Нова демонстрация на руzката надменност спрямо България

 

 

 

 

 

 

 

Както за посещението на въzрожденски депутати в Москва, така и за днешния демарш с привикването на посланичката Митрофанова в МВнР за обяснения във връзка със смъртта на Навални, научихме от руzката страна. Интересно, ако рашисткото посолство не беше публикувало информацията за този демарш ( със съответния нагъл господарски тон), дали министерството щеше да премълчи, за да не дразни руzката мечка  и нейната пета колона у нас?

За пореден път руzката пропаганда ползва предимството да се възползва от информационното снишаване на българските власти, за да си разиграва опорните точки като форма на инструктаж за своите хора в България. Интерпретира ситуацията около смъртта на безспорния лидер на политическата опозиция в московията, предизвикала остри международни реакции, като “вътрешна работа”. В превод: “гледайте си рабатата”.

Демонстрирайки имперска надменност самата Митрофанова не се е явила, а е изпратила свой заместник.   

“Някой” трябва най-сетне да изпрати самата нея у дома и да остави заместника й да води московските дела тук, щом той е по-важен за самата Москва, която без съмнение е наредила да бъде даден знак към “българчетата”, че не заслужават да бъдат възприемани като равностоен партньор-нещо, което Митрофанова и нейната московска близначка Захарова не веднъж са изтъквали чрез неприкрити намеци, че смятат решенията на София като производна от “чужди интереси”. 

 

10 мнения за “Нова демонстрация на руzката надменност спрямо България”

 1. “…министър Мария Габриел е разпоредила на софийското кметство да осигури церемонията по поднасяне на цветя от руската посланичка Елеонора Митрофанова на паметника костница в кв. “Лозенец”. Поводът е Денят на съветската армия.
  Кметът Васил Терзиев е изпълнил искането на МВнР. Това се случва в момент, в който външните министри в много европейски страни вече привикаха руските посланици заради убийството на Алексей Навални с настояване за бързо и убедително разследване. Засега министър Габриел не е показала желание за среща с посланик Митрофанова.
  Тази сутрин пред Столична община се състоя граждански протест, организиран от БОЕЦ, срещу разрешаването на поднасянето на цветя от Митрофанова. Групата съветници от ПП-ДБ-СС настоя за същото в декларация, като осъди режима на Кремъл.” Само един въпрос си задавам – някой от тези политически неми, к. петков, а.василев, х. иванов или терзиев няма ли да коментира? Или е по-важно да сме добре със Добрите и руZZките Сили?

 2. “Декларация от групата на “Продължаваме промяната- Демократична България – Спаси София” в Столичен общински съвет …” Имало е все пак реакция, но не е от необходимото най-високо ниво. https://www.facebook.com/share/v/jEJ51p8dDU5ZX3ug/

 3. Така е – да хванеш кмета и да удариш МВнР, както беше отбелязал в коментара си един от блогърите по повод предпоследната статия. Явно много се страхуват от лапите на руската мечка и хич не ги е срам да ни ДЕЗинформират или просто да не ни информират за обстоятелства, неудобни за Империята на злото! Струва ми се, че кметът /ако е имало такова указание от мадам Габриел/ не беше длъжен да го изпълни, ама очевидно е съвпаднало с неговото мнение.

 4. А защо не е имало масов протест пред паметника? Къде са софиянци, за да не допуснат недоразумението дипломатушка да си развява цветята?

 5. Ще се отнасят имперски с нас,защото продължаваме да им търпим паметниците,имената,ЦСКАта,руската колона в БНР,БНТ и всички медии..рускит знамена по улици и сборища,партии в БЪЛГАРСКОТО Народно събрание ревещи против премахването на окупационните символи на СССР.

 6. Нищо чудно, при положение, че мара хаджидимовна е дамската версия на Буда РАПОНЯ, понаръпала малко френски. Помним ослушването й при словесните безчинства на толстой, песков, захарова и володин. И факта, че 1 от заместниците й и 6 посланици в момента са с картончета на ДС, а още 7 са възпитаници на МИГИМО МИД СССР. Топ екип, а? Иначе днес мара казала, че България можела да запорира сметките на РКИЦ. Може България много работи – да изгони мутрафонова, да арестува цялата руска агентура у нас, да си вземе Росенец, Камчия, руската църква и още куп имоти. Може да спре да продава български паспорти на всеки руски мафиот, държавен чиновник, шпионин или и трите едновременно. Може да не позволява на руски агенти да се размотават в България все едно са в хола си, да тровят български граждани и да взривяват български оръжейни складове. Може да не позволява по БНР да говори по цял ден руски агитпроп рЭзидент. България може още и още… ама не го прави!

 7. Като продължение на моят отклик, „Да вдигнат паметник на българският войник в Москва…“, сега продължавам по подобен повод с въпрос към въпросите, защо само се питаме и чудим на „политическите неми, к. петков, а.василев, х. иванов или терзиев …“, (хубав коментар Val!!“, пък дори и на Боец,
  Защо не кажем най–после СТИГА И ДО ТУК!
  Не ви щем, защото или сте лъжци или не сте дейни, или не сте истинските партии и политици! Вие сте МЕНТЕ, което за нас е НЕНУЖЕН боклук!
  Въпросът обаче е, ИСКАМЕ ЛИ ТАКАВА БЪЛГАРИЯ?, или не, и ако отговорът е НЕ!, трябва да си намерим подходящите хора които да се заемат с това, да прекроят напълно досегашната политика! А думата напълно, означава между нас и от нас да извлечем силното и способното, което знае как можем успешно да се противопоставим на ментетата и на некадърните, и най–вече на движещото ги задкулисие.
  Като първа стъпка, НИЕ трябва също да създадем Задкулисие, но този път работещо в наша полза.
  Някой ще попита защо Задкулисие? Отговорът е прост. Първо, за такава работа се изискват хора с брилянтни аналитични способности, и второ те може да не се интересуват от приложната политика. Те обаче са нужни, защото могат правилно да анализират и мислят и само така ще можем да се противопоставим на внедряването.
  До сега, само ни внедряват типовете и ние гледаме тъпо и се чудим, защо не се получава?
  А министрите, и те ще се намерят. Видяхме вече няколко такива, които в почти блатните условия и при гадната руска намеса, могат да си вършат работата.
  Вярвайте, не е важно и няма това да стане веднага, но колкото по–скоро нужните и цитираните по–горе го осъзнаят и се заемат с това, толкова по–бързо ще дойде краят на тази проклетия, която е обхванала страната.

 8. Предполагам, че всяка уважаваща държавността си страна има в календара си дата, на която чества своята армия, освещава бойни знамена, отдава почит на загиналите воини. Не съм чувал, обаче, САЩ, Великобритания, Германия или Турция, да честват денят на техните армии на българска територия, както го прави РаZZия. Столичното ръководство трябва да отговори, защо и окъде-накъде това се разрешава на една вражеска нам държава?

 9. Как пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ да отиде при прислужническата пионка Мара Хари , след като се е срещнала директно със сводника й – бокоТИКВАТА, ” геЙнераль” от пожарната милиция, назначен директно от КДСь и бриго аспаруховичЬ и с интимни “връзки” с отрочета на КДСь и “братските” му ченгесарски мутренски групировки!
  Все пак бокоТИКВАТА незаконно окупира и парламентарната външна комисия, защото не може и в парламента и в правителството да окупира външната политика.
  Още повече бокоТИКВАТА няма нищо общо с “дипломацията” , той е обратното на дипломат, той е гнусна бандитска МУТРА, главатар и владетел на “политическата” и “пар(т)ийна” банда – ГЕйРБь ( ГРУпировка Екстремистко Разбойничество и Бандитизъм), нали!
  Оди на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на крЕйсера мАсква, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.