Рашистите мъстят на Украйна с ракетен терор за терора на шепа ислямски фанатици край москва

Фактите могат да бъдат оспорвани, но не и след като са доказани във времето от други факти. 

Американското разузнаване или която и да е друга служба на САЩ “познаха” в деня на атентата на летището в Сарафово край Бургас на 18 юли 2012 г., че извършител е проиранската ливанска терористична организация “Хизбуллах”. Подкрепиха ги в рамките на броени часове израелските и британските служби, а на европейските им съюзници им отне близо половин година, за да се уверят в основателността на категоричната констатация. 

Дори и в България на Бойко Борисов, комуто предстоеше да дарява Путин с кученце и с “Банкянски поток”, се съгласиха най-накрая с американците, но само след прозрението на ЕС, кой стои зад терористичната акция на българска земя. 

Пак американските служби, в същото съдружие с британците, “познаха”, че войските на Путин ще нахлуят в Украйна и той ще се превърне в Путлер. Знаеха дори и датата. От посолството на САЩ са я изпреварили със съответната евакуация.

Когато този път предупредиха публично преди около две седмици рашистите, че се очаква терористичен акт срещу струпване на хора в тяхната държава, самият Путлер реагира със самочувствието си на самодървец, че това било пропаганда и “нагнетяване на напрежението”. Но американците отново се оказаха прави.

Как го правят, можем само да се досещаме. Най-логичното обяснение е в технологичните им възможности, но подробности едва ли ще научим. Научихме само, че въпреки повтарящите се примери за достоверността на техните оценки и предупреждения, путлеристкият режим се отнесе безотговорно към тях. Това струва живота и раняването на стотици поданици на надменния цар.

Самият той се притаи за 20 часа, за да се появи след това в обичайната си роля на лъжец. Какво друго, освен лъжа, може да бъде намекът му, че терористите искали да избягат в Украйна през границата, охранявана от непроходими за професионалните военни минни полета, дронове, кльонове и прочее слонове в постоянна готовност да не допуснат проникване на украински войски или диверсанти.  

Веригата от лъжи, за които царят даде тон, се вижда от следните натрупани само за ден абсурдни внушения и “информации”, сделани в москва:

Фанатичните ислямисти искали да се хвърлят на врата на евреина Зеленски.

Били страшно опитни и отлично обучени масови убийци. В същото време, вместо да се пръснат и опитат да прикрият следите си, се качили заедно на раздрънканата си стара кола, с която без проблем надхитрили многохилядната потеря по петите им, разполагаща със снимка на тяхното возило. Изминали така 400 километра.

Когато ги заловили, разпитващите веднага установили, че са им платили. Ставало дума за 500 000 рубли (еквивалент на около 5500 щатски долара). И уточнили: именно в рубли са им платили. По банков път. С карта, издадена в страната. С нея тези дебили, които иначе били страхотни професионалисти в организирането на атентата, се надявали да се разплащат в Украйна, която отдавна няма връзка с руски банкови карти и руски банки.  

Същите дебили подпалили за 18 минути само с подръчни средства, пренасяни в раниците им, огромна съвременна сграда, която в резултат на това напълно унищожили. Чак покривът й са срутили.

А защо от претъпканата със стотици хиляди “силоваци” столица до нейните покрайнини в Красногорск са им потрябвали за придвижване до мястото престъплението цели 140 минути, на този въпрос Путлер и неговият Бортников, шеф на въпросните защитници на режима от политически противници, изобщо не отговарят.

Няма отговор и на въпроса защо охраната на центъра за развлечения, в който имало концерт на пропутлеритска група ( както и танцов конкурс за деца, който продължил дори и след ясно дочутите изстрели) е била само частна, въоръжена единствено с палки, “пропускайки” да пропуска хилядите посетители по обичайния за това място с преглед на багажа и проверка за метални предмети.

“Не знаят” за това властите, което споделят очевидците. Но “знаят”, че отказът на Вашингтон да се съгласи с обвиненията спрямо Украйна като съпричастна към терористичната акция било “улика” в тази посока. Това заяви от името на външното министерство Захарова, предизвиквайки вицепрезидентката на САЩ Камала Харис да каже, че в Белият дом знаят кои са извършителите и че те нямат нищо общо с Украйна.

За путлеристите няма значение колко пъти напоследък САЩ са доказали верността на своята разузнавателна информация, вкл. и по конкретния повод с атентата в подмосковието. Те си знаят своето: ще отмъстим …на украинците. 

Това написа в мрежата шефът на Роскосмос Рогозин.

Бившият вицепремиер и отговорник за военната индустрия придружи публикацията си със снимка на снаряд, надписан с послание за мъст именно връзка с терора в “Крокус хол”.

 

 

 

 

 

 

 

В дует с него, цитиран от Съветската телеграфна агенция ТАСС, припява и бившият президент на страната и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност към президентство Дмитрий Медведев. 

“Всички съпричастни към терористичния акт в “Крокус” ще бъдат третирани като легална цел на отмъщението”, написа той.

ТАСС

❗️Все причастные к теракту в “Крокусе”, независимо от страны и статуса, будут легальной целью для мести со стороны РФ”.

Нищо ново под петолъчката на Кремъл. Там третират като “легална цел” цялата територия на суверенна Украйна, където редовно причиняват смъртта на хора, сумарно вече десетки хиляди след повече от две годишен държавен тероризъм, чрез своя ракетно-артилерийски терор. Сега очакват съпричастност въпреки вината си за жертвите на собствената им неспособност да защитят от тероризма поданиците на Путлер в самото сърце на царството му. 

Силоваците се оказаха слабаци. Техният главнокомандващ се доказа и като слабоумен, очаквайки светът да повярва на лъжите му. А той, светът, помни как офицерът от ФСБ Литвиненко плати с живота си за свидетелските си показания пред публиката, че именно тази служба е организирала по указание на Путин взривяването на жилищните блокове в Москва през септември 1999-та, за да яхне като новоназначен премиер вълната на възбуденото недоволство и да смаже съпротивата на едномилионната Чечня, за да се утвърди в очите на населението у дома като негов защитник от тероризма.

Чудно ли е, че и днес мнозина подозират повторение на същия сценарий?

Който се чуди, да си отговори най-напред на горните въпроси-поне на онзи защо слабаците на Путлер се домъкнаха да броят труповете на убитите граждани в Красногорск с повече от два часа закъснение и защо поне шефът им Бортников още не е уволнен по тази причина.

 

 

11 мнения за “Рашистите мъстят на Украйна с ракетен терор за терора на шепа ислямски фанатици край москва”

 1. ввХУЙЛО е Нерон на нашето време.
  На запад го наричат “недоговороспособен”, евфимизъм на психопат. “Живее в паралелна реалност”. Каза го дружеско настроената към Пиня танте Меркел.
  Масов убиец, най-големият в съветско-руската история след сРалин, безспорно надмина карето генсек-ове: Хрущов, Брежнев, Андропов и Черненко в безогледният терор над поданиците си. Няма пета, няма шеста колона (така наричат в русийката екстрем Z-патриотите на които им се иска Джуджи 1 да достигне и надмине мащабите на насилието на Джугашвили). Само през последните две години, в цветуща възраст, в няколко случаи барабар със семействата им, бяха “самоубити” 18 топ мениджъри от газовата и нефтената промишленост. За десетките висши военни и дипломати, едно на ръка. Та, за само за един одобрителен лайк на невинна опозиционна изява следва присъда от миниум пет години и то изтърпявана в някоя от колониите с особено строг режим.
  Ето какво споделя виден одиозен критик на Кремъл който по съвместителство трудно изпуска добра дума за експартньорите-“англосаксите” за казуса в превантивната му част.
  https://t.me/anatoly_nesmiyan/17405

 2. Направиха атентат, но защо, не знаеха дори и активните атентатори.
  Убиваха и палеха с цел да има невинни жертви. Такава беше заповедта.
  На местопроизшествието, обратно на вечната действителност да е претъпкано със специална полиция „на редът!“, няма нищо такова. Според посетителите пропускането и охранителните мерки там били доста нехайно обслужвани.
  Странно, водят се престрелки, а блюстителите на редът никакви ги няма. Трябвало им часове докато се домъкнат!
  Ами как ще е друго, след като първо се чака да дойде нареждане какво точно да се предприеме. А такова не идва!
  Плюс това има известен сценарий.
  Атентаторите трябва да се изтеглят до местопроизшествието и да се придвижат до такова, което да ги уличи. При всичко това, със скапана кола (която по незнайни причини ТАМ все още има украински номер) … и като не последно, необезпокоявани да стигнат чак до украинските граници!
  Този номер с терористи по време на представление в тази страната не е нещо ново. И за масови жертви тогава също научихме. И мудността на „специалните сили“ също не беше нещо ново…
  Сега, първо ще слушаме гледните точки, но все пак е ясно, че главнокомандващият никога НЕ ГРЕШИ и ще наложи мнението си!
  Пък и глупавите терористи не можели да налучкат изходът, който нарочно за това войнолюбивите украинци им отворили. Явно (подобно на руските служби на редът и украинците много небрежно са си изпълнили задължението. Трябвало е да озвучат предвиденият изход с военна музика!
  За мен е ясно кой е истинският атентатор. Сега само като четящ едно криминале ми е интересно какво ще стане с терористите, които уж били заловени.
  Във филмите статистите ги убиват на ужким, ама това тук сега ни се представя като действителност. Дали ще ги убият истински, особено ако са обещали на другарите Араби, че само ги взимат на заем??
  Някой там вече каза… че щяло да има яко отмъщение!

 3. руZия поначало е обречена, защото физически унищожава най-качествените cи хора, които биха могли да я теглят напред. Колкото по-далече от това прокажено място, толкова по-добре за България.

  Светла му памет на ген. Събев!

 4. Във Франция където демонизирането на пут.ин бе минало на втори план откак Макрон се изока на 26.02. се върна с трясък и на мах по сите медии. От 10 главни новини, поне половината са свързани с русийката. В момента върви И лудо издевателство по версията за исламо-нацисткият сговор. Криминално проявяни елементи пък са бесни на таджикските “колеги”, че правят дъмпинг на пазара на поръчковите убийства. 5 хилки евраци при положение, че цената за ликвидиране на конкурент на нарко пазара на квартално равнище в Марсилия не пада под 15000.
  Сега-сериозно. Долната диаграма е толкова изразителна за нагласите на американците по екзистенциална тема, че няма накъде повече.
  https://t.me/uniannet/129230

 5. И какво си мислите?Москва не е едно градче с малко на брой жители ,а един мегаполис.Никой с точност не може да каже кой и кога ще си сложи главата си в торбата и ще атакува за една шепа пари невинни хора живеещи в чужбина! Всичкото това е заучено в годините и с помощта на някои човекомразци са оставили отпечатъците си! Както това се случи и на 11 Септември в един друг мегаполис на Юг….

 6. Към Zoro:

  В полицейска държава, като московията, би трябвало да разбират от превенция и да умеят да реагират бързо на такива ситуации. Не са направили нито едното, нито другото.
  Техните “силоваци” са специализирани в това да бият, “респектират” невъоръжени демонстранти, противници на режима, но ги няма никакви срещу истински опасните въоръжени престъпници.

 7. Тоя примитивен атечествено-болшевишки и атечествено-чекистки бандитЬ Хуйло така е деградирал, че дори не може да достигне “нивото” си от преди 22 години в Норд-Ост. Въпреки че тогава чеченците бяха 10 пъти повече, но жертвите бяха по-малко , и нямаше унищожаване на сградите за стотици милиони, както сега.
  Оди на хуйло ти, Хуйло!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 8. Убийството на Навални беше криминално.със сегашния режисиран ”атентат”се цели връщането на смъртното наказание и ожесточаване по законов път на разправата с инакомислещите.Едно просто захвърляне на колата и смяната и с друга/незасветена/щеше да осуети всякакво преследване,но както виждаме още от туризъма по английски катедрали нивото на КГБ се е смъкнало..

 9. Писал съм го ще го напиша пак. Путин иска ВПК на Украйна, Путин иска огромната подземна инфраструктура от съветско време построена в Украйна, за да се чувства в безопасност защото този човек е решил да води война със Запада. Това, който не го разбира да не се прави на анализатор и разбирач. Належащо е да се направи превантивен ядрен удар срещу Русия, за да се избият зъбите на Путин. И никой да не си прави илюзията че т.нар .”руски народ” е нещо по-различно от Путин. Руския, т.нар. народ е същия като Путин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.