Черен ден за червените въzрожденци

“Непрестанният възход” на фашизоидите доведе днес до разпадане на групата им в столичния парламент. Както знаем, случващото се в София е индикатор какво следва в страната.

Локалният им фюрэр Деян Николов, декласиран на местните избори на дъното на опашката от кандидати да управляват София, нападна вече бившите си колеги по стар сталинистки навик като “предатели”. Беше лице на нападението срещу сградата на Европейската комисия в София с червена боя. Уж я чистиха след това, но и днес на ул. “Раковски” можете да видите остатъците от демонстрацията на червения им заник.  

Рехав, но креслив въzрожденски митинг с елементи на палеж ( но не и чак самозапалване) пред сградата на правителството в София се състоя днес.  Стана част от символиката на плъзгането на рашизоидите по наклонената плоскост, избрана от тях като вид “въzход” в в нашистката политика. 

 

 

 

 

 

Палиха автомобил на жълтите павета от безсилен гняв срещу Конституционния съд, който малко по-късно отхвърли искането им от миналото лято да им бъде признато желанието за референдум срещу въвеждането на Еврото в България, маскирано като патриотичен зов да си запазим лева. 

Щото ние без(роден) лев  сме като сирачета в загниващата от прекалена сладост Европа -доказано от нейната привлекателност за българите.

Вождът на въzрожденците отправи днес люти закани към конституционните съдии. Щял да ги вкара в затвора.

Повтарям заради акцента: фюрэра заплашва със затвор висшата инстанция в българското правораздаване, която контролира решенията на законодателната власт в страната. 

Фюрэра произнася присъди без съдебен процес и то срещу магистрати.

Знаете ли на какво разчита тази наглост? 

Разчита на вашето т.е. нашето бездействие. 

Знам че се повтарям, но имам причина.

Когато ме нападна през март 2019 г. в Добрич неговата глутница, изпратена от Варна на мотори като ударна сила на руzките “нощни вълци” в България, не последва никаква институционална реакция. Нула. А си беше сигнал какво предстои.

Нямаше и политически, както и журналистически ( с малки изключения) отпор срещу похода на фашизоидите. 

Ето защо щурмоваците повториха акцията си броени седмици по-късно в същия град и също срещу автор, комуто този път успяха да запушат устата при опит да си представи книгата. 

И отново последва всеобщо мълчание.

В превод на фашизоидния им език това означава(ше) поощрение да продължават в същия дух. 

Това и правят в маршируваща прогресия. 

Вождът им вече раздава закани за разправа по политически причини от трибуната на парламента. Обещава и разправа с висши магистрати.

Наричат ги крайно десни, но според мен са крайно бесни. Ако ориентацията им беше дясна, щяха ли да получават пасивната подкрепа на левите? 

Родеят се у нас с левите си събратя по рашизъм. Също така жалеят за п(р)оваления тоталитаризъм.

Фюрэра им наскоро изригна в носталгичен възторг колко прекрасно е било положението с охраната на границата по време на комунизма, когато там се стреляше на месо срещу бягащи от НРБ българи ( и не само).

В европейските държави левите държат да се разграничават от крайно десните. У нас си дружат с тях по рашистка линия. 

В Германия стотици хиляди граждани, включително и леви по убеждение, демонстрират от началото на тази година срещу крайно десните, с чиято дружба нашите въzрожденци се гордеят-като се помни от реч на фюрэра, прекъсвана с аплодисменти от тамошните фашизоиди на техен конгрес.

Щеше да е добре и у нас леви и десни демократи да дадат отпор на крайно бесните. Познайте кой и какво пречи това да се случи.

И защо от десетилетия се опитвам да обясня, че имаме проблем не заради разликата между ляво и дясно, а с рашисткото бясно. 

12 мнения за “Черен ден за червените въzрожденци”

 1. “обещала свиня, да се откаже от лайна. прескочила през плет и лапнала пет”
  Коя свиня е обещала на друга, че няма да има проблем е важно!

 2. На мен “новия руски мир”, не ми е интересен. Да се самоубиват, да се превеждат от брега на реката, до на майната си….
  Интересни са ми шибаните им гниди, заложени при нас ?!!!
  Нали уж въшките предпочитат чистота ?

 3. Нациста Копейкин беше отглеждан и направляван в кремълската посока от много време,за да замести изхабения и контрапродуктивен фюрер на ”Атака”,шамаросан от рускопрокси.Явно че се готви смяна на Копейкин,питам се кой ще е заместника?

 4. Боли ме, че за главнокомандващият ВСУ Валерий Залужний обстоятелствата налагат да бъде сменен от добрият колега и боен приятел Олександър Сирски.
  Реално, ЧЧФ (Червенознаменният Черноморски Флот) практически не работи-1/3 от него е унищожен. ВКС са парализирани-огромно (на хартия) числено превъзходство а в небето над Украина паритет. Заслугата и в двата случая е най-вече на ГУР.
  Само сухопътната част на ВСР удържа, засега, позициите по линията Суровикин. Допускам, че това е главният мотив стоящ зад уволнението на ВЗ.
  При всички положения една ротация би трябвало, историята нееднократно го е показало да даде допълнителни импулси на нашите победоносни съюзници.
  https://news.obozrevatel.com/show/people/myi-ne-vyibirali-vojnu-no-myi-prinyali-boj-tsitatyi-valeriya-zaluzhnogo-kotoryie-otrezvlyali-mir-i-vdohnovlyali-ukraintsev.htm?_gl=1*12oll5w*_ga*MTM1Nzk4NTEwMy4xNjQ2NzcxNjI0*_ga_JBX3X27G7H*MTcwNzQxOTA1NC4zMS4xLjE3MDc0MTkwNjIuNTIuMC4w

  https://offnews.bg/sviat/koj-e-snezhniat-leopard-gen-oleksandar-sirski-817617.html

  Слава на Украина
  На героите слава

 5. за мен новината е тази:

  The Senate on Thursday voted to advance a $95.3 billion foreign aid package that provides assistance for Israel and Ukraine

 6. Симеон Спасов
  08.02.2024 в 21:38

  Г-н Спасов, да опитам да дам жокер?

  “3 март”

 7. Ами кисело им е на копейкини… Тяхното поведение доказва тезата ми, че се борят за унищожението на всяка една държавна и общинска служба. Какво всъщност правят копейкини? Викат силно и саботират функционалността. Уж говорят за справедливост, но гледат нещо да не работи. И каква е изненадата?
  СОС избра председател и заместници, което отваря пътя за осъществяване на мандата. А сексапилната Ваня остава сама да си мисли дали е само наивна и използвана, за да саботира общината и народа си? В тази ситуация предателите са онези, които саботират общината и управлението. Оказва се, че дори в БСП и Възраждане има хора, при които надделява българската държавност пред руското поклоничество. Ден след ден народът върви уверено по собствената си съдба в ЕС със собствената си държава. И то въпреки стоновете на кремълските вещици. Вярно, черен ден!

 8. @БЪЛГАРИН:Вариант е.но с опашката от Манол Велев е черен лебед.Трябва да е арогантно,гьонперде като Бареков,да не слиза от медиите-копърка да отвориш-и хоп ето го,обяснява,че нямаме суверенитет,вземат ни децата,в Русия е ценови рай/балдъзата ми казва,че една трета от пенсията и отива за лекарства/,че Шенген и Еврото ще ни съсипят…Във всеки случай върви подмолна подготовка…и ще се чакат щатските избори..

 9. Както се очакваше всичко е пак бандитсите шменти-капели на атечествено-ПОПУЛИСТкия атечествено-милЮЮЮционерски атечествено-МУТРЕнски “геЙЙЙЙЙЙнералЬ” – бокоТИКВАТА, НАЛИ!
  Той фибансираше атечествено-ПОПУЛИСТката си атечествено-социалистическа шлюха кУпейкинь и иZZраждане! Без неговите откраднати денги от чувалите с пачки и допълнително от атечествено-чекистките олигарси на Хуйло и пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, нямаше да “съществува” никакви атечествено-социалистически путлериоти нито атака, нито мвро, нито бардаков, нито кУпейкиньииZZраждане, нито атечествено-чалгарскитемаймуни от ИТНь и учиндолската мумия!
  Теюя всичките са платени шлюхи на ТЪПькачите и сводниците им – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Ето вчера банкянската мутра извърши втори преврат в кметството на сАфия!
  Първият беше преди 3 месеца , по времето на местните “избори” , когато въпреки всички манипулации и фалшификации чрез проZZт(итуиращ)уте му престъпници от ОПГь-ЦвИКь, ОПГь-ДАНZZь, Информационно слугуване, и в парламента от неговия шут бейби Макрон, и въпреки това бокоТИКВАТА беше трети в София и даже без нито един районен кмет!
  И сега бокоТИКВАТА извърши и втори ПРЕВРАТь , след като загуби изборите , като ПОДКУПИ шлюхите си в СОСь от- иZZраждане, разбира се “маZZонските” атечествено-чалгарски маймуни от ИТНь, атечествено-путлериотите от мвро,
  лилковичЬ и мАсквовичЬ, и разбира се атечествено-социалистическата “синдиКАЛистка” григоровНаЯ и “маZZонските” подлоги на “маZZонските” кукловоди- пасоль-свинаря геЙрговь и “зидарите” му – агенть Гоцье маZZонетскиЙ и сегашния “маZZонски” “геЙнераль” – зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  Така че се видя че бокоТИКВАТА ще ПРОДЪЛЖИ да КРАДЕ десетки милиарди от сАфия, благодарение и на ренеГАДьите – лилковичЬ и мАсквовичЬ!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ хартиената магнитска мафия, която открадна и фалшифицира “изборите” и унищожи 500 000- 600 000 “фалшиви” бюлетини!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 10. @Симеон Спасов

  Съгласен напълно с вас.
  Ще намерят, ще намерят подходящи…Редицата на чакащи им е достатъчно дълга.

 11. Г-н Инджев, във Ваш стил бих допълнил “демонстрацията на червения им за(д)ник”

 12. Към Венцеслав:

  Отдавна използвам този намек без да вмъквам подразбиращата се буква. Всеки се досеща.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.