Българските медии “не забелязаха” антисемитска акция в центъра на София с главен “герой” Росен Миленов

ОБНОВЕНА: 15.30 ч.

 

Само няколко сайта отразиха вчерашния тормоз на въzрожденци над депутата и бивш министър Даниел Лорер в софийско кафене, но нито една от публикациите не споменава основното: акцията беше форма на организирана демонстрация на антисемитизъм.

Лаконичното отразяване на станалото се свежда до това, че ставало дума гневни граждани, които наричали Лорер крадец и лъжец – квалификации, с каквито самите депутати се замерят всекидневно. А пък намесата на полицията предотвратила възможността от по-сериозен инцидент.

Значи така, антисемитската акция не е “сериозен инцидент”-до степен, че дори не е отбелязана. Въпреки ясно чуващите се викове на хулиганстващите, сред които доминират призивите Лорер да си ходи в Израел и обобщенията, че евреите са разрушили света.

Отказът от открояването на акцията като антисемитска говори сам за себе си. Показва, че толкова срамно нещо “не е за разправяне” в нашата родина, в която гордостта от спасяването на евреите е на пиедестала на държавната автореклама пред чужденците.

В този смисъл направо се извинявам, че си позволявам да не се съгласявам. За фашизоидните прояви трябва да се говори и да се пише. Дори и да става дума “само” за автоцензура, поощряването на нацистката по своята същност агресивност е недопустимо.

И нещо лично, което може да изглежда дребно, но държа да споделя: главният агресор, които се вижда от снимките и разпространените видео самохвалства на фашизоидите ме е нападал лично по улиците на София. Не беше чак толкова храбър без глутницата си, но беше достатъчно злобен в обидите си към мен. Не знам кой е той. Призовавам който го разпознае да  помогне за изобличаването му поне поименно. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много бързо читатели разпознаха агресивния тип. Това е Росен Миленов, работил 4 години в ДАНС по собствените му думи.  Чест гост в телевизионни студиа.

 

 

 

 

Същият дори се е кандидатирал за президент.https://gospodari.com/tag/росен-миленов/

Публикувал си е автобиография в интернет, в която си посочва телефон за връзка и е mail:

Телефон:  0878/786 669

Е-mail: dogovorat.milenov@gmail.com

На 8 март се демонстрира във видео, заснето на връх “Свети Никола”, в което крещи, че ще бие пред парламента, няма да се подчинява на никаква полиция и …ще се лее кръв.

20 мнения за “Българските медии “не забелязаха” антисемитска акция в центъра на София с главен “герой” Росен Миленов”

 1. 1. Образование – води след себе си добавена стойност. Тази, която много хора не разбират. Няма нищо общо с ДДС или “прибавената” такава от социализъма и комунизъма.
  2. Първото е достатъчно.
  3. Ами няма.
  4. На това сме свидетели.
  5. Ако липсва т.1, съвсем ни е спукана работата.
  6. Оставям отворена….

 2. Тези мизерници трябва да понесат строгостта на закона. Медиите и преzидента миналата седмица една разправа между две групи бежанци представиха като заплаха за живота и безопасността на гражданите и направиха от мухата слон. Истинската опасност за гражданите са псевдопариотите и псевдонационалистите озлобени от собственото си мизерно съществуване. Колко е кратка човешката памет. Живи са още свидетели на огромните поражения върху човечеството от Втората световна война. За това виновни са не само ненормалниците докопали се до власт, а и тези които безучастно са наблюдавали.

 3. Трябва да бъдат сигнализирани възможно най-много институции. Аз например виждам полицаи, които се шляят отвън, без да се интересуват какво се случва. Или, може би, понеже знаят.

 4. Извинявам се за флууда, след 5:40 мин. лицето с очила и светла риза, без вратовръзка мисля, че е Симеон Славчев, Партия МИР.

 5. Полицаите трябваше да им теглят един хубав бой.
  Тази левичарска – националсоциалистическа измет разбира само от бой.

 6. Тоя росэн милэнов е един от любимците на бай кольо, когото отвреме-навреме навестява в кабэларката. Пълен психар. Беше изчезнал поне за година и преди месец отново се появи при бай кольо “излекуван” (по собствените му думи). Тъй като по най-новите му действия не изглежда да се е (из)лекувал в някоя лудница, остава обоснованото подозрение, че е бил някъде на обучение по спэциални aпэрации по нарушаванэ на обществения ред.

 7. Тея дИбильи , как пък точно са “разпознали” Лорер , като “крадец” и “лъжец”, а???
  А пък нищо не казват за магнитските рекордьори в корупцията и ЛЪЖИТЕ – атечествено-ПОПУЛИСТките им падруги – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ- атечествено-милЮЮЮционерски мутри и бандити, които през последните 25 години наистина са КРАЛИ и лъгали за стотици милиарди и трилиони в техните чекмеджетата с кюлчетата и пачките и офшорките им в Барцелона и Дубай!
  А преди това са били в мутренските и МУТРИгрупьските ГРУПИРОВКИ, преди да ги монтират за “юпита” на техният монархо-ПОПУЛИСТки и “партиен” вождь – Кобурга!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на мултака дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 8. Относно “свободните и независими” (ХА ХА ХА ХА!) български медии съм заявявал нееднократно мнението си (отвращението си).

  Има други специалисти, които правят щателна дисекция на това уродливо и опасно явление…

  https://frognews.bg/novini/informnapalm-putin-vodi-mashtabna-propaganda-samo-chrez-darjavnite-medii-chrez-polezni-idioti-zapad.html

 9. Николай,

  да, този е – https://www.mirbg.bg/post/simeon-slavchev-szdava-narodna-mrezha-za-mir
  – активират нови лица и работят отделно, но в явен синхрон и схема и с общи опорки
  https://www.standartnews.com/media/1/2022/08/31/358853/960×540.jpg?timer=1697136636
  – на 31 авг 2022 преодолява газовата криза с мутрофановна – https://www.standartnews.com/

 10. Радан Кънев стартира Подкаст @Bulgaria2050 – Успех!
  еп.1 е за фермерите

 11. Към Николай:
  Партия МИР… не я знам и не съм проверявал, но сигурно е някой рускийй мир…

 12. 1. Образование!
  2. Оставям празна…

  Моля, без обидени и страхливи по “разни” причини.

 13. Използвам случая,да поздравя 235те,щастливи пияндурници и green grass lovers от БФСто,които избраха т.н г-н “Гъмзо”за президент!Той вероятно е по-интел…..от Боби Пер.,и проф.Славков-БАТЕТО!Вероятно и от ЛЕЧЕ!!!

 14. Росен е същият, дето “изнесе” записите от СРС по Ваньо Танов преди доста години. Тогава не можах да разбера чия поръчка изпълнява. После стана ясно като почна да се изявава като аФтор в гласове на явор дачков славчев е обичновена червена люспа, но се опитваше да го играе възпитан, явно вече няма накъде, друга задача е дадена. Но това е недопустимо, тези са за арест.

 15. И как искате от ДАНС/която е имала и има/такива служители да лови руски шпиони?В Англия могат да ги хванат,у нас ги откриват след като са духнали или гръмнали някои погреби….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.