Организираната Престъпна Кочнина (ОПК) демонстрира днес своята свинщина в Парламента

Любимата, нацистка по своя произход, обидна дума на въzрожденеца коzтадин коzтадинов, е “подчовеци”. Употребява я срещу българи, които си позволяват да заемат различни позиции от “надчовеците”, за каквито се имат той и неговите фашизоиди.  

Днес същият демонстрира със своето пов(р)едение в Народното събрание какво е да не си човек, лишен от елементарно възпитание и чувство за човещина. То изисква да не се гавриш с човешката смърт. За мъртвия Навални, подчовек- по неговите нечовешки мерки, се полага само подигравка, според този мизантроп. 

Това ни казва фюрэра с демонстративното развяване на официоза на путлеризма “Российская газета” по време на декларация, изразяваща съпричастност със смъртта на Навални, прочетена от трибуната на парламента, опозорена от фашизоидната акция на въzрожденците. 

Били го изпратили фюрэра много избиратели да ги представя там, обича да припомня самодоволно той,  завличайки със себе си въпросните изпращачи в бездната на безчовечността чрез потъпкването на елементарни човешки норми, които изискват “за мъртвия или добро, или нищо”.

Това е все едно по време на панихида за убит човек да размахваш напук оръжието на убиеца му (и да се хилиш, както се вижда зад гърба му от негови подобия).

Постановката с доставения му за целта от московията руzки официоз (защото тук не се продава) говори за Организирана Престъпна Кочина ( ОПК). Тя прави гаврата с покойника нещо повече от “импровизация” на един имитатор, болен да подражава на онзи волен. 

Прилагам стоп кадър от видео, от което личи, че фюрэра е заснет да позира с донесения от московията пропаганден орган. 

Снима го нахилена му депутатката Искра Михайлова. Концентрирана е в своята задача върху заглавието в органа на руzката власт, което гласи “ Авдеевка е наша”.

 

 

 

 

 

За сведение на ОПК: нашествениците бяха допуснати да се настанят в обезлюденото от руzките обстрели украинско градче Авдиивка след 4 месеца атаки. Напираха на талази в съветски стил.  В резултат загинаха много повече от тях, отколкото бяха съветските жертви в Афганистан за 10 години. 

Руzкият шовинист-пропагандист, с позивна Мурз, комуто вярват у дома, не можа да понесе истината. Съобщи я от мястото на месомелачката и се самоуби. 

Самоуби се още веднъж, заедно със своята ОПК днес и фюрэра в своя парламентарно и аморално завоюван с гласовете на доверчиви българи бункер. 

Отвъд заглавията на руzката пропаганда, на които се любува демонстративно коzтадинов с цел да се подиграе със скръбта по повод убийството на Навални, ужасната човешка цена на това руzко завоевание на едно унищожено украинско градче, се отразява не само чрез бройката на убитите и ранените хиляди нашественици, за които Кремъл нехае. 

Може да се види конкретната човешка цена в очите на умиращ окупатор. В последните мигове на младия си живот се е записал как умира с телефона си, намерен в мъртвото му тяло от украинските военни, уж победени на този терен. Изпраща отчаяно последно послание до майка си и любимата си от мястото на своята гибел край Авдиивка, където е изпратен да убива украински съседи.   

 

 

 

 

 

 

 

Цинизмът на фюрэрите убива и своите.

Бавноразвиващият се коzтадинов се е усетил след отвратителната си акция, че пак е прекалил. Самоизтрил е хвалбата си във Фейсбук, където от ОПК са се похвалили сами със собствената свинщина.

Но следите остават. 

Остава и някой да реагира в нашата държава на това, което става. За начало съучастниците на фюрэра от екипажа на Радэв и от ГЕРБ трябва да спрат да заблуждават лековерните, че неговата Организирана Престъпна Кочина не била проруска. 

 

 

 

11 мнения за “Организираната Престъпна Кочнина (ОПК) демонстрира днес своята свинщина в Парламента”

 1. Президента Макрон ни каза много елегантно-обърнете си парадигмата в отношението си към Руската федерация.А ние пък за капак изпращаме депутати от ”Възраждане”в леговището на КГБ да договарят”обучение” на депутати!!!На какво да бъдат обучавани-шифровка-дешифровка,тайно заснимане на документи в комисията за отбрана и електронното им прехвърляне на пощата на Митрофанова?Имаме ли ДАНС,имаме ли депутати от ДБ които да инициират действия против националните предатели?

 2. Бавно и полека идва времето на генерали като Пиночет, Франко, Вълков, Пилсудски, Метаксас, Манерхайм.
  Червената и кафява чума се лекува само с бял терор!
  Или те нас, или ние тях!

 3. Според мен ,докато Зеленият чорап ,назначава босовете на дебилните от гДАНС,никой няма да посмее да пипне клонингите на Рублювкин!Вероятно 1на част от рублите,финансират и проекта 3ти.м. на чорапа!!!

 4. Не искам да се заяждам на дребно и задочно с въпросния “камарад”… но се хванах за думата ПОЗИРАМ… ако не е полагал някакви специални “усилия” през годините… тоя момък, ми е горе долу набор… и руския му трябва да е ръждясъл… като крайцера маскве ще ръждяса след съответните години… и искрено се съмнявам, че освен да хване отгоре-отгоре, едва ли разбира вече руски, както когато е бил ученик (и то ако е бил прилежен), когато ни се полагаше тая манна небесна да учим развален български задължително… толкоз за позьора антифашист и антиваксър… НО това е само спекулация/предположение от моя страна и може да я спестите на аудиторията…

 5. ТОТАЛитарНИЯТь проZZт(итуиращ)ь атечествено-ПОПУЛИСТки путлерастЬ – кУпейкинь и иZZраждане винаги заемат подходяща “поза” пред всеки сводник с деньги. За тях няма значение, кой е поредния “клиент” , който “обслужват”! Дори Хуйло им отвори личен “професионален” бардак с краZZни фенери на главната алея на краZZная площадь. И разбира се Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и магистралните му “труженички” от иZZраждане са отишли в Кремль за денги , те са геЙнетични денгоститутки .
  И са донесли пропаГАДна макулатура от Хуйлостань за техният “вождь” кУпейкинь, за да я носи в парламента , за да може да се “отчетат” със снимков материал пред чекистките си ТУПькачи , за получените рубли от тях .
  А дали са му донесли от мАсква и “записите” с петолУчното(“звездното”) “интервю” на Хуйло с “краварския” “журналистЬ” – ТЪПърь КарлсоничЬ , а????
  Все пак Хуйло си “избира” елитните деньгоститутки , които го обслужват преди “изборите” , като кУпейкинь и ТрУмПър КарлсоничЬ , нали! Той решава кой и кога да го “обслужат” , а не те!
  ДОЛУ путлерастките деньгоститутки – кУпейкинь и иZZраждане, долу Т()У()Пър КарлсоничЬ , долу падругите на ТУПър КарлсоничЬ , долу ТрЪмПър КарлсоничЬ и неговия конZZерVVативен “виждь” ТрЪмПь, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 6. Слепите и глухите разбраха, че в България има проруски партии и президент. Последната проява на копейките в Народното събрание е доказателство за това.
  Само нагли политици отричат този безспорен факт със заравяне на главите в пясъка, за да покажат червените си комунистически задници в цялата им прелест.

 7. Ако според късокопейкин българите са подчовеци, то той и подопечните му възроди могат спокойно да бъдат определени като подподчовеци.

 8. Понеже говорим за ОПК-ато, може да приемаме залагания на тема : колко русняшки знамена, ще качат на Шипка за 3ти март….

 9. П.П В последните изречения имам предвид – ДОЛУ ТрЪмПър КарлсоничЬ и неговия атечествено-“конZZерVVативен” ВОЖДь ТрЪмПь, одите на хуйло ви!

  А и трябва да допълня, че освен атечествено-путлерастката шлюха кУпейкинь и иZZраждане, в моZZковията е бил на “посещение” за получаване на деньги и още по-старата путлерастка пачавра – шадраФанния МОЧьлЮ лумПен ()УтковичЬ(пАтковичЬ). Няма как неговият сирищнишки помиярски патрон -архарския бракониер агенть Гоцье маZZонетски, да се откаже от всяка подхвърлена рубла от ТУПькачи му от Кремль, той е “елитна” труженичка на “труда” , нали! Той не само от Хуйло, той “усвоява” деньги отвсякъде , стига да има платежоспособни сводници. Даже от германските социалдемократи не се “срамува” да получава деньги, в подкрепа на НАТО!
  Да не говорим за денгите получени “братските” камаради – Саддамь, или всякакви други -Гадафи, Милошевичь и т.н..
  И затова , няма как сега шадраФанния МОЧьлЮ да не отиде да си получи “джобните” им деньги , заедно с кУпейкинь и иZZраждане, нали!
  Техният единствен “житейски” лозУнгь е : – “атечествено-помиярские шлюхи всех странЬ, сОбирайтесь в мАсква , при альфа-ТУПкачите Хуйло и КГБь”

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.