Гавра с труп и с тромб

Останките от трупа на Ленин все още доминират пейзажа на централния площад в Москва. Никаква друга гавра с труп в тази наследница на варварските ритуали не може да ни учуди.

Там владеят изкуството на гаврата дори и с труп, който- обратно на случая с Ленин-не бързат да освободят от плен и да предоставят на близките като доказателства за смъртта му. Опасен е този труп за властта. Може да “проговори”  в случай на експертиза, която да опровергае лъжата за “откъснатия тромб”, причинил внезапната смърт на 47 годишния затворник Алексей Навални. 

Къде ли ще го погребат? И без да има гроб, стотици негови привърженици рискуват свободата си всекидневно, полагайки цветя, палейки свещи в центъра на Москва и Санкт Петербург. Иначе казано, има стотици арестувани заради полагане на цветя без да има гроб. Ако такъв се появи, пак ли ще арестуват евентуалните хиляди, които ще се събират там в памет на героя?

Страх ги тресе от мъртвия Навални.

 

 

 

 

 

 

 

Нов сюжет по тази линия се прибави след съобщението за убит руснак в Испания, за когото се предполага, че е пилотът, избягал миналата година с хеликоптер в Украйна. Новината предизвика див(н)а радост сред руzките патриотари. Като най-голямо доказателство за смъртта на “предателя” се сочи фактът, че украинското разузнаване я потвърди. 

Ами ако се окаже, че е операция по защитаване на защитения свидетел, за да му бъдат прикрити следите? Не че знам нещо повече или “вярвам”, но все пак питам. Защото испанските власти не са категорични относно самоличността на убития в тяхната провинция Аликанте. 

Като стана дума за вяра, наистина вярвам, че ще дойде ден, когато на труповете, които оставя след себе си режимът, ще бъдат отдавани държавни почести. Ще има музей на жертвите на путлеризма-поне за най-видните, като Политковская, Магнитски, Немцов и Навални.

Тъпотиите, с които от Кремъл замърсяват информационната околна среда, дават и днес основание за гавра с тробм.

Кога ли ще се откъсне и ще предизвика “внезапната смърт”на путлеризма?

 

12 мнения за “Гавра с труп и с тромб”

 1. “Кога ли ще се откъсне и ще предизвика “внезапната смърт”на путлеризма?”

  “Дай Боже” час по-скоро!

 2. Добавете към видните жертви на злодейчето и патриарх Алексий II. Той е убит в банята, като са му блъскали главата в тоалетната чиния, а след това са му боцнали и инжекция с отрова…

 3. Раzzия последните 100-на и кусур години е окултна държава в най чист вид. Окултен е и самият им комунизъм и пост комунизъм. Там ВСИЧКО е един култ и заради него убиват и се самоизбиват. ДИВОТИЯ!

 4. Един от главните гербаджии Дилян Добрев обвини П П -ДБ,че след като са закупили нефт за 10 милиарда лева от Русия и с това са подпомогнали режима на Путин, сега ронян сълзи за Навални.
  Колко това оттоваря на истината е без значение.
  Грозно е намесването на името на великия страдалец в политическите гербаджииски игри. Грозно е осъждането кой има право да страда за убитата надежда и красота на човешкия дух.
  Така Дилян Добрев вместо да сведе глава и помълчи крещи заслепен от омраза и далече от доброто.

 5. Нормално е Навални да бъде погребан на специален участък на гробището в Харп, на гроба се поставя само кръст с номер. Това е обичайната практика за починалите в ИК-3 и ИК-18. Гражданинът началник Вадим Калинин трябва да се погрижи.

 6. При положение че беше пребит жестоко и после изнасилен от надзирател, как ще дадат тялото? Цял свят ще се погнуси от червения режим. Съжалявам, че го казвам.
  Цяла вечер го биха, за да го пречупят и да се съгласи да сътрудничи и да признае Путин.
  Откъде го зная? Такова страдание не остава скрито. Само злодеите проклели душата си, не могат да го усетят. За ваше успокоение, ще ви кажа, че бяхте спасени от Ядрения Конфликт но не и от разрушенията които омразата на Тъмните запали.
  Те работят на земно ниво, чрез слугите си, човешки души облечени в земни тела. Всеки покорен от омраза, страх, насилие, лъжа, власт, отваря вратата на Душата си за тях а те са многократно по-силни и интелигентни от простия човек. Омразата им към човека , дете на Великия Господ е ужасяваща.

 7. нормално е Господин Умствено Недоразвит (дракула или, без значение). Това не е упрек към теб. Няма да упреквам и родителите ти.
  Чак толкова ли те стяга чепика та изтресе тъпнята, която дори си позволи да напишеш?
  Малък нещастнико, имаш ли ум ?

 8. Към
  VladTepes
  20.02.2024 в 13:53

  “гражданино” “пар(т)иен” лумпен-п(ролет)ариЙ , от колхозния ви большевишки райсОветЬ, Навални си има семейство и то ще определя, къде , и какво ще прави с тялото му!
  Ти, и кремълските ти атечествено-болшевишки атечествено-чекистки колхозни ТУПькачи от КГБь можете да загробвате в концлагерните си колонии само вас и вЕрховниЯТ ви альфа-ТУПькачЪТ – хунтараторь Хуйло, и разбира се със сатанинската ви петолУчка, и без кръст и без номер.
  Защото вие дори това не заслужавате! А само подвижен крематориум , както утилизирате пушечното ви мЯсо в Украйна. Дори смогЬ не трябва да остава от вас!
  Оди и одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на крЕйсера мАсква, одите на хуйло си!

 9. Ето че и доказателството за което казах дойде.

  https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/putin-otlichi-zatvornicheski-shef-sled-smurtta-na-navalni

  Повишават го, за да не говори а и от високо се пада по-тежко.

  Ако светът можеше да види какво е Путин щеше да откачи. Абсолютно бесен демон с голяма сила.
  Господ пак ни спаси за поред път от ядрения сблъсък Сащ – Червени изроди.
  Червените ще бъдат обезоръжени и ще останат без ракети а Сащ ще понесе удар в десницата си.
  Всеки според заслугите си.
  Преди да стане това, разрухата ще е тежка, почти безнадеждна.

 10. Блатните павиани, бесуващи в раZия, като “настаяшчие” варвари владеят до съвършенство гаврата с труповете на противниците си – остатък от най-тъмните, диви времена на еволюцията, период, който те масово още не са преживели. Типични примери са убийството на Ст. Стамболов и взривяването гробницата на Н.В. Борис III, а в по-ново време – взривяването на ген. Джохар Дудаев (некадърно, генералът е осакатен, не е “разпрашен”, каквото е разпореждането на нискостебления бащица на токчета. Дива шайка примитиви, никакъв шанс за превъзпитание и вчовечаване! Само “Erase” & “Restart”!

 11. Пригответе се да се случи, това което не очаквате. В Русия Путин ще живее още дълго и ще убива още невинни хора. Там никой не иска друго освен паради и наказания за непоослушание. Всичко си е както го остави последният император.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.