Организирани антисемити нападнаха политика Даниел Лорер в София

Няма и седмица след отбелязването на годишнината от Холокоста в центъра на София се състоя откровено антисемитска акция под формата на атака на “група граждани” срещу българския политик от еврейски произход Даниел Лорер. 

Кафявата медия ПИК разпространи видео, от което се чуват улични крясъци срещу “циониста” и “еврейския националист” и обобщения, че “евреите унищожиха света”. Гласове от тълпата настояват Лорер да се маха, да си ходи в Израел.

Нищо от това не е отразено в резюмето на кафявата медия, която хем разпространява заснетото от участниците в акцията видео, хем се прави, че не е чула основното: антисемитските крясъци.

 

Възниква също въпросът доколко “спонтанно” е това нападение срещу политика в едно кафене, в което е блокиран той от хора с развети български знамена, сред които и флаг, имитиращ руското знаме. Изобщо не прилича на случайна среща на граждани, надъхани и крещящи едни и същи обиди и закани на антиеврейска основа.

Как, например, вездесъщият Йоло Денев, който се вижда в края на записа да спори с полицай, е узнал за възможността да се изяви отново като универсален протестиращ-този път в рамките на откровено антисемитско сборище?

На ход би трябвало да са разследващите.

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА

 

8 мнения за “Организирани антисемити нападнаха политика Даниел Лорер в София”

 1. Това са дИбили от мутренския “електорат” на атечествено-ПОПУЛИСТката шлюха кУпейкинь и иZZраждане, които изпълняват поръчениеТО на атечествено-милЮЮЮционерските си доларатлантически МУТРИ бокоТИКВАТА и етномулташкото “юпи” на агенть Сава- дИбильян прасееФскиЙ!!!
  Нали бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ изпратиха кУпейкинь и иZZраждане да получат Опорките за порките , и деньгите , от сводниците им в Кремль , в краZZния им бордей с краZZните фенери на краZZная площадь, за предстоящите евроизбори .
  Тотално гнусния дИбиль и изключително проZZт(итуиращ)ь лумПен – дИбильян прасееФскиЙ е платил отново на “футболните” агитки , както и по времето на протестите срещу него и бокоТИКВАТА , и техният геЙшевь, а сега и когато феновете протестираха срещу техният братиньо в бандитското БФС – михайлов!
  МилЮЮЮционерски МУТРИ , като тях , “разбират” само от санкции и въдворяване на “топли местенца” , но не в любимите им Барцелона , Дубай и Истанбул. Или от посещения на “гости” пратени от Путлер в Дубай, или в зайчарника Банкя.
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на мултака дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 2. Пак този ли? Че и преговарящ? Еха… А кой беше Йоло… спомням си го, като полит-клошар?

 3. Копейките станаха много дейни напоследък. Дадоха им напътствия от Москва , и някой и друг долар и сега не можеш ги спря!

 4. Евреите си ги отървахме, наши са си, циганите и тях, ако да се мълчи по темата, с турците не станаха съветските схеми за противопоставяне, арменците ежедневно добавят чар и джаз на общата ни родина.

  Само русофилите се късат с асоциалните се патологии. А за какво са службите?! Война е!

 5. Веселин Димов,

  евреите отърваха българите преди 1944-та, а сега наша грижа е да се отървем нацията си от руския СПИН срещу руските схеми и русофилските патологии
  https://daniivanov.blogspot.com/2024/03/blog-post_567.html
  – руската схема за1-вото освобождение цели да нанесе удар на Българската Екзархия и разкъсва завинаги българското землище – за разпарчотването на Екзархийска България са и всички руски схеми с комшиите ни след Съединението
  – с 2-рото освобождение Българската екзархия – най-влиятелната до 1944 г. институция сред българите е унищожена – провъзгласена за ‘патриаршия’ и реално управлявана от комунисти – руската схема с това духовно обезглавяване ни превръща в московски сателит

  Единъ Завѣтъ: 8 години от смъртта на българската народна певица изпълнителка на песни от Беломорието и македонският край – Любка Рондова:
  – В Костур и кучетата знаят, че са БЪЛГАРИ!

 6. Бележката на автора е мнго точна. Нещо на втори план трябва да се допълни. Антисемитизмътвсъщност се използва от руските агенти за постигане на целите на Кремъл. Всъщност Лорер не е трън в очите на тези хора, защото е евреин, а защото има проевропейска и антируска политика. Руската политика обвинява своите врагове в безчестие, докато в същото време ограбва и убива цели народи в границите на империята си. И използва човекоподобия в другите държави със същите цели.

 7. @гумата

  Гума, прав си, така е. Просто Д. Лорер е проевропеец, не е техен човек. Ако имаше “восточный взгляд”, това щеше да е друга работа.

 8. И председателят на партия МИР е в края на видеото сред групата “протестиращи” антисемити.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.