Вова отново рие, но този път пада не само на неговия гръб, а и на гърба на “краваря” Тъкър-направо го закопа

За да си обясним защо Путлер днес реши да коментира собственото си интервю и  да рекламира със задна дата името на “краваря”  Тъкър Карслън (нали така ги наричате американците, др. рашисти), трябва да си дадем сметка доколко това интервю е имало значение за поданиците на царя. Той явно си е въобразявал, че ще смае не само света, но и раята в султаната. 

 

 

 

 

 

 

Вместо това “подлата” статистика нареди въпросното интервю на 11-то място по зрителски интерес в московията в периода 4-11 февруари. Рейтингът в агенцията Mediascope му отрежда 3,2% от аудиторията (4+). Нарежда се далеч след сериала “Склифосовски” ( 2-ро място, рейтинг 5,6%) и дори след телевизионната викторина “Моята игра” ( 10-то място, рейтинг 3,2%).

Горното е достатъчно, за да разберете защо долнопробната рашистка пропаганда изригна днес с нещо като алтернативно, допълващо, “чисто руско” интервю на американското, за да даде възможност на Путлер да се реваншира за практическия бойкот, на който е бил подложен от зрителите в царството му.

Още с първия си угоднически зададен отговор интервюиращият Павел Зарубин, автор и водещ на програмата “Москва. Кремъл. Путин”, показа какво ще последва. Защото угодникът заяви ( а Путлер башински се съгласи с едно кимване, а като се размърда се видя, че носи суперскук италиански костюм “Brioni” –на снимката), че в света интервюто на неговия вожд вече било гледано 1 млрд пъти. Закръгли ги на толкова, за да не се мъчи с подробности относно някой и други милион предполагаеми зрители…

На фона на грандиозния провал на специалната пропагандна операция с  посредничеството на “краваря”, бойкотирана масово в московията и презирана в свободния свят с циничното поведение на Путлер, царят е решил да вземе в свои ръце ваденето си от блатото като един барон Мюнхаузен. Но понеже няма коса, затъна още повече, че натопи и “краваря”.

Опитвайки се направи на интересен Путлер се оплака от Карлсън, че не му задавал “така наречените” остри въпроси и това го лишило от възможността да отговори остро, за което се бил подготвил. Прилича на оправданието на смазан от бой пияница, който фъфли пред публиката “ да бетхе видели другио”!

За да няма съмнение, че не е стъпил на главата на “краваря” случайно, Путлер повтори, че въпросите на Карслън не са били “достатъчно провокативни”.

След което потрети, че “не е получил удоволствие от интервюто”.

За награда, че го унижава отново, Путлер награди все пак Карлсън царски с определението “посредник със Запада”. Но е съмнително, че уж независимият “кравар” ще се зарадва на това снизходително потупване по рамото, което го изобличава като всичко друго, само не и като журналист със собствена воля.

Тези шамари Путлер забива на “каубоя” в отговор на констатацията, представена днес от угодника Зарубин насреща му под формата на въпрос: “ дали пък не го смазахте със своя авторитет”!

Който не вярва, че е възможно подобно чудо на ганднярщината, представяно като интервю, нека да го изгледа. За вярване е. Типично е и не някакво изключение в държавата, в която Путлер може да строи като наакани ученици най-големите шефове на служби и силови ведомства да се кълнят във вярност,. Направи го пред телевизионните камери буквално часове след като потопи в кръв Украйна, решавайки по типично бандитски начин да окървави и своята свита като направи всеки от нея съучастник, за да не може един ден някой от обкръжението му да каже, че не е бил съгласен с престъплението. 

След всичко това Путлер окачестви напълно беззъбия в негово присъствие Карслон като “опасен човек”. Объркал му, видите ли, плановете да говори остро, но не му дал такъв шанс ( нещо като Полша, която, според него, не оставила друг шанс на Хитлер, освен да я нападне). Представя циничните си послания от интервюто с американеца като свое мило поведение. Точно като Хетлер от вица: станал от гроба, пристегнал си мундира, нахлупил фуражката и гледайки се в огледалото промълвил през зъби: “стига вече шегички”.

Чер(ве)на неблагодарност е царят да закопава сега раболепния “кравар”, който и от дистанцията на времето и на огромно разстояние от Москва потвърди онзи ден преклонението си пред Путлер до степен, че се опита да го надмине по цинизъм. На международен форум в Дубай Карлсън беше предизвикан от от египетски журналист да каже защо не е питал руския президент за разрушенията в украйна, убийствата и т.н. “Каубоят” агресивно отвърна, че всеки лидер убива-един повече, друг по-малко. И уточни, че и неговият американски лидер също убивал. Освен това такива въпрос задавали другите западни журналисти, пък той, както се вижда, не е като тях, откровеничи циникът.

Защо, по дяволите, на един толкова “велик” едноличен управник на толкова “велика” държава му е да се занимава да се обяснява какво мисли за някакъв си “кравар” и да го рекламира поименно в духа на тъпия лаф, че нямало лоша реклама?

Отговорът е пред очите ни от много години. Имаме си работа със завършен нарцис, който не може да понесе, че не го харесват-също и у дома. Не признава правилото “насила хубост не става”. Поради това се опитва да демонстрира сила във всяка област, но постига, отново онова, което многократно съм писал за него: “Вова рие, на гърба му пада”.

А и се има Вова за голям хитрец, чиито интриги няма да бъдат разгадани.  Изрече няколко добри думи за Байдън, включително го защити срещу упреците, че е твърде възрастен (как не, нали самият Путлер се кани да векува като президент).

И други велможи от обкръжението му в Кремъл тези дни се опитаха да изобразят равнодушие към перспективата Тръмп да се върне в Белия дом. Прозрачната идея е да приглушат недоволството  от явното путинофилство на Тръмп сред избирателите на американския му побратим по манталитет и да дадат шанс на самия Тръмп на оборва тези упреци. Мълниененосният отговор на “оранжевия клоун” не закъсня. Благодари на своя човек за подкрепата с думите ” благодаря за комплимента на Путин, че работи по-добре с Байдън”.

 

 

 

 

 

 

 

Обяснил съм частично вчера тази своя теза в предаването “Алтернативата” с водещ Калин Манолов. Предстои да я доразвия в писмен вид. 

1 мнение за “Вова отново рие, но този път пада не само на неговия гръб, а и на гърба на “краваря” Тъкър-направо го закопа”

 1. Ето това са “интревю”-тата на Хуйло!
  Той е свикнал всичко да е предварително “режисирано” от придворните му пропаГАДони , тролските и ботофермите му!
  А тоя ТрУмПерастки катърЬ си “помисли” , че можел да прави някакво “интервю” дори и с подбрани “въпроси”, към Хуйло, а?
  Няма как! Дори тоя Т()У()Пистки катърЬ трябваше да си “съгласува” ВСИЧКО и ВСИЧКИТЕ въпросите с Хуйло и атечествено-чекистката му шайка , за да получат “удовлетворение” и дамата атечествено-“конZZерVVативни” джендъри от този срамен актЬ , НАЛИ! Трябваше да си “подготвят” , предварително, “острите” “въпроси” към Хуйло, НАЛИ!
  Ето затова и Хуйло никога не се явява на “предизборни” дебати , защото дори спрямо назначената му “опозиция” не “може” да “спечели” в тези “дебати”, без предварителен сценарий!
  А ТУПисткия катърЬ не само не задава “остри въпроси” на чекиста туПинь , но и на собственият си атечествено-“конZZерVVативен” ПОПУЛИСТь – бай му ТУПь, защо ли, а?
  ТУПистката мисирка катърЬ не задава никакви предварително “подготвени” “остри въпроси” на двамата си атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-“конZZерVVативени” ТУПкачи – бай му ТУПь и туПинь, а? ПА-ЧЕ-МУ, а?
  ПАЧЕМУ?????
  Още повече , тая ТУПистка мисирка катърЬ даже завлече атечествено-“конZZерVVативната” телевизия ФОКСь с над 1 милиард долара , заради пропаГАДните му лъжи и фейк, че предишните избори за президент били “фалшифицирани” от Байдън. При положение, че те бяха проведени от неговият ТУПкачь – бай му ТУПь, а не от Байдън, нали!
  Това съвсем пределно ясно показва , че катърЬ е толкова далече от действителността, колкото и двамата му альфа-ТУПькачи – бай му ТУПь и сводника им туПинь, нали!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.