Що-годе консенсус за шеф на СОС е като що-годе бременност със (с)участието на “антикомуниста” ББ и др. Ваня Григорова

Бай ви Борисов не може да преглътне унижението, че София му каза by, bу. 

Днес се изцепи, че иска повторение на изборите в София. 

Били  му откраднати от онези, които му нарушиха монополовата диктатура в столицата, продължила 17 години. 

Представяна беше диктатурата му през последните няколко мандата от Данчето, както я наричаше собственически.

Тя не даде признаци, че се засяга да бъде унижавана, както в онази нощ на изборите, в която Той декларира, че тя щеше да е все така само  директорка на детска градина без неговата протекция.

Предстои разсичането на гордия му възел след часове. В този смисъл статията ми е безсмислена. Тъкмо да я прочетете и истината ще разберете. Но само по отношение на резултата. 

Прелюдия към този “консенсус” между него и др. Ваня Григорова беше нейна телевизионна изява. Съобщи, че имало “що-годе консенсус” за избора на председател на Столичната община. Но се оказа, че не е съгласувала изявлението си с бившия властелин на столицата и България.

Що-годе консенсус е като що-годе бременност. 

Дори “мъжете знаят защо”. Така твърдеше една реклама за бира през деветдесетте. Колегата Петко Георгиев ни разсмя в “Свободна Европа” една сутрин в софийското бюро на радиостанцията с разказа си, как 4 годишната му дъщеричка го попитала заговорнически “тате, а на мен ще ми кажеш ли”?

Нонсенсът на Григорова с “що-годе консенсус” беше гарниран в нейното интервю с: 

“Не коря тези, които търсят изход, но ситуацията, в която сме, е в резултат на ината и егоизма на една шайка, която е решила да окупира всичко”.

Значи така, ние сме за “що-годе консенсус”, но се държим хулигански по отношение на онези, с които сме “що-годе консенсусни”. Наричаме ги “шайка”. 

Консенсус с шайка, па макар и “що-годе”, е съгласие за участие в бандата (шайката).

Аз съм съм що-годе възпитан, но не напълно.

Възпитаван съм  против волята си в любов към СССР като “слънцето и въздуха за всяко живо същество”.

Възпитаваха ме в този дух откакто започнах да чета на 5 годишна възраст. 

После като ученик, войник, студент. Накрая се оказах невъзпитаник по критериите на съветското възпитание, признавам.

  Ето защо няма да кажа натуралистично, че “що-годе консенсус”  ми прилича на “ …и душата в рая”. Що-годе се досещате.

Да си припомним за “що-годе” консенсуса между двамата герои от долния манталитетен съюз, споменат по-горе. Оказа се, поне според единия участник в “що-годе” консенсуса, че е било…шега.

 

5 мнения за “Що-годе консенсус за шеф на СОС е като що-годе бременност със (с)участието на “антикомуниста” ББ и др. Ваня Григорова”

 1. Оф-топик, за което прося извинение – гледам телеграма на Reuters от Ню Дели, че Индия се отказва от сАвеЦко-руZкото си въоръжение и ще се ориентира към доставки от САЩ. Цитира се премиера Моди и експерти в МО и МВнР. Доставките на руZки бракми за индийската армия към края на 2022 са спаднали с драстичните 31.5%,, вкл. Дели отказа руZки въртолети, събра си парите от блатните шЭбЭци и заменя доставките с продукция на Hindustan Aeronautics Ltd и “Бел”. А тлъстия проект от 2015 за 200 Kamov Ka-226T, съвм. производство, практически е спрян. На ред е и съвм. производство на крилати ракети BrahMos. Причините – руZия не може да изпълни тех. параметри и не спазва сроковете. Още един валутен поток за блатните шЭбЭци пресъхва. Найс, а?
  Повече – тук:https://www.reuters.com/world/india/india-pivots-away-russian-arms-will-retain-strong-ties-2024-01-28/

 2. няКОЙ да е “очаквал” нещо “различно” от атечествено-бандитския атечествено-мутренски,атечествено-милЮЮЮционерски и атечествено-ПОПУЛИСТки “геЙЙЙнераль” бокоТИКВАТА???? Той сам си каза ,че е най-проZZт(итуиращ)ия в задунайския колониален Бандитустань НРБь,нали!
  Той “разбира” само от ритането на мачлетата и краденето на стотици милиарди и трилиони, за да има за чувалите и саковете с пачките, за чекмеджетата с кюлчетата и за “задоволяването” на “човешките” му нужди! Или общо взето консумация, де…….деконсумация и никакъв “друг” условен рефлекс , който дори да е “надраскал” мутро-милЮЮЮционерския му акълЬ!
  Той, заедно с другите бандити от хартиената магнитска мафия нарочно превърнаха машинното гласуване в принтери за втори вид хартиени “бюлетини”(бележки), нали!
  След това въведе и въведоха да не се използват и флашките, нали! И само да се броят бележките, а флашките да се премахнат , и да не се използват дори за контрола, НАЛИ!
  И още , бокоТИКВАТА премахна абсолютно НЕзаконно машинното гласуване за първия тур на местните “избори” , нали!
  И затова използва онези проZZт(итутк)и от ОПГь-ДАНZZь и ОПГь-ЦвИКь, ….да повторя ОПГь-ЦвИКь! Които все още не са УВОЛНЕНИ , заради “изборния” ПРЕВРАТь! Разбрахте ли!
  И онези шлюхи от милЮЮЮционерския ВАСь!
  И въпреки всички фалшификации и манипулации бокоТИКВАТА не може да стигне дори до третото място в окупираната от него и геЙрберастката му шайка София, от която е откраднал десетки милиарди!
  И сега тоя геЙнетичен ЛЪЖЕЦ и МУТРА тръгнал да “обвинява” ППДБ, които искаха да има само машинното гласуване, за да няма такива огромни манипулации, които са с над 500 000 “фалшиви” бюлетини!
  Всички видяха как се подправят от подкупените от бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ
  секционни комисии , хартиени бюлетини и протоколи, нали!
  Сега се разбра , че хартиената магнитска мафия е подправила дори и вече преброените хартиени бюлетини за ППДБ в Каварна, и са фалшифицирали стотици бюлетини в чувалите!
  Така че онези шлюхи от Информационно слугуване и ОПГь-ЦвИКь сега са ОТКРАДНАЛИ няколко флашки, за да манипулират допълнително вече преброените избори в София!
  Тези флашки не служат за НИЩО! Заради бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ, атечествено-болшевишките терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ, и другите подлоги в ОПГь-ЦвИКь от атечествено-чалгарските маймуни от ИТНь и учиндолската мумия!
  Тези флашки не се използват дори за контрол, а се броят САМО хартиените бележки от машинното гласуване! Само те!
  И кой е откраднал флашките, които се държат от онези престъпници от ОПГь-ЦвИКь ?
  Само ОПГь-ЦвИКь може да ги ОТКРАДНЕ! И ниКОЙ друг!
  Те са отговорни за всичките фалшификации на изборите, и на вече преброените бюлетини, бележки и протоколи . А те са подчинени и проституират на своите ТЪПькачи и сводници бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Така че патологичната ЛЪЖЛИВА проZZт(итуиращ)а МУТРА бокоТИКВАТА не може да “излъже” никой!
  Единствено #ТОЙ! и #КОЙ! са фалшифицирали “изборите” , заедно с ОПГь-ЦвИКь, ОПГь-ДАНZZь и Информационно слугуване, които провеждат и ОТГОВАРЯТ за провеждането на всички избори!
  А атечествено-болшевишката “синдиКАЛна” шлюха григоровНаЯ дори не си “заслужава” да се “коментира”. Тя е издигната за “лице” на задкулисните си ТЪПькачи от атечествено-маZZонските бандити около братиньото на бокоТИКВАТА- пасоль-свинаря геЙрговь, и архарския сирищнишки селяшки агенть Гоцье маZZонетскиЙЙ, и сегашният му “колега” – решетниковата зИльона фатмашка гнусна превратаджийска престъпна путлерастка примитивна предателска неграмотна “маZZонска” ТИКВА – реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!

  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Тоя народ даже и през 2023г. продължи да дава ГЛАС за индивиди без елементарно възпитание. Въпреки всичките бързи и модерни комуникациони канали и устройства на планетата ЗЕМЯ ние издигаме, поддържаме и толерираме тоални неграмотници и невъзпитаници. Григорова трябва да бъде пратена на заточение в руzия.
  Другите им (не)качества няма да смисъл да се коментират.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.