Кафявият медиен рашиzъм е във въzторг от Главчев

Има един сигурен начин да се ориентирате, ако случайно се колебаете какво се случва в България чрез отдавна спазареното между ГЕРБ, ДПС и преzидента Радев тяхно служебно правителство.

Просто трябва да надникнете в кафяво-рашистките сайтове. Там в прав текст ще ви споделят, колко се радват на Главчев.

“Главчев буди симпатии” не може да сдържи радостта си “агенция” ПИК. Изразява я в заглавието си ( а то винаги е показателно за отношението към текста). За целта дава думата на един от най-яростните си постоянни коментатори, за когото любовта към рашиzма и омразата към всичко либерално и прозападно е въпрос на личен делириум.

 

 

 

 

 

Същото демонстрира още в заглавието си и “Труд”, рашисткият побратим на “агенцията”. Той пък преразказва неназовани политически наблюдатели, според които кабинетът, предлаган от Главчев бил балансиран и с експерти. Сред тях, видимо, е и фюрэра на въzраждане, чието мнение срещу свалената власт е ценно в този контекст и съответно цитирано.

 

 

 

 

 

Толкова по темата за това КОЙ е всъщност Главчев и каква роля му е възложена.

 

6 мнения за “Кафявият медиен рашиzъм е във въzторг от Главчев”

 1. На политическата сцена излезе едно зло , което не знам защо се подценява в предвид вредите, които нанася .
  Това зло се нарича И.Т.Н.
  Някак си акцента пада върху ГЕРБ и Възраждане, може би предвид анти-демократичният манталитет на лидерите им ,а И.Т.Н минават по в страни , между капките.Ако някой реабилитира ГЕРБ и ДПС то това са те,а ППДБ бе обвинена несправедливо в този грях.
  И.Т.Н не е направила нищо градивно за тези близо три години.Те носят съществена вина за свалянето на няколко правителства – на Кирил Петков,на Денков ,пък и на времето допринесе за свалянето на Костов повече от всеки друг.
  Това зло е за Президентска Република,но само ако президентът ще е Радев или Трифонов.Това зло искаше намаляване на субсидиите на партиите, защото знае че нито тяхната партия се издържа от тях ,нито ГЕРБ -ДПС.Това зло е символ на популизма.Това зло не отстъпва по лъжи дори и на Борисов.Това зло наложи сред българите погрешна представа за Демокрация.Това зло даде своят съществен принос за принизяването на политиката на едно улично ниво.Това зло прокарваше руските опорки за дестабилизация на ЕС , водейки активна кампания срещу ваксините,възпявайки и поощрявайки простотията на Джокович в Австралия.Това зло се опитва да превърне чалгата в символ на българщината, което е ужасно.
  Това зло от години се опитва да изкара ,че пошлото и просташкото е смешното .Мен пък не ме кефи хумора на Северо-Запада.И не само .Не ме кефи Северо-Запада въобще.Не ме кефят градовете, хората,говора,това че са комунисти и всичко.Не искам да акцентирам за това с какви очи се гледаше на подобни персонажи на времето на Синьото и на Кравай,но ще спомена ,че това е най-бедният край в Европа,че Враца, Видин и Монтана е трагедия.И въпреки това в центъра на Монтана пак стърчи монумент на един с шмайзер около 5 пъти по голям от местният паметник на Апостола …
  Повярвайте ми ,във възторг от Главчев е и това огромно зло.
  В заключение само ще добавя – да сте видяли скеч в Шоуто на Слави с Васил Божков,с Маджо ,с Любен Гоцев?Не сте,няма и да видите.
  Както и отрепките, които нападнаха Лорер никога не биха нападнали някой от тях.Не само заради мутантите охранители , с които разполагат, просто липсва желание.Та не случайно седят един до друг в парламента И.т.н. и Копейкин.Моля ви,не ги подминавайте с лека ръка и не подценявайте злото,на което са способни…

 2. Е, от атечествено-КЛЮКАРските атечествено-кафяви джендърски проZZт(итуиращ)и джендъри нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь , заедно с другата геЙнетична перманентна джендърсйа шлюха- петЮ СопольскиЙ , едва ли може да има нещо друго освен гнусните интригантствания , клюки и ЛЪЖИ , които да обслужват техните ТЪПькачьи бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ- “медиен” бизмесмемь , още от кафявите му клюкарски парцали , където наричаше сегашната си бандитска падруга Винету- бокоТИКВАТА, нали!
  И само заради “медийните” клюкарствания и слухове, “медийния” бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ ФАЛИРА КТБ , и така в България не останаха медии, а само атечествено-клюкарските джендърски кафяви шлюхи на дИбильян прасееФскиЙ, техният клюкарски ГЛаватарЬ , нали! Който беше ПРЪВ техен “колега” в клюкарския джендърски (д)жанрЬ, преди да предизвика клюкарския фалит на КТБ, нали!
  И след клюкарския фалит на КТБ, нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, и бай петЮ СопольскиЙ и (д)журналЬ – трупЬ , са само, платените с открадбатите милиардите от КТБ , клюкарски глАВАТАРИ на техния кредитен пирамидален клюкарски фараонЬ – дИбильян прасееФскиЙ! НАЛИ!
  И заради клюкарския “медиен” бандитизъм на тях и ТЪПькачьите им бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ България падна до “спешното” клюкарско 112 място по “свободата” на КЛЮКИте им , и затова САЩ трябваше спешно да отворят секциите на Свободна Европа за НРБь и орбанова Унгария!
  И оттогава всичките им “медии” са само платени фасади на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, включително БНТь и куРВшлуковь, мисирките на бокоТВ начело с геЙкимянЬ, и подлогите в НеТВ на дИбильян прасееФскиЙ !
  Навсякъде се ВИЖДА , че техните платени мисирки първо “канят” коментатори и политици на ППДБ, а после за завършек има само платени шлюхи от геЙрбь и ДпСь! А и всички “политически” “дебати” включват задължително по един представител на ППДБ и още няколко срещу тях, платени от бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, както за “допълнение” и още няколко платени патерици от кУпейкинь и иZZраждане, от атечествено-чалгарските маймуни от ИТНь, може и някой от БКПь , и никога без още една подлога на “маZZонската” зИльона фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, пратена от неговия “маZZонски” “майсторь” геЙрговь, пасоль-свинаря на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ!
  Това се видя и в “правителството” на главчевЬ, и там също има пак задкулисен представител на “маZZоните” на геЙрговь и зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, в лицето на кАмсАмолЬския шут караЙдимчевЬ , нали! И още фатмашки НЕзаконни “служебни” назначения, както при предишните служебни гълъбарници, съставени абсолютно незаконно от фатмашкия “съветник” по пътя на варненската контрабандна копринка-калинка !

  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на “медийния” бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ, одите на атечествено-КЛЮКАРските им атечествено-кафявите джендъри нИдялко ПИДЯЛковь и бай петЮ СопольскиЙ, одите на зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ви!

 3. Очавадно е, че борисов излезе от изолация: открито се надпреварват вече да го ухажват ДПС, иZраждане и и.т.н. Такова е засега съдържанието на парламентарната боклучийска кофа и вонята от нея ще става все по-силна.

 4. Главчев нали декларира, че ще предложи неопетнени експерти при приемането на мандата от пРезидента Радев, за които той нямало да се срамува? Как пък нито една мисирка не му припомни това негово обещание при представянето на проекто кабинета, щото нали …. вътрешния министър Калин е чист като сълзица!

 5. Кафявият медиен рашизъм, друго няма какво да направи, защото това е неговата среда. Ако фекалния хабитат в който вирее и се множи изчезне, ще изчезне и той !!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.