В момента наистина няма проруски партии, медии и преzидент-чакат инструкции в режим на смълчаване

Принуден съм с днешна дата да се съглася, че в момента в България няма проруски партии. Тъй рече миналата седмица носителят на руския орден “Ломоносов” от Банкя, награден от руския посланик Потапов през 2007 г., получил на следващата година българско гражданство.   

Че няма проруски партии у нас се съгласи с него след това и Димитър Стоянов, съветникът по сигурността на преzидента Радев.

Усъмних се в правотата им, но днес трябва да им призная, че са прави.

Няма в момента и проруски преzидент.

Няма и проруzки кафяви медии. Не им се вижда “сензация”, “бомба”, “мълния” тази тема. Чакат инструкции.

Нито БСП, нито въzраждане, нито партията на Орденоносеца, нито медиите им не смятат за нужно да реагират на “русофобските” новини от последните дни. Изплувалото в публичността придобиване на българско гражданство на сем. Потапови до трето коляно, укривано и от корумпираните, и от корумпирщите близо 16 години, както и арестите на руzки шпиони в службите ни, призвани да ни бранят от тях, не доведоха до никаква политическа реакция от страна споменатите  по-горе обичайни резоньори на “говорит Москва”.

Защо? Ами по същата причина, поради която техните предшественици свалиха своя Тодор Живков. Щом Москва казва, че трябва…

(За)сега Москва мълчи. Ето защо мълчат тук и пустите московци, станали внезапно мълчаливци.    

Затишието най-вероятно е временно, тактическо. В Москва мислят бавно и безславно, когато няма какво да кажат срещу фактите. Но обади ли се Москва да заплашва България- този път, че посяга на законните интереси на вековния руzки шпионаж у нас, произтичащ от естествената вечна дружба между нашите братски народи, очаквайте писъци, израз на трудно сдържания (цели няколко дни) гняв на рашиzоидите тук. 

Ще има пак надпяване в този хор(ор).  

В техния “руски свят” е като на снимката в днешната московия: пише на прозореца, ориентиран към външния свят, “слава героям”, но при проветряването се чете като “слава геям”. Неволно им се получава, но има фройдистки подтекст  в битките им с измислени врагове.

4 мнения за “В момента наистина няма проруски партии, медии и преzидент-чакат инструкции в режим на смълчаване”

 1. Да , в момента няма ниКАКВИ “партии”, а “пар(т)ии”.
  Още откакто дойде атечествено-ПОПУЛИСТкият монархо-социалист Кобурга, с помощтана атечествено-ченгесарските бандити , като МУТРИгрупьи, както и на самите атечествено-ченгесари от КДСь !
  Няма смисъл да “повтаряме” , че атечествено-милЮЮЮционерската МУТРА бокоТИКВАТА е най-успешният им атечествено-ПОПУЛИСТки “проекть”! Или пък подобните платени атечествено-ПОПУЛИСТки шлюхи -атака, мвро, рзс, бардакоФ, кУпейкинь и иZZраждане, и вечните атечествено-ПОПУЛИСТки болшевишки терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ, а и да не “забравим” атечествено-ПОПУЛИСТките атечествено-чалгарски маймуни от ИТНь и учиндолската мумия!
  И разбира се гнусната атечествено-ПОПУЛИСТка атечествено-фатмашка зИльона превратаджийска престъпна путлерастка примитивна предателска неграмотна “маZZонска” ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ , и неговите “маZZонски” падруги – геЙрговь и агенть Гоцье маZZонетски- архарския бракониерски крадец от Сирищник. И техните атечествено-путлерастки “маZZонски” “пар(т)ии” – абвЬ и “3-иЙ марть” ! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!
  ДОЛУ атечествено-ПОПУЛИСТките атечествено-путлерастки шлюхи , “партии” и кафяво-джендърски мисиркотитутки и агентЬции , като МОЧь, одите на хуйло ви!

 2. Изключително остроумно, от тяхна страна, за да не ги обвинят в измяна, но и гениално разбрано от собственика на блога, за да ни „обясни“ защо няма проруски партии.
  Лизачи на задници има сър Инджев, това е усвоено и си чака поканата!

 3. КАКВИИИ проруски партии??? Няма такова нещо!!!
  Господин Инджев моля, не пишете по този начин. Плашите последователите им. 🙂

 4. Не съм съгласен с Вас ,че няма проруски партии в нашата страна. Толкова са много,едни в парламента други извън,просто се чудя как може да има толкова заблудени и прости хора,които не могат да разберат мръсната роля на тези орки-руснаците. На Румъния трябва да сме много благодарни ,че граничим с тях .Иначе давате ли си сметка колко бързо ще бъдем предадени и продадени от Копейките.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.