Обичам жените, но поотделно

Обичам жените. 

Многократно съм го доказал, включително чрез участието ми с две от тях в създаването и отглеждането на 5 деца, 3 от които вече са жени, а четвъртата е на прага на пълнолетието. 

 Обаче не обичам всички жени, макар да споделям от житейски опит твърдението, че жените наистина са по-добрата “половина” от човечеството. Няма как да е иначе според правилата на Майката природа. 

По същия начин обичам българите, не не всички. Би трябвало да е ясно защо.

 Единствената дума, според някои учени, която звучи еднакво на всякакви езици по света, е бебешкото възклицание “мама”. Няма как да проверя верността на това обобщение, но звучи достоверно и адски симпатично.

Биологичният фактор не ми е достатъчен, човешкият ми е по-важен, особено пък по отношение на личната преценка за всяка една жена.

С делата си съм доказал култа към всички (мои любими) жени 365 дни в годината. 

Респект и към непознатите героини. Солидарността ми с тях е гарантирана, но не обичам да се подмазвам по колективен признак.

8 март не е изключение в моя календар, но превръщането му в нещо изключително за цели, които са ви известни, не приемам като повод да празнувам.

Не чудно, че мъжете се откупват на 8 март с някое цвете. Мнозина са гузни.

Чудно е, че жените, умните и борбените, приемат този маскарад, макар да знаят какво се крие зад маските на поздравленията. 

Ето бруталната откровенност на мачизма, през чиято призма гледат днес на 8 март в московията, която още по съветско време отмъкна за удовлетворяване на идеологическите си страсти зародилия се в Америка през 1857 г. Ден на жената.

Путлер се възползва от възможността отново да призове жените да раждат повече и по-рано. Депутатът Виталий Милонов( на снимката) разви творчески мисълта на вожда. Обяви, че най-добрият подарък за жената е бременността. Само не уточни дали подаръци могат да се връчват и без изричното съгласие на жените. 

 

 

 

 

Същият не е кой да е-председател е на комисията в държавната Дума по въпросите на защитата на семейството, бащинството, майчинството и детството. Като нищо може да предложи в качеството си на главен специалист по забременяването в законодателния орган съответния закон за подаряване на бременност за 8 март.

НА СНИМКАТА: Осмомартенски маникюр в страната на управляващия мачизъм и маразъм

 

 

 

 

В същото време, според опозиционния ( издаван в изгнание) вестник “Новая газета” цветята, козметиката и шоколадът-подаръчното триединство за мъжете на 8 март, тази година са с 20 на сто  по-скъпи в московията спрямо миналия “празник на цветарите”. Това е 2,5 пъти повече от официално признатата инфлация.

Клара Цеткин, германската комунистка, с чието име се свързва международното честване на 8 март, споделила в едно свое интервю за сп. “Крестьянка”, че е гладувала като дете в семейството на беден цветар. “Шегаджии” отбелязват по този повод, че портретът на бедната Клара днес трябва да бъде окачван на 8 март за особено големите й заслуги към бранша във всеки цветарски магазин. 

 

 

 

 

Има защо милиони мъже по света да се гузни. Еднократният им разход на 8 март никога не е променял основанията за тяхната гузност. Така ще бъде дотогава, докато правата на жените не се изравнят с тези на мъжете. Това може да стане само с активната подкрепа на самите мъже. Ето това пожелавам на мъжете да направят, но не само на 8 март, а като целогодишно усилие. 

 

19 мнения за “Обичам жените, но поотделно”

 1. Естествено, че путлер ще призовава повече жени да раждат по-рано. Трябва му пушечно месо за армията му.

 2. Споделям мнението на P1 за путинското отношение към жените.

  Колкото до 8-ми март, всичко което бих искал да кажа за тази социзмишльотина е синтезирано в карикатура на Стършел от зората на демокрацията:
  https://i.imgur.com/QqB6lwE.png

 3. 8 март днес е с путиняшки привкус. Руският президент е помилвал 52 жени от криминалния контингент за 8 март.
  Преди това бяха помилвани много изпечени убийци, за да убиват в Украйна.
  Руските затвори са пълни основно с опоненти на путиновия режим – противници на войната.

 4. … ” докато правата на жените не се изравнят с тези на мъжете. Това може да стане само с активната подкрепа на самите мъже” е като онова ”докато смъртта ни раздели” – нещо като днешната подкрепа на демокрацията и независимостта тук от евроатлантическия дует ББ-ДП – точно 2014г ЕС прие с голямо мнозинство Истанбулската конвенция, но Бopиcoв обясни, чe ниĸoгa нe e бил инaт и зaтoвa нe тpъгнaл дa ce бopи c oбщecтвeнoтo нeдoвoлcтвo – всички сме свидетели, че е за равни права на жените – https://clubz.bg/media/093/cvetelina_cvetkova-transformed.l.webp – и евроатлантик за сметка и на жените и на мъжете в Българици с фаталната т.13 от пътната карта на банкянския поток :
  ” Болгары готовы за свои деньги построить нужный газопровод от их кольца до точки в Греции, чтоб нам маршрут до Италии получился дешевле, чем от Турции.” – 3 милиарда за пържолките за кучето на хуйло …
  – шоуто на подмяната на промяната спусната от москва за т.нар. преход продължава …
  https://www.youtube.com/watch?v=RErWO8g1MzI

 5. Защо празнуваме 8 Март?
  “ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
  Малцина знаят, че на 8 март 1895 г проститутките от Чикаго излезли на протест с искане да бъдат изплатени заплатите на… моряците.
  [ad id=“225664″]
  Причината била, че моряците били натрупали много дългове в публичните домове. Същата демонстрация се повторила на следващата година в Ню Йорк и други градове.
  През 1896 г. в Париж се състоял марш на жените с леко поведение, които също претендирали за повече права.
  Това станало причина Клара Цеткин и Роза Люксембург да предложат ежегодно да се чества тази дата заради женския принос в борбата срещу подтисниците – капиталисти.”
  https://zarata.info/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82/#:~:text=%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%A2%20%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%97%D0%9D%D0%98%D0%9A%20!,%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%E2%80%93%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8.

 6. В и К,

  карикатурата на Стършел си е спомен от бъдещето – байхуй за(д) Теменужка П.
  https://www.facebook.com/61556808427406/posts/122109181358226947/?app=fbl
  – Yanko Dimitrov … в момента всичко опира и до тактика. Пътната карта е голям коз в преговорите за правителството. Теменужка е в преговорния екип , по лесно ще ги притиснат с този коз(Фон Дер Лаен е получила картата от “доброжелатели”).
  -facebook/IlianVassilev – Моля разследващите журналисти или експерти, които желаят да участват и допринесат за публично разследване и осветяване на резултатите на Пътната карта и механизмите на проникване на руското влияние у нас на примера на Турски поток да заяви желание да участва в обществена кръгла маса(13 март) … да преодолеем информационна блокада, да изнесем пред медиите това което имаме, да обсъдим разпределение на интереси по покриване на липсващите звена и пътят за действие напред, той като е очевидно че нито прокуратура, нито медии ще се задействат.
  Разкриването на истината е от ключова значение за разкриване на контекста на проникване на руското влияние у нас …Пишете директно
  – Добринка Цунева : Време е !Сплотете се и дайте отпор на агресивната подмяна на дневния ред на българското общество.Последните две години и дори днешният ден,седмица,месец доказаха,че за статуквото е много удобно да сте “всеки от своята камбанария”!
  Така ви обезсилват,някои ги захранват от време на време с опорки като извадки от непълни документи ,но удобно поднесени с цел за омаскаряване на лидери.
  Замъглява се все повече съзнанието на демократично мислещи млади хора.Поднасят се дъфки като червен пират и разтягат локуми докато затихне скандал след скандал!
  А вие, всичките,сте нашата сила!Нашето осъзнаване!Нашият ориентир!
  В Парламента е война!
  В Президентството е на война срещу парламентарното управляващо мнозинство!
  Правителството е спъвано на всяка крачка!
  Премиерът акад Денков е унижаван и осмиван от трибуната на парламента!
  Народът е в цугцванг,ако мога така да се изразя.
  Вашият ход е стратегически план за действие по намиране на решение за съдбата на България 🇧🇬
  – Yavor Koleff: Поканете представители на посолствата на Европейските страни, включително и Украйна и САЩ. Нека сме сигурни, че ще получат достатъчно достоверна и изчерпателна информация за т.нар. “евроатлантици” от ГЕРБ. Време е маските да паднат!

 7. Като го гледам Стъкломир на първата снимка, ми изглежда в леко напреднала бременност. Та се чудя, дали на втората снимка не е любимата му, която го е заплодила?
  Сега…, как и от къде ще ражда си е негова работа и не искам, и да знам.
  Явно опитите за оплождане на мъж от мъж, са пуснали корени и в рУсия. И то, май на най-високо ниво. Да ги окуражим в това начинание, че поне за известно време жените им да си отдъхнат и получат възможност да се прегрупират. 🙂
  За комунистката – бедна цветарка, няма да мога нищо да напиша защото, като започна и основния предпазител на ел. таблото в къщи пада. Сори. 🙂

 8. Не подарявям цветя на съпругата си на този ден, комунистическа измишльотина от Клара Цеткин…май и Роза Люксембург беше намесена в тази “червеникава” вакханалия. Подарявам цветя на рожденния и именния й ден. Радвам се, че още в началото на дългото ни брачно съжителство, успях да й обясня каква е бутафорната същност на този “женски” ден и тя ме разбра! От край време нямам афинитет към “масовките” и най-вече към комунистическите! Путлеровият призив за повече деца на всички нормални хора е ясен – повече пушечно месо за “славата” на Империята на злото! Представям си как би реагирал на всичко което се случва сега в родината му Солженицин /ако беше жив/. Щеше непрекъснато да плаче безутешно…Горкият дисидент!….

 9. Съгласен съм с автора. Как може да не си затваряш очите цяла година и да хитруваш, а после хоп ми подмазвайки се , нали е осми март. А до самодържеца пожелавам всяко начинание започнато да се сгромолясва с гръм и трясък , така че да завлича и всяко следващо друго.

 10. Към Тодор Тодоров
  Благодаря сърдечно за тази пикантна информация! Надявам се и местните проститутки да я прочетат и да се борят за повече права. Да им пожелаем Честит празник!

 11. Аз направих грешка ,да честитя на няколко жени! След което им се извиних,тъй като при проверката в Уикипедиа,излезе името Ана Маймункова от Хасково!!Правоверна комуняга!През 1920г.по нейно предложение 8.03.се превръща в празник за Източния блок!

 12. От дълго време се „подвизавам“ в Западна Европа. За моя голяма изненада съм установил, че този 8ми Март, като ден на жената там почти не е популярен.
  Не става въпрос за местото на жените, да кажем като човешки същества, да е оспорвано. Погледнато от мъжката страна, дори е повече от желано. Относно половите претенции, може би имам по–различно (от някои 50 на 50% мнения.
  Всяко живо човешко същество има МАЙКА и тя в най–голямата си част е най–любимото му на светът. Тук с собственика на блога, както и при останалите му съждения нямаме разлика. Същото се отнася и за съпругата, която съм удостоил с любовта и брака ни.
  Единственото различие при мен е в това, че професионално, трябва да е облагодетелствана повече тази личност, която е по–квалифицирана и има по–голям опит в професията която упражнява..
  Това, че жените като любими майки професионално са в по–неизгодно положение, защото предпочитат да ни имат в обятията си, отколкото да работят в професията си, е дори пак техен плюс. НО неизбежното „но“. погледнато дори и с очите на “работодателките“ е свързано (пак осъзнато от личен опит) с предпочитание към такива колеги (погледнато извън полът), които повече време могат да са на разположение на фирмата. И понеже става въпрос за наистина необходима работна ръка (примерно при фирми ползващи 1-2 работни места, при запитване дали очакват дете или или при силна детска обвързаност, за да съществува фирмата им, трябва да избират сътрудник без смущаващи поводи за прекъсвания..
  При това, смятам тези „дни на жената“, за чисто комунистическа пропагаДност, която със сигурност една някогашна „тъкачка на 12 стана (Маруся Тодорова) би предпочела становете да са един-0п;ппп до два…

 13. Тодор Тодоров 💛💙, Lyubanski,

  инфото е ‘пикантно’, но по мъжки курвенски принизява, подменя и не признава истината, която продължава да ‘боде очите’ по света … а у нас и държавниците ни си пипат мускула и се презентират с коремни набирания …
  – датата 8-ми март е заради протест през 1857г. на жените от шивашките и текстилни предприятия в Ню Йорк срещу лошите условия на труд и ниските заплати и са разпръснати от полицията – след 2 години пак през март те създават свой синдикат.
  https://bg.wikipedia.org/wiki/Хронология_на_българските_женски_движения_в_периода_от_1878_г._до_1944_г.
  – 1871 г. започва да излиза първото женско списание’Ружица’, което поставя настоятелно въпроса за женското образование и равноправие, защото както пише дядо Славейков: ”от образованието и възпитанието на жената зависят възпитанието и нравствеността на цял народ. Там, където има образовани и възпитани майки, цъфтят семейството, обществото и държавата.”
  – много сме далеч от ония ‘роби’ в Османската империя – четящи, променящи света ни …

 14. “колеги” , дали няКОЙ джуджендърски мОчо не “поздравява” собствените си “пар(т)ийни” калинки с “празничното” обръщение – ПКПь или Мара Хари , а?
  И даже “успя” с “интелектуалните” и “моралните” си “способности” да забрани даже в Конституцията Истанбулската конвенция, ….това е нЕГОв ЛИЧЕН “рекордь” ,….. нЕГОв СВЕТОВЕН “рекордь”,……нЕГОв ВСЕЛЕНСКИ “рекордь”, лично на нЕГО – мутро-милЮЮЮционерскияТ мОчовски джуджендърЬ !
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на джуджендъра бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на джуджендъра бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на джуджендъра бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.