Зеленски отвърна на удара чрез интервю във Fox news, която изгони путлериста Карлсън заради огромни щети след негови клевети

Зеленски отвърна във “Fox news  на удара (с бумеранг) чрез интервюто с Путлер за американския тръмпист-журналист Карлсън, изгонен от същата телевизия, защото тя беше принудена да плати рекордните в историята на медиите почти 1 милиард долара заради клевети на своя “журналист”.

 

 

 

 

Съдържанието на интервюто със Зеленски, разбира се, е интересно. Например с факта, че е към десет пъти по-кратко от монолога на Путлер пред “краваря” (нали така, наричате американците, другари антикравари?).

Нито за миг Зеленски не се опитва да отговори на безкрайните исторически брътвежи на онзи, който си е поръчал музиката и е извикал “краваря” да му припява в Кремъл срещу някой и друг милион хонорар.

На въпросите по същество, задавани от Bret Baier, Зеленски отговаря кратко и ясно. На безупречен английски език в неговия американски вариант. 

Забелязвате ли разликата дотук с онова кремълско нищожество?

Има и още. Най-важното е не толкова и не само какво отговаря Зеленски, а къде го прави. Прави го на 2 километра от фронтовата линия. С риск за живота си и този на американския телевизионен екип, който, в лицето на журналиста, потвърждава факта. От устата на двамата излиза пара. Ярък контраст с царския уют, гарантиран на Карлсън в Кремъл, където от мълчаливата му уста се лее усещана за парА, платена за услугата.

Ще извадя само едно изречение от контекста на казаното от Зеленски. То казва всичко за него като безспорен победител на фронта на комуникацията чрез реакцията, която (отново) демонстрира. 

На въпрос на Bret Baier, работещ в американската телевизия, представителна за Републиканската партия, дали украинците могат да оцелеят без подкрепата на американския Конгрес ( където помощта за Украйна е блокирана именно от републиканците), Зеленски отговаря следното:

Да, но не всички.

Нямам повече коментар. Афоризмите не подлежат на коментиране.

 

 

 

10 мнения за “Зеленски отвърна на удара чрез интервю във Fox news, която изгони путлериста Карлсън заради огромни щети след негови клевети”

 1. “Да, но не всички”, направо кърти! Шапо!

  Слава на Украйна!
  💙💙💙💙💙💙
  💛💛💛💛💛💛

 2. Чудесен репортаж!
  Един обикновен човек стана на крака и защити цяла Украйна. В момент, когато стотици хиляди навлязоха със самолети , танкове и камиони, стреляйки и взривявайки. Един обикновен човек го зачука на сочения за най- влиятелен мъж на планетата! Така, както никой друг не може да го направи. И то без да иска- само в защита на честта и свободата на украинския народ, на обикновените хора, които пеживяха Голодомора, Втората световна война и комунизма и НЕ ИСКАТ ДА ВИЖДАТ НИЩО РУСКО!
  Всъщност кликата на Путин обяви война на целия украински народ, но руския народ няма нищо против всичките зверски нещастия. Всички мразят всичко руско. А днес, две години след вероломното нападение повече от всякога се вижда защо руснаците трябва да бъдат разкарани от Европа поне за 1000 години. На този фон само бих попитал:
  ЩО ЗА ИДИОТИ БИХА ЗАМЕНИЛИ ИМЕТО “ГРАФ Николай ИГНАТИЕВ” С ДРУГ РУСКИ НАЦИОНАЛИСТ И ТО ПО- ГЛУПАВ И ОЩЕ ПО- КРАЕН?
  Колко да си сляп , за да не виждаш, че се подлагаш на същите с още от същото?
  Време е да се прогледне- целият руски народ е отговорен за тази ужасна война! Всички ръкопляскат на убийствата и грабежите и само статистическия процента боботи. Ако не беше така нямаше да крадат битова техника, да застрелват в гръб и да стрелят с танкове и ракети по жилищни блокове. Нищожества. Руснаците днес, са по- лоши от хитлеристите някога. Време е да се прогледне.

 3. https://frognews.bg/novini/manol-glishev-dve-godini-otkak-svetat-razbra-che-ukraina-vodi-voina.html

  На 24 февруари 2022 г. натрупваните от няколко месеца руски войски масово пресякоха украинската граница и нападнаха Киев, Харков и Чернигов. Светът реши, че започва война в Украйна. Но това не беше вярно. Войната бе започнала още през зимата на 2014 г.

 4. Време е за силни и смели политици и военни (защото последните ми се губят). Те имат уважението на народите си и кажат ли явно какво трябва и да натиснат политиците да, действат, ще стане. Тежките времена раждат силни лидери. Време е и за други освен Зеленски!

 5. На продажното говедо Карлсън бих задал контравъпрос:
  САЩ ще оцелеят ли ако се лишат от подкрепата на Европа,
  Канада, Япония и Австралия?!
  Току-виж се окаже, че Зеленски е отговорил едновременно и на този въпрос…

 6. Допълвам The Rock:

  4. Паднало СУ-34
  5. Унищожен център за производство на дронове в Ижевск.

  Малко допълнение към свалянето на руския “”АУАКС”. Русия е наследила няколко стари самолета през 1991г. Сваленият е моднат преди няколко години и се води А-50 У. Прокремълски блогъри твърдят, че цената му с новата електроника е $500млн. и Русия днес не може да произведе такъв. Това е вторият свален такъв от началото на годината, имат (непотвърдено) още два.

 7. “Време е да се прогледне- целият руски народ е отговорен за тази ужасна война! Всички ръкопляскат на убийствата и грабежите и само статистическия процента боботи. Ако не беше така нямаше да крадат битова техника, да застрелват в гръб и да стрелят с танкове и ракети по жилищни блокове. Нищожества. Руснаците днес, са по- лоши от хитлеристите някога. Време е да се прогледне.”

  Съвършено вярно! Браво на гумата!

  Слава на Украйна!
  💙💙💙💙💙💙
  💛💛💛💛💛💛

 8. Аз имам коментар и той е за факта, че за това интервю нищо не прочетох в X. Дори не знаех, че има такова. Това ми прави впечатление, защото Х се хвали като уж най-независимата и бързо развиваща се платформа в света, даваща свобода на словото. Но явно даваща глас само на едната страна (или на каквото Мъск му се иска). Например, когато Тъкър беше направил онова интервю, то беше многомилионно гледано и постоянно попадащо в нюз фийда (ми/ни), без да съм искал или търсил специфично за него.

  Аз съм на мнение, че класическите медии са мъртви (пик го доказва всеки ден), но от друга страна, почвам да се съмнявам в избирателността на получаваното съдържание в Х. А Х иначе има потенциал наистина да е водеща платформа, даваща свобода на словото, каквато класическите медии отдавна нямат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.