Войнолюбец и патриот от днес официално стават едно и също в московията

Дмитрий Песков, говорителят на Путлер, най-после изговори една истина: страната му води война. Вече не била “специална военна операция”.

Ще чакаме Путлер да стане говорител на Песков. Ако потвърди думите му, от това произтича следното:

От затворите трябва незабавно да бъдат освободени всички поданици на царя, които бяха хвърлени там заради това, че са нарушили забраната му да използват думата война по отношение на “специалната военна операция”.

Ако Путлер не потвърди казаното от говорителя му, тогава самият Песков трябва да бъде арестуван за “дискредитиране на въоръжените сили” на страната, каквото е официалното обвинение на прокуратурата срещу всеки арестуван пацифист в държавата.

Има и трети, много по-важен въпрос: щом вече  водят война, ще обявят ли в московията военно положение и съответната мобилизация-този път без да я прикриват зад лъжата, че била “частична”?

Ще бъдат ли все така разстрелвани украински пленници или най-после с тях ще се отнесат според законите на войната и съответните международно поети ангажименти от страна на воюващата държава?

Ако не друго, поне “войнолюбец” и “патриот” вече ще станат синоними с официалното разрешение на главния войнолюбец- в случай, че неговият говорител не се е “пошегувал”. 

12 мнения за “Войнолюбец и патриот от днес официално стават едно и също в московията”

 1. След 2 години война обявиха война, чак цъфтят от щастие. Едно е ясно сега вече официално се знае , че моzzковията ще се бори за затриването на Украйна. Идентичност, култура, народ. Признавам си,че това го очаквах. Ето това и нас ни очаква ако техен вмирисан крак стъпи тук. Слава на Украйна и
  Нейните Герой.

 2. Русия винаги ще се управлява от такива като Путлер това е заложено в самата същност народонаселението. Там не понасят демокрацията около 90%, останалите няма как да постигнат успех с жителите най-големите градове, ще бъдат унищожени от Диктатора.

 3. – попитана как украинската страна реагира на статията за предполагаемите призиви на САЩ Украйна да спре атаките срещу руските рафинерии, вицепремиерката по въпросите на европейската и евроатлантическата интеграция Олга Стефанишина отговори:
  ”Мисля, че украинската страна отговори с постигане на целите си и много успешни операции, проведени на територията на Руската федерация. Разбираме призивите на нашите американски партньори. В същото време се борим с възможностите, ресурсите и практиките, които имаме. Бих искал да напомня на колегите, които правят подобни изявления, че когато говорих в щаба на НАТО февруари 2022 г. да „затворят небето“ над Украйна. Те казаха: Олга, ти не разбираш стандартите на НАТО. В разбирането на НАТО това означава, на първо място, унищожаване на инфраструктурата на руска територия, което дава възможност да се бомбардират украински градове. Фабрики, които произвеждат ракети. Затова ние действаме в съответствие с най-добрите стандарти на НАТО”
  – І це лише початок 🇺🇦🇺🇦👊

 4. „За нас, шведите, отслабена Германия може да означава само едно – че руснаците ще ни стиснат за гушите. Бих предпочела до края на живота си да казвам „Хайл Хитлер”, отколкото руснаците да дойдат при нас. Не мога да си представя нещо по-отвратително от това”.
  Астрид Линдгрен
  Ще се въздържа от коментар. Бих искал само да знам, колко мъка и жертви ще понесе човечеството, докато на всички стане ясно, че азиатската орда не може да се демократизира, че с това племе не може да се партнира?! Просто гени плюс ретроградни мутации предизвикани от почти седем века геноцид.

 5. Песков не е ли арестуван все още?

 6. Интересно, че залата в подмосковието е кръстена по западному “Крокус Сити хол” (нали колективният Запад е враг?), а не на някой от собствените им Илич, Дугин, или поне на някой от по-известните им любители на чашката, Медведев, примерно, който има идеологически заслуги.

 7. @The Rock

  Някакси не мога да им съчувствам на московчани за атентата. Опитвам се, правя усилие, но не ми се получава.

 8. Единственото обяснение на днешна Раша на Путлер ,може да бъде философско!И то е кратко-ОКСИМОРОН!”…войната е мир,свободата е робство..”,невежеството е знание!!СВО не е вайна,изборите в Раша са свободни,Путлер е анти Хитлер!!Краят на Путлер ,вероятно ще бъде като този на Адолф Х.!В бункера в Геленджик ,вероятно от Новичок!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.