Две години руZка с(р)амота

24 февруари се превърна най-мрачния ден от съвременната европейска история. Путлеризмът разби на тази дата през 2022 г. илюзията, че Европа все така ще живее в мир по установените след Втората световна война правила. Поколения европейци израснаха без да познават ужасите на войните, характерни за предишните столетия и хилядолетия.

В този смисъл Путлер успя да осъществи манията си да остави името си в историята с нещо повече от диктатурата си в московията. Нареди се по кръвожадност до Иван Грозни и неговата болшевишка инкарнация Сталин. Руска тройка!

Империята на злото, както Рейгън нарече СССР, получи допълнение към титлата си и като царство на лъжата.

На самия 24-ти 2022 г. царят онагледи и озвучи що е то висш висш измамник с обръщението си по телевизията, в което нито веднъж не спомена, че танковете му вече газят и рушат Украйна, ракетите, артилерията и бомбардировачите му сеят безразборно смърт сред украинците.

Самият той изстреля многократно обиди и обвинения срещу Запада за “сегашното положение”, без изобщо да уточнява какво е “положението”.  

 

 

 

 

 

 

 

Лозунгът на пропагандистите му към онази дата беше “Киев за два дни”. Днес, 2 години по-късно, Киев все така е недостъпен за пълчищата му, които претърпяха военно поражение на подстъпите на “майката на Русите градове”.

В нормална държава само това двугодишно “отлагане” на обещанието би струвало поста на върховния главнокомандващ, но не и в държавата, в която лъжата управлява безцеремонно.

Агресивният режим днес се гордее, че е оцелял въпреки западните санкции, а напоследък се радва, че е превзел още 8 квадратни километра украинска земя, след като я превърна за 4 месеца с непрекъснати обстрели в руини и я натори с труповете на хиляди окупатори.

 

Жалката картинка с развятото руzко знаме сред руините на унищоженото градче Авдиивка, от което украинските защитници се изтеглиха организирано без да бъдат обкръжени, пленени и победени, се превърна в метафора за “победата”, която постигнаха наемниците на Путлер срещу заплащане, каквото бедните в техните села и градове не биха получили за честен труд.  

 

 

 

 

 

 

 

Още по-безумен е резултатът от специалната военна излагация на международния фронт. Изолацията, в която попадна евразийската държава, уж нямала за нея значение, но там вече се канят  да внасят автомобили от африкански производители. Летенето в самолетите от гражданската им авиация се превърна в опасна за живота авантюра поради все по-честите аварии, предизвикани от липсата на резервни части. 

Опитите на путлеристката пропаганда да омаловажи всичко това чрез изтъкване на дружбата с други държави, които по население и БВП изпреварват т.н. колективен Запад, предизвикват само насмешка от милионите поданици на агресивната страна, избягали именно на Запад и в държави, от които не могат да бъдат лесно поръчани за насилствено връщане (а не в Китай или Индия, например).

Всичко това и още много от същото се случва на путерландия само след 2 години срамота. Но и днес да спре агресията си, предстои още много, много години срам за опозорения “руския свят”.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЗА ЦАРСТВОТО  НА ЛЪЖАТА

 

6 мнения за “Две години руZка с(р)амота”

  1. ”Повече от 700 дни сме свидетели на ужасите на тази брутална война, водена от режима на Путин … една независима и свободна държава, в сърцето на Европа, или да бъде поставена на колене, или да бъде унищожена …(frognews.bg/novini/akad-denkov-rusiia-voiuva-sreshtu-pravoto-miren-shtastliv-palnotsenen-jivot-vseki-grajdanin-evropa)

    ” Когато през 1696 г. Русия, чиито граници са на 400-500 км на север от Черно море, за първи път превзема крайбрежния град Азов, цар Петър казал:
    – Ние вече имаме един ъгъл от Черното море, с времето и целото ще го имаме – не изведнъж, а малко по малко! – и последните 500 години всеки руски/съветски самодържец упорито следва Азовския завет на Петър I – империализъма на руските управници е неизкореним, въпреки че русия винаги е била и е изостанала културно и икономическо джудже и над 168 русифицирани народи просто са оставени да оцеляват … 1796 г. “освобождавайки” Крим и още неколко държави в Кавказ, се прави така, че през ‘’освободителния’’ период, в ‘’освобождаваните’’ страни, да има руска армия с явно или прикрито руско управление … в руския “Гръцки проект”за завладеване на Балканския полуостров, Проливите, Мала Азия, и Близкия исток най- многобройния компактен български народ не бива да съществуват, а требе да има погърчено/славянизирано/русифицирано население и цела България да е територия на ‘’гръцката’’империя. 1 200 000 ”освободени”гърци не може да крепат империята и е абсолютно необходимо това да прави руската армия … От опита на руските царе и от личен опит в България, Германия, Китай, Испания и Сталин прави извод, че с нахлуване и окупация вземането на властта е АБСОЛЮТНО СИГУРНО и окупационната армия да се нарича Освободителка и ”освободените” да й прават паметници… Преди идването на Рибентроп в Москва Сталин прави в Политбюро следното изказване:
    – Ние требе да се съгласим за сключване на пакта, предложен от Германия и да работим тази война, веднъж обявена, да продължи максимално дълго време – и ходом с войната и след нея, курс към окупации, антиколониални, антикапиталистични войни и завладеване на света с прилагане на Азовския принцип: Не вдруг, а помаленку…(ИванЛилов,“Освободителни” мисии на Русия-Съветския съюз)”

  2. За съжаление не само руска, а и западна. Не дават достатъчно оръжия като че ли се боят Россия да загуби. Върхът на безумието е ставащото в САЩ където 10 тръмписта държат за заложник Украйна и Източна Европа.

  3. Западноевропейските политици се боят от това, което може да направи путлер ако започне безвъзвратно да губи войната.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.