Папата и матушката се ожениха

Папа Франциск задмина папа Пий ХII в опозоряването на католицизма. Докато Пий II “само” е премълчавал престъплението на нацизма днешният Франциск направо застана на страната руzките убийци с призива си към Украйна да развеe бяло знаме.

 

 

 

Франциск дори не се опита да прикрие пристрастието си към “по-силния”, обявявайки Украйна за победена. Това е все едно свещеник да оплаче жив човек, който  се бори за живота си.

Десетки години върху образа на Пий ХII лежеше основателното съмнение, че с мълчанието си за нацистките престъпления, за които е знаел поне от 1942 г., се е превърнал в нацистки съучастник. В крайна сметка се доказа, че наистина е знаел. Но и без конкретните писмени доказателства, появили се напоследък, би било невероятно да не е бил информиран чрез мрежата от тайни осведомители, чиито сведения под формата на доклади са с стичали във Ватикана. Ето защо опитите да бъде канонизиран като светец продължават да удрят на камъка на бездушието на каменното му сърце. 

 

 

 

 

 

Освен всичко друго 86 годишният Франциск доказа, че никога не е късно да се опозориш. А е по -важно с какво име ще си отидеш от този свят, отколкото с каквото си дошъл- най-малкото защото не си го избирал сам след раждането си, докато изборът как да те запомнят си е лично твой.

Очаквам прилив на новопокръстени католици от средите на рашистите, които и без това обичат да са “по католици от папата”. Нищо чудно и самият вожд на православието, за какъвто се има Путлер, да похвали новодошлия на неговите позиции папа Франциск.

 

 

 

 

 

Папапа и Матушката направо се ожениха!

А както написаха в мрежата, “с такъв папа ( татко) е по-добре да си да си сираче”.

23 мнения за “Папата и матушката се ожениха”

 1. Папа Пий XII е бил под директна окупация не само на камарада Мусолини, но от 1943г. Ватикана е окупиран директно и геноССе Хитлер! Така че дори да е знаел ВСИЧКО, то просто е бил ЗАЛОЖНИК на двамата атечествено-социалистически и атечествено-фашистки фюрери и дучета!
  Докато аржентинския му “наследник” е от аржентинската “бананова” атечествено-ПОПУЛИСТка РАБьспублика , която от най-богатата държава в света след Втората световна война, за последните 80 години се превърна в типичната латиноамериканска клоака, на едно от най-последните места!
  И няма как това да не е оказало ОГРОМНО влияние върху сегашния случаен заместник-папа във Ватикана! Хуйло също е атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-чекистки бандит, така че двамата са от “една порода”, от атечествено-ПОПУЛИСТката са!
  Така че папа Пий XII е заложник във една световна война. Докато аржентинеца НЕ Е, нали!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 2. Пацифизмът по време на война е глупост, подобна на месар веган. Когато тази глупост идва от личност с влияние, какъвто е папата, това е срам, граничещ с престъпление.

  Първоначално превзетите територии в Украйна се дължат точно на “смелостта”, да се разминират пътищата за нахлуване и безропотно да се пропуснат руските мародери. Резултатът от тази “смелост” може да се види например в Буча. Това я чака цяла Украйна, ако развее бялото знаме и няма значение дали потърпевшите са етнически украинци, руснаци или каквито и да са там.

  Ако има някой който трябва да прояви пацифизъм и да прекрати войната, това са руските мародери, които трябва незабавно да прекратят бойните действия и се изнесат извън границите определени от Будапещенския меморандум.

 3. За мен т,нар. папа приключи. Римокатолическата църква отново доказа, че няма общо с Християнството. Кръстоносните походи, “светата” инквизиция, отричането на науката, забраната за брак на свещенициге, педофилските скандали, откраднатите произведения на изкуството, политиката им спрямо жените, всичко това е показателно що за стока са и преди и сега. Първо си помислих, че и дийп фейк, а после, че е изкуфял. Но е ясно, че е друго. С едно изречение свърши цялата мръсна работа на московската пропаганда.

 4. Изтръпнах, когато прочетох тези думи. Направо ме заболя за Украйна. Надявах се да е фейк или някаква форма на неяснота. Ужасен гаф. Необясним.

 5. @Мария
  Никак не е гаф и не е необясним!
  Ватикана има нужда от МНОГО пари, а руЗЗките не миришат на газ и смърт!!!

 6. Борис Петров,
  По-скоро е глупаво и криворазбрано християнско “смирение”. Очаквам скоро да каже “Ако ти вземат единия полуостров, дай им и другия (Балканския например)” . Не съм теолог, но ми се струва, че Ватиканът си има достатъчно пари (макар че парите никога не са достатъчно) и без Путлер. Дори понякога се чуди какво да ги прави (имаше едно време една банка Ангинари или нещо подобно).
  Това не оправдава папата, дори напротив.

 7. Не е възможно господарят на московията путин и обслужващия го в сферата на религиозния, антихристки руски империализъм поп киро от една страна и, и папа Франциск от друга да мислят еднакво за войната.
  Един ден войната между русия и Украйна ще бъде прекратена, дали от едната или от другата страна, или от двете заедно няма значение, но ще има примирие, т.е. ще има бял флаг. И ще има различни тълкувания за това, така както християнството има различия в тълкуванията си за някои религиозни събития. Ами исляма? Трябва ли да заклейми ме православието, че в голяма част от себе си оправдава агресията на русия срещу Украйна. Има общочовешки ценности, те определят кой какъв е. Именно те определят русия като агресор, каквато е била през цялата си история, и именно на тяхно основание земяните ще разработят такива мерки, че държавите на злото да бъдат поставени под карантина, за да не представляват вече никога риск за суверенитета на която и да е държава. А инак религията е мистицизъм! Ти определяш да, вярваш ли в БОГ или не, и коя религия да си избереш. Според мен: Трябва да вярваш в БОГ, без да се обвързваш с религии, но ако трябва да се обвържеш, то това трябва да бъде религията на ПЪРВОАПОСТОЛИТЕ и никоя друга!

 8. Към Слава Украiнi!:
  Не само римокатолическата, Църквата изобщо няма нищо общо с Християнството!
  Заклеймена е като блудница, , нагиздена в пурпур и алено, накичена със злато и бисери, пияна от кръвта на жертвите в името Христово! Четете ОТКРОВЕНИЕ /17:3-6/! Сам Исус е предаден на смърт от фарисеите /главните старейшини и свещениците, представители на църквата тогава/!

 9. В допълнение: в третата серия на “Кръстникът” не случайно сюжетът се върти около финансовите обвързаности на Ватикана с мафията. Толкова ясен призив и взимане на страната на агресора има само една възможна причина-подобна обвързаност и с рашизма.
  Има едно интересно изследване, според което ако не са били т. нар. света инквизиция и борбата на Ватикана срещу науката и инакомислието, самартфонът е щял да бъде открит поне един век по-рано.

 10. Някакъв “damage control” се случи във Ватикана. :L

  Дали пост-фактум са се сетили, че в Украйна има повече католици отколкото в Русия?

 11. Направете сравнение с папа Йоан Павел !! роден и расъл в страна мачкана и клана от руската империя и СССР.

 12. Гледам ги едни миротворци! Гугутки мамини! Палачи за украинския народ, но един над друг се прескачат да говорят за мира в Украйна! И си викам, грозно е, но си викам:”Кога ли ще пукне Орбан?Тръмп или Папата? Не те няма да пукнат! Нито Путин ще умре! Ще умрат хиляди невинни хорица в жилищни блокове. Защото миротворците са големи и важни и не се занимават с клетниците в жилищните блокове!
  Все фарисеи милозливи!

 13. Дедока с различните видове шапки, според настроението и вида мероприятие, няма да го коментирам. Тъкмо да го определя, като симпатяга и…той взе ,че оцапа светите одежди отзад, отпред, но започвайки отгоре.
  Според мен по-важно е това, което съобщи заслужилия артист на Московията, другаря Орбанов. Благодарение на неговото ненадминато актьорско майсторство, успяхме да разберем най-новия план за прекратяване на войната:
  Подстрекателя на нахлуването в Капитолия(като станел президент), щял да събере Президента Зеленски и ленинградския гопник и да ги заплаши, заедно и по отделно, със спиране, даване, пак спиране или пак даване на пари. Ако номера не мине и няма постигнато съгласие… можем само да гадаем…
  Уникален план, защото е прост. Прост, като този който го е измислил! За говорителя и дума няма да отварям.

 14. Недоумявам! Пълното интервю с Лоренцо Бучела от културното предаване „Клише” е записано в началото на февруари и ще бъде излъчено по швейцарската телевизия на 20 март. https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2024-03/pope-francis-swiss-tv-interview-gaza-ukraine-wars.html?fbclid=IwAR1L3-8wGamWWCqRsha9jU1KQMzkKiAzO-luF8nyEodcXJLuQUPGSKucO_Y

 15. Парата поиска една от преговарящите страни -Украйна – да развее бяло знаме, но пропусна, съзнателно или не, да посочи другата преговаряща страна -Русия – какво знаме да развее.
  Той не иска да знае, че в съда в Хага знамена не се развяват и не се преговаря, а ще се отговаря за престъпленията,убииствата и разрушенията в една мирна страна.

 16. Този който може да се мери с Папа Йоан Павел втори в нашия век е Президентът Зеленски и дори да го превъзхожда. Това сравнение си е лично за мен и аз самият така го чувствам. Само че Папа Йоан Павел втори не бе сам тогава а имаше такива мощни съюзници като Рейгън, Тачър и други а Президентът Зеленски е сам както изглежда и от съюзниците получава океани от думи, заклинания, санкции, възмущения, анатеми и всякакъв вид въздух под налягане в различни агрегатни форми…
  Един западен генерал каза че Западът е пуснал украинския президент на ринга с едната ръка вързана отзад и единият крак спънат в окови!!!
  Преди 20 години пропътувах много хиляди километри специално да отида да видя този велик човек на самия площад Св. Петър в Рим и заведох майка ми също. Той беше вече много стар и немощен, канонизираха някакви нови светии и той седеше в кресло което го движеха негови асистенти. Главата му беше почти клюмнала вече но силата която излъчваше знаейки какво бе постигнал се чувстваше и доказателство беше претъпканият площад от хора дошли буквално от цял свят да изкажат уважението си към този Великан на ХХ век.
  Сега се моля за Украйна и за Зеленски и се надявам един ден така да мога да видя отблизо и Великана на ХХI век…
  Папа Йоан Павел втори остана с най-силното си обръщение към милионите младежи дошли да го видят “NON ABBIATE PAURA!!!” (Не се страхувайте!!!) да приемете Бога в душите и сърцата си, думи които тогава биеха точно в ядрото на комунистическата идеология.
  А обръщението на Зеленски към страхливците и сметкаджиите е още по-силно “DON’T NEED TAXI, NEED WEAPONS”, защото много, много по-коварна стана и комунистическата мафия.
  Колкото до настоящия евнух във Ватикана, неговото поведение още от самото начало предвещаваше настоящото му падение.
  Най-категоричен отговор на всички говеда блеещи за преговори според мен го даде Б.Джонсън и пак в самото начало “Не се преговаря с крокодила който до е отхапал едната ръка!!!”

 17. @Мария
  “Ужасен гаф. Необясним”

  Всъшност обясним. Проф Зеленко от Университета в Киев, който е и бивш КГБ агент, отдавна твърди, че банката на Ватикана държи част от парите на Путин и шайката му и е пряко зависима от тях.

 18. Колко жалко! Тепърва предстои да се узнае колко време е била подготвяна тази война и колко и кои западни политици и бизнесмени са били купени от Путин . Войната отдавна трябваше да е приключила в полза на Украйна и на Запада.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.