Путлер оправда Хитлер за нападението над Полша и прати на фронта срещу германците със задна дата родения след Втората световна баща на Зеленски

За едно е прав говорителят Песков относно монолога на неговия началник Путлер в т.н. интервю: (глупостите му) ще се коментират дълго. Ето някои от тях без претенция за изчерпателност.

Глупост номер едно, лесна за оборване от всекиго: бил си говорил с бащата на Зеленски и припомнил на сина му Володя, че баща му бил  на фронта през войната . Колко трябва да си тъп, за пратиш  със задна дата и задна мисъл на война (през 1939 -1945 г.) човек, роден през 1947 година, а и да твърдиш, че знаеш това лично от него!

Байдън, който прави грешки, бил сенилен? Този е направо дебилен, защото няма как да изрече подобна намислена глупост с идеята, че е голяма хитрина, без да е тъп по рождение.

Ок, американци с познания, като тези на доказано вече посредствения Тъкър, не са длъжни да знаят кога е роден бащата на Зеленски, но на следващата наглост, изречена от Путлер, е длъжен да реагира всеки интервюиращ, който не е нацист.

Глупост номер две от страна на самоназначилия се руzки самодържец за най-голям борец срещу нацизма в света, е буквалното повтаряне от негова страна на твърденията на Хитлер, че е нападнал Полша от немай къде. Просто поляците не му оставили на Хитлер друга възможност (точно както украинците на Путлер, както се подразбира от него). 

Едно към едно Путлер повтори точно това. Путлер мрази Полша както Сталин и по това двамата дребни на ръст огромни злодеи много си приличат. Но това не е оправдание да оневинява нацистка Германия.

Глупост номер три, която изрича не за пръв път: в Киев управлявали обожатели на Хитлер. Това го казва по адрес на държавата, в чийто парламент не проби нито една крайно дясна партия, управлява се от евреин, който току-що назначи чист етнически руснак за Главнокомандващ въоръжените сили, родения в Русия генерал Сирски.

На всичко това, особено по отношение на назидателната част от историческата лекция, Тъкър гледаше като катър: тъпо, с неразбиране и учудване. Направо на моменти със зяпнала уста. 

Но най-вече излъчваше примирение със съдбата си на платен фигурант, който е спазарен и не се пазари за реномето си на опозорен бивш журналист. Сам се детронира от извоювания пиедестал на скандалджия и телевизионно страшилище, което се репчи само на събеседници в демократична среда, от които няма защо да се страхува. На аудиенция при Човекоядеца човечецът изглеждаше като изплашен за живота си. 

Направо се изяви като наемник на Кремъл.

 

 

 

Тук веднага се намериха храбри разбирачи, резоньори, които да представят т(р)ъ(м)пизмите, изтърсени с особен цинизъм от Путлер пред американския статист, като върховни мъдрости. 

ПИК пак се отличи. Собственикът, на когото Слави викаше Нидялко през годините, когато се съдеха, отново се бори да е номер едно по неадекватност. Не си е научил елементарни уроци. Поради това вижда “урок” в брътвежите на Путлер.

 

 

 

 

Путлер му се видял, цитирам:  “Свеж, събран, компетентен, аргументиран, руският президент изнесе двучасова лекция, включително по исторически теми, пред Тъкър Карлсън без да ползва листчета и аутокю”. 

Не нужно да си голям познавач на американската аудитория, за да си представиш, че огромната част от нея, която би гледала интервюто, ще зяпа тъпо като Тъкър. “Червените вратове”, както наричат селяците там (да са живи и здрави, че произвеждат най-голямата фермерска продукция в света) ги интересуват Богдан Хмелницки, Романови и прочее исторически реликви от далечното минало на непонятната им държава, колкото се вълнуват от българския футбол.

Още по-малко разбират какво лошо има отцепилата се от една империя, осъзнаваща се все повече единна нация, да воюва за правото си за независимост, макар мнозинството от нея да говори езика на империята. Та това е историята на самата Америка, която Путлер на практика оплю (бройте го като глупост Номер четири), отказвайки на украинците същото, за което американските колонисти са се били в тяхната война за независимост от Англия! 

Същевременно Нидялко се подиграва, че докато Путлер си стои на власт “почти половината държави от НАТО и ЕС смениха премиерите и правителствата си”.

Откъде да знае Нидялко разликата: царете и диктаторите са несменяеми, а демократично избраните управници ги сменят народите им!

Похвалите му напомнят на писанията на една подобна нему нова, поне за мен“звезда”, направо петолъчка” на путлеристкия небосклон. През септември 2022 г., когато от половин година целият свят следеше с ужас развитието на злодейската му агресия срещу Украйна, тя обясняваше влюбено с какво се храни този прекрасен човек, стигайки до подмазваческото заключение:

“Президентът на Русия изглежда страхотно и човек може да завиди на здравето и енергията му”.

Не бих акцентирал върху външността, на която се възхищава горепосочената, но рашистката угодническа режисура на интервюто се видя от разминаването с американския вариант на видеото. Московските манипулатори нито веднъж не показаха план с лъщящото теме на диктатора.Нито веднъж. Можете да проверите.

В американския вариант на записа този (от)блясък не му беше спестен. Просто не са се сетили в Америка, че истинската визия е компрометираща за човека, който плаща музиката.

Но какво ти теме – темата е как му лъсна заника и се видя падението на пропагандоните му по света и у нас!

8 мнения за “Путлер оправда Хитлер за нападението над Полша и прати на фронта срещу германците със задна дата родения след Втората световна баща на Зеленски”

 1. По първите ТУПотии туПинь съм писал в предишната статия.
  Но по третата – за “фашистите” в Киев трябва да се набие в ТУПатата ТИКВА на туПинь, че ниКОЙ по света не ги е виждал там , освен той и неговата атечествено-чекистката атечествено-империЯлистическа и атечествено-рашистка хунта и шайка ! ниКОЙ от демократичните държави не си дружи с терористи , фашисти, нацисти , болшевики и всякакви други тирани и диктатори по света ! САМО Хуйло, защото е събирателен “образ” на всичките!
  Демократичните държави си дружат и подкрепят Украйна, защото тя не е нито нацистка, нито фашистка, нито е хунта , каквато е Хуйлостань! Нали!
  Същото е и преди Втората световна война, само атечествено-болшевишкия бандит и масов убиец – Сталинь , подписва пакт за НАПАДЕНИЕ с неговият атечествено-социалистически сОюзникЬ и геноССе – Хитлер, нали! Само той!
  Същото е и сега – демократичните държави подкрепят само подобни на тях , като Украйна, а не Хуйлостань!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!
  А колко до геЙнетичният ИЗРОДь и платена атечествено-кафява и атечествено-клюкарска джендърска шлюха нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, то как няма той да не обдуха своят върховен альфа-ТЪПькачЪТ хунтараторь Хуйло, а?
  Нали затова е атечествено-путлерастки атечествено-четирихилядик и атечествено-четиринога мисиркотитутка на Хуйло, и се натяга най-много от всички да “поеме” първото място сред местните четирихилядни рублоядски путлерасти! Оди на хуйло ти!

 2. Иво,не съм съгласен с твърдението ти че генерал-полковник Сирски е етнически руснак. Би ли посочил доказателства? Това,че е роден в Русия едва ли е убедителен аргумент. Защо му е на руснак,роден на руска територия и завършил Московското висше командно общовойсково училище да премине в армията на Украйна след разпадането на СССР?
  С всичките други неща в статията ти напълно съм съгласен.

 3. Към Николай Григоров:

  Не държа да съм прав, нито е страшно да имаме подобно разминаване. Позовавам се на твърденията в многобройни украински сайтове. И не е лошо да е истина, с което се опровергават твърденията на путлеристите за “нацизма” на Зеленски.
  Освен това не виждам как мога да дам “доказателства” за обратното-нито мога да го питам, нито да му направя генетичен тест. Просто цитирам украинските източници ( следващият път мога да дам линкове, но не мисля, че се налага).
  Той не е единственият роден като руснак, който се чувства украиннец. Невзоров дори публично заяви, че не желае повече да бъде смятан за руснак.

 4. 1.”Реч на Путин, 9 май 2022:”През декември миналата година Русия призова Запада за честен диалог в търсене на компромисно решение с отчитане на взаимните интереси. Всичко беше напразно. Страните от НАТО не пожелаха да ни чуят. Те имаха съвсем други планове и ние виждахме това”
  1А.Реч на Хитлер, 4 май 1941:„Всички мои опити да постигна разбирателство именно с Англия, и дори да дойдем до приятелско сътрудничество, се разбиха в нежеланието и злата воля на една малка клика, която – поради омраза или материални съображения – отхвърляше всяко германско предложение за разбирателство, с нескриваното решение да предизвика войната на всяка цена.“
  2.Реч на Путин, 9 май 2022:„Видимо се провеждаше подготовка за нахлуване в нашите земи, включително и Крим. НАТО започва активно военно усвояване на прилежащи територии, това беше реална заплаха при границите ни. Опасността растеше с всеки изминал ден. Русия даде отпор на подготвяната агресия, това беше единственото правилно решение – решение на силна и суверенна страна”
  2А.Реч на Хитлер, 4 май 1941:„Германското правителство узна още тогава кроените планове против Райха, а германският народ нанесе най-решителния, може би, противоудар през сегашната война.“
  Всяка прилика НЕ е случайна! Очевидно човечеството страда от къса памет и не се учи от допуснатите грешки!

 5. Все пак и Хуйло/туПинь, и ТУПисткият мисиркотитутков катърЬ съвсем не си задават , и още повече НЕ “отговарят” ба КОНРАвъпросът – С какво атечествено-болшевишкият таварищЬ Сталинь е ПРИНУДИЛ неговият атечествено-социалистически геноССе и сОюзник Хитлер да го нападне, и да обяви междусОюзническа война на неговата атечествено-чекистка колония ZекьZекьZекьRАБь, а ?????
  ПАЧЕМУ Сталинь е “принудил” Хитлер на това , а?
  Също така нека Хуйло и ТУПистката мисирка ОТГОВОРЯТ – С какво Дания, Холандия, Люксембург, Белгия и Норвегия са “принудили” Хитлер да ги нападне, а????? Нека истЕрическия дИбильски лумпен Хуйло да “отговори” на тези “КОНТРАвъпросчеТА”!
  А пук ТУПистката мисирка “отговори” на КОНТРАвъпроса – ПАЧЕМУ Хитлер обявява война на САЩ, през декември 1941г., а???
  С какво САЩ са “принудили” атечествено-социалистическия геноССе Хитлер на атечествено-болшевишкия ИЗРОДь Сталинь да ги нападне, а ?
  Нека Хуйло, неговата атечествено-ПОПУЛИСТка атечествено-превратаджийска шлюха ТрУмПь да “отговорят”, заедно с тяхната катърска мисирка!!!!!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 6. Да припомня споделеното от тогавашният министър на енергетиката Трайчо Трайков след преговори в москва с ввХУЙЛО, по онуй време премиер: “Не познавам по лъжливо създание от него.” Цитирам по памет, смисъла съхранен 1:1. Туй, преди 15-тина години. Кат прибавим видимо прогресиращото старческо слабоумие, той само непреднамерено е способен да изтърве истина. ПНХ.

 7. Кафявомедийният гуру нидялко да отиди на очен льекар да му пригльеда зреньето, защото обективно погледнато, кремълският кръволок путлэр прилича на мишка.

 8. По руски източници,родителите на ген.Свирски живеят във Владимир,по-малкият му брат също в РФ,а по-големият -в Австралия.Повтарям-по руски публикации-колко е вярно?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.