Радэв отнесе още една рашистка “порка”,този път от своя главен конкурент за патриотарски вожд

Преzидентът днес преживя повторение на познатия му публичен рашистки вербален побой от 6 март 2018 година, когато като домакин отнесе шамари от полковник Гундяев, пременен в расото на руzки патриарх.

Отново беше употребен като фон за рашистка пропаганда, но този път от нейния парламентарно представен у нас фюрэр, който безцеремонно му се накара, че не е подкрепил (в нарушение на правомощията си) онова партийно “мероприятие”, каквото беше искането за референдум, обявено за противоконституционно от Конституция съд,  чийто състав фюрэра заплаши днес със съд “един ден”. 

Напразно Радэв се опита да умилостиви очакваната от него агресивност на конкурента си за вожд на патриотарството в България. Посрещна свитата му с “добре дошли ОТНОВО”, намеквайки колко се радва да ги види пак в този кабинет. Също така напразно се опита след това да прикани своя мъчител да престане “да нахъсва” избирателите си на негов гръб. Само го мотивира да превърне назиданието в център на телевизионното внимание. Точно като Гудняев, който буквално призоваваше медиите да отразят онази “порка” ( както на руски се нарича наказанието с камшик).

Излишно е да обяснявам, защо фюрэра избра да изиграе представлението си пред медиите вместо да го запази за частта от разговора, която беше забранена за тях от Радэв, след като той ги прикани да напуснат. 

Любезните медии дадоха още веднъж думата на триумфиращия фюрэр вече на тротоара пред работното място на унизения преzидент. Това даде възможност на политическия спекулант да изпълни още един скеч от програмата си. Обяви, че Борисов вече се е договорил да му дадат главния прокурор, който обаче след някой друг месец щял да започне дела срещу същите ( глупаци, както излиза), които са съгласни Борисов (пак) да си има главен прокурор.  

Целият този спектакъл фюрэра представи под мотото “аз съм най-добрият политик”. Подразбра се от самодоволството му, с което обяви, че другите, най-вече ПП-ДБ, не разбират от политика.

Всичко дотук се видя от всички. 

Имаше и един детайл от сценката, свързан с безмълвния антураж на главния герой на моноспектакъла. Сред безгласните придружители на своя  фюрэр се видя и депутатът Светослав Тодоров. Писал съм за него като за мой “познайник” от 7 март 2019 г., когато дирижираше хулиганската акция срещу представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” в градската библиотека в Добрич. 

НА СНИМКИТЕ: Светослав Тодоров като фюрэр на шпицкомандата в Добрич и днес ( с 10 кг. повече и очилца) като гост в кабинета  на Радэв

 

 

 

 

 

 

 

Беше най-агресивният от шпицкомандата, изпратена чак от Варна за целта от фюрера. Опита се да ме принуди да осъществя физически контакт с него, преграждайки ми пътя към трибуната. Почти успя-наложи се да го отместя.А днес, съдейки по индикацията за неговата нищожност като политическо лице, най-вероятно е нещо като телохранител на вожда си.

Фюрэра излъга, че нямал нищо общо с хулиганската акция в Добрич. Днес виждам, че Светослав Тодоров тарторът на хулиганите, окупирали онази градска библиотека, е вече толкова партийно важен, че го водят да се здрависва с преzидента. Явно е част от “каймака” на шпицкомандата, което се видя и от едно видео от  2022 г., в което се вози зад гърба на шефа си в неговия автомобил. 

НА СНИМКАТА:  Все още без очилца и с имиджа на бияч

 

 

 

 

Знаете ли какво пише за този “политик” в мрежата? Пише, че е политик и толкоз. Както и на коя дата е роден, но не и къде. Големите “родолюбци”, оказва се, крият родното си място. Защо тогава да няма твърдения, че фюрэра е рожба на варненското гето Максуда?

Светослав Тодоров е до такава степен потаен, че само той сред депутатите е без снимка на страницата на партията.

 

 

 

 

 

Единственото сведение, извън посочването на датата му на раждане се свежда по лаконичното уведомление, че е ЗАПИСАЛ специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ в Юридическия факултет на Варненския свободен университет. Дали е завършил, не пише. Но от личен опит знам, че действа като престъпник срещу обществения ред.

Впрочем, пише и още нещо: че като дете се е състезавал по волейбол “за училищните, така и за професионални отбори по волейбол”. Нищо лошо, нали, но да откроиш това като единствената страница от биографията си е не само смешно, но и индикативно за човек, който има какво да крие и няма с какво да докаже, че е достоен да кове законите на държавата. 

Ето с такива “политици” се е обкръжил любимецът на руското посолство, който смята за легитимно да ходи в посолството на бойкотираната от демократичния свят агресивна страна и да се снима демонстративно там на фона да държавния герб на държавата агресор с началството Митрофанова, но непрекъснато, както и днес, говори, че България се управлява от “посолствата”( западните), защото знаел къде ходят политическите му противници.

 

 

 

 

Интересно, кой ли му докладва или просто така си лъже, както за Добрич?

И последно, засега: последните социологически проучвания твърдят, че тази антиевропейска партия би получила повече гласове на предстоящите редовни избори за европейския парламент, отколкото ако имаше предсрочни избори за българския. Това е още една индикация че тази руzка глутница се държи като кукувица. Гнезди удобно върху търпимостта на демокрацията към нея-днес в българския президентски кабинет, утре в парламента на ненавижданата от нея Европа.

 

 

11 мнения за “Радэв отнесе още една рашистка “порка”,този път от своя главен конкурент за патриотарски вожд”

 1. Да се бяха сбили ! Ама няма как ! Първо вИЦЕТО, щеше да ги спре, защото…Корделина пристига после. А тя…, тя е еХа!
  А те, защо ли да се бият? Парите им са от едно и също място. Разбира се, ще се нахапят един друг, тъй като всеки от тях се чуди как да благодари на ръката, която им хвърля трохи с обещания… май от кРемъл е ръката, а разпределителя е Елеонорочка?
  Да. Точно така е. Гнусна смрад !!!

  Абе, да не са поискали парите от демо пилота за обучението му по друг начин или той се опитва да ги впечатли, че да не се сетят…? Или пък са му одобрили политическия проект?

 2. Адаш,
  Моля за извинение, но не фамилиарнича.
  Тази измет, която те е тормозила и тормози още хора, за съжаление ще продължи да съществува. Това по никакъв начин не означава, че трябва да се примирим. Ни най-малко. Аз лично не съм спирал от 2001 година, когато получих “втори удар”.

  С Уважение,

 3. Аз обърнах внимание на още едно твърдение на Късопишкин – с кРадев мненията им съвпадали по всички въпроси, освен за референдума. Впечатляващо!

 4. Не са 10, миниум двадесет са допълнителни оттогава килца на боклука светослав тодоров.
  И кои точно са професионалните волейболни отбори и кога се подвизал там с.т. ДГД-ПНХ.

  Българийо, за тебе, те умряха.

 5. Към Иванка:

  Права сте и фюрэра в случая е прав. От минутите на прякото предаване,което изгледах,Радэв се съгласи няколко пъти, че трябва да се зачита волята на хората, т.е. референдумът е бил основателно поискан и неоснователно отхвърлен, но той не можел да реши вместо парламента. Оправдаваше се, докато онзи го налагаше отново и отново.

 6. Ако слуховете, че радев ще прави собствена партия са верни, това обяснява напрежението и скандалите, които вдига костадин копейката. Все пак се борят за гласовете на едни и същи дебили. Като добавим и БСП и ИТН по същата писта…

 7. Всичко е шменти-капели, атечествено-ПОПУЛИСТката и атечествено-путлерастка шлюха кУпейкинь и иZZраждане както винаги “обслужва” своите ТЪПькачи от Кремль и туземните им (гл)АВТАРИ – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Те го “монтираха” за тяхна атечествено-пУтлериотична патерица , като му прехвърлиха всички си купени 100 000-200 000 “гласове” , които преди него даваха на “другите” си путлериоти , като – атака , мвро, пУтлериотичният фронтЬ , маГАрешки, бардакОФФ , и атечествено-чалгарските маймуни ИТНь! Така че без “електоралната” и финансовата “помощь” от бокоТИКВАТА и дИбильян, както и от Кремль и пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, кУпейкинь и иZZраждане щеше още да обикаля, като труженичка през всички атечествено-ПОПУЛИСТки “пар(т)ии” , през които е минал преди това , колко ли бяха, а? Дори кУпейкинь не знае , колко “пар(т)ии” е “сменил”! Ето това се казва многоджендърна атечествено-ПОПУЛИСТка “политика” на кУпейкинь, който преди дни беше в “метрополния” си краZZниЙ бардак, директно на главната алея на краZZная площадь, до мумията на Ленинь, нали! За да си получи директно деньгите и опорките , преди изборите!
  И затова кУпейкинь е донесъл преките порки на хунтараторь Хуйло до зИльоното фатмашко человечка на ДРОНЬдуковь2 , което държи явочната квартира на Решетников и КГБь, там! Нали!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на путлеристките шлюхи кУпейкинь и иZZраждане, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на Санкть-Сталиньградьската ти шлюха кУпейкинь и иZZраждане, оди на хуйло ти!

 8. https://www.iskra.bg/republikanets-kam-kostadinov-i-tramp-e-narichan-proruski-politik-v-sasht/
  НО въпросът ‘ТРЪМП – НАШ?’ вече е в рашистките медии
  – всъщност антисемитската МНОГОХОДОВКА ’русский мир’ Е точно за прибиране на САЩ в собствени граници и си е антиамериканска и неслучайно през 2014 бяха и атаките срещу Израел и Украйна:
  https://www.mediapool.bg/voina-koyato-ne-iskahme-news222930.html : смъртоносна е заплахата от мрежата от тунели на Хамас, прокопана от ивицата Газа към израелска територия
  – спецоперация «их там нет» в Крим и Донбассе
  2015 – спец.операция в Сирия
  https://news.bg/comments/opasniyat-char-na-putin-zaslepi-i-netanyahu.html : Дълбоката логика на Русия, като разрушителна и реваншистка сила, е да подкопае основите на американското присъствие в Близкия изток и да унищожи перспективата за общо уреждане на отношенията между Израел и арабския свят
  https://frognews.bg/novini/nad-1000-slujiteli-oon-svarzani-teroristite-gaza.html
  2016 – спец операция Брекзит , номинацията на тръмп за президент
  -btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/ivo-indzhev-tramp-e-verojatno-edinstvenijat-amerikanski-prezident-kojto-razedinjava-nacijata.html : Пандемията започна от Китай и е нормално да е свързана с Китай . . . едно от малкото неща, с които се съгласява с президента Доналд Тръмп
  -ivo.bg/2020/11/08/загубата-на-тръмп-седем-обяснения-на-н/: От Москва се дочува само многозначително мълчание. . . една от причините това да се случи беше тъкмо месианската самовлюбеност и увереност в неговата богоизбраност . . . Някой трябваше да свърши тази спасителна работа. Можеше и да е друг. Но американците наеха сами за справяне с проблема Байдън. Ок?(да, окей е за руската пропаганда и връщането на тръмп на бял кон по плана ‘’русский мир’’- тръмп не претърпя тотален разгром, а страната е разделена )
  -btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/ivo-indzhev-tramp-e-verojatno-edinstvenijat-amerikanski-prezident-kojto-razedinjava-nacijata.html : Пандемията започна от Китай и е нормално да е свързана с Китай . . . едно от малкото неща, с които се съгласява с президента Доналд Тръмп
  – руските балкански операции – frognews/hristo-grozev-ruskoto-voenno-razuznavane:” има усещане, че Балканите са геополитически техни и те искат да си ги върнат непременно. Това, което се случи в Черна гора през 2016 година, няколко месеца по-рано е имало същия план за България.
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/02/02/3123245_hristo_ivanov_ako_iska_da_ocelee_es_se_nujdae_ot_nova/
  – докато русия развиваше изненадващо силни връзки с Израел и подклаждаше подозрението, че поддържат канал за информация за Иран и Сирия
  2020 – Тръмп стана”наблюдател“в Авраамовите споразумения , НО с реалната възможност за подготовка на Хамас за кървавото ЧРД за хуйло на 7 октомври2023
  -https://news.bg/comments/opasniyat-char-na-putin-zaslepi-i-netanyahu.html : Дълбоката логика на Русия, като разрушителна и реваншистка сила, е да подкопае основите на американското присъствие в Близкия изток и да унищожи перспективата за общо уреждане на отношенията между Израел и арабския свят
  НО след провала на спецоперацията ‘Киев за 3 дни’, ЕС се консолидира, НАТО се разшири и вместо с унищожаването на Израел САЩ да стане по-слаб – москва зависи от завръщането на Тръмп наш – globalaffairs.ru/tramp-nash? : има малък оптимизъм за промяна на политиката в руската посока при какъвто и да е изход, освен че Америка при Тръмп ще стане още по-поляризирана вътрешно, а във външния свят ще изплаши малко повече държави в посока търсещи по-голяма стратегическа автономия за себе си …
  – но и да припомня, че точно в руския пропаганден канал RT председателят на една от фракциите на израелската управляваща партия Ликуд беше пределно ясен: „ние ще сложим край на тази война… ще направим така, че Украйна също да спечели… Русия ще плати за това, което направи… ”

 9. Отвратителни скечове сме принудени да гледаме, но това е, живеем в демокрация, слава Богу. Не е приятно да имаме такива нищожества на такова висока място и тук май е срещата на демокрацията с диктатурата. И двете системи издигат нависоко нищожества. Разбира се, за демокрацията това не е правило както за диктатурата.
  Тук обаче с болка трябва да признаем, че в нашият, български случай това ще е случаят още дълго време. Защото избирателите като правило не се впечатляват от някои впечатлителни неща. Всички чуха някои записи с гласа на Методиевич, видяха разни снимки с пачки и кюлчета и какво? Ами нищо. Проучванията на общественото мнение не показват спад за Него. Други бяха срещу ваксините, но тайно се ваксинираха. И пак нищо. Процентите стоят, дори растат. Девет месеца имаме сравнително интелигентно правителство, постигат се разни успехи, макар и с клизма, но избирателите отново не са впечатлени. Да би имало сега избори, пак щяло да е същото. Хубаво го каза Методиевич: с този матр’ял – толкова.
  Но не само редовният избирател предизвиква учудване. Има и изявени. Нормално е, даже въпрос на достойнство, един с по-високо айкю да не се поставя в подчинено положение на такъв с по-ниско. Но виждаме, хора като Даниел Митов, Деница Сачева, да не изброявам, правят точно това. И говорят с апломб неща, които сами не вярват, защото властелинът на простите (по Иво) така ги насъсква. Както в легендите за вампирите, където в услуга на вампирите се поставят не-вампири. Нискят морал не отвращава, а възхищава. Без чест ли си? Прави ти чест (по Смирненски).
  Да цитирам и Ботев: Трудно брате се живее, между глупци неразбрани.

 10. Живеем в епоха на голям смут, объркване и хаос. А също и на потресаваща духовна нищета. Нашата епоха е пророческа и есхатологична. Светците са казвали в миналото, че ще дойде време, когато хората ще са толкова объркани и подлудели, че ще нарекат светлината тъмнина. И обратното на тъмнината ще казват светлина. Ще изчезне разбирането в хората и буквално всички ще полудеят и когато видят някой, който е наред, ще казват: Вижте един луд! – архим. Андрей (Конанос)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.