Анонимно, но автентично развълнувано обвинение срещу убийците на Навални

След като Юлия Навалная отправи своя призив за продължаване делото на своя съпруг, анонимен, но автентичен в своето развълнувано обвинение глас се провикна в мрежата на руски по следния начин:

“Ето какво искам да кажа след днешното обръщение на Юлия Навалная. Можете ли да ми дадете поне един пример на някой от върхушката на путинския режим, който да е бил със своята половинка толкова любяща двойка, както Юлия и Алексей?

 

Та нали там във върхушката ги има много.

Всичките тези путини, патрушени,боротникови, золотови, собянини, сечини, володини, медведеви, лаврови, герасимови, бастрикини.

Виждали ли сте поне един от тях да прегръща жена си, както Алексей Юлия?

Виждали ли сте поне една от жените на някой от тях да гледа така, както Юлия Алексей?

Не сте виждали.

Навални беше активен публичен политик 15-17 години. И през цялото време го виждахме със семейството му, виждахме как растат децата им, виждахме ги заедно ( докато Путин не хвърли Навални зад решетките).

А Путин и неговите слуги? Те са на власт от по 20-30 години, но виждали ли сте истории за техните любящи семейства за 20-30 години?

Не сте виждали.

И знаете ли защо?

Защото тези същества не са способни да обичат.

Изобщо, никак.

Никога не са обичали.

Те са увредени.

Не могат да обичат и именно затова така злобно жадуват да убиват любящите.

По същият начин жадуват да убиват смелите-защото самите те са страхливци.

Жадуват да убиват благородните- защото самите те са подлеци.

Жадуват да убиват свободните-защото всички в тази върхушка на режима, включително Путин, са роби”.

НА КАРИКАТУРАТА ( Financial Review): “Какъв Навални, това е само още една капка в океана”

5 мнения за “Анонимно, но автентично развълнувано обвинение срещу убийците на Навални”

 1. Убиха един свободен човек и показаха на целия свят, че награждават заместник шефа на заворите в Русия или “Паднете ли ни ще ви смачкаме”. Мноого е поучително да се види какви хора управляват Индия, Китай и Бразлия- съюзниците на Путин… ЕС и САЩ много помогнаха на Русия да заприлича на икономически силна държава, а тя само се въоръжи и нападна Украйна. Всичко в Русия е омраза към онзи, който ти помага да станеш човек. Какви хора може да са това!
  Авторът много хубаво показва едни хора, които се обичат на фона на руската омраза. Може би хората там биха били други , но това няма да е този век. Те са загубени.

 2. Видяхте ли , тоя атечествено-чекистки атечествено-ПОПУЛИСТки ИЗРОДь доналдЬ ТРоМбЬ се е сраМнил с Навални! С Навални!
  Тия путлерастки примитивен дИбиль дали въобще е “разбрал” , за какво се бореше Навални, и за какво се “бори” той и ТУПькача му Хуйло, а???
  Дали бандитския промоскВуитетен путлераст доналдЬ ТРоМбЬ “осъзнава” , че след като се сраМнява с Навални , то това означава, че вече не е атечествено-“конZZерVVаторь” , а е вече либераст ?
  И как въобще бандита доналдЬ ТРоМбЬ, със стотици всякакви криминални , и административни ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, за милиарди и опит за преврат, и агент на КГБь от 40 години, може да се сраМнява с Навални, който няма криминално досие , като неговото, а????
  А и неговите бандитски паразити в Конгреса унищожават не само “републиКАНСКАта” “пар(т)ия” , но и авторитета и отбраната на САЩ!
  Оди и одите на хуйло ви!
  ДОЛУ путлерсткия ” либерастЬ” – доналдЬ ТРоМбЬ, оди на альфа-ТУПькачЪТ ти Хуйло, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 3. “Светлата Русия на Бъдещето” до вчера за мен беше инфантилен блян; вековното мужишко благо е неизбродимо. И затова, изумен слушам и чета Навална, която пое знамето на мъжа си. И изумен осъзнах, че това правят и Тихановска, и Кара-Мурза, и Зеленска. И осъзнах, че ако достойните мъже на тези жени са опоненти на чекисткия режим, то жените им са му врагове, лични. Те искат за децата си тази “Светла Русия на Бъдещето”; вижте, те дори нямат имена- подписват се с имената на мъжете си, които са кауза. Поклон.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.