Гледайте пожарищата в “руския” Харкiв, мислете за България и своята кожа, недраги туземни рашисти

Ако можеха да унищожат България, защитена за наша радост от щита на НАТО, нашите многократни ( и според петата им колона тук) освободители щяха да го направят с особена стръв и злоба.

Вижте как постъпват с гр. Харкiв, който тук продължаваме да наричаме с руското му име. Това е старата столица на Украйна. Там говорещите руски език бяха мнозинство, подобно на онова в Крим. В Рашистан бяха абсолютно убедени, че техните танкове ще бъдат посрещнати с цветя в Харков от радостни.

Вместо това нашествениците претърпяха едно от най-големите си военни поражения в Украйна именно на подстъпите на граничния град.

Сега, окуражени от временното прекъсване на многомилиардната американска помощ за Киев ( а тя предстои да бъде обсъдена в Конгреса на САЩ и най-вероятно най-после размразена в рамките на следващата седмица), путлеристите сипят с огромно настървение стотици ракети и хиляди снаряди върху 800 000 хилядния град. Обстрелват го напосоки с ракети С-300, чиято задача е да сее разрушение без оглед на попаденията. Заплашват го и с бомби-мастодонти от складовете на СССР, всяка по тон и половина, способни да разрушават 9 етажни сгради.

Московските медии сеят лъжи за посята паника и масово бягство на жители от града.

Местните власти отричат и заявяват, че населението вече е свикнало да живе с този терор.

Терорът обаче се усилва. Включително и психологическия. Пропагандаторът Соловьов отдавна проповядва градове, като Харков, да бъдат сринати до основи.

В състезание с него се появи със същата теза и убиецът на Литвиненко от Лондон Андрей Луговой. За “подвига” си той беше награден с депутатско място от шовинистичната партия на (покойния) Жириновски (Либерално демократичната партия на русия ЛДПР).

Шовинистът описа в предаване на държавния телевизионен “Канал 1” със садистична картинност какво трябва да бъде причинено на града, смятан в самата московия за “най-руския”. Ръкомахайки в истерия той призова градът да бъде обстрелван и бомбардиран толкова безмилостно, че в него да стане невъзможно да се живее. Описа видението си как потоци бежанци трябва да поемат на запад в каруци с вързопи и покъщнина.

КАДЪР ОТ ВИДЕО С ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ЛУГОВОЙ

 

 

 

 

Препоръките му бяха възприети като нареждане на главнокомандващ.

Харкiв беше обстрелян и бомбардиран вчера с рекордно количество боеприпаси. След попадение на ракета в жилищна сграда, руzките терористи изчакаха пристигането на спасителните екипи и изпратиха нова ракета на същото място. В резултат загинаха трима от спасителите.

Това съм го преживял в Бейрут през 80-те години на миналия век. След бомбен атентат, най-често с кола-бомба, терористите детонираха второ взривно устройство след пристигането на линейките, пожарните и репортерите. След като ми провървя няколко пъти да избегна на косъм такъв садистичен капан, престанах да “бързам” за мястото на подобни събития.  

Колко много дивашка злоба трябва да си насъбрал, за да прилагаш методите на подобна “война” срещу “своите”? Това съм се питал по отношение на арабите, но сега наблюдавам същото като държавна политика на путлеристан спрямо “братска” Украйна и то срещу руско говорещите съседи на 40 километра от границата, които Путлер уж искал да спасява, защото украинците посягали на правото им да се чувстват руснаци, изразено чрез говореното на руски език. 

Сега на “спасяваните” харкивчани “спасителите” изпращат със сляпа ярост слепи бомби с надпис ” За Крокус”.Отмъщават им за терористичен акт, извършен по официални данни от фанатични ислямисти, а по данни на логиката-дело на самите путлеристи, целящи да предизвикат “свещен гняв” в московията сред онези, за които свещената простата е характерна след промиването на мозъците им.

Не искам да си представям дори как биха постъпили и с нас след безбройните безотговорни твърдения по адрес на “неблагодарна” България, които чуваме от превъзбудени великорашисти в техните медии.

Ако нашите роболюбци, робуващи на мита за “освободителите”, си въобразяват, че руzките бомби биха избивали в България само “русофоби”, дълбоко грешат. Не само защото бомбите им не са умни, но и защото на злобарите там не им пука за шепа “братушки”, солидарно виновни, че изобщо са допуснали България да се изплъзне от лапите на руzката мечка и да се подслони в НАТО.

Гледайте руския (в представата на рашистите) Харков и мислете за българската аналогия!

18 мнения за “Гледайте пожарищата в “руския” Харкiв, мислете за България и своята кожа, недраги туземни рашисти”

 1. В началото на войната бях учуден от липсата на съчувствие от страна на русофилите, но бързо свикнах.
  И до днес обаче, се изумявам от липсата на всякакво чувство за самосъхранение.
  Всъщност, русофилите освен всичко друго, са и страхливци.
  Застават на страната на агресора защото знаят, че е жесток и отмъстителен и се н@сират от страх, че може да се наложи да отговарят пред него. Не, че това им гарантира защита от руските ракети, но все пак…
  Докато срещу САЩ, Запада и демокрацията могат да плюят без нищо да ги заплашва…

 2. Телевизонният пропагандатор Соловьов е обявил своята мечта цяла България да бъде изтрита и разрушена до кота терен. Някакъв депутат Толстой е обещал в телевизионно предаване, че руснаците няма да се церемонят с българите.
  Тези амбиции са провокирани от Черно море, улесняващо достъпа на руската армия до България.
  Наскоро читав западен журналист попита Орбан защо иска Унгария да има сухопътна граница с Русия, имайки предвид неговото отношение към Украйна. Тогава отявленият путиняк отговори, че няма желание Украйна да бъде унищожена и Унгария да стане съседка на Русия. Журналистът констатира правилно, че унгарският политик върши обратното на заявеното желание пред него.
  Само изключително глупав политик ще се бори със зъби и нокти неговата държава да бъде съсед на Русия – врагът, който носи на Европа война.

 3. Все пак , повтаряме постоянно!
  Всичко започна още с “деРмократь” йелцинЬ , който ПЪРВИ наруши МЕЖДУнародните граници в ПРАВОславните Грузия и Молдова , а и в Карабах.
  В Грузия даже йелцинЬ подкрепи осетинските мюсюлмани , срещу ПРАВОславна Грузия!
  Скед това “ДЕРМОкратЬ” йелцинЬ нападна НЕзависима Ичкерия, въпреки напълно НЕзависимия РЕФЕРЕНДУМ за НЕзависимостта й! Подобен беше и референдумът във Волжка България(Татарстан)!
  Ако……АКО “ДЕРМОкратЬ” йелцинЬ нямаше проблеми с Ичкерия и генерал Дудаев, повечето експерти са на мнение , че той шеше да НАПАДНЕ Украйна, още тогава! Само Ичкерия и Дудаев спряха, временно, АГРЕСИЯТА на моZZковските атечествено-империЯлистически ШОВИНИСТИ – йелцинЬ и Хуйло да ОКУПИРАТ Украйна!
  Също така и допълнителен временен сдържащ фактор за АГРЕСИЯТА на “ДЕРМОкратЬ” йелцинЬ беше и наличието на стотици стратегически ядрени оръжия, докато Украйна не ги предаде на “деРмократь” йелцинЬ, и подписаха договора за гарантиране на териториалната цялост и НЕзависимост на Украйна в Будапеща! Будапеща, която путинския бандит Орбан превърна в най-гнусната путлерастка ПРОВИНЦИЯ и КОЛОНИЯ на неговият бандитски ТУПькач и сводник Хуйло!
  Също така “ДЕРМОкратЬ” йелцинЬ насърчи и помогна за “братския” геноцид в бившата югославска империя на неговия ПАНюгославянски атечествено-империЯлистически дружбашки ТЪПарищЬ и корумпиран бандит – милошевичЬ !
  Без тази “помощ” и югославската контрабанда за десетки милиарди , милошевичЬ нямаше 10 години да изтребва “братските” народи в югославската империя!
  Рака че не само “ДЕРМОкратЬ” йелцинЬ първи наруши МЕЖДУнародните граници , но едновременно с него ги наруши и неговата марионетка милошевичЬ!
  Освен тях , подобно прегазване на граници направи и “братския” им Саддамь в Кувейт!
  Но с
  Ако се върнем към истински ПЪРВИЯ агресор срещу границите , след Втората световна война. То това е все пак техния “бащица” Сталинь, който променя всички граници в Централна и Източна Европа- ГДРь, Полша, Унгария, Румъния, Финландия, и след войната Сталинь нападна Корея , чийто граници Сталинь наруши ПЪРВИ!
  Ето това са ПЪРВИТЕ агресори и военнопрестъпници , които нарушиха МЕЖДУнародните граници, а не “империалистите” от Запада и САЩ! Още по-малко пък сраМнението с Косово и бивша Югославия! – НЕ!
  А АГРЕСИЯТА в Украйна даже не може да се сраМнява и с причините за Втората световна война! Защото след Първата световна война Ваймарската република губи много територии от и без това много, МНОГО по-малката територия на моZZковията, нали! Германия губи всички колонии и дори острови в Тихия океан! Германия губи почти ЦЯЛАТА си армия и въоръжение!
  Така че няма никакво сраМнение, между реваншизма на моZZковията и Хуйло, и на Хитлер от друга страна! Защото след саморазпадането на атечествено-болшевишката савецка империя САЩ и НАТО даже помагаха за ИЗХРАНВАНЕТО на савецката армия след изтеглянето й от ГДРь и Източна Европа, платено и с германските марки на Хелмут Кол!!!
  моZZковията запази всичкото си въоръжение от СССР, но Ваймарската република- НЕ! Същото е и с територията, моZZковията има 40 ПЪТИ по-голяма територия от територията на Ваймарската република, след Първата световна война!
  След тази война Германия плаща и огромни натурални и парични репарации, но моZZковията НЕ плащала нищо след разпадането на савецката империя! Напротив, йелцинЬ и моZZковията му получиха помощи от “вражеските” САЩ и НАТО!
  Също така моZZковията членува във всички съюзи и организации, и никой не я е ограничавал – ОДКБ, СНГ, Евразийския сОюзь, БРИКС, ШОС, Тихоокеанското сътрудничество, даже в съвета “Русия-НАТО ” и G7!
  Но Хуйло ЗАБРАНЯВА на НЕзависима Украйна да членува в международни организации!!!!
  Защо за Хуйло може да участва където си иска, даже с терористите от хамаZZь, хиZZбуллахЬ, (фа)шиитски (т)ИРАНь, талибаните , алЬ Кайда …. а за Украйна не може , а????
  Защо Украйна не може да участва в ЕС и НАТО, но Хуйло си участва навсякъде и даже с терористичните му падруги,а ?
  Къде може да има сраМнение между унижението във Ваймарската република и на моZZковията на Хуйло,а????
  Оди на хуйло ти, Хуйло!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 4. Убеден съм, че нашите съседи и то от друга вярa дето сме съжителствали с тях 5 века биха скочили много сериозно на дивите и зли “братушки”, ако решат пак да ни “освобождават”. Най – малкото не ги искат за съседи – бедни, изостанали и гладни.

 5. Към Иван Петков:

  Толстой не е редови депутат, а заместник-председател на Думата. Беше телевизионен водещ, но го повишиха заради екстремизма му. Това е същият, който заяви пред репортер на БНТ в москва, че Русия вече си е закупила половин България и ще си напазарува и другата половина. Принуди дори Бойковото външно министерство да се възмути,след което не се извини, а нагло заяви, че се бил пошегувал. “Шегата” му прерасна наскоро в спомената от Вас заплаха срещу българите.

 6. Нашите не драги туземни ращисти ни най малко не осъзнават, че управленска маса която е казала: “Кокошката не е птица, а България няма граници защото е наша”, ще ги пощади за каквото и да било. Тази управленска маса е затрила стотици хиляди нейни сънародници. Извратеното и наследство, продължава още по настървено.
  Моля приятели обяснете ми, защо трябва да съчувствам на руснаците и за какво??? Нали са 150 милиона и не знам колко си. Толкова ли няма разумни хора сред толкова гмеж? Какво сега, да ги чака целия свят да узреят за промяна? Че те имаха не една възможност и какво направиха? Заживяха, като господин за един ден. Облъчено племе!!!
  Ей, български туземни рашисти облечени в московски одежди, пробвайте поне веднъж втората гънка в мозъците си. Ако и тя не помогне, няма да ви съжалявам. Все ще се намери място за вас в някое гробище.

 7. към Beal:

  “В началото на войната бях учуден от липсата на съчувствие от страна на русофилите, но бързо свикнах.”

  Говедото не може да изпитва съчувствие! Не му е дадено!

 8. Винаги са ми били необясними рашистите пишещи се за видни антифашисти, но с дивашка настървеност защитаващи геноцида над украинския народ и разрушаването на страната му. Това са толкова оскотели създания, че дори медицината е безсилна да ги разбере и да им помогне.

 9. Съгласен съм с весичк на 100 %. Само малко ме смущава последното изречение… “… и мислете за българската аналогия.”
  То те ако можеха и да мислят….

 10. Снощи гледах доста интересен док. филм по Sat3 на един швейцарски журналист сниман в Русия. На мен ми беше интересно как въобще са го пуснали там и е успял да направи цял филм (почти час и половина) при зверската цензура в момента. Филма е на немски – за който знае езика може да го гледа тук:
  https://www.3sat.de/gesellschaft/politik-und-gesellschaft/weiterleben-in-putins-russland-100.html
  Дано да е достъпен за гледане от България понеже някои медиатеки са гео-ограничени.

 11. Безчувствени нещастници. Това са нашите руzzофили. Чета за Харкив и все си мисля за мойте бивши колеги от там. Толкова неща им се изсипват над главите от тия развилнели се фанатици. Преди време се свързах с познат от Лвив и ми сподели, че много негови познати са загубили всичко там, но не се предават. Все се сблъсквам с интелигентни , но промити, безчувствени и убедени в правотата на руzzката федерация.То големите правоверни само разруха и мъка са способни да сеят. Все си мисля, нищо хубаво не ни очаква от загуба на Украйна . Слава на Украйна, слава на Геройте на Украйна.

 12. Великолепен коментар под статията “Сражение за Харьков” на Олег Боровских:
  “Ой блядь когда же весь этот ёбанный пиздец закончится то?? у всегда у меня один и тот же безответный вопрос: ну вот теоретически и практически в гипотетическом наихуёвейшем варианте предположим что скотобазы путинские захватят Харьков. Вот что это им даст? Как сука миллионный город и оставшееся не пророссейское население будет гнутся под этими пидарасами “руцкемиром” ? Что эти уёбки будут там делать кроме того что гавном всё залют — и потом построят только одно жилое здание красивое и будут хуярить телерепортажи только этого здания со всех сторон и ракурсов сьёмки, создавая видимость целых микрорайонов и пиздя что “Рассейа бля! атстраивает новыйе гарада великай новой РФ!”
  Кроме говна и недоразвитости — никакого будущего как суть не предвидется, одни ебланы люмпены во всех “прекрасных телевизионных репортажах цинтрального телевиденья Рассейи о людей которые приняли цианистый калий на остатки мозга новый путинский рассейский великий парядак”.
  Извечная путинская мечта — “отомщу всием плять, майи рассейане хуй живут нормально потому что йа далбаёб и они тоже — и я абасру всё кругом чтобы никто в мире тоже не жил по человечески”.”

 13. Всеки нормален човек (с повече от 3 мозъчни гънки) само да зърне интЭлигентния, одухотворен сурат на др. лугавой, такъв спринт от място ще драсне, че пепел ще лети. Не и задунайските раша-путлеристи копейкаджии. Или аз не ги разбирам добре работите…

 14. Жириновски и либерализъм ха хаха хаха.
  Това е толкова нелепо ,все едно да кажеш,че Сидеров или Копейкин са либерали.
  Жириновски беше краен , фанатичен, преиграваше,но всъщност бе на служба към КГБ и многократно е заявявал публично,че за него Путин е цар .
  Мисиите му към КГБ могат да бъдат сравнени с тези на агент Върбан – Георги Жеков.Колкото ГЕРБ са прозападна партия,колкото ДПС са за права и свободи, колкото БСП е социална, толкова и партията на Жириновски е либерална.Дори и в КПСС е имало повече либерализъм отколкото при партията на Жириновски.

 15. Когато Господ иска да накаже някой,първо му взима акъла!Та така и на нашите путлярораZшисти-слаб им е акъла-лечение за поразените няма….само изолация и дезинфекция,друго не помага!

 16. Ilian Vassilev
  Имате вече кабинет на коалицията “Турски поток” – Радев, Борисов и Пеевски … министър на МВР – който е гаранция, че ще се купуват и манипулират избори, безнаказано. И ще пазят тайните им. Имат и служби, които ще правят рейдове, прокуратура, която ще обвинява за ОПГ, главен прокурор, който вече отстрани чрез заплахи главния секретар. Ще имат министър на отбраната, който да купува оръжия от САЩ за милиарди, за да купи индулгенции, и най-важното ще си имат и министър на енергетика – архитект и главно действащо лице в най-големите корупционни схеми – Турски поток, Булгаргаз-Боташ, разширението на Чирен, блокирането на Вертикалния Газов коридор.
  Защо избират сега Малинов и защо той е една от причините заради, които падна правителството Денков? Ситуацията е идентична с 2017 година, когато Борисов и Радев реализираха заедно тоталното изгонване на всякакво представителство на демократичната опозиция, за да мине Турски поток през Парламента. Сега настъпи критичния момент в реализацията на следващото ниво на Турски поток – прането на руски газ през Турция. Буквално преди дни, бе обявено, че Путин задържа визитата си в Турция за да “затворят” новата сделка, която ще пренасочи и малките количества, които сега минават през Украйна – около 42 милиона кубически метра за Австрия, Словакия през Турция. За това им трябва съгласието на България. А то при правителство Денков нямаше как да мине.
  Малинов е централната фигура в управлението и реализацията на газовите интереси на Русия, не случайно дойде след преждевременна смърт на предишния шеф на БТГ, който не беше особено сговорчив с Газпром. В разкритията на Елфите, в които той е главен герой, се видя, че Малинов лично се ангажира да защитава руските интереси преди българските, което е класическа държавна измяна. Увеличаването на газовите потоци през България ще ни превърне в единствената страна вход за руски газ в ЕС, а спирането на газовия транзит през Украйна ще отстрани и последния сдържащия фактор срещу нападения на Русия срещу газовата инфраструктура на Украйна. Тоест ще си довършат пъкленото дело да ударят Украйна в гръб.
  Идват тъмни времена, задкуилисието използа ППДБ за да влезе в Шенген и да пробута “приемливо” лице за Запада /направо да го излъже/ за влезнем в Еврозоната.
  След като не успя да изпере имиджа си – Пеевски и Борисов ще Орбанизират България – и неговия модел на проруски корупционен евроатлантизъм … Това е схемата на прокарване на руски интереси през България – с обилно информационно насищане с фасаден евроатлантизъм.
  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid0FhwMNJ2GwLXPxH9fU5mSxAGDi1C5jEW2ys37vzqcaQxKHBzKMATKMBA4ZaeXiUk8l?locale=bg_BG

 17. Струва ми се, че не вниквате в душевния свят на рашистите. Деветдесет и пет процента от тях са неудачници, лузъри, които неистово жадуват нов девети септември, посрещане на азиатските освободители /този път – на черноморския бряг/ с хляб и сол, метежи /злобата на роба/, “народно правосъдие”, експроприация, забогатяване без усилия, въдворяване на “гадните демократи, краварофили и еврогейци” в новоорганизираните концлагери и сдобиване със синекурни, но високи властови постове, като награда за преданост към матушката /нещо като АБПФК/! А останалите пет процента тарикати /петоколонници/ никой няма да ги “бомби”, защото не са “тъпи укронацисти”. Те ще бъдат в ролята на победители, каймака над плебса, префектите на “курицата-нептица”, а над тях ще бъде само бог-путин! И ще настане такъв живот, че само си викат “дано”! Пък ако вземат та се опънат гадните натовци – една две свръхзвукови и няколко “цар-бомбички” /евентуално ядренотактически/! Те, разбира се, предварително ще са се погрижили за семействата си – свят голям … Я ги виж кремълци – на ни един родата не е в Москва или Ленинград /за оттатък Урал да не говорим/. Майната ѝ на сбъркана България – за комуниста /путиниста/ отечеството е там, където е гювеча!

 18. за сведение на българските путинофили-ядреното оръжие коси наред,не подбира какъв ”фил” си.Видях и чух как Скабеева предложи”как шарахнем по Болгарию ядеркой”и не в някаква кабеларка,а по първия държавен телеканал.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.