Някои неща не се променят във “великата” московия от векове

“Велико” нещо са наистина руските традиции. 

Художникът Василий Григориевич Перов рисува през 1865 г. “Изпращането на покойник”. 

 

 

 

 

 

 

 

Снимка от днешната 2024 г. , разпространена в мрежата, е почти пълно копие. Без кучето и конете, чиято роля изпълняват двукраки поданици на Путлер.

Ако се съди по зачестилите ядрени заплахи на царя, той е готов да обрече царството си и на друга “картина” на Перов, предизвиквайки ядрена зима край Кремъл и “Тройка” ( както се нарича долната картина на Перов от 1866 г.).

Впрочем, говорейки за готовността за ядрена война в едно т.н. интервю по един от неговите канали (телевизионни), Путлер този път не излъга. Лично  е готов да се опази. Има си бункери.

 

 

 

 

 

 

Докато обслужващият го пропагандист Кисельов стои в поза “мирно” и не мърда  през цялото време на т.н. интервю, Путлер се кълчи. Сграбчва с дясната си ръка облегалката на трона си и криви в обратната посока левия си крак.

 

Дали пък не са верни твърденията, разпространявани в мрежата от журналисти, че през 2012 година той е паднал по време на езда и си е увредил гръбначния стълб?

Предстои да разберем, когато падне от власт.

10 мнения за “Някои неща не се променят във “великата” московия от векове”

 1. Явно на Путин и филите му, ядрените заплахи са твърда точка от репертоарът им. На това Макрон отговори само с едно изречение .И ние имаме ядрени оръжия, толкова! Това се разбира и тези, които могат да оценя това, могат да си направят и съпоставките. Във всеки случай Путин не е този, но са му добре обяснили, на какъв гнил пън стои, иначе отдавна да е преминал границата, както показва с действията си.

 2. Благодаря Ви! Трудът Ви е високо ценен.

 3. Запознати твърдят, че не просто е паднал по време на езда. Ами направо е паднал в трапа и ролята му е поета от 3-4 чучела-двойници. Каза го първата му “супруга” Людмила (стюардесата). След това тя скоропостижно бе укрита в златен кафез във Франция и повече не дава никакви изявления за никакви медии. Гласовете за ДНК-анализ и установяване на факта кой кой е наистина в Кремъл вече стават все повече. Само се представям вибрациите от скандала и потреса на паплачта в руZия и по света, като разбере как 23 г. разни палячовци я водят за носа…

 4. Трябва да е пълен идиот ако храни надежди бункерът да го спаси!

 5. Психопат на мах е, Павле. Ако най-имените му предшественици ленин и сталин бяха параноици, ввХУЙЛО ги сложи в малкото си джебче. На неговият фон хрущов, брежнев, андропов и черненко, горби е малко по-друга бира изглеждат най-общо, грубо казано, по принцип и изобщо, с приближение, апаратчици от висша класа и до там.
  Експерти твърдят и не грешат, че след Джугашвили, сега имаме несравним по мащаби и жестокост терор в сравнение с цитираното каре. Колективният запад е намерил евфемизъм-недоговороспособен. Днес Макрон който искрено, публично жали, че се е загубил 100-тина часа в “преговори” с Пиня се очаква в обръщение към нацията да се изяви кат ястреб по руската агресия в Украина.
  Ще да чуем.

 6. Великолепно сравнение!
  Деветнадесети век – Двадесет и първи…
  Много ми се иска да стигне и до поклонниците на “императора” в нашата България. Именитите такива, ги познаваме. Но дявол да ги вземе заедно с другите, които са възпитани в егоизъм и лицемерие и нямат представа какво искат да правят с техния живот, камо ли със създадения от тях.

  С Уважение,

 7. Надявам се това кремълско джудже да пукне, като Кадафи в някоя канавка. Само нищета и мизерия са донесли тези миризливи ватенки на България и целият свят! 99.9 % от здраво мислещите хора правят избора си да отидат на запад за по-добър живот! Има само някой лумпени и продажници, като Костя Копейки, които искат да отидат на изток при “царя”!

 8. Много народ чака ,жужето да пукне ,ама на нестана.Особено когато онзи Пригожен беше тръгнал,цял свят излъга.Що така се спря по средата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.