Путлеристите си признаха какво е мотивирало чекистите за организирания от тях атентат в “Крокус сити хол”

Руzките власти потвърдиха косвено, но достатъчно убедително версията какво е мотивирало съвременните чекисти да организират и извършат атентата в “Крокус сити хол”. Издадоха се с твърдението, че се е повишило рязко желанието на наборниците да се бият в Украйна, за да “отмъстят”. 

Има и още един елемент на самопризнание в това твърдение: не оставя съмнение, че Кремъл разчита на промитите от пропагандата мозъци, за които е предназначена лъжата, че Украйна стои зад терористичната акция.

Пореден пример на ниско или направо отсъстващо разбиране на смисъла на думите, които изричат велможите на Путлер, даде и ръководителят на комитета по отбрана Андрей Картаполов. Коментирайки смайващия за него и подобните му умници успех на украинците да нанесат въздушен удар на 1200 километра в Татарстан срещу фабрика за сглобяване на ирански дронове и по една от най-големите рафинерии в империята, Картаполов обеща това безобразие да бъде прекратено, когато “вземем Киев”. 

От това по-ясно самопризнание за безсилието на властите да се противопоставят на разрастващите се възможности на Украйна да произвежда безпилотни летателни апарати и да увеличава възможностите им за далечни полети, трудно може да се измисли.

Смешното в тази драма е, че рашистите се опитват да отрекат истината за полета на украинските дронове на такова огромно разстояние и подхвърлят версията, че са били изстреляни от Казахстан с риск да подпалят ( още повече) враждата с най-голямата бивша съветска азиатска република . Измислят си “ръката на Киев” за атентата в подмосковието, а когато Украйна наистина е отговорна, както в случая с Татарстан, путлеристите търсят начини на омаловажат случая.

За протокола: Украйна планира да произведе 2 милиона дрона тази година, а обсегът на някои от тях да увеличи до 3000 километра във вътрешността на московията.

На невярващите, че тяхната противовъздушна отбрана не може да се справи с този феномен, припомням полета на германския младеж Матиас Руст, кацнал на Червения площад без да бъде засечен от съветската ПВО. 

 

 

 

 

Абсурдизмът на руzката пропаганда илюстрира и карикатурата от популярния френски вестник,  Canard enchainé, в която бомбардираните от пропагандата поданици коментират: “Оказва се, че Зеленски не само е еврейски нацист, но и е ислямист”.

12 мнения за “Путлеристите си признаха какво е мотивирало чекистите за организирания от тях атентат в “Крокус сити хол””

 1. Извадка от Наръчника на Чекиста:

  1. След изпълнение на заповедите и успешно изпълнение на задачите по унищожението на вътрешния противник, да се започне незабавното унищожение на външния такъв.
  2. Ако такъв не е спуснат със заповед, се продължава до пълно унищожение на вътрешния такъв. Винаги има. Да не се проявява милост!!
  3. Ръководните органи постоянно и неотлъчно трябва да изпълняват специалната директива, за намиране на външен враг.
  4. Ръководните органи имат право да се съюзяват с когото преценят и решат без да се интересуват кой от къде е, какви намерения има и какво може да се случи в последствие.
  5. След издаване на заповед съгласно изпълнена директива, всички чекисти безприкословно и с пълна отдаденост да пристъпят към нейното изпълнение.
  6. Всеки чекист е длъжен да помни, че каквото и да стане винаги има вътрешен враг.
  7. Чекиста трябва да се събужда и заспива с мисълта, че не е чекиджия.
  8. При най-малко съмнение за Ваш другар чекист относно принадлежността и вярата му към святото дело, незабавно да бъде арестуван и подложен на разпит.

  По мемоарите на баба Ванга.
  Издателство “Кремъл” ЕООД

 2. Създаването и поддържането на контролиран конфликт е любима технология на чекистите. Тяхната Система е зачената в гражданските войни през 1917, но контролирана доскоро от партиен и идеологически елит. Системата да бъде Империята е проекта.

 3. Отлично, Иво Колев!
  Може би към точка 8 би трябвало да се прибави (за да има страх в състава на чекистите и да се подпомогне доноса) „незабавно да бъде докладвано съмнението, за да бъде той арестуван и отстранен …“

 4. Поредното позорно гласуване на нашите хора (срещу забраната на рекламата на хазарта) съвсем ни в клин, ни в ръкав (в предизборното време) ме подсети за предишни техни позорни гласувания – отказа на военна помощ за Украйна (га бяха ортаци с Нинова), за забраната на вноса на селскостопанска продукция от Украйна (вярно, само 20, но знакови личности)… тук не включвам историята с меморандума… Изобщо, напомни ми откъс от едно старо стихотворение, посветено на градския транспорт “Как не ви е срам бе, аман, до кога?”
  Повече от десетилетие се присмивам на гласуващите за ГЕРБ, защото били по-малкото зло в сравнение с комунистите, а сега ще гласувам за по-малкото зло ППДБ. А колко лесно би било, прост да не са зло, макар и по-малко.

 5. ГЕРБ и ДПС избраха да се отиде на нови избори .Към тях може да се прибавят и И.Т.Н и Възраждане.
  Напразно умря Алексей Петров.
  Беше убит, защото се опита да допринесе за създаването на про европейско и анти -руско правителство и България да бъде сравнително стабилна предвид сложната международна обстановка.Убиха го тези, които убиха и неговият адаш Навални.
  И докато сред престъпният свят,сред хора като Алексей Петров и Васил Илиев имаше някакъв патриотизъм,макар и извратен,то за материалистите от ГЕРБ и ДПС ,които се интересуват само от пари,България и нейното бъдеще никога не са били от значение.
  Много им се щеше на последните да хвърлят от собствената си кал по ППДБ ,да ги дръпнат в казана при себе си ,да им дадат от собствената поквара,но не успяха да ги изцапат със собствената си мърсотия.Гордея се ,че симпатизирам на достойни хора,които имат съвест.
  Успех на изборите!

 6. Все повече се вижда, че при руснаците става все по- страшно. Те мълчат, защото нищо не може да се каже повече. Безпомощни са пред машината на насилието, държани са без оръжие, вече се чува, че са гладни и гледат лошо. А пропагандата лее комунистическа бравурност със скоростта на 120 ниагарски водопада.
  Страшен майтап! Дори и да не са се издали, руснаците са долнопробни демагози, защото се възползват от трагедията, за да лъжат за въображаем ентусиазъм. Кой е луд толкова много, за да повярва, че някой по желание ще отиде до тоалета на армията, камо ли да се запише доброволец в една толкова позорна война? Нищожествата лъжат денонощно. Ако имаше минимален ентусиазъм руските медии, начело с опулената Симонян щяха да снимат и да заливат всичко живо и нямаше да се говори за мобилизация на нови 120 000 души. Които Русия трябва да храни, облича и въоръжава. Колкото повече въоръжи, толкова повече отива на разорение. На Русия им трябва бърз мир и снемане на санкциите, а такъв не се вижда. Просто катастрофата , която настъпва там ще е по- голяма от Афганистанската.Те връщат инвалидите на фронта и никой от тях не смее да каже, че не може да се бие. Ското това ще стане непоносимо дори за самите командири, които няма как да управляват хора без крайници. Каквото и да говорят в Кремъл, лицата им са все по напрегнати, а наведените надолу устни показват, че скръбта не може да се крие зад пропаганда. Дори и да превземат по- голямата част от Украйна ще превземат опожарена земя с враждебни до смърт хора и омразата на целия цивилизован свят. Просто нищо не може да скрие руско- немския грях.

 7. – Къде е пътната карта за “Турски поток”, г-н Борисов?
  – Какво ме питате мен … Стига с тая антикорупционна комисия
  (https://www.bgonair.bg/media/files/resized/article/615×348/395/fd729e24699c90881c74ba0015b37395-kyo-4993-compress80.jpg)
  * Стефан Гамизов: ”Бойко Борисов побягна пред вятъра, за да се спаси за Турски Поток. Много съм удовлетворен от публичното му изявление за приватизация или спиране на Турски Поток. Това обаче повдига няколко въпроса. Ще бъдат ли изпрани откраднатите пари при строителството на тази престъпна тазова военна тръба в нейната приватизация от престъпниците замесени в строителството ѝ, както и кога най-после прокуратурата ще повдигне обвинения на поне трима министри на енергетиката и поне един бивш министър-председател …”
  * boulevardbulgaria/”Комисия без председател ще разследва “Турски поток”. Парламентът я създаде малко преди полунощ”
  * Пеевски: ”Трябва да уточним какво е спечелено, какво е загубено и къде са отишли парите на хората”
  (22 апр. 2021- Битият в Дубай Пеевски ближе рани в България… Надявал се по някакъв начин да си уреди проблемите и с руски бизнес-кръгове, близки до Кремъл. Именно тези кръгове някои считат за поръчители на „предупреждението“ в Дубай, „връчено“ му от бивши бойци на Спецназ – https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/prodaljenie-goreshta-tema-bitiiat-dubai-peevski-blije-rani-balgariia-treperi-razsledvat.html)

  🎯 Иво Инджев: ”Сега, когато Владимир Велики се възпроизведе като самодържец в Москва, натискът върху неговите балкански велможи се увеличи отново. И те клекнаха като Илияна Йотова пред руския Гундяев при посещението му в София. Добрата новина за гласуващите за онези, които клякат пред Путин, е че вече не става дума само за управляващо-опозиционната коалиция… /https://ivo.bg/2018/05/21/какво-сочи-полетът-към-сочи-на-румен-ра/”
  – Комсомольская Правда/”Едва прилетев в Россию, президент Болгарии Румен Радев сразу пошел с козырей, заявив, что очень хочет воскресить из мертвых газопровод “Южный поток /https://www.kp.ru/daily/26831/3872566/”

 8. Ама г-н Инджев аз съм възмутен, че в милата ми РаZZия, нещо може да се казва така… ние сме най-правоверни християни и славинисти… кво знаете вие…

 9. Г-н Караиванов, почтеният човек не гласува за зло,било малко или голямо. Той гласува винаги за доброто.

 10. Асен,
  Най-после едно смислено оправдание за тези, които не гласуват…
  Готов съм да приема, че най-малкото зло е всъщност относително най-голямото добро…
  Хайде да гласуваме, след като по-малкото добро отказа да се откаже от външно министерство в полза на по-голямото добро… Макар че към края на цирка му изпуснах края, за какво точно не се разбраха…

 11. @Караиванов
  За какво не се разбраха:
  Дебилиянчо и Банкята изквичаха на умрело,когато им посегнаха на спецслужбите,на МВР и на съдебната система …
  Е,дано сте вденали-не е трудно…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.