Рашистите изпаднаха във възторг, че Буданов смята за достоверна тяхната диагноза за смъртта на Навални

Ръководителят на украинското военно разузнаване кирил Буданов изрази мнение, че Навални е починал от тромб. Това предизвика взрив от възторг …сред рашистите. Техните и нашите.

Изведнъж Буданов престана да бъде хулен в техните публикации в мрежата и се превърна в уважавана източник на информация. “За какъв го мислехме, а той какъв се оказа…”, възторжено пише във Фейсбук др. Боян Чуков.

Какъв ти уважаван: направо достоверен се оказа внезапно Буданов, чиито думи имат вече доказателствен характер за рашиzма.

Напомням, че Буданов не е виждал нито тялото на убития в руския сибирски затвор Навални, нито резултатите от тамошната експертиза, която едва ли може да бъде смятана за безпристрастна. Ето защо и казвам, че е изразил мнение. Защо го казва и на базата на какви данни-вероятно предстои да бъде питан.

Ако неговото мнение се базира на доказателства, това би трябвало да означава, че за дългата ръка на украинското разузнаване няма проблем до достави в Киев най-съкровените тайни на рашисткия режим. По-голям комплимент за своя враг рашистите не могат да измислят.

За момент им се вижда изгодно да се позоват на Буданов за единствения позитив, който могат да измъкнат от негова оценка за каквото и да било. Както се вижда без колебание си хвърлят радостно ушанките. Врагът им Буданов, който изпраща смъртоносни мисии в техния тил, организира погром на рашистки военни кораби, удари в Крим и (най-вероятно) екзекуции на руzки военнопрестъпници, вече е “господин Буданов” за тях.

Смешна и жалка е тази картинка на реакциите на зажаднелите за малко достоверност пред очите на публиката лъжци. Не си дават сметка, че по този начин придават достоверност на всичко останало, в което Буданов ги упреква всекидневно- например за военните им престъпления.  

Колко малко им трябва вече, за да се почувстват щастливи: вече не мечтаят за “Киев за два дни”, стига им “Авдеевка за 4 месеца”. И една подходяща за тяхната пропаганда дума от заклетия им враг Буданов.

Освен всичко друго, дори и 100 процента да се докаже така желаната от Москва диагноза, убийството на Навални чрез садистичното изтезание да бъде затворен в изолатор за 300 дни няма как да бъде отречено заради натрупванията на вредите върху здравето му след системния затворнически тормоз. 

Така че, да, Путлер уби Навални. Путлер е смъртоносния за Навални тромб в очите на свободолюбивата част от човечеството.

 

Адвокатите на убиеца също ще бъдат съдени от историята, а някои и от съдилища в Украйна или в самата Хага, където Путлер е издирван със заповед за отвличане на украински деца.

11 мнения за “Рашистите изпаднаха във възторг, че Буданов смята за достоверна тяхната диагноза за смъртта на Навални”

 1. Буданов го каза, но допълни, че за съжаление нямат друга нформация за момента, и подтекста беше, че не е професионално да каже нещо друго и добави, ако излезе друга информация ще я огласят. Беше вчера след официалната част, след като слезе от трибуната и в кулоарите на продължилата цял ден отчет на властта, завършила с дългото интервю на Зеленски. Не са слушали/прочели или както казвате г-н Инджев са слушали/прочели само, което имат за желание/подхранено с копейки/ да чуят/прочетат.
  Навални, колкото и да се харесва на т.нар. российска опозиция, дълго време поддържаше доста имперски изказвания. Украинците/русьите, което и справедливото им историческо название-с едно с и ь, за разлика от россияните/ още помнят неговото изказване , че Крим не е сандвич, за да го раздават насам натам и няма да го върне на Украйна, ако бъде на власт. Казват, че след началото на войната, си е променил мнението. Не смятам, че Навални беше нещо велико, далеч не беше от ранга на Немцов. В изказванията на жена му и досега няма и думичка относно войната и страданията в Украйна. След като предявява претенции да наследи борбата/в кавички/ на т.нар опозиция, трябваше първо да започне с това, защото това е вододела в геополитиката в момента-отношението към инвазията и геноцида от страна на Россия.

 2. Нистина Навални може да по чинал от тромб или от т.нар. “БТЕ” – белодробна тромбемболия. Но какво е предизвикало “БТЕ”, ето това е въпросът на въпросите???
  Руснаците и българите-русофили са дебили по природа, те няма да се замислят над ВЪПРОСА!

 3. Всъщност смъртта от тромб може да бъде предизвикана от цял куп субстанции, в комбинация със студа, който стеснява кръвоносните съдове. Какъв стремеж на рашистите да търсят индулгенция за престъпленията си!

 4. Към Ivan Stoilov:

  Прав сте, освен за едно: Навални наистина си промени радикално мнението относно Украйна. И не защото “казват” някои.

  Той го каза от затвора.

  Възможно е много украинци да са му сърдити и посмъртно, за което рашистите злорадстват.

  За мен е учудващо, че неговата категорична промяна с манифеста му от 15 точки от миналата година не се знае дори и от очевидно отлично осведомени по темата хора. Не беше тайна…https://offnews.bg/sviat/15-tochki-na-navalni-za-vojnata-i-ukrajna-opozitcionerat-publikuva-po-795731.html

  В този смисъл Навални е огледално обратен на Солженицин, който се изяви като руски шовинист и путинист в края на живота си.

  Навални плати с живота си за “обратния обрат”. В края на живота си се отказа от шовинизма и застана на страната на свободата (на Украйна). Плати прескъпо с живота си на 47 години- за разлика от Солженицин, който доживя до дълбока старост и получи държавно погребение от Путлер.

 5. Нали рублоЯДските путлерасти боготворят и бойкотворят своите альфа-ТУПькачи Хуйло и туземният меZZия бокоТИКВАТА!
  Разбира се , Хуйло е вЕрховният меZZия на атечествено-КРИВОславните путлерасти по света и у нас, нали!
  Той е вЕрховното им мачЕ , вЕрховният им “мъжага”!
  Така че , нека Хуйло да поседи поне 3 дни в собствения му колониален ГУЛагЬ, и след това да се сраМнява с Навални, който е издържал 300 дни! Тогава ще се види КОЙ от тях , двамата, е всъщност ИСТИСКИЯ мъж, и кой е само чекистки ааааа-кУрокЬ и бледа молЬ, нали!
  А и туземните путлерасти , платени с деньгите откраднати от Хуйло , нека поседят в “уютните” колонии на путлерсткия КОНЦлагЬ поне 300 дни , като Навални! И тогава ще се види , колко “струват” спрямо Навални ! И дали са същите мачЕвци, като альфа-ТУПькачЪТ им Хуйло!
  Оди и одите на хуйло ви, Хуйло и хуЙловците ти!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 6. Буданов по неволя (липса на самостоятелно инфо) троли ватниците и полезните идиоти, плюс “четирихилядниците” ала боян Молотов у нас. В края на краищата, получил се е резултат от висш пилотаж на ЦИПсО. Аре, утре кат обяви, примерно, че пут.ин си върши работите в хладилника😃 да рипнат да го опровергават. Имат акъл колкото на врабче или хамсийка. ДГД-ПНХ.

 7. Благодаря Г-н Инджев! Явно съм пропуснал. Но ми се струва не само аз. В украинските медии и блогери в ютуб също това не е получило широко отражение, иначе смятам, че щях да го зная. Следователно явно российската опизиция има какво да наваксва в медийно отношение. Срещата им в Берлин беше дотатъчно широко отразена, можеха там да го дискутират по-широко например.

 8. Как ще си подреждат държавата в собсвените граници си е работа на самите руснаци, стига да не правят това което правят в момента.
  Важното не какъв е точно Навални и каво е смятал да прави преди и сега.
  Важното е, че режимът на ПУтин е престъпен и унищожава всеки опозиционен глас.
  Навални си извървя своя път, кавото е съумял да свърши го е свършил.
  Ние да си вършим нашата работа по унищожаване на руската държава в този й вид, такава Русия не енужна на никого.

 9. Не знам Буданов откъде е получил информация, че Навални е починал от тромб. Дори да е така, истинското име на този “тромб” е В.В.Путин, кагебиста който се трансформира в класически фашист и вече повече от две десетилетия е на кормилото на Империята на злото. За мен, а сигурно и за много други е ясно, че видният опозиционер е изпратен на това зловещо място за да умре там бавно и мъчително, както и се случи!
  Що се касае за “късния” Солженицин, тормозен в Съветския Гулаг, същият се трансформира в наивен шовинист и започна да рони сълзи в произведението си “Русия в разруха” и да жали как великата му страна се разпаднала и пет пари не давала за нещастните руснаци, останали да живеят в републиките от суругатната ОНД, тормозени от “нацистки” елементи, особено в Украйна! Имам усещането, че Кагебиста от там е прегърнал идеята за “денацификация”. Е, както се казва – никога не е късно да станеш за резил!….Ами така ще е, като Империята от столетия завладява територии на свои съседи и все не й достига “жизнено пространство”…Чрез тази политика на вредната държава, ентусиазирано Путлер започна да реализира своите реваншистки намерения, подкрепян от своите слуги, повечето от които класически дебили, но също безумни и опасни като господаря си!…

 10. Преди всичко, е важно да се отбележи, че Русия при всичките и някогашни държавни форми, ВЕЧНО е била една страна на потисничеството.
  Дали потисканите от помешчиците са били крепостни селяни, или след октомврийската им революция помешчиците са били заменени от комунистите, за възпитание или превъзпитание там във всички случаи е била използвана нагайката.
  И ако е имало роптания или противопоставяне, то броят на ударите закономерно е бил увеличаван, докато настъпи желаното безропотно мълчание.
  Споменавам това,защото и България, не малко време, поради съветската й окупация, е вървяла по този път. Защото все още има хора, които стоят на високи образователни позиции свързани с историческото ни минало и съзнателно премълчават или изопачават тези факти. А това го правят, защото на тези позиции са поставени от тези, които някога са били замесени в мъченията.
  Все още се търсят поводи за прикритие на руската колониална същност, на нищожествата които ни бяха овладели и ни потискаха.

 11. според вас какво може да докара тромб на 47 годишен човек.
  който междувременно:
  1. едвам се беше отървал от отравяне с Бойно отровно вещество
  2. от 700 дни в затвора поне 340 дни са в изолатор при всеки случай с почти никакво медицинско наблюдение (а дори да е имало не е ясно с какво е лекуван)
  3. прекарал около 20 дена в гладна стачка в затвора

  (4) Тялото беше задържано от следственият комитет по неизвестни причини около седмица и по сведения на майката тялото било започнало да се разлага… (?) в градче отвъд полярният кръг… не искам да създавам нови теории на конспирацията, но дали са му дали едно от онея непроследими отрови, които правят инфаркт вече е невъзможно да се установи. Може и да са, може и да не са.

  Мир на праха му.
  за простите хора той беше убит от държавата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.