Байдън нарече кучи син Путлер, който се опита да помогне на своя кучи син Тръмп с “комплименти” за Байдън

Президентът Байдън се срещна в Сан Франциско със съпругата и дъщерята на убития в Сибир Навални и обеща нови големи санкции срещу убийците.

 

В изказване пред свой  рашистки медиен слуга, оформено като “интервю”, Путлер се опита да дискредитира президента на САЩ Байдън с интригантски “комплименти”, че бил за предпочитане за общуване пред (неговия кучи син) Тръмп.  

Плиткият замисъл на Путлер да помогне на своя кучи син Тръмп с коз в маниакалната му битка да се завърне в Белия дом на всяка цена, като дискредитира Байдън като руzки кучи син,  най-напред беше изобличен от самия  негов кучи син Тръмп.

Кучият му син Тръмп  побърза  веднага да отиграе подадената топка. Благодари на Путлер, че бил изобличил Байдън.

Ден по късно Байдън нарече Путлер кучи син.

 

5 мнения за “Байдън нарече кучи син Путлер, който се опита да помогне на своя кучи син Тръмп с “комплименти” за Байдън”

 1. Байдън повтаря графите от Уикилийкс , там посланичката нарича Хуйло – альфа-сАбака, нали!
  Въпросът е дали ТрЪмПь е бета-сАбаката на Хуйло,а?
  И кой на кого , между двамата, е личната сАбака на другия ?
  И щом като ТУПь се сраМнява с Навални, дали Хуйло няма да го ликвидира и него , а?
  Така че бай ТУПь трябва да се “пази” от альфа-ТУПькачЪТ си Хуйло, нали!
  Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 2. Да се нарече кремълското чикатило кучи син е обида на животните.

 3. Още един “кучи син”, подарил своето кученце на Демона Путин, вчера разконспирира себе си като Почтен Християнин (определението християнин означава само едно единствено нещо – Ученик на Господ Христос). “ГалЕния от трима Папи” и милеещ за Христовата Църква, Бойко Б се подигра със Свещениците на Христовата църква, сравнявайки ги със непочтени Политици, които едно говорели а друго вършели, определяйки това, като “Попска работа”. Отделно, че произнесе думата “Поп” с презрение и наглост, присъща за неграмотен и откачен Комунист, подписващ се с палец.
  Другарю Бойко, кога Грозната ти Мутра ще изчезне от Обществения живот, за да си починат хората от вонящото ти селяндурско присъствие, енергия и излъчване???
  Ако обичаш, не целувай повече ръката на Патриарха, представяйки се за честен и смирен.
  Отделно да попитам, как Герб прави демокрация със партия, която не живее по демократични правила и в която Лидера и е Несменяем Простак от село, на който съвсем очевидно от изказа и поведението, селянията му е дълбоко срастнала се с мазната му тарикатска душица. Как ти Кучи Сине служиш на България със безбройните си Простотии и Циркаджийски номера????
  Какъв демократ и европеец си ти, щом без притеснения наричаш Министри и Депутати, “мои” и им подаваш мазната си Кучешка лапичка да ти я Цункат като на “Поп”??? Мои какво Другарю??? Мои Хайванчета?? Мои Мисирки??? Мои Офци???
  А останалите, които не са твои, какви са??? Лош Мат’рял???
  Оня ден Баба Минка, без да иска те разконспирира, разказвайки за другата любовница след Цветелина, която снимала всичко (кюлчета, пачки, чекмеджета, пищовчета). Не бил значи Другаря Радев въпросната Мата Хари, както го клеветеше, че с дрон те снимал от другия край на оградата. Типична реакция на Селяндур, хванат в крачка, да обвини Комшията.
  Кога най после, Несменяемия Простак, ще се прибере у село???

 4. Много е хубаво, че Байдън е нарекъл Путлер кучи син. А интересно за какъв го е смятал преди убийството на Навални? След 24.02.22, Буча, Мариупол не беше ли кучи син? (добре че го нарече военнопрестъпник все пак) Ако Байдън беше дал истинско оръжие на Украйна през лятото на 2022, Путлер можеше вече да е капут, а Навални можеше да е жив. Кой знае? Мога само да гадая. Например се чудя дали Байдън не трябваше да каже на семейството “Навални загина, защото Украйна не победи навреме, защото ме беше страх да не се разпадне Русия. Навални също не искаше това, нали?”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.