Имало сталинисти сред прокурорите у нас-добро (м)утро!

С няколко десетилетия закъснение най-сетне се чу насред публичната ни мълчаливост, че на ключови позиции в раздаването на справедливост има откровени сталинисти.

 

 

 

 

 

 

 

Добро (м)утро! 

Нямам предвид Христо Грозев като вестоносец. Свършил си е неговата работа отново. Но да ме прощават изненаданите-това е както във вица за бракониера и горския, който го хванал с убита лисица на рамото в забранен за отстрел сезон. “Ауу, лисица”, изненадал се бракониерът. 

Няма и да обяснявам към кого се обръщам. 

Писал съм не веднъж, че тези не само не се крият, а гордо дефилират. Ако им паднеш в лапите, ще те разкъсат заради това, че си“обратен” на тяхното мракобесие. 

Не е чудно, че получавам писма от прокурори, които се гаврят с мен, съобщавайки ми, че заплашващите с убийство мен и семейството ми (по рашистки подбуди), някои от които не се и крият, били упражнили правото си на свободно слово. Вика му се на това гавра с човек, когото се надяват да видят като труп.

Олигарси раздаваха награди за “журналистика” в свой курорт на Черноморието ни, бидейки горди любители на съветска музика. Поръчителите на музиката знаели текстовете наизуст и припявали с пълно гърло-знам от изнасилени да свирят въпросната пропаганда музиканти.

Тази отврат ( мразь) съм отразявал в свои публикации. С тях съм станал още по-омразьен на медиите, чиито лакомници са се облажили от решението на също толкова лакомото жури, подбрано от съветолюбците.

Писал съм и за това, как путлеристи празнуват у нас на трапеза Коледа(!) по съветски образец с химна на СССР заедно с българските си крепостни служители. Нищо скрито, напротив! 

Путлеровата олигархия нахлу в нашия разграден като за тях двор с предисторията си. В случая с химна ставаше дума за собственици на голяма аптечна верига. Бях известЕн от един единствен възмутен. Пожелал да остане анонимен ( защо ли?), за разлика от наглите му началници, демонстриращи луксозно благополучие тук ( езда на супер скъпи автомобили на невръстна възраст и т.н.).

Бойковизмът беше мутриархат- честит Осми март на изповядващите култа към него! Беше разновидност на путлеризма у нас. Тогава процъфтя цялата тази наглост без дори да ползва смокинов лист. Държеше да ни покаже какво си има между краката за наше сведение. Вместо смокинов лист ползва(ше) смокинги. 

През 2014 г. бяха арестувани ( за пореден път) за “вандализъм” на МОЧА български граждани. Разтакаваха ги по участъци. В самата Столична дирекция на вътрешните работи на площад “Възраждане”(!) един от тормозените “вандали” засне портрет на Ленин, все така украсяващ стената над бюрото на голямо началство. Никаква тайна не беше за цялото полицейско ведомство, сковано от съветската омерта.

 

 

 

 

 

Какво да ви кажа още за закъснелите прозрения? 

Битката за лустрация на всичко и всички с отношение към ДС продължава, но тази с рашистката пенетрация в слабините на слабите институции на българската демокрация дори не е започвала.

Българското МВР е все още с Ленин на шията

15 мнения за “Имало сталинисти сред прокурорите у нас-добро (м)утро!”

 1. Познайте от първи път тази съдийка какво мисли за Путин:
  https://www.google.com/search?q=%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%8F+%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%8F+%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0&rlz=1C5CHFA_enBG1095BG1095&oq=%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%8F+%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%8F+%D0%B3%D0%B5%D0%BE&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgAEAAYExiABDIJCAAQABgTGIAEMgYIARBFGDkyBggCEEUYPagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  https://frognews.bg/novini/stava-strashno-sadiia-galia-georgieva-poiska-razsledva-akf-zaradi-maidan-sreshtu-sadii-prokurori.html

  Когато ми възразяват, че за безобразията в съдебната система свидетелстват хора със спорен “морал”, винаги давам за пример думите на прокурор Томас Дюи, при откриване на делото срещу Л. Лучано. “Дами и господа, моите свидетели са проститутки, пласьори, контрабандисти. За съжаление трябва да изслушаме едни лоши хора, за да осъдим други лоши хора”.

 2. Такива са всички КРИВОсУдни “институции” в мутренският феодален вилает на атечествено-милЮЮЮционерската МУТРА
  бокоТИКВАТА, верен коруционен васал на альфа-ТУПькачЪТ му Хуйло и туземните му кукловоди от КДСь, задунайския клонинг на КГБь!
  Всички са “обучавани” в школата на ДС в Симеоново, и бокоТИКВАТА включително!
  Само да си припомним, КОЙ! си “избра” цацовь за генсекь на ОПГь-прокурВатурата? Разбира се десарското “юпи” от МУТРИгрупь дИбильян прасееФскиЙ о от мутро-милЮЮЮционерското “юпи” бокоТИКВАТА, нали!
  Скед това КОЙ! си “избра” следващия генсекь на ОПГь-прокурВатурата- милЮЮЮционера геЙшевь,а? Пак десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, НАЛИ!
  И сегашния милЮЮЮционерь начело на ОПГь-прокурВатурата сараФь, пак е “избран” от десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, НАЛИ!
  И още цацовь подписа “дАгАворь” за “сОтрудничество” със путинския генерален прокуроринЬ Чайка , НАЛИ! Същото продължи и при геЙшевь , а и сега при техните джуджета и нотариуси , заедно със сараФь!
  Същото е и в ОПГь-МВРь, всички “министри” са милЮЮЮционерски “колеги” на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, също “обучавани” в школата на ДС в Симеоново, както и тези в ОПГь-прокурВатурата, навсякъде Всичко е милЮЮЮционерь!
  Същото е и в “службите” , които пак са “избирани” от десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Същото е ив “сУдилищата ” , пак са натъпкани с “кадри” от школата на ДС в Симеоново! Особено ВАСь и спецсУда и спецпрокурВатурата им!
  Нали всички си спомнят и как съдия Лалов говореше , че е бил на “кастинг” при “юридическото” “юпи” – дИбильян прасееФскиЙ, който не само “избира” цацовь и другите прокурори , но и съдиите , а и ченгетата в ОПГь-ДАНZZь, където даже беше главатарско “юпи” , за няколко дни ! Също и “министрите” в ОПГь-МВРь, като сегашната му КАЛИНка!
  И после дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА имат безкрайната цинична наглост да лъжат , че “ОПГь-прокурВатурата, ОПГь-МВРь, “службите”, “сУдилищата” им , “регулаторите” им “неЗАВИСИМИ”, след като са повече от 100% “избрани” от тях!!!!!
  Ето малко “подсещане” на десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА, как са “избирали” дори сУдиите и, а не само “прокурорите” им:
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/29898061.html

  А сега, бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ нека кажат дали са имали “правомощията” да си “избират” ВСИЧКО , дори “неЗАВИСИМИТЕ” сУдии!
  Да им припомним и за “гнилите ябълки”- начело с юус сУдийките Янева и Ченслова!

  ДОЛУ донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, долу агенть БудаХари, долу джуджендъра бокоТИКВАТА, долу десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 3. Има ли смисъл да питам като какъв може да бъде определен авторът на долните тъпизми:
  “Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: Чуя ли Congratulations, Borisov, не слушам нататък”.
  “Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист.”
  “Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин са номер едно. Или Мао за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества.”
  “Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.”
  “АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН”
  “Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии.”
  “Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре.”
  “Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност.”

 4. Само за информация-преди 7години,малко след Нова година,влязох в стаята на кварталния в Зах.фабрика!Може да не съм точен с квартала–там се намират 2приюта за бездомни!На стената имаше портрет на ТАТО!Подарих на Човека-имам предвид Кварталния,не ТАТО-нещо скъпо за него,и му поисках нещо за пиене!В интерес на истината ,той не ми отказа и ми даде цял литър сок!За което дори не му благодарих дори!!И сега страдам,мъчи ме съвестта!!!

 5. Гледах тая вечер акад. Денков в панорама. Толкова културен човек, такъв прецизен изказ, е такъв премиер скоро не сме имали! Направи ми впечатление последните му думи: Който работи само за историята може да направи големи бели. Трябва да правим правилните неща, пък да става каквото ще. Видяхме един, който работи за историята, какво направи в Украйна.

 6. Властта е способността( и правото) да се определят целите на групи от хора.
  Има два начина
  1/С избор;
  2/Със заповед.

  В Русия никога целите не са определяни с избори. Властта е волята на Царя-Государя.
  Русия исторически е ” Государство”.
  България е “Държава”. Народовластието е естественото ни състояние, властта произтича от народа.

  Тези два възгледа са несъпоставими. Затова и руснаците, и силоваци, и дисиденти, са империалисти, както и българските им обожатели.

  Преди да подкрепим руски дисидент, трябва да го питаме не само “Чий е Крим?”.
  Трябва да го питаме как си представя да се вземат решения чрез свободен избор. И каква е институционалната структура и обществения механизъм за това.
  Русия или Европа, е всъщност въпроса.
  И нито за миг да не забравяме, че загубихме войната на парламентарната си монархия с Русия през 1944 година. И че тази война все още не е свършила.

 7. П.П. “колеги”, все пак трябва да поставим ОСНОВНИЯТ въпрос!
  Нали бокоТИКВАТА е милЮЮЮционерь, “обучаван” в школата на ДС в Симеоново! И освен това, бокоТИКВАТА е имал желанието да се “обучава” за отдела за кадрови ченгета в школата на ДС в Симеоново, нали!
  Но НЕ са го “приели” за кадрови доносник , поради “човешките” му “нужди” и “способности”!
  И затова бокоТИКВАТА е отишъл в пожарникарското отделение на школата на ДС в Симеоново!
  А скед това, бокоТИКВАТА по СОБСТВЕНО желание е останал ВЕРЕН членЬ на БКП, и НЕ си е дал червената(краZZная) книжка , и си е подал ОСТАВКАТА от милицията заради това, за да не се ДЕполитизира от партията-матушка! След това бокоТИКВАТА е “препоръчан” ЛИЧНО от КДСь за личен телохранителЬ на собствения си тато-ди-тути-каскети, а след това и на Кобурга. Както и за “доверен” охранникЬ на Лукойль!
  Назначен по ченгесарско-мутренска “протекция” и за генсекь и “юпи” на народната милиция при Кобурга!
  И така , ОСНОВНИЯ въпрос е дали бокоТИКВАТА е предал червената си книжка , или все още е “членЬ” на БКПь! И това ще ОБЯСНИ всичко за сталинистката ОПГь-прокурВатурата, за сталинисткото ОПГь-МВРь и за сталинската КРИВОсУдна властЬ, нали!
  Няма как те да не са сталинистки , след като десарско-милЮЮЮционерските мутренски “юпита” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ са ги “избирали” , нали!
  А и дИбильян прасееФскиЙ е най-верният внук на КДСь и агенть Сава, а оттам и на кремълската ченгесарска ГРУпировка – МУТРИгрупь!
  А ето малко “подсещане” за бокоТИКВАТА, как не само дИбильян прасееФскиЙ е “избирал” корумпирани калинки в ОПГь-МВРь, ОПГь-прокурВатурата, “службите” , и особено в ОПГь-“следствието” откъдето е и той:

  https://www.google.com/amp/s/btvnovinite.bg/amp/bulgaria/ivan-geshev-pokaza-sms-i-s-borisov-i-zapisi-s-chlen-na-vss-obzor.html

  А и още по-отдавна:

  https://news.bg/crime/chlen-na-vss-pratil-sms-a-do-borisov-kategorichen-yurist.html
  И още :
  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/5233593

  https://m.inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%A7%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%92%D0%A1%D0%A1-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-SMS-a-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%9B%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BD-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_l.a_c.327_i.494947.html

  Ето това са десарско-милЮЮЮционерските мутренски “кадровици” бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ
  в КРИВОсУдната им система , ОПГь-прокурВатурата, ОПГь-МВРь, “службите”, “регулаторите” и даже в “избора” на “неЗАВИСИМИ” сУдии и цацовците им, геЙшевците им и сараФьите им!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на джуджендъра бокоТИКВАТА, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 8. Нямам представа колко “сталинисти” има в Прокуратурата и въобще в Съдебната система, но “рашисти” има много! След септемврийския преврат 1944 г. националните предатели – съветски слуги една от първите работи, които са свършили е да “прочистят” с-мата от съдии и прокурори, сериозни магистрати и на тяхно място да назначат тяхни хора, полуграмотни “юристи”. Мой дядо, висш магистрат , завършил право в Сорбоната и защитил докторска дисертация по търговско и финансово право в Брюксел, също е бил засегнат от тази идиотска чистка! Така се стига и до т.н. “народен съд”, който изпрати хиляди свестни хора на смърт! Какво се случи след 1990 г. да попитам!? Всички магистрати, повечето с “червени” книжки си останаха по местата! Някои от тях предвидливо си ги “хвърлиха” и мимикрираха във видни седесари! Е, как няма да има сталинисти и рашисти? Защо стана така, за справка ФД и сие! А какъв е този милиционерски идиот, който закачил в кабинета си портрет на сифилистика Улянов! Пълно отчаяние!

 9. … цитати от интервю през 2008 г., Бойко Борисов :
  – В съвременната история за мен номер едно, който ми е просто модел на подражание, е г-жа Ангела Меркел. От друга страна, путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин също са номер едно. Или Мао – за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации, се изискват качества
  – Аз се гордея с това, че не съм гей и че разбирам от жени. Така че, мисля, че добър път съм си избрал
  – Обичам да вечерям по чехли и къси гащи
  … тогава е кмет на София и лидер на Граждани за Европейско Развитие на България
  – а това https://eurocom.bg/upload/news/2021/07/15/60efdd0b3835b.jpeg.webp
  това е от протеста пред ГД „Национална полиция“ в защита на бившия премиер Борисов, привикан за разпит по сигнал и Стъки плашеше с осрания лански сняг : “Превръщаме се в Беларус, а Румен Радев можем да го наречем българския Лукашенко – след 3 русоробски мандата на сталин -путинския фен

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.