Кафявите пак излъгаха доверчивите – ето как

По време на ротация у нас се лъже най-много.

Най-лъжливите са на първа линия в ролята на “медии” с техните “мълнии”, “сензации”, “бомби” и прочее отровна за мозъка на нормалните хора стръв за наивници, които били стотици хиляди, милиони дори, хвалят се периодично от кафявата централа. 

Цял ден ПИК лъже своите “милиони” читатели, че няма да има кабинет. 

Оказа се, че такъв има в папката на Мария Габриел, която, според ПИК, тя щяла да връчва празна.

Вместо да поеме вината за лъжата, собственикът Недялков, който обича да пише за себе си в трето лице като някакъв медиен самодървец, я приписа на лошия (в случая) пресцентър на Борисов, на който слугински е вярвал, разпространявайки солидарно лъжите му. 

Ето как му се дърви, признавайки, че се е обърнал на маймуна, воден за носа от началството, което уж критикува за пред “милионите” си маймуни в ПИК.

Голямо унижение за ГЕРБ, на маймуни ни обърнаха, а пресцентърът на Борисов цял ден лъжеше медиите, че няма да има кабинет”, поясни Недялков.

Значи така, за ГЕРБ било голямо унижение да лъже готовите да разпространяват лъжите му…

Напротив, за ГЕРБ е голям триумф пак се възползва от медийните си слуги, готови да се унижават отново и отново за кефа на шефа, на чието его Недялков асистираше и в стил ” др. Борисов, вие сте голям тенисист”.

НА СНИМКАТА: Когато Недялков и Борисов си мериха тениса, а на Борисов по дефиниция си му беше винаги по-голям, бидейки абониран за победата като техния Путлер.

 

 

 

10 мнения за “Кафявите пак излъгаха доверчивите – ето как”

 1. Да кажа Братя Българи КАВО ПРАВИМ, вече е без смисъл. Остава…, и аз не знам, вече какво остава.
  Няма да се отчая, но това е отвратително. Чувствам умора. Ще се напъна и нея да преборя.

  Безродници, отгледани от такива !!!

 2. “По здрави” на всички, които се наричат българи. За тях вдигат наздравица в посолството на матушката им “баш българите с неопределен произход”.
  Селяндур и селяндурка, няма как да станат принц и принцеса, ако не ги пожелаят подобните им.
  Ей на случи се. Отново.

 3. Докато продължаваме да гласуваме най-вече за Бай Ганьо, все така ще е. Едно от определенията на глупостта – да правиш все едно и също, но да очакваш различни резултати.

 4. Ами…то кабинет няма. И проектокабинет няма. Габриел утре може да внесе само собствената си кандидатура…

  Подозирам че ББ може да се извърти и да се появи като deus ex machina, за да “оправи кашата”, а някои да обясняват като прости брюкселски зелки всичко с простотията си.

 5. Затварям очи и си представям как рой коментатори и анализатори се втурват да обясняват как ГЕРБ са щяли да развалят сглобката, независимо от това как се държат ППДБ.
  Да, да, ама не… ма как да разберем…
  За историята, която борави с факти, ще остане, че ППДБ на голо място (на метеното) са се из… цепили с меморандум (или както там се казва) и претенция за МВнР и са предизвикали (или дали повод) ГЕРБ да отговори по същия начин.
  Няма значение дали застрашеният от намагнитване Борисов ще клекне в последния момент, дали международното положение ще му издърпа ушите, или ще стане някое друго чудо, но гафът си е гаф.
  Иначе каквото и да се каже срещу герб, ще е вярно, но на мен ми е все едно – не съм гласувал за ГЕРБ, а за сгафилите (добре де, за тези, които се дтржат мъжки, ама кажете го на украинците).

 6. Ниидялко,Неедялкоооо,Нидяааалко!!!Viva Нидялко !!!Нидялко free!!Освободете Нидялко от ПИК и го бутнете на 4ти или “На всеки Километър”,при горещата ЦВ.Гълъбова!!!Тя ще му помогне вероятно!!!

 7. ПИК са в несвяст от сума време, но политиците да изтърват еврозоната и еврото не е добре, защото може да се окаже, че влизаме в еврозоната и приемаме еврото, когато нямаме интерес от тях. Да се отказва участие в правителство и да се забравя какво се договориха миналата година и затова договориха ротация не е добре и каквото да говорят за герб този отказ ще ги удря като бумеранг. ПП-ДБ отказват отговорността на властта и това не е добре. С властта можега да намалят, а не да махнат руското влияние, но те не били питани дали да са министри…. Як подарък за Кремъл , Белград и Скпие ! Въобще за какво се появиха в политиката? А за крем карамела дето го поднасят на Радев е направо грях и няма какво да се пише!

 8. Към гумата:

  Интересен е прочитът, според който ППДБ отказвали да споделят властта? Това къде го пише?

 9. гумата,

  Акад. Денков : “Някой друг дръпна шалтера и изпрати г-жа Мария Габриел с този списък при президента”, Не искам да коментирам, все пак имаме още няколко дни. Не каня Мария Габриел на преговори, но имаме още дни и призовавам лидерите да участват. Бойко Борисов не вдигаше телефона през последните две седмици на никой. България има нужда от правителство. Като отидем на избори какво ще постигнем?

  dnevnik/citat na deniia: Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано
  ГЕРБ има един лидер, аз не искам среща с 5-6 човека да ме награкат.
  – ПКП плачеше, че ѝ идело да се хвърли от някоя скала, след като вождът ѝ я нарече така. Та и Габриел с гръмкото: “Това няма да е Мария Габриел, да направи такова нещо!” не скочи от сцената , за да спаси задника на байхуй – цитатът на деня е признанието на , че го е страх и нелепото: ” Ако вие присъствате на среща, на която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще искате ли лидерска среща?”
  https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/432919371_10160302277531872_3659368309096966302_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=u8YAy4xlB3cAX-b3D4p&_nc_ht=scontent.fsof9-1.fna&oh=00_AfDZp7sL7wWd9DTPdnbUv_8xH8mFLCCpYa0HMDmheZUphg&oe=66006393
  Кирил Петков пред “Нова тв за натиска от герББББ за министерствата на отбраната и енергетиката и за службите: “Последните 30 години Русия е държала най-много да има контрол точно в тези сфери”
  – та, ситуацията е 1:1 с тази от frognews.bg/novini/rusiia-otchaiano-opitva-spasi-ukraina-chernomorskiia-flot-rafineriite-petrol.html

 10. Към
  гумата
  20.03.2024 в 05:40:
  Не трябва да забравяш , че ППДБ вече имаха “историческия компромис” с бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, преди 9 години, и това докъде стигна.
  Реформаторския блок послужи само за смокинов лист на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ пред Брюксел, за да върнат еврофондовете спрени заради Орешарски и Южен поток.
  А след това бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ не изпълниха нищо от “историческия компромис” за реформи.
  Напротив, върнаха корупцията и путлерасткото влияние в особено големи размери, например с Турски поток, цацовь и геЙшевь!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.