ББ видя “неприлично поведение” отсреща (в огледалото)

Руzкият орденоносецът от Банкя ни лиши от себе си в публичността десетина дни, за да се появи днес отново гръмовно в целия си плясък-направо изплиска легена с насъбралата се тиня в зажаднялата му за изява след толкова дълго публично мълчание душа.

От всички глупости, които отново изрече, избирам да коментирам само една, макар да не е най-голямата. Не ходил на преговори с ППДБ, защото те се държали неприлично. И като пример демонстрира осведоменост, че снощи били пили, а Кирил Петков конкретно чупил стъкла.

Слонът с стъкларският магазин чупи собствените си рекорди по приписване собствените “недостатъци” ( меко казано) на другите. Например преди началото на преговорите за ротацията набеди академик Денков, че бил “послушко” ( много прилично поведение, нали!) защото слушал какво му казват лидерите на политическите партии, които представя. За капак орденоносеца заяви, че не искал Мария Габриел, която от години непрекъснато го ласкае, да бъде “също” послушко, т.е. самата тя трябвало да взима решенията си без изобщо да го пита. Ама хич, ама изобщо никак…

Но да се върна темата за “неприличното поведение”. Кой го казва?

Не е ли същият, която смая наши сънародници в посолството на България в Берлин при едно свое посещение, когато им обясни как вътрешният му министър Цветанов копае трупове с багер, пък това бил човек, когото не можеш да мачкаш, защото било същото като да мачкаш таралеж с голо дупе ( руска метафора, между другото)? 

Не е ли същият, който се шегуваше просташки в драматичен момент, че полицейските кучета трябва да бъдат наградени с телешки пържолки понеже са надушили трупа на едно убито момиче?

Не е ли същият, който най-безцеремонно нахлу в личното пространство на посланик Херо Мустафа, като я сграбчи и понеже му беше малко, взе да я целува за неин ужас? За много по-малко от подобна простащина боксьорът Кубрат Пулев закъса в САЩ заради непоискана от една журналистка целувка.

Не ли същият, който мляска наред булки и деца, убеден, че им прави услуга, бутайки залци в устите на девойки в носии, изпратени да го посрещат “по стар български обичай”? 

 

 

 

 

Не е ли същият, който се подиграва на репортер(к)ите, че били мисирки и дори имитира кудкудякане, за да ги уязви още повече?

Не е ли същият, който на една пресконференция посегна като да гали по главата Росен Плевнелиев и остави завинаги впечатлението, че се държи с него като с някакво нисшо човешко същество, заявявайки в същото време най-просташки, че Плевнелиев и Фандъкова нямаше да са това, което са, ако не е бил Той? 

Не е ли същият, който пращаше като наказание за непослушание на една пресконференция синовете на Плевнелиев и военния министър Ненчев на бойните кораби, понеже били войнолюбци ( т.е. нямали нищо против общ флот с натовските държави Турция и Румъния)?

Впрочем, това е същият, който днес отново се накара с нетърпящ възражения тон на репортерт(к)ите, че го питали едно и също и нямало да повтаря “по пет пъти”.

Приличното поведение е последното нещо, с което този оживял като от сатирата на Алеко нашенски Бойко Балкански може да се похвали. Но какво да му кажеш на човек, който обслужи пред очите на целия свят Путлер с “Турски поток”, прекръсти го еднолично на “балкански”, плати го с български милиарди и заявява днес гордо, че се гордее със себе си, лъжейки без да му мигне окото, че това бил най-печелившия проект в България!

 

27 мнения за “ББ видя “неприлично поведение” отсреща (в огледалото)”

 1. Въпросът е дали няКОГА атечествено-ПОПУЛИСТката атечествено-милЮЮЮционерската МУТРА
  бокоТИКВАТА се е държал “ПРИЛИЧНО” , а?
  КОГА?
  Сигурно докато цака белот с правешкия си “донакин” Златев и падругата ом агенть Гоцье маZZонетски,а?
  Или докато си “говори” с Ваньо Танов за Мишо Бирата?
  Или докато си “избира” цацовь за “маZZонски” генсекь на ОПГь-прокурВатурата му?
  Или докато си “делкат” порциите и далаверите с неговия братиньо дИбильян прасееФскиЙ, за стотици милиарди?
  Или докато си “говори” с путлерастките чекисти и корупционери – Решетников и Бабаков?
  Или докато строи Турски поток за над 5 милиарди с диктаторските си падруги Ердоган и Хуйло , за другите си диктаторски падруги Орбан и Вучичь?
  Или докато си задоволява “човешките” нужди с чекмеджетата с кюлчетата и пачките за боянската и барцелонската Мата Хари?
  КОГА?
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на байХУЙаньЮ , одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 2. Малко се обърках… В какво огледало…?! Той не беше ли забранил на огледалото, да застава пред него?

 3. Иво като преспи е къщи силата на магнита го вкарва в релсите сега чета че щял да разпише споразумениема
  Да му подарят магнит да носи в джоба си

 4. Сетих се с закъснение///МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ. предпазват от късане на менискуси

 5. Фокусникът,Илюзиониста,Тарторът,които въртя България на малкото си пръстче 15 години напоследъка нещо увяхва. Дали причината не е,че негови заместници /почтени хора/
  вече го избягват,защото тои започва да мирише?

 6. – ”неприличното поведение” в огледалото или опростачването на нацията – след 9-то септемврийска дългосрочна стратегия за контрол на завладяната ни държава, на която сърбаме супата, което спомня написаното от Апостола: Целите сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме – спомня пренебрегваните теми, незададените въпроси и главната роля на наци-медиите в порусначването на нацията
  – септ.2017,Иво Инджев бие камбаната: Руският анклав “Камчия”, столица на българската корупция и продажност – в наци-медиите откриването на Камчия” е отразено като национален празник
  – 3 юни 2022,Иво Инджев – Руският анклав край “Камчия”, най-голямата база за руско влияние в света ( според Лавров) не безпокои българските власти
  22 юни, 2022, Делян Пеевски отиде на протеста срещу правителството
  – апр.2023, ”Дългото дружеско здрависване на Бойко Бърисов с Костадин Костадинов в НС взриви „Промяната“!”
  – днес – ”Кирил Петков видя руска връзка в действията на ГЕРБ”
  Манфред Вебер https://www.facebook.com/100044414920000/posts/1009074860583002/?app=fbl – за 20-тина часа има 390 коментара за разлика от обичайните 10-15 на пост и нова изборна въртележка отговаря на въпроса КОЙ е най пу пу най
  – беше Държавното Предприятие , но вече е Държавното Престъпление
  https://bulpress.info/wp-content/uploads/2016/02/Elegant-Bixby-mirror.jpg

 7. Да кажа, че случващото се до момента в Държавата ни е безобразие, ще бъде малко. Толкова малко, че никой няма да обърне внимание. Отново го виждаме, отново и отново, и отново.
  Калпава рисунка, с претенции за шедьовър. Но “художествените критици”, не спират да сипят похвали. Сипят ги без да се замислят. “Ден да мине, другия ще го мислим”.
  По всякакъв начин, се пробутва неизменното съществуване на некадърност и простащина. Със страхотна сила!!! Да видим, докъде ще стигне…
  Имаме и изнасилена женица. Тя горката не искала, ама нямала избор…? Плакала цялата нощ и още други вероятно, и изпаднала в депресивно състояние. Не успяла да иде никъде. Ни до работното си място – Министерски Съвет, нито пък до началника – Народно Събрание!!!
  Дали пък не я е застигнало огледало…?

 8. Не е прилично поведение да направиш 4 женици на маймуни.

 9. Христо – Hristo

  Това, че имена съвпадат с името на собственика на блога не означава, че трябва да пишеш както ти падне. Стягай “наколенките” и фъркай. Ако не се получи… Значи трябва образование.

 10. Не е “изпран” бибитко както си трЕбва. Краят на март иде, списъкът на Магнитски е отворен и банкянският херой виси със страшна сила, сила страшна. Лошите от ПП-ДБ се “ослушват” и не Одят у посолствоТо да правят метани и сега да му се размине.
  Всичко останало е производно на “малей, Страх”.
  Ще да видим…

 11. Преди години на среща с българи в Лондон буци беше попитан дали вижда пээвски като се погледне в огледалото. Днес няма нужда да му се задава този въпрос, защото синхронът между тия двамата е безотказен – сякаш са сиамски близнаци с две тел(овищ)а, но с обща Тиква. В този ред на мисли е излишно лицемерие да не се замени вече официално кухата формула “ГЕРБ-СДС” с “ГЕРБ-ДПС”, при положение, че СДС не бе допуснат в “преговорите” за правителство дори с някой фигурант. Струва ми се, че след още няколко дни на “инфарктни” трагикомедии, в крайна сметка ще има правителство с втория мандат, защото и на сиамските близнаци не им се ходи на предсрочни парламентарни избори, но перфектно им изнася цялата отговорност за управлението да продължат да носят ППДБ (и съответно да носят пердах от всички посоки). Отделен е въпросът, че Мика Габриел не става за нищо освен за многословно нищоговорене и не е никак случайно, че тя e един от неубедително представилите се министри от правителството Денков/Габриел (според сериозни политически анализатори).

 12. Мария Габриел беше поредната Пунта Мара, която Боеко употреби.

 13. Трагедията, господин Инджев, е, че менажерията която му бута микрофони, диктофони и телефони няма нищо против да бъдат наричани “мисирки”.

  Преди време ви подканих, но пак да подсетя – българската журналистика има нужда от хора с професионален опит като вашия да преподават в съответните факултети на висшите училища. Убеден съм, че подобно нещо ще бъде високо оценено от всички.
  (Ясно ми е, че на чужд гръб и 100 тояги са малко и без съмнение думите ми звучат егоистично и нагло, но както някой беше казал – по-добре да се извинявам за допусната грешка, отколкото да се самосъжалявам за пропуснато действие).
  Искрено се извинявам, ако съм навлязал неприлично дълбоко в личното ви пространство.

 14. “Не е прилично поведение да направиш 4 женици на маймуни.”

  Така е – три от тях са си маймуни от години, а четвъртата от вчера!

 15. Пътна карта на един управленец:

  – Тиква
  – Маджо
  – маргини
  – СИК
  – наркотици
  – “Килърите”
  – бай Миле
  – Пашата
  – Цветелина Бориславова
  – бай Тошо
  – В.Златев
  – ало, Ваньо
  – Мишо-Бирата
  – гранатомет
  – еврофондове
  – магистрали
  – плажове
  – джипка
  – Ю.Лужков
  – Камчия
  – Росенец
  – ТЕЦ Варна
  – дупка-Варна
  – панаир
  – Костинброд
  – МОЧА-камери
  – Белене
  – братя Галеви
  – Алексей Петров
  – тръба
  – платноходки
  – къща в Барселона
  – дете
  – кюлчета
  – Мата Хари
  – с 200
  – Цацаров
  – Гешев
  – ВСС
  – спецслужби
  – Пеевски
  – Магнитски

 16. към Явор:

  Преди 10-15 години ме поканиха в Нов български университет (не официално, беше нещо като предварителен разговор) да преподавам в два от факултетите там.

  Признавам си,че не бях очарован да пътувам през цяла София (тогава нямаше метро) срещу 12 лева на лекция. И не всеки ден. Само бензинът за колата щеше да ми струва поне половината на този приход, а рейсовете бяха пълна лудница. Проверих.Поне час натам и толкова на обратно, плюс блъсканицата.С (практически) благотворителна цел.Чак толкова благороден не съм.

  Може да звучи “меркантилно”, но наистина не ми изглеждаше привлекателно. Напуснах работа с десетки, ако не и стотици пъти по-добро заплащане в БТВ. Бях се зарекъл да не допускам да ме маргинализират с нещо по-малко. Сдържах обещанието пред себе си през всичките следващи (след 2006-та) години.

  Смея да твърдя, каквото и да злословят по мой адрес: доказал съм по този начин, че не съм лаком за пари, отказвайки се от доста голямата заплата за времето си в БТВ (от около 2600 лв). Също така твърдя, че нямам много “последователи” в тази професия, които да са се отказали от пари заради принципи.

  А в журналистическия факултет към Софийския университет никога не са ме канили да преподавам. Там можеше да приема дори и подобна безсмислена от финансова гледна точка оферта по сантиментални причини (живея достатъчно близо, а съм израснал в квартала на минути разходка от факултета край паметника на Левски).

  Така че, изборът е мой само по отношение на отказа ми, а предложенията към мен не зависеха от мен.

  В скоби: някои сайтове, уважавани от мен, искаха да им пиша, но поставих условие за заплащане (без претенции за размера) заради убеждението ми, че писането по заявка е работа, а не обществено полезен труд, какъвто е списването на блога ми ( цитиран без пари от желаещите, понеже не съм поставил ограничение в това отношение).

  Съответно последва мълчалив отказ. За което не им се сърдя, макар въпросните сайтове да ми се сърдят, съ(р)дейки по факта, че ме бойкотират своя територия (макар да можеше да им излиза безплатно моят труд, както споменах).

  И още едно откровение: никога не съм подавал молба за работа, ако изключа конкурса за БТА в края на 1980-та, който спечелих. Винаги съм бил канен от съответните работодатели.

  А сега-черешката на тортата.

  Дори и в БТА не съм получавал ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА. БТА беше на т.н. самоиздръжка, и не получаваше пари от държавата дори и при комунизма, макар това да се дължеше на монополизма в продажбата на информационните емисии, бюлетините и списанията.

  Като директор на БТА успях да запазя цели 3 години тази самоиздръжка вече в пазарна среда (сп. “Нюзуик” написа, че вероятно съм първият подобен “бизнесмен” в България).

  След БТА съм работил само на хонорар и заплата, но не и на държавна. Твърдя, че никога не съм бил на държавната хранилка (за БТА беше формално, признавам, но все пак..).

  Рапорт даден, частна пенсионерска!

 17. Да дам и аз моят скромен принос. Не изкова ли нашият герой и абревиацията ПКП.

 18. @ Ив.Терзийски 💙💛
  Може да се продължи списъка ви, той е безкраен като тъпотата на буда РАПОНЯ.
  Но 2 неща не ми се пропускат:
  -Панкрац;
  -КТБ

  Иначе, лоясалият и страхлив ПРОСТАК днес върти опашка и вместо “мисирки” ползва израза “Уважаеми медии”. Наритали са го където трябва, май…

 19. Като прочетох журналистическото битие на г-н Инджев, се сетих и за една ТрУмПистЬка мисирка, а именно – ТрУмПър КарлсоничЬ, когато се лигавеше , като платена шлюха пред сводника й Хуйло, преди месец.
  Та Хуйло каза , че Полша е “виновна” , за това че Хитлер я е нападнал, заради град Гданск и коридора между Кьонигсберг и Третият райх, нали!
  Е значи Полша не е дала коридор към Кьонигсберг на Хитлер, а защо пък Хуйло не върне Кьонигсберг на ФРГ , защото той е ИЗЗЗЗКОННО пруска земля , НАЛИ!
  Така че, нека Хуйло даде “МИРьтворчески” пример, като се “онеВИНИ” , и върне Кьонигсберг на ФРГ, за да не повтаря “грешката” на Полша преди 85 години !
  Ето такъв журналистически КОНТРАвъпрос трябваше да зададе ТУПьистката мисирка ТрУмПър КарлсоничЬ на Хуйло , когато вземане “интервю” от Хуйло ! Дали ще върне Кьонигсберг на ФРГ!
  Оди на хуйло ти, Хуйло!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на Кьонигсберг, оди на хуйло ти!

 20. ББ е като лютата чушка, която никак не би искал да изядеш цялата, но я пригризваш, подлютва цялото ти същество, продължаваш да гризеш и преглъщаш, защото може да няма друг начин. Е, ако си казал и дал дума за нещо пък се отметнеш, а вече ти е в устата лютата чушка, хем гризеш, хем трябва да се правиш, че нищо няма! ПП-ДБ имат два избора- лютата чушка или да се провалят на следващите избори, като подарят и властта на проруския президент. Люто, ама в устата, гризеш и ти текат сълзи, а другото да нямаш спазена дума, да подариш властта на проруския ветропоказател, да провалиш за пореден път влизането в еврозоната и Шенген е отрова. Кой е навит да изпие отровата просто така и да остави държавата на руснаците, докато сочи с пръст друг за русофил?
  Пита се защо българите много обичали да посрещат руснаците с хляб и сол ?
  Отговорът бил, защото само те ядели българския хляб!
  Дето се вика:”Гответе погачите!” и лъснете Поморие и Варна!

 21. Време е вече и неговите “човечета и дами” да осъзнаят, че геройкото е брутална мутра и простак и няма дя се спре пред нищо да ги държи в подчинение!
  За съжаление цялата му парламентарна група и не само са милионери. Отделно има и компромати за всеки един от тях.
  Спомням си преди години изтеклият запис на разговора на двете “каки” , от който стана ясно как укротява непослушните женици около него.
  Има и огромни суми милиарди хвърлени в зиналата паст на руzzия. Престъпленията му срещу страната ни са безбройни във всяка една област.
  Така, че много е затънал и ще прави всичко възможно да съботира нормалната работа на правораздаването и службите по сигурност.

 22. Дано вече да сте разбрали, че ВСИЧКИ са срещу нашите хора от ДБПП! Всички, без изключение! И големите медии също! Вижте само как се нахвърлиха, брутално, като някакви насъскани чакали, задавайки въпросите си към министри и лидерите на ППДБ!
  Ако не са няколко новинарски сайта и блога (най-вече и особено Блога на Свободата) да хвърлят по малко светлина в мрака, всичко е свършено…Малката русия…към това ни тикат, гадовете…на това искат да заприличаме! Окончателно и безвъзвратно!

  Прочее, някой знае ли дали Оня се извини на Цвета за онова “ПКП”?

 23. @vic_kaminsky💙💛

  Разбира се, че списъкът може да се допълни. Но съм съгласен с Вас, че Панкрац и КТБ трябва да присъстват задължително.
  Впрочем, защо никой не се разрови в тая история в Панкрац и Карамански?!

 24. @Ив.Терзийски 💙💛
  20.03.2024 в 22:03

  Забъркани са бивш министър на вътрешните работи, брат на бивш гл. прокурор и синчага на виден БКП деец (сам вече също виден БКП деец), който по съвместителство трафикира крадени коли, както е прието в тази партия. А, да, и един бивш чешки зам.-министър на вътрешните работи. Неудобно някак си се получава, тъй да се каже. Може пък новият президент, ген. Павел да помогне да се разрови това торище. Той не харесва крадци, милиционери и бандюги, повишени в чин политици. А е и бивш парашутист, та като нищо от Прага да получим разни радостни вести – в допълнение на “пътната карта” на Банкянския поток. Дето свинушка я дири 4 години, докато “елфите” й помогнаха:)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.