Дали красотата ще спаси “руzкия свят”?

От малък слушам българи да повтарят на руски мъдростта “на вкус и цвет товарищей нет”.

Пък откакто съм пораснал съм свидетел на папагалското повтаряне, че красотата ще спаси света, както казал Достоевски. Най-често звучи по разни конкурси за красота.

Няма да коментирам нищо. Въпрос на вкус, нали. Само съобщавам:

На снимката е победителката от конкурса за красота в град Хабаровск в далечния Изток на московията.

 

 

 

 

 

 

От 630 000 хиляди души население са излъчили от съответната женска част като най-красива Елена Наговицина. Ако се съди по профила й в интернет, освен да украсява света (им), тя продава имоти. Вероятно красотата й помага в бизнеса.

Победителката ще представя региона на национално ниво на съответния конкурс  “Мисс россия “в Москва, столицата на “руския свят”. 

Дали ще го спаси?…

24 мнения за “Дали красотата ще спаси “руzкия свят”?”

 1. Съжалявам, но не мога да се сдържа.

  Ох, котьо!

 2. Че не е шега е ясно. Но пък така, направо със плашещи снимки…?

 3. Не показвайте на деца туй подобие на Баба Яга. Не ще да е току-така обстотелството га преди 10-тина години ввХУЙЛО се снимаше по торс качен на кончета преди някой от тях да набере “смелост” и го Фърли на земята потрошен, пИдалите, туй по Бибитко (“много са вървежни тия пИдали, да вземат и аз да стана такъв”) от цял свят го слагаха над леглото в знак на платоническа лИбов.

 4. Таз безлична женица е по-хубава от повечето участнички в “Ергенът”.

 5. Така като я гледам е само за Ергенът

 6. Очевидно, душевната убогост започва да се отразява и физически на популацията им.
  Нещо като обратна връзка.

 7. Чудны дела твои Россия,
  ты больше стала удивлять,
  на конкурсах Краса России,
  кто победил, нам не понять!
  https://i.id24.bg/i/1933538.webp
  и мутрофановна с корона . . . Посторонитесь!

 8. Олеле майко!
  руZкият свят – за пореден път се убеждаваме, че това е лъжа и безчестие, всъщност – един много грозен свят.
  Тази завехнала женица навярно се чувства горда руZкиня?! Дълбоко нещастно същество, гордо с лъжата, че е “най-красивата” в някакво наддаване на портмонетата на тъп@ачите им.

 9. Зад гърба на красавицата се разбора как е проведен конкурсът за красавици. “Честно и по руски, както обикновено!” И тия ни се канят да използват ядрено оръжие щом им се наложи… по руски!Само дето не са се сетили да ни задомяват ергените с такива !

 10. На заден план се вижда поне една по-млада и по-привлекателна, НО и една от същата категория.
  Сматам че става дума за нещо по-дълбоко от липса на хубави жени и усет за тях. И то е дори по-лошо.

 11. Снощи гледах документален филм за студената война – в частност този епизод беше за Сталин. Впечатли ме едно от изказванията на коментиращият (предавам по смисъл):
  “Ако говорим за злото сторено от Сталин на русия – и я онагледим като едно гора – той не е само обрулил листата и, или изпочупил клоните и или дори изкоренил всичките и дървета. Не, той е направил всичко това и после е изринал цялата почва и я е отровил за да е сигурен, че нищо читаво повече не може да се роди и расне на нея.”

 12. РуZкият свят е неспасяем – с или без силикон.

 13. Ау, скоро децата да излазят на син камък да пикаят. 😨

 14. Разбира се!
  Нали затова и алЬ-сабакЬ Хуйло си прави ботоксови атечествено-джендърски “процедури” за “разкрасяването” си!
  Той е настАящиЙ атечествено-конZZерVVативен метро-джендърен атечествено-чекистЬ , нали!
  Той е настАящиЙ ботоксов мОчо, нали!
  Той ТРЯБВАШЕ да яви на този “конкурсЬ” за красАта , и да го СПЕЧЕЛИ, нали!
  Той е истинскиЯТ “красАвчикЬ” в РАБьZZийская ФЕЙКдерация , и затова всички ватнишки мужици ще “гласуват” на ФЕЙКизборите за нЕГО ! За да получи поредната “титла” на “изборния” му конкурсЬ за красАта с ботоксови му “бюлетини”!
  Оди на хуйло ти, Хуйло!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 15. “Ако се съди по профила й в интернет, освен да украсява света (им), тя продава имоти. Вероятно красотата й помага в бизнеса.”
  Обратното, каквото й да означава в казуса, също е вярно.

 16. Малко хумор.

  Международно търговско изложение през 1985 г. На българския щанд се мъдри една тухла. И нищо друго. Любопитен чужд бизнесмен пита:
  – Само това ли имате?
  – Да! – гордо обяснява уредникът на българската “експозиция” – но-о-о-о тези тухли ги даваме на гърците, а те ни дават маслини!
  – Нелош бизнес правите! – казал бизнесменът, а българинът продължил:
  -А маслините ги бартеросваме на германците и те в замяна ни дават машини!
  – Иха-а-а-а! – възхитил се чужденецът.
  – И това не е всичко – продължил българинът – Машините ги даваме на арабите срещу петрол!
  Чуждестранният бизнесмен примрял от възхищение и направо припаднал при предпоследното изречение:
  – Петрола го доставяме на китайците и те ни дават ЗЛАТО!
  Надвесен над припадналия чужденец българинът тихо промълвил:
  – А златото го даваме на руснаците и те ни дават кал за тухлите.

 17. След Царство Русия, която приключи съществуването си с опита за преустройване при Керенски, (а ние все още в представите си считаме за съществуваща), следват СССР-диктатурите на Ленин и Сталин, след това, с разпада на Съюза е опита на Елцин да сглоби жизнеспособна държава. Така че, сегашният опит на КГБ да формира работещ механизъм, на базата на чекистката система е поредният опит. Те си и празнуват Дзерджински като създател на Системата.

  Историческият им опит ги е научил, че не са способни сами да създадат работеща икономика и съответното общество. Това, обаче, което могат е, да паразитират върху съседни, развити държави.Това и се опитват да възстановят сега.

  Така че, докато не стигнат пак до Берлин, няма да се спрат.
  За нас пък, чекистката държава е нещо невиждано, това е неразбираема за нас икономическа и обществена система. В нея, зелените човечета са новото дворянство. Мисля, че сме изправени пред непознати нам движещи сили. Оцеляването ни зависи от разбирането и анализа.

 18. Събудих се тази сутрин – какво съм се събудил, аз изобщо не спах, след видяното от вчера на тези снимки. Не гледам филми на ужасите, но ако в академията отвъд океана видят туй чудо… вероятно такива филми, автоматично ще излизат с детски рейтинг… Ако ми изплува в съзнанието отново довечера това нещо, предстои още една безсънна нощ. Не е добре работата… 🙂

 19. https://gdb.rferl.org/08790000-0a00-0242-7e37-08da7ab1b26b_w1597_n_r0_st_s.jpg
  – Хабаровск, мемориална стена на “героите ” от Буча
  https://www.kingsimeon.bg/2011/05/sami-rafael-tsarstvo-balgariya-edinstv/
  – Ще си позволя да говоря от името на цялата българска еврейска емиграция в Израел. Отнесох неимоверно по обхват и ценност благо – основните добродетелни закони на един хилядолетно културен, добър, трудолюбив и благороден народ – българският народ! Говоря за съдържания и за стойности, които не се създават за ден-два. За качества, които определят нивото, ръста на един човек и на един народ. Българският евреин и до днес е търсен в Израел и му се дава да заеме пост и място било в политическия и социалния, било в материалния и културния живот на страната. Българското еврейство там се слави с генерали, министри, лекари, работници, свободни професии и до днес. Отнесох от България и собственото си образование като инструктор-парашутист, което ме направи единият от четиримата, основали израелското военно парашутно училище и парашутните части на израелската войска. И до днес се чувствам благословен от Бога, задето имах щастието да бъда ученик на подп. Георги Алайков, възпитаник на немската парашутна школа – един рядък българин, гражданин, човек (животът му бе жестоко отнесен от комунистическата „правда”)
  … българщината бе жестоко отнесена от тази „правда”

 20. “красотата ще спаси света, както казал Достоевски.”

  Не е възможно генератор на войни да спаси света! Красотата на замъка на съседния крал, красотата на нечии територии, красотата на Елена …
  Светът може да бъде спасен единствено от културата.

 21. Трябва ли избраницата за Мис Русия да учудва някого?
  Ми то е много просто! Както сам наш Бибитко казва, има си човекът „потребности“ и си е намерил ешът.
  Така някакъв руски деребей на подобен пост, също по подобен начин, си е търсил и намерил ешът.
  Такъв е вкусът му, такива са възможностите му, такъв е й изборът му.
  Нима Севдето да е нещо по–друго?
  НО по принцип, когато нещо се дава, също и нещо в замяна на това се получава!
  Примерно, тя казва ще допълним и екстри, ама искам от тебе, сега при изборите на Мис Русия, да заповядаш на журитата, нали те са ваши хора, да ме изберат за мис Русия!!
  Ама…, Няма ама! Абе ти ахмак ли си, нали имаш вкус, покажи го тогава на всички. Че спиш с една красавица –Мис Русия! Така още един път ще им се издигнеш в очите, и ще ти завиждат…
  Всичко това се разиграва в обсегът на Простотията и участниците, както се очаква, пак са от там.
  Е, в Барселона може би цената е била друга, ама може ли тя винаги да се плаща? И виждаме , че и там нещата не са много ясни…

 22. Ясно е, че такава “красота” няма да спаси света, а със сигурност ще го провали! Бих казал – Боже, прибери си руските вересии, иначе нещата ще вървят все по на зле! А тая Неговицина, наистина изглежда ужасно! Леле леле, кви критерии за красота…нямам думи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.