Фалшивото делканто на Пеевски за делкането на държавата без негово участие

Делкантото на Певески по зададените му ноти за  “делкането” е фалшиво, като собствената му биография на похвален от Доган “феномен” и “най-богат млад бизнесмен” от времето на низходящия му възход в очите на българите, наблюдаващи безпомощно най-големия грабеж в нашата (и не само) история за милиарди с разграбването на КТБ.

Лансира “делкането” на държавата като нещо, което други искали да направят, макар това да му е амплоато на “делан камък”, вече и като новоназначен чрез имитация на вътрешни партийни “избори” от Доган първи българин за шеф на ДПС, макар и дублиран от българския турчин Джевдет Чакъров. Делнаха си двамата ръководството на партията по благоволение на своя почетен вожд, който не дели властта над партията си с никого.  

Влезе Пеевски в тази поверена роля преди почти четвърт век. А днес се пъчи вече като “политик с опит”. В невръстна възраст оглави царския комсомол на доведения да свали на всяка цена шансовете за повторен мандат на Костов. После го курдисаха за шеф на Варненското пристанище с нулева експертиза и опит. Произведоха го и като следовател със същата нулева биография и девствено като практика юридическо образование. Заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии го направиха за малко, преди да разберат с какво бедствие си причиняват тази авария с този “дялан камък”. Наложи след това да закрият изобщо въпросното министерство. 

Пробваха да го катапултират и на върха на днешната държавната сигурност, но кукловодите му тогава си надскочиха гестаповския ръст. Препънаха му по този начин кариерата на момче на Илия Павлов за известно време, предизвиквайки междувременно многохилядни протести срещу фигурата му (фигура тук, фигура там, къде ли не го лансираха в бръснарницата на властта).

Сега същият пее агресивно като някакъв непорочен младенец за “делкането” на държавата, макар да беше сдел(к)ан в Русия със самия факт, че го направиха фактор в ДПС в годините, когато “Ню Йорк таймс” написа, че тази партия е проруска.

Не минава ден неделимият от властовото статукво на ДПС Пеевски да не се произнесе за нещо от името на народа. Днес вече заплашва с народния гняв заради очевидния гаф с дефицита на инсулин. Може и да е прав за справедливия гняв, но е твърде нахално да бъде народен говорител и все по-агресивен обвинител на …олигархията, която олицетворява без някой да му се връзва на претенцията, че вече бил някой друг.  

Как се бори такава напаст? 

Болната демокрацията се бори с повече демокрация. Може ли санкционираният по закона “Магнитски” съпредседател на ДПС да бъде лекуван с още от същото?

Във всеки случай в едно интервю американският посланик Кенетет Мертен, който рядко раздава интервюта, заяви вчера, че САЩ все още анализират ефекта от санкциите “Магнитски”. 

Ако продължа аналогията с лекуването на демокрацията с повече демокрация, в чужбина няма как да не са разбрали ползата от въпросните санкции, предвидени като самоотбрана срещу санкционираните, какъвто е Пеевски. Видя се, че тези рестрикции го превърнаха в ревностен “католик”, повече от “папата” в самоизтъкването му като новопокръстен евроатлантик. Прекомерните дози евроатлантизъм, с които се нагълта, в същото време предизвикаха у него главозамайване и егоцентризъм, довели до маниакалното му самомнение, че вече всичко му е позволено-включително да определя политиката на други партии, от които зависи трудно постигнатият управленски компромис в управлението на страната. 

Фалцетното му делканто по отношение на “делкането” (без негово участие, о ужас!) няма да го направи певец на “народната правда”. Никой не обича да му отнемат правото да говори от свое име, а народът, при цялото си противоречиво многообразие, е доста единен в едно: подозира, че се опитват да го използват. В случая не греши.

 

5 мнения за “Фалшивото делканто на Пеевски за делкането на държавата без негово участие”

 1. Винаги примитивните проZZт(итуиращ)и МУТРИ , като бокоТИКВАТА и задкулисния му братиньо дИбильян прасееФскиЙ имат инфатилната самонадеяност и самомнение за собствената си “изключителност”(НИЩОЖНОСТ) , също като бебетата,които даже не знаят основният закон за гравитацията, и Хуйло е от тяхната “порода”, като тяхна альфа-сАбака и альфа-ТУПькачЬ!!!!!
  Така че примитивните мутренски “породи” , като тях, не само не са научили ,че съществуват всякакви закони и логически зависимости, но нямат и никакви дори нах-елементарни условни рефлекси и формирани поведечески задръжки и задължения. Плоскоземни плоскомозъчни мутри, на “нивото” на бандитската флора и фауна , която ги “създала”, и която задкулисно ги кУрира използва , още откакто атечествено-ченгесарско и атечествено-мутренското библиотекарско-сарайскато задкулисие с бриго аспаруховичЬ, агенть Сава и агенть Гоцье, както и МУТРИгрупь, ги монтираха за калинкови “юпита” на Кобурга , преди 23 години.
  После бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ си монтираха “маZZонския” съдебен бандит цацовЬ за генсекь на ОПГь-прокурВатурата им! И заедно путлерастката “банка ВТБь и други “банкови” перачници обраха десетки милиарди от КТБ, Булгартабак и енергетиката всичко друго ! Всичко ! Дори альфа-ТУПькачЪТ им Хуйло обраха с над 800 милиона долара откраднати от свръхкорупционният военнопрестъпен Южен потокь!
  Обраха и ББР, НКЖИ , чувалите с пачките от Хемус, саковете с пачки от Черепа, милиардите и от язовирите и ДКК , чрез “инхауси” , образа дори омразните жълти павета и цяла сАфия! Построиха военнопрестъпния Турски поток с бюджетни милиарди , и заобиколена Украйна, защото Хуйло беше чест “очакван” гост на “преуспелия” бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ, и му носеше “скъпи” подаръци даже в Дубай !
  бокоТИКВАТА също допълнително си пълните чекмеджетата с кюлчетата и пачките за Мата Хари!
  А за да продължат със скотският си мутренски бандитизъм дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА, пак заедно, монтираха милиционерската им падруга геЙшевь за “заместникь” на цацовЬ. А след него Сарафов – също милиционерска мутра и милиционерско джудженце !
  А пък “медиите” на дИбильян прасееФскиЙ започнаха с вестникарски му клюкарски парцали има и цели монополни атечествено-мутренски клюкарски “империи” , както абсолютно незаконната му калинкова марионетка и журналиститутка куРВшлуковь и другите “големи телевизии” и сайтове, и разбира се нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, който дИбильян прасееФскиЙ си купи с откраднатите милиарди от КТБ. А и другите атечествено-журналиститутки , като МАДамь VV, бай му петЮ СопольскиЙ, кУрвАклиевНаЯ дори атечествено-чалгарските маймуни от ИТНь и учиндолската мумия!
  Освен цялата сУдебна власть, която купи с откраднатите десетки милиарди, дИбильян прасееФскиЙ си купи и всякакви атечествено-путлериотски “пар(т)ии” от Атака и мвро, до кУпейкинь и иZZраждане и ИТНь, заедно с бокоТИКВАТА и “маZZонския” майсторь геЙрговь!
  Така че дИбильян прасееФскиЙ съвсем незаконно и нелегитимно е кУрумпирал всички “власти” и “медии” , а и “регулаторите”, заедно с бокоТИКВАТА и мутромилиционерските им падруги. Имат над 500 000 кУрумпирани казионни калинки и марионетни подлоги в администрацията, въпреки че реално имат по-малко от 10% от реалните избиратели в НРБь!!! А владеят над 100% от всичко !
  Така че дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА не искат да делкат нищо, макар да ЛЪЖАТ! Дори името му е лъжа, защото той не е ДЕЛЯн, нали! Дори и “службите” , които е окупирал съвсем незаконно и нелегитимно! Както преди 10 години при протестите срещу него, заради ОПГь-ДАНZZь!
  Дори заради Магнитски и RICO не може да стане главен главатарЬ на етномултаците от ДПСь, и затова и агенть Сава не може да го монтира там, и му търси втори съпредседатель за фасада пред съюзниците ни от САЩ и Брюксел!
  Оди на агенть Сава, оди на ДоГанЮ ДръндарьскиЙ, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!

 2. За някои неща, изложени в тази статия не знаех, други бях забравил. Сетих се обаче за един роман на Стивън Кинг – “Град отчаяние”. Един от героите, някакъв шантав полицай, след поредна тирада от зловещи глупости, завършваше с възклицанието “ТАК!” Не е от най-сполучливите романи на този талантлив автор, но е гротеска изразяваща една мрачна социална действителност…Та ми дойде на ума, че БГ спокойно може да се нарече “Държавата отчаяние!”, в която политиците , често изкрещяват на народа си “ТАК”, като добре знаят, че този народ няма масово да излезе с чепати тояги и да ги изгони от парламента! Кавичките на “Държавата отчаяние” са символични…Сетих се още за една паметна случка по време на ДПС конференция /или там каквото е било/ когато един снажен юнак премина отдясно по пътеката на залата, качи се на подиума, необезпокояван от нищо и “изстреля” няколко куршума от газов пистолет, към главата на Доктор Доган. Кой знае защо, нито един от тези куршуми не можа да произведе изстрел, а Председателя реагира много артистично, изработи такъв блестящ етюд, който според мен при други обстоятелства, би му донесъл заслужена престижна филмова награда. Като знаем каква преторианска гвардия охранява тоз човек, трудно бихме повярвали, че всичко случващо се граничи с действитилността…След това депесарския комсомолец беше здраво наритан от съпартийци, впоследствие надлежно предаден на властите. Май потърка известно време затворнически нарове и след това потъна в неизвестност…Естествено, компетентните органи не се досетиха, че групата на побойниците, най-малко следваше да отговарят за “хулиганство” по НК! А що се касае до Закона “Магнитски”, тук на него се гледа като на “Книжен тигър” по разбирането на някои китайски политици от близкото минало по повод коментираната често тогава “ядрена заплаха”. Да кажа нещо и за народа, което преди много години е написал един наш бележит поет – “Не сме народ, а мърша…”. Ако големия бай Петко Славейков живееше в наше време, “Жестокостта нямаше да му се сломи”!

 3. В десетката, г-н Инджев! Отгоре на всичката тази “прелест” се оказа, че по заповед на доган двамата съпредседатели на ДПС са гласувани наведнъж, явно за да не се разбере колко “обичан” е пээвски в “своята” партия. Но има и други показатели за нестихващата народна “любов” към него, като например че не дава интервюта и че дори в кенефните “медии” с коментарна част такава липсва само под статиите за пээвски. Така че прословутото му изпиране е плод на развинтената фантазия на платените му клакьори и няма нищо общо с действителността.

  Ако река съвсем да се заям, ще попитам как да разбирам сексуализираната асоциация на “феномена”: да седи мъж в скута му? Но от мен да мине, няма да се заяждам. По-интересно от това ми е какъв му е генезисът на “явленьето” пээвски, какъв му е произходът, та точно ТОЙ – такъв нелицеприятен и посредствен тип – стана наследник на доган (“Проклятието на България” по Иван Костов), лице на сбъркания български преход и съответно негова “свещена крава”? Ако някой знае подробности по въпроса, нека ги сподели.

 4. П.П. Допълвам за особено арогантната наглост на атечествено-ченгесарския бандитизъм на дИбильян прасееФскиЙ и в случая със здравеПОГАЗВАНЕТО, през последните над 15 години. И върховната му ЛЪЖА , че някаква “различна” олигархия ,уж, е била виновна за жестокото дивашко положение на здравеПОГАЗВАНЕТО в туземния колониален Бандитустань НРБь, който е окупирал с бандитската му ОБРЪЧьгархия , през всичките тези години. И затова САЩ и Англия го “възнаградиха” с Магнитски и RICO, засега!
  А, да не “забравим” и неговият бандитски ортак и подлога – атечествено-милЮЮЮционерската популистка МУТРА – бокоТИКВАТА!
  Те, двамата, направиха здравеПОГАЗВАНЕТО една от най-големите им бандитски и садистични шайки, натъпкани с техните “партийни” калинки и корупционери . Които безнаказано крадат десетки милиарди от здравеПОГАЗВАНЕТО, всяка година, и плащат за това “задължителните” рушвети на главатарите им – дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА!
  И типичен “пример” е с примитивните садистични бандити в Пирогов, които убиват безнаказано “пациентите” им, дори без да им мине окото, и даже със садистична арогантност и недосегаемост, гарантирана от ТУПькачите им – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, които ги защитават , заради милиардите които крадат чрез тях! И затова уволниха Хинков, който искаше да спре корупцията, поне от геЙрберастката шайка в ПироговЬ! Но,бокоТИКВАТА и неговият особено КРАДЛИВ и корумпиран паташутистки “партиен” министърь- калинката Ангелов, който незаконно беше назначен без “конкурс” в Александровска, по “инхаус” процедурата на бокоТИКВАТА, откраднаха 20-30 милиона и от тази “болница”!
  Ето това “представляват” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ и техните “лекарски” бандити, които крадат милиарди, всяка година!
  Същото е и в “образованието”, със същия тотален хаос и корупция, както в здравеПОГАЗВАНЕТО им!
  Същото е и със “земеделието” , което още Кобурга даде на корупционна “концесия” на агенть Сава и ДПСь, и след това и на дИбильян прасееФскиЙ с бокоТИКВАТА!
  И така е навсякъде! Дори и в Народния театър и халтурата им!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.