Тъкър Карлсън “откри” дeспотизма на Русия в оправдателен режим за съучастието си с руzкия режим

Тъкър Карслън, когото рашистката пропаганда издигна в култ във връзка с интервюто му с Путлер миналата седмица, вчера буквално (уви, само вербално) закопа своя кремълски домакин. В първото, до колкото знам, свое обяснение пред друг журналист какво мисли за Путин и интервюто си с него, той изрече неща, които прислугата на царя вероятно няма да посмее да му доложи.

В подкаста на журналиста Лекс Фридман (на снимката) колегата му Карлсън непряко, но достатъчно ясно обяви Путлер за глупак. Каза, че не е чувал по-глупаво нещо от обвиненията срещу украинците, че са нацисти.

 

 

 

 

Интервюто започва с констатацията на американеца колко нервен е бил събеседникът му и че не е разбрал защо се е държал като прекалил с подготовката студент. 

Обяви за досадна историческата част от беседата, изнесена от домакина му и че бил тотално шокиран от нея. Оставил го да говори, оправда се Карлсън, заявявайки, че не е имал за цел да се покаже като добър интервюиращ, а е искал аудиторията да види кой е Путин. Имиджът ми на журналист изобщо не е пострадал от това, добави той в отговор на многобройните критики, че се е държал раболепно. 

 

 

 

 

Зададох му най-глупавия възможен въпрос “защо направихте това” ( подразбира се “защо нападнахте Украйна”), а той прибягна до подробен преглед на основни моменти от руската история, за да избегне отговора, отбеляза Карслън.

За разлика от Путин, самият той никак не бил нервен.

НА СНИМКАТА:

С нервен смях реагира Карслън на въпроса защо Путин е казал, че не е задавал достатъчно остри въпроси. “Не разбирам защо”, призна си той.

 

 

 

 

 

Било му интересно да бъде в Кремъл, където Сталин е взимал решенията си за войната и да избива собственото си население, с леко нерва усмивка отбеляза Карслън, заявявайки, че е изучавал съветската история в колежа и е разговарял по темата с баща си, който е работил по времето на студената война.

Да убиеш Навални по време на мюнхенската конференция за сигурност, където се обсъжда помощ от 60 милиарда долара за Украина означава, че руснаците трябва да са тъпи, заявява Карслън в духа на руzката пропагандна, но в същото време призна следното:

-Против това съм да вкараш в затвора политическия си противник

-Русия не е свободна страна

-Русия не е демокрация-такава, каквато ние познаваме

-В Русия няма свободни избори

…но все пак там не е като при Сталин

НА СТОП КАДЪРА: Карлсън се съгласява, че в Русия няма истински избори

 

 

 

 

За нищо от това Карслън не попита или не репликира Путлер, но като за американската си аудитория, бидейки в безопасност, се пъчи като петел на стобора на краварника.

Карлсън си противоречи в частта, в която изразява възторг от Русия, говорейки за Толстой като доказателство, че тази страна не е “просто бензиностанция с ракети”, но в същото време подчертава малко след това, че не знае нищичко за руската култура. Изобщо нищо…

Ако някой изгледа поне толкова от интервюто, колкото си направих труда, ще разбере, че става дума за дълбоко объркан човек, а не за “журналистически гений”, който отива в абсолютно непозната страна и обстановка, т.е. напълно неподготвен, но в същото време твърди, че го е направил от едното желание безкористно да запознае западната аудитория кой е Путин, оставяйки го просто да си говори, каквото иска. И как не, след като не разбира какво говори, както сам си признава!

Ентусиастите могат да изслушат всичките 3 часа и 3 минути с неговите излияния, но и малкото, което ви предлагам като резюме, говори много за любимеца на американските консерватори и техните тукашни туземни подражатели.

Да, спестил съм плявата с обичайните нападки на Карлсън срещу лошите американски медии и моралните престъпници във Вашингтон, за да извадя само няколко сламки от нея за консумация на изобразилите у нас говежди възторг от “изумителното” му интервю.  

Приятно преживяне след преживяването с краваря!

   

 

 

7 мнения за “Тъкър Карлсън “откри” дeспотизма на Русия в оправдателен режим за съучастието си с руzкия режим”

 1. Как ли не – да харча 3 часа от ивота си да слушам тъпотиите на човек, който с тъпота, некадърност и нарцисизъм причини щета за 3,000,000,000 на медията, дето работеше. Бог полезни идиоти наспорил. Да беше лекар или юрист, щяха да го лишат от права. Свобода на словото, сър! Чакам и с нетърпенияе да разбера колко е вярно твърдението на Анатолий Несмиян в Телеграм, че карлсън е предал специално съобщение на пу от доня джонович досежно удара срещу НАТО-държава/и. Повече тук: https://t.me/anatoly_nesmiyan/16794
  На старобългарски диалект на блатните павиани е. Навремето Несмиян изнесе позорния разгром на руZки спецназ (до батальон, 600-700 цеви) под Дейр-ас-Зур, Сирия, изпържени от едва 40 SEALи. Може да е фейк. Но ако е истина, това е политическаjd смърт на донята!
  Респект!

 2. За Тъкър Карлсън била “досадна историческата част от беседата” и “бил тотално шокиран от нея“,но всъщност е тотално неподготвен
  – взимам повод от коментара на Вълчев(ivo.bg/кремъл-и-тъпите-му-остриета-бяха-прове/#comment) за западните лидери: “…Те си отгледаха чудовището Путлер и пак те трябваше да му смачкат главата още 2022 г. Но не им стиска. И сме длъжни да слушаме денонощно по нашите медии за величието на Руската сила …”
  + задължителното позоваване на “величието на руската култура“ и “руската душа“ …
  – “Твърде бавно прогледнахме”Съветник на Обама каза, че САЩ са подценили Путин преди и след окупацията на Крим(https://www.svobodnaevropa.bg/a/oabama-putin-podcenyavane-sasht/32841133.html), но явно не познава историята на колониалната империя на москва

  – в “Освободителни” мисии на Русия-Съветския съюз в и около България© Иван Лилов пише: “…За да намали съпротивата при завладеването, Русия го прикрива с освобождаване. В средствата на нейната дипломация влизат: масова корупция и подкупи на политически дейци, организиране на военни бунтове и държавни преврати, показни убийства … подкупва журналисти,финансира и контролира пресата, дестабилизира политическия живот и обществото, интриганства, насъсква един срещу друг политически дейци и групи от граждани, деморализира, разпространява лъжи, дискредитира и направо омаскарява пречещи политици. Внушава неувереност в собствените сили за преуспеване, че има лошо управление, внася корупция и хаос. Русия създава предатели, финансира терористи и широка мрежа от шпиони. … историческите факти показват завоевателните цели на Русия/ссср/рф и техното непрекъснато и упорито преследване, неизведнъж, а една по една
  …1771 г. руска армия нахлува във васалното на Турция Кримско ханство и е обявено, че Русия само иска да го освободи от турско владичество. Освен малкия брой русофили,никой в Крим не иска освобождаване. С подкупи и властови облаги русофилската партия подписва ТАЕН АКТ, продиктуван от Русия, че Кримското ханство е “под покровителството на ЕкатеринаII” и руската армия остава в Крим да го пази от Турция. Необходимата за анексията на Крим окупация е осигурена.Със страшна жестокост и методичност руската армия смазва Крим. Неколко десетки хиляди татари, включително жени и деца, са избити, стотици села опожарени, целата страна опустошена.Крим е отрезан от света и нито Европа, нито Турция, знае какво става там. След това ЕкатеринаII обявява присъединяването на Кримското ханство към Русия заедно с окупираните “освободени” Кубан и Таман. Светът цинично е уверяван, че “Любовта към добрия порядък и спокойствието доведоха руснаците в Крим”.Водена от такива чувства, Русия “освобождава” около 20 държави и народи.
  … От опита на: Екатерина II, на следващите самодръжци и от личен опит в България, Германия, Китай,Испания, Сталин прави твърд, безпогрешен извод: ВСЕКОГА окупационната армия да се нарича Освободителка и “освободените” да й прават паметници“
  … никаква разлика със случващото днес – русия не може да се демократизира нито с “ножки Буша“(faktor/dokoga-sasht-shte-spasyavat-rusiya-osobenostite-na-ruskata-neblagodarnost-chetiri-pati-za-105-godini-no-blagodarnost-nyama), нито със сътрудничество – русия може да съществува с непрекъснати войни https://kultura.bg/web/колониална-държава-ли-е-русия-3/

 3. Е как няКОЙ ЛЪЖЕЦ може въобще да говори за “лошите” медии в САЩ, след като е донесъл загуби за милиарди на най-дружелюбната и приятелска спрямо него “медия” ФОКСь, а???? Това как се казваше, а? Не беше ли дебелоочие, гьосуратЬ, и наглостЬ ,а????
  А и колко в “морален” ТУПькача му доналдЬ ТРоМбЬ, след като е най-големият мошеник , който някога е бил в Белия дом, чри това е мошенически “милиардер” , който е фалирал всичко и е фалшифицирал данъчните си задължения, правил е срамни АК(т)ове с всички порноактриси и е правил сексисто насилие, правил е преврат срещу демокрацията и изборите в САЩ?
  Къде е “моралността” ти ТУПърь КарлсоничЬ? Къде?
  А освен всичко друго доналдЬ ТУПь е правил “бизнес” в моZZковията, под закрилата на КГБь и КПССь, още преди разпадането на савецката империя!
  Без да броим “конZZерVVативните” му разводи и безброй бракове, както при альфа-падругата му Хуйло!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 4. Не съм си губил/а времето да гледам интервюто на кремълския плъх, но от всичко, което чувам, оставам с впечатлението, че путлер просто употреби карлсон за предизборната си пропаганда, защото е наговорил сума неща, които не интересуват никого освен потенциалните му избиратели. Ако на “историка” карлсон му е била досадна “историческата” чест на лекцията путлерова, смятайте колко “интересна” е била за лаишката публика. Пък и за какво й е? На Запад всеки знае, че путлер е психопат с атомна бомба и това е предостатъчно знание, особено за овластените, които вече две години не могат да намерят начин да го обезвредят.

  А ето и едно цитатче от документален филм за един ортак на путлер: “Ако дължа три милиона долара на банка, имам проблем. Ако дължа три милиарда долара на банка, тя има проблем” (дональд тръмп).

 5. Каква осанка, какво одухотворено лице има т.к.

 6. Не ми е ясно защо Лекс, който е от украински произход даде трибуна на Фъкър Карлсон. Не го слушах, но благодаря за синопсиса

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.