Кафявият Недялков зове вече за раzстрели на българи от върха на своето пропагандно минаре ПИК

Известно е, че да се спори с доказателства и с аргументи на разума с фанатик е същото безсмислено занимание, поощряващо фанатизма, като да се преговаря с терорист. Но когато Недялко Недялков призовава да се разстрелват ( без кавички ) българи заради подкрепата им за Украйна, се чувствам лично засегнат. 

Знам какво би станало, ако сезирам прокуратурата. На-вероятно дори и в МВР няма да ми обърнат внимание този път, макар при конкретни заплахи за живота ми да се е случвало да откриват анонимните кандидати да ме убиват. В случая не съм посочен поименно от такъв кандидат, който в същото време никак не е анонимен.

Неговият въzрожденски близнак “само” заплашва с разправа и с концлагер такива, като мен. Недялков обаче държи да се докаже като водач на крайно бясната глутница. В държава, в която няма смъртно наказание, зове за разстрели.

Бях еднин от говорителите на вчерашния митинг в подкрепа на Украйна в София. Днес усещането ми е, че Недялков ме цели в гръб.

 

 

 

 

 

Не се съмнявам, че би го направил с цялата нечовешека злоба, която всекидневно демонстрира от своето пропагандно минаре ПИК, връх на кафявите проповеди в българското медийно пространство. 

Няма да го преразказвам. Желаещите могат да се насладят на поредното му кафяво извержение, според което заслужават разстрел онези у нас, които осквернявали българското знаме, като го смесвали с украинското.

Светът наистина подкрепи вчера Украйна, както пишат от Клуб Z.

 

И в България показахме, че сме част от света, за който руzката разправа със съседната държава е голямо Zло. Миzантропът Недялков обаче смята, че сме за разстрел. Прокуратурата би казала, че си упражнява правото на свободно слово, както ми пишат в писмата си прокурори, за който конкретните извършители на престъплението да заплашват мен и семейството ми се ползвали точно от това право. 

Очевидно  у нас това е правото на силния, нищо че точно този обича да се прави на жертва в Европейска България, която му гарантира възможността и го поощрява да се държи безнаказано като уличен раздавач на “справедливост”- вече и с куршуми.

11 мнения за “Кафявият Недялков зове вече за раzстрели на българи от върха на своето пропагандно минаре ПИК”

 1. А тези младежи от “културната” столица на Педерацията по класификацията на пут.инофила недялко недялков какво трябва да отнесат. ДГД-ПНХ и на тримцата.
  https://t.me/mashmoyka/15245

 2. Драги г-н Инджев, дялко дялков е просто един платен “джурналист”, ПЛАТЕН!!

  Би продал майка си, баща си и брат си за парИ!!

 3. Когнитивния дисонанс на българските русофили се набива в очи, всеки път като споменат денацификация, както галено наричат военната агресия на руската кочина в Украйна, и бързо след това се размечтават на глас за разстрели и концлагери, в които щели да хвърлят русонефилите. Привържениците на руската кочина у нас са нагледен пример за екстремисти, които трябва да бъдат преследвани по чл. 108 от НК, за проповядване на фашистки и антидемократични идеологии.

 4. Според публикация в Шпигел, Бундесвера е закупил 120 хил снаряда от България, за да ги предаде на Украйна.
  https://twitter.com/deaidua/status/1761102128624353369/photo/1

  Подозирам, че “натовските” ни офицери са ги “пазели”, за да поддържат “защитата на отечеството”.

 5. 4. Незабавно инкриминиране по законов ред на всички политически партии, школи и учебни заведения, „творчески” и други съюзи, СМИ и всички неизброени тук НПО, възхваляващи, изповядващи и пропагандиращи с думи и действия расистки, етнически, терористични и тоталитарни, идеологии и практика.

 6. Към ВиК:

  Като доказан привърженик на руzката ко(н)чина в Украйна ( и след това на място в кочината) адмирирам определението Ви русонефили като сполучлива алтернатива на русофилите!

 7. Днес има новина ,за ново ДС, на име “Първо Главно”! Трябва да е ,СД/съветски дебили/!И босът им да се нарече Главния/като ТАТО или покойния Ж.И!!Нидялко,сигурно ще се логне при тях успешно!!!

 8. Тоя гнусен атечествено-клюкарски атечествено-кафяв джендърь нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, не “разбраха” ли , че така ще се самоубиват, а????
  Както и всички рублоЯДски проZZтитутки като него?
  Трябва да започнат със всички тях , които развяват путлерастките парцали и колорадски ленти на позора!
  Нека отиде на Шипка на колониалният “празДникь” 3 мартЬ , където падругите му от атечествено-рублоядската банда кУпейкинь и иZZраждане пак ще развеят техните истински атечествени путлераски парцали и хоругви!
  Нека първо тях да “разстреля” путлерасткия кафяво-нацистки джендърлистЬ нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь! Одите на хуйло ви!
  А след това и всичките други путлерастки подлоги , като него !

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. На какво попаднах във фацето.
  “Трудно се коментира тази страница от учебник за първи клас. Резултатът от Левски, Родина, Дунав, химн и София е русия. Това е учебникът, по който днес учи детето ми. Това му е домашното един, ден след годишнината от началото на войната в Украйна. Както каза Деси- направо да коригират материала и да се получава путин.”
  Има и снимков материал, но няма как да го кача тук.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.