Въzрожденци на пангара в Москва

  В момент на международен бойкот от страна на цивилизования свят спрямо руzкта агресия, продължаващ във възходяща градация вече две години, включвща отказ от приемане дори на спортисти и дейци на културата заради некултурната им (по мерките културния свят) подкрепа за кървавия Путлер, български чернокостюмници (каквато униформа са си избрали) са на посещение в Москва. 

Тайно, както се надяват. Личи от факта, че тяхното поклонение не е анонсирано от партията им, а и май го няма в новинарския поток у нас.

Що не се похвалиха сами? Гузни ли са въzрожденските депутати, които са застанали в по(л)за “мирно”  пред господарите си (без да си дават сметка, че са на колене) на московски пангар  пред доволните им началници? Само дето не са изпружили ръце за поздрав “Хайл Путлер”!

Обърнете внимание- сичкото русняк се хили, а нашистите са напрегнати в съответните надути пози като бастуни.

 

 

 

 

 

 

 

Издадоха ги рашистките им домакини. Те не правят компромис със срамежливи посетителки, като делегацията на партията въzраждане. Харесва им шефовете там да  демонстрират, че практикуват платена любов с евродепутати ( по местонахождение) на повикване. Пускат порното за масова употреба от самозадоволяващите се с такива извратени сцени. Държат техните посетителки да си платят за “европейската” реклама, а не да се измъкват с претенцията  да са девственици. Популяризират ги за своя употреба, а след това и вторично там, откъдето са дошли в качеството на патриоти на чужда (като за нормални хора) родина.

Става дума за въzрожденската партия, за която собственикът на ГЕРБ се застъпи в самозваната роля на (вече) най-голям евроатлантик у нас, че не била проруска. Ден по-късно мисълта му творчески доразви и президентският съветник по въпросите на сигурността Димитър Стоянов, лъжейки, че в България няма проруски партии.

Да знаят въzрожденците: нема лабово на руzкия пангар.

Ако се поинтересувате от значението на думата пангар в уж всезнаещата търсачка в интернет ще получите благочестивия отговор, че това е място, на което се продават свещи в църквата. 

Нима “ да бъдеш на пангара” отразява смислово точно това? 

Питайте старило (макар и не патило): под пангар се има предвид място, от което не можеш да се измъкнеш. Такава е дървената клопка, в която вкарват  кравите, за да бъдат оплодени от бика без да шават.  

Защото главният кравар така иска. В случая не е американец. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

13 мнения за “Въzрожденци на пангара в Москва”

 1. Във филма на Навални и Христо Грозев/излъчен късно по БТВ/след смъртта на Навални той разказа виц,но всъщност истина за колега на Агента Путин!Хакват пощата на КГБеца !Паролата е Москва1!Повтарят същото още 3 пъти,и той понеже е спец.наз.я променя съответно Москва 2,Москва3,Москва4!Според мен ,Мутантите на Копейкин,не могат да се мерят със споменатия по IQ!Само овцата ДОЛИ е с тяхното IQ!!!

 2. После оная атечествено-геЙнетична шлюха кУпейкинь и иZZраждане лицемерно и нагло ЛЪЖАТ , че не са на “издръжка” на атечествено-чекистките им ТУПькачи от Кремль и хунтараторь Хуйло,а????
  Ето #КОЕ! пАсолство КОМАНДВА в задунайския колониален Бандитустань НРБь! Ето #КОЙ! е пасоль-губернатора в НРБь- мУтрофановНаЯ!
  Не ,НЕ е “Козяк”! – мУтрофановНаЯ е !
  Най-накрая кУпейкинь получи най-големият “призЬ” , житейския му “призЬ” , директно в лично “подареният” му от Хуйло и КГБь бардакЬ, с ярки краZZни фенери на главната алея на краZZная площадь в метрополията му Кремль!
  Ето това е най-голямата “слава”, петолъчната(“звездната”) “слава” , за атечествено-геЙнетичните рублоЯДни шлюхи , като Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и иZZраждане , и за всичките им “другарки”-труженички в задунайския колониален Бандитустань НРБь!
  Оди и одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на кУпейкинь, одите на хуйло си! – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!
  И най-добре е кУпейкинь и иZZраждане да не се “връщат”! Нека си останат ЗАВИНАГИ в бардака им в мАсква, за да “задоволяват” БЕЗкрайно своите вечни ТУПькачи – Хуйло и атечествено-чекистката му шайка КГБь!!!

 3. Какви физиономии само!
  Почти като на касапи.

 4. Смятам че са там, за да получат благодарности за добрата служба и да бъдат изпратени на заслужен отдих. Давам пример с Волен и Агент Била, пардон, Иван.

 5. Убийствен коментар! Не само не шават нищожествата, ами сякаш и не дишат, докато ги… Путлериотизъм в (без-)действие.

 6. Бъдещите Георги Димитров, Васил Коларов, Трайчо Костов и тн. Бъдещите, които с “разрешение” на първия ще издават заповеди на цигани в нови “тройки” да влизат в къщите по Солунска и да грабят и убиват. Само, че сега ще ходят по Бистрица до Княжево да изнасилват, грабят и убиват. Пак по заповед на Масква! И не е лошо да се помнят кои са тези, които ще избиват утре! Историята се повтаря за онези, които си затварят очите и не могат да стискат оръжие. Вече няма място за хуманизъм. Време е да учите децата си да бъдат зверове, ако искат да живеят в собствена държава. Онези не са хорица в черни дрежки. Те са бъдещите господари на деня. Онези , които отидоха при врага, за да извършват държавна измяна иначе няма какво да правят там.

 7. Васил Левски не даде живота си на България, за да могат идиоти да вдигат руски и съветски паметници на окупатори и поробители в неговото Отечество.
  Днешните идиоти поднасят венци и цветя на паметници на окупатори и поробители, за да докажат, че са руски и роби, и за да предадат Апостола.
  Иван Вазов използва за предателите на Левски квалификациите “долен червей” и “низък роб”.

 8. Исках да го копирам, но или го изтриха или не мога да се сетя къде мернах преди час (из форумите)… екзлатиран вгъзрожденец… Путин бил дал зелена светлина за въоржена съпротива ?!?!? не знам от къде ги копат тия… разбира се, гарнирано както винаги, с Белене и народни съдилища… и друго: Путин ни обича, вражески сме точно заради “тия фашаги”…

  Не са за подценяване, доколкото са ми разправяли – 1944та е имало такова подценяване на народно ниво – почти никой не е вярвал, че ще стане квото е станало… и да наистина не е било възможно без Непобедимите бандите от маскве…

 9. Путин е подписал указ, с който повишава в чин генерал-полковник зам. директора на ФСИН Валерий Бояринев. Това е няколко дни след смъртта на Навални. Сигурно няма връзка между двете събития.

  Но пък ЕС и САЩ самостоятелно готвят санкции на китайски фирми (също и от други страни от ЕС), които помагат на Русия във войната.
  https://www.cnbc.com/2024/02/19/china-has-a-lot-more-to-lose-us-considering-sanctioning-chinese-firms-aiding-russias-war.html

 10. Най-после ми светна къде е проблема.:-) Проблема е, че не слушаме внимателно и не вникваме в думите на другаря Бойко Борисов, другаря Румен Радев, другаря Димитър Стоянов и ред видни другари – моля последния от тях, както се разберат по между си, да затвори вратата на излизане.
  Няма такава рашистка партия! По горе видните другари са го казали! А ние говорим, че жирафа е жираф. Ами не !!! Жирафа, е представен измамно за нас, както казват другарите – последния от тях, да не забрави за вратата… По принцип жирафа, представлява безобидно малко създание, на което му се е наложило да облече камуфлаж, борейки се с политическите проблеми в саваната….
  Мога да продължа да си измислям шеги с тази утайка, но не ми е смешно.

  С уважение,

 11. Господин Инджев,

  Великолепни отговори, дадохте на въпросите в Контракоментар снощи. Благодаря.

  Поздрави,

 12. Забележете липсата на българския трибагреник – но защо ли няма вой и рев от страна на г-н копейкин за унижението?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.