят атечествено-болшевишки таварищь и военен съюзник Сталинь!
  А освен постоянни повторения на пропаГАДни глупости пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ не може друго да каже!
  Всички граници в Европа са променени от Сталин , особено източните граници на Германия и Полша. Но западните граници на Германия почти не са променени , въпреки че те нападат всичките си западни съседи!
  Само Сталинь променя съществено границите след Втората световнавойна, а не западните съюзници!

 8. @RICOшетниковь

  По отношение на Южна Добруджа е вярно. Хитлер натиска Румъния да ни я върне (тогава сме съюзници), а той щял да им даде Молдова. И всичко става с двустранен договор, без война, така че, след войната никой не може да има претенции.

 9. Моля Ви, пожелайте си Бойко Борисов (с партизанско име бай хуй) да изчезне от българската политика, та да престане да насъсква фермери, енергетици и кого ли не срещу уж “собственото му коалиционно правителство”, когато му изнася, за да извива ръцете на коалиционните си партньори.
  По какъв начин ще изчезне, дали при бай Ставри, или при Магнитски, или Мария Габриел да го пенсионира като почтен председател на ГЕРБ, или просто да се пръждоса в Дубай, вече ми е безразлично. Само да престане да спира България в нормалното й развитие.
  Като се изпълни това Ви желание, може да продължите и с един друг корпулентен уж “евроатлантик”, изкарал и той доста парички от слугинаж на рашистите.

 10. Моето (по)желание, щом Вашите желания се сбъдват е,
  да пожелаете Вие и семейството Ви, да станете поне съветник на Премиер, който да движи страната ни в посочената от Вас посока!
  Амин!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.