Кремъл и тъпите му остриета бяха проверени от френския скенер за необходимостта от още изолация и усмирителни ризи

 

 

Много са признаците за неадекватността на путлеристката върхушка, но малцина се открояват в това отношение както дубльора на самия Путлер в качеството на едномандатен президент Дмитрий Медведев. Отдавна е станал за посмешище и е трудно да направи нещо ново, с което да надскочи своите 162 сантиметра.

 

 

 

 

 

Трябва да му се признае, че все пак направи такъв опит и той изглежда успешен. Нарече френския президент Макрон “мелкотравчато” наследниче на Бонапрат. Използваната от минатюрния пияница дума се превежда буквално като “фина трева”  или “нискостеблен” и е синоним на джудже или поне на дребосък.

Главната имиджова причина Медведев да бъде избран и допуснат от Путлер в най-близкото му обкръжение се свързва ниския му ръст. И тъкмо той се заяжда на външност по горния начин със 175 сантиметровия Макрон. 

Ясно е кой точно страда от наполеонов комплекс, но смисълът да бъде коментиран е в индикацията до колко на върха на Кремъл свети предупредителната червена звезда за менталното състояние на онези, които са се покатерили там. А това не е смешно. Защото Медведев се открои също така като най-често заплашващия с ядрен удар Запада кремълски висш служител. 

Най-вероятната причина Макрон да се реши да ядоса Кремъл и най-нестабилните му в ментално отношение говорители с хипотезата за възможно участие на натовски военни в отбраната на Украйна е, според мен, опознавателна. С научна цел, така да се каже. Цели да изпробва реакциите на пациентите при по-голямо натоварване, за да си прави изводи за евентуалното им лечение.

Няма никакво съмнение, че Макрон е бил наясно колко много ще подразни окопалите се в царския двор на Путлер военнопрестъпници. Изпуснаха си нервите и Медведев е мерило за степента на заболяването.

Неговите подобия у нас също се разшетаха в публичното пространство. Нострадами, като Нинова, дядо иванчовци в ролята на Ванга и тъпите им медийни остриета завиха на умряло. Идел Армагедон (най-сетне, както излиза от тяхното нетърпение да се сбъднат предсказанията им).

Всъщност Макрон постъпи като руzките пилоти, който редовно и далеч по-нахално проверяват не на думи, а на практика бойната готовност на околните държави с провокативно доближаване до въздушните им граници. Френският скенер показа, че си имаме работа с наистина налудни вождове на днешната руzка диктатура. 

Кой претоваря с луди? 

В случая явно става дума за необходимост от още изолация и усмирителни ризи. Това и ще се  случи.  

Долната снимка, която показва гордостта  на завоевателите на унищоженото от тях селище Авдиивка, показва, че проблемите с когнитивния дисонанс не са монопол само на царската власт. Това е “руският свят”, казват самодоволно те.

Същото намирисва и от възторга на двамата завоеватели на подстъпите на Авдиивка. Снимката е от Деня на победата там.

15 мнения за “Кремъл и тъпите му остриета бяха проверени от френския скенер за необходимостта от още изолация и усмирителни ризи”

 1. Предупреден значи въооръжен!
  Рафаело Сабатини
  Анатоли Несмиян, отварям голяма скоба, пръв в света, ползвайки за източник светложълти арабски медии оповести извън Близкият изток за клането при Деир ез Зор на 7 февруари 2018г. на няколко стотин орки. (подробности-https://www.168chasa.bg/article/6731186)
  По-долу е наредил на базата на посещението на одиозният Карлсон интригуваш пъзел какво следва да очакваме като действия на психопата ввХУЙЛО-ПНХ. И то в близките няколко месеца. На уралският диалект на българският език е прогнозата.
  https://t.me/anatoly_nesmiyan/16794

 2. Путин и Русия днес са ярки символи на войната и разрухата в Европа, като Хитлер и Сталин преди повече от 80 години.

 3. Ниският ръст на Медведа е най-малкия му кусур…В крайна сметка хората сме различни физически и не само. И моят ръст е 175, но не бих се сравнил с Макрон. Не страдам от комплекси, но качествата на Макрон в ролята му на политик, отдавна съм оценил в крайно позитивен аспект. Отдавна съм разбрал, че моето поприще не е политиката и затова съм се реализирал житейски и професионално в други сфери, но това не ми пречи за максимално обективна оценка. В случая ми се струва, че Макрон умишлено е пуснал “лакмус” в мътната рашистка действителност и ….резултата беше налице – оцвети се в мръсно червеникаво-лилаво и предполагам, че повечето разумни политици са разбрали целта на експеримента!
  Нека се върна към Медведа. Погледнете публикуваната тук от Иво снимка. Предполагам, че някой добър психиатър би изградил подходящ психологически портрет на този субект, ще въздъхне и ще се произнесе тъжно: За съжаление в случая нищо не може да се направи с този пациент, сътоянието му е безнадеждно и дори Фройд ще признае безсилието си в този случай!

 4. Идеята на Президента Макрон никак не е лоша и не еслучайна.
  Според военния анализатор Роман Свитан, ако НАТО разположи войски в УКРАЙНА по границата с беларус и Молдова това ще даде възможност украинските войници разположени по двете граници в момента да се включат във войната срещу руzzнаците.

 5. Нюзуик: Чуждите инвеститори напускат Китай. Данните показват, че през последните години БВП на САЩ е достигнал $27 трлн., а на втората икономика се е свил до $17.5 трлн.
  https://www.newsweek.com/china-economic-gloom-scares-away-foreign-investors-data-shows-1873785?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spot_im_redirect_source=pitc

  На този фон Файненшъл таймс писа, че, според изтекли документи, руската ядрена доктрина е предвиждала използване на тактическо ядрено оръжие по своя “приятел”, с който имат двустранна декларация за отказ от употреба.

 6. Безумните фалцети на блатните джуджаци от всякакви калибри и цвят щяха да са забавни, ако не вървяха с по няколко десетки убити украинци на ден – на фронтовете и в тила. Но менгемето стяга постепенно. Днес пЭдЭрацията е забранила износа на бензин и други деривати – “по неотложна необходимост”. Вероятно щото поради невнимателно пушене и взривовете в рафинериите няма натури; а идат и избори, та не върви да се вдигат цените. И още – правителството на Нидерлания е подписало с чешката Excalibur Army договор да достави на ВСУ най-новите САУ Dita. Пълна автоматика, бронирана кабина за разчета, 39 км. ефективна далекобойност, 6 изстрела/мин, като ще се използва украинското шаси на КрАЗ-7634НЕ 8х8. Dita е сред най-добрите САУ в света, отстъпва само на немската РН2000 и шведската “Арчър”, но е много по-евтина. Сумата на договора и бройката САУ не се дават, но нидерландското МО използва думата “сериозна”. Вероятно блатният вой е и по тая причина.

 7. Байдън : И Путин, и “Хамас” се опитват да унищожат съседна демокрация – това активира политическите пирати в Червено море(https://www.svobodnaevropa.bg/a/cherveno-more-korabi-huti/32713463.html)
  – след 2 годишната украинска СВО срещу НАТО Байдън обяви късичкия хуйло за S.O.B. . . . и ”червените пирати” започнаха да пращат гадни СМС-и и на г-н Макрон(https://pogled.info/svetoven/makron-izbra-ukraina-za-da-si-otmasti-na-rusiya-za-zagubata-na-afrika.166425)
  https://www.youtube.com/watch?v=DMGk5jNE0Jo

 8. Вече сме във времена, в които важи максимата – “Добрия руснак е мъртвия руснак!”
  Забравихме заветите на полк. Дрангов:
  “Помни войната, облегнат на бляскаво заточен меч,
  будно следи: Дните са лукави. Времето не чака човека,
  човек чака времето”
  полк. Б.Дрангов “Помни войната”
  Забравихме заветите на великите римляни:
  “Si vis pacem, para bellum”
  “Искаш ли мир, готви се за война”

 9. Мислех да напиша, че ще е голям майтап да сменят Тагарев за това, че не помага достатъчно на Украйна… Но усетих, че хич не ми е смешно… А нахалство, цинизъм, резил ми се струват малко слабички изрази… Дано някой по-талантлив от мен да го обобщи с едно изречение…

 10. Ние! Ние, с всички претенции, че сме възпитани, образовани, знаещи, умеещи и какво ли още не от предпоставките за развитие, коментираме нещо което трябва да ни плаши, до неволна дефекация.
  Тези дребни боклуци, са били такива още от раждането им. Отгледани по някакъв извратен начин. Резултата е пред очите ни. Този генетичен боклук, е пуснал отдавна корени и в нашата ДЪРЖАВА. Този генетичен боклук, се съпротивлява и бори по всякакъв начин за да оцелее, и се отчете на създателите си. Дали се обръща пияницата Елцин в гроба, ми е все тая. От него са останали само кокали и нищо друго.
  От тези мърши, също ще останат само кости.
  Колкото по-бързо започне разлагането, толкова по-скоро. И без право на погребение… По техните правила.

 11. към The Rock:

  Още не споделям 100% максимата “Добрия руснак е мъртвия руснак!”, но съзнанието ми се движи в тази посока ежедневно! Руснаците са изверги! Русия трябва да бъде смазана, за да има мир на планетата!

 12. Някой заблуждавал ли се е, че войната ще свърши ей така? Че руснаците ще се откажат? На всички западни лидери им е по-лесно да дават оръжия за да бъде войната по-далеч от дома им и да загиват предимно украинци – военни и цивилни. Те си отгледаха чудовището Путлер и пак те трябваше да му смачкат главата още 2022 г. Но не им стиска. И сме длъжни да слушаме денонощно по нашите медии за величието на Руската сила, нашите русофилчета, а.к.а патриоти, ведно с Резидента да се ежат и да ни порицават как може да сме толкова тъпи. Какви европейски ценности, какъв Денков, какъв Тагарев? Щели сме да бъдем въвлечени във война, щели да дойдат…Че какво по-лошо може да се случи на българския народ от хората, които го управляват от 1944 г. досега. Оттогава ние сме във война с промитите мозъци и чугунени глави, поддръжници на двуполюсния модел, на социализЪма и комунизЪма. Наближава “националния празник” и пак ще изпълзят от дупките си като глисти. Глисти със самочувствие.

 13. Тая примитивна атечествено-проZZтитутка кУпейкинь постоянно повтаря , че всичко НРБь “зависело” от американското посолство ?!? Само че не посочва КАКВО точно ! Дали американския посланик може въобще да си позволи да каже за коя партия щял да гласува , а? И как въобще Денков да е “зависим” от САЩ, след като даже не е бил на посещение там, а пък кУпейкинь отиде да си получи на крака редовните 30 “сребърни” рубли от ТУПькачите му в метрополията му Кремъл и моZZковията!
  Тогава #КОЕ! е пАсолството което командва в задунайския колониален Бандитустань, а?
  Дали има някаква “американофилска” партия в НРБь, която да е създадена с путлерастките рубли , както е неговата “пар(т)ия” – иZZраждане? И всички други путлерастки “партии” , преди кУпейкинь- атака , чалгарските маймуни ИТНь, бардаковь, мвро, абвЬ, всички в БСПь и т.н. И дори карикатурните ЕВРО-ДОЛАРатлантици бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ! Всички са зависими от Хуйло и моZZковията! Няма нито една българска партия , създадена от САЩ!
  И не , България е много по-зависима от другите европейски държави, отколкото от САЩ, защото е член на ЕС , а и на НАТО! Но и тези държави също са зависими от България!
  И това е най-добре видимо в миграцията на няколко милиона българи в европейските държави и САЩ, и нито един човек в моZZковията му! Също така търговския баланс на България с европейските държави е положителен а с моZZковията е безкрайно корупционно ОТРИЦАТЕЛЕН! Всичко това съвсем ясно доказва и показва примитивния инфантилен гьонсуратЬ и дебелоочие на вечния рублиЯДь кУпейкинь – вечен проZZтитуиращ паразить на всеки сводник и ТУПькач! Оди на хуйло ти!

  А чухте ли днеска , как тоя продажен предателски лумпен кУпейкинь искаше отчет на Денков за посещението му в Киев? Заедно с вечният селяшки мужишки джендърь кУрвела ниновНаЯ от вечната атечествено-терористична и атечествено-болшевишка банда БКПь! Те искат Денков да не изпраща войници в Украйна, нали!
  Само че , защо тогава, след като кУпейкинь е бил в мАсква , в краZZният си бардак, на краZZная площадь не е поискал неговия сводник и альфа-ТУПькачЬ Хуйло да спре войната му в Украйна, а? ПА-ЧЕ-МУ?
  Нали , ако Хуйло спре войната, то тогава няма да е нужно да се пращат в Украйна нито войници , нито оръжие, нали!
  Тогава защо тая многоджендърна шлюха кУпейкинь не даде ОТЧЕТ , какво е правила в мАсква, а? Той иска отчети от Денков, какво е правил в Киев, а пък той не иска да се ОТЧЕТЕ , какво е правил в мАсква!
  Ето такава МИРьлюбка е многоджендърната шлюха кУпейкинь и иZZраждане! Отишли са в метрополията им – моZZковията, с бюджетни пари, а не са свършили нищо за постигането на мир и спирането на войната от сводника им Хуйло !
  А и мужишката им падруга и путлерастка труженичка- кУрвела ниновНаЯ , е същата МИРьлюбка, като тях!
  А и “маZZонския” фатмашки решетников путлерасть е последният атечествено-чекистки проект на Хуйло в задунайския колониален Бандитустань, заедно с кУпейкинь, кУрвела и всичките други путлерастки МИРьлюбци и подлоги! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на кУпейкинь, одите на кУрвела ниновНаЯ, одите на маZZонския фатмак , одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 14. П.П. Освен вечните атечествено-рублоЯДьски параZZити кУпейкинь и иZZраждане и вековните им падруги кУрвела ниновНаЯ и БКПь, вчера с особено нагъл цинизъм и наглост се проявиха както винаги ЕВРО-ДОЛАРОВИТЕ магнито-атлантици бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ! Те искаха “отчет” от Тагарев, който няма нищо общо с милиционерските БТР-и , които тяхната особено примитивна и неграмотна КАЛИНка в МВР не е доставила вече половин година, и едва преди няколко седмици ги е доставил на военното министерство. Ето такива милиционерски КАЛИНки си “избират” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ за “министри” в ОПГь-МВРь, същите
  неграмотни и некадърни дИбильи , като тях!
  И вместо бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ да искат ОТЧЕТ в парламента за тоталната некадърност на тяхната незаконна КАЛИНка в ОПГь-МВРь , те търсят да прехвърлят неговата отговорност за БТР-ите за Украйна
  на Тагарев.
  ТОТАЛитарНА ОСТАВКА за незаконните неграмотни КАЛИНки на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ в ОПГь-МВРь! И в “службите” им , и в краZZноармейската им БНАь!
  Одите на КАЛИНките ви в ОПГь-МВРь , одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на магнитския “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.