Печелят в Словакия, но орбанистите се умълчаха и у нас

Унгария се тресе от протести срещу орбанизацията, но изповядващите преклонение пред Орбан у нас се правят на “ни чул, ни видял” като в онази фреска филмова комедия с Луи дьо Финес в ролята на глуповатия  полицай. Беше много популярен тук във времето, когато за българските милиция се споделяха смешки само на битово ниво между добри познати. 

Орбанистите у нас продължават да сатанизират унгарския евреин Сорос като някакво универсално зло.

 

 

 

 

 

На страната са на истинския злодей Путлер, който се опитва да унищожи една многомилионна европейска държава и заплашва света с Трета световна война.

Нито Нинова, събрат по сестринска линия на Георги Марков в обранизма, нито самият автор на хвалебствената книга за Орбан, обелват дума за ставащото в Унгария.

 

 

 

 

 

 

 

Взимам повод от нарастващата вълна от обосновани подозрения, че хитруващият руски орденоносец от Банкя се опитва да върви по стъпките на Орбан, който преживя падения, но се завърна за дълго във властта. За физическата прилика между двамата коремлии, наддали десетки килограми след преяждането с власт, няма да споменавам.

Словакия се сдоби снощи с президента на проруски позиции Пелегрини, наричан “словашкия Орбан”. Но май няма голяма радост в лагера на имитаторите на тартора Орбан, заплашен от съпротива в леговището му.

Въпросът, който е най-интересен в нашия случай, е свързан с факта, че срещу Орбан в Унгария се изправя негов бивш “кадър”. От времето на Янош Кадър, комунистическият шеф на съветската колония Унгария, не си спомням случай на подобно клониране с опасност за политическото лидерство в тази европейска държава.

А у нас кога?

Кога в България срещу орбаноподобния руски орденоносец от Банкя ще се намери вътрешна съпротива, която да помогне на страната ни да се освободи от натрапената й персонална доминация на един примитивен по образование и манталитет майстор на манипулациите, спекулациите и излагациите, застанал като чеп за зеле ( по неговия до скоро Вежди Рашидов) на входа и на изхода на българската бъчва с проблеми, втасали до степен да няма каквото и да било решение без неговото благоволение?   

17 мнения за “Печелят в Словакия, но орбанистите се умълчаха и у нас”

 1. Търси се натриев бензоат! Калиевият сорбат не можа да свърши работа.

 2. Това тотално гнусно дерЬмо геЙоргиЙ марковичЬ защо праща други в Украйна?
  Зеленски каза вчера, че не иска да усложнява положението с разполагане на чужди войници в Украйна.
  Но виж неговият альфа-ТУПькачЬ
  им Хуйло, и на новият ТОТАЛитарЕН атечествено-ПОПУЛИСТки бандит и сводник бай ОрбанЮ рублоядскиЙ, иска още пушечно мЯсо за агресията в Украйна! Така че тоя гнусен параZZитЬ геЙоргиЙ трябва да отиде да му помогне и да направи нещо “полезно”, поне един път в гнусния му животец на вечна подлога на властовите му ТЪПькачьи, на всичките !
  Заради тоя истински УРОДь в България нямаше ЛУСТРАЦИЯ , защото той е доноснически агент, и заради собствената си продажна кожица не позволи да се лустрират неговите сводници от КДСь! Доживотен лизач и обдухвач на неговите гасудари , винаги и навсякъде! Дори и на неговия доноснически “колега” – агенть БудаХари!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на маджарския ти путлерастки агенть бай ОрбанЮ рублоядскиЙ, оди на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло ви @

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ви!

 3. Г-н Инджев, едно малко уточнение. Във великия цитиран от Вас филм Луи дьо Финес е в ролята на бракониера (Язовеца на български, ), а глуповатият селски полицай, който го преследва, е Паржу.

 4. Излезе “дългоочакваният” план на Тръмп за “край” на войната срещу Украйна.

  WP: Планът на Тръмп за край на войната – дава Крим и Донбас на Путин

  Нашето “Тръмп Общество” вероятно вече се е подмокрило от вълнение, и още от другата седмица започва демаржовете с фанфари за плана, любезно поканено в нашенските “свободни” и хич не-зависими медии!

 5. Говори красивото лице на Промяната Лена Бориславова:
  https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/lena-borislavova-dokato-ot-imeto-na-gerb-na-masata-za-pregovori-sjada-g-n-deljan-peevski-nie-ne-mozhem-da-prodalzhim-razgovori-s-tjah.html
  Веднъж и аз да похваля ьТВ, защото озаглавиха видеото с най-важното й послание:
  “Докато от името на ГЕРБ на масата за преговори сяда г-н Делян Пеевски, ние не можем да продължим разговори с тях”.

 6. Орбан сдухва Унгария и това няма как да се размине в дългосрочен мащаб. Същото ще е и с Фицо, но има ли толкова време за преодоляването им? Времето е основния фактор. За неподготвените няма време. Едва ли някой в Унгария си дава сметка, че в подземните политически пластове в Унгария корените на руската власт са още по- надълбоко. Били християни… Да не поискате да повярваме, че сред католиците няма руски агенти? Всичко християнско се прояжда и се поставя в служба на камъка, от където посочват следващия народ за сдухване. Докато някои се омайваха по Орбан други се настаняваха в Унгария като автоимунно заболяване. Скоро много хора ще започнат открито да служат като натиснати бутони, дори и най- отявлени антикомунисти, защото са програмирани полезни идиоти. А уредбите ще пускат нежните песни за съгласие и човечност.

 7. Към Импровизатор:

  Запазвам си правото да слагам Орбан (и не само него) в каквото изречение реша. Така че се надявам да не се превръщате в поредния кандидат да коригирате всяка моя теза- в случая с императивен тон дори.
  Освен това злодеят с повече възможности, какъвто е Орбан, е винаги по-опасен от примитивния злодей. Това не ме кара да се възхищавам на по-обиграния и можещия.

 8. Към

  Импровизатор
  08.04.2024 в 10:26:

  Това са все ЛЪЖИ, бай ОрбанЮ рублоядскиЙ е отдавна на корупционни и шпионски зависимости и подчинение на Хуйло, а даже и на руската мафия , контролирана от КГБь.
  И не, бай ОрбанЮ рублоядскиЙ винаги се грижи само и единствено за себе си и на бандитската му “партийна” шайка . Ето и оня ден излезе поредния от БЕЗбройните корупционни скандали с бай ти ОрбанЮ рублоядскиЙ.
  Той е окупирал всичко в Унгария, ТОТАЛитарНО!
  И само за сраМнение вече Румъния е пред Унгария, която беше пред всички източноевропейски савецки колонии, преди бай ОрбанЮ рублоядскиЙ да окупира Унгария! А и всички екстри от Брюксел са без негово участие при приемането им в ЕС и Шенген.
  Така че не разпространявате пропаГАДность за путлерасткия агент Орбан!

 9. Господин Инджев,

  Ако ми позволите, искам да благодаря, че ми припомнихте за това свинчуго( свинчуго – резултат от съвкупление между свиня и влечуго) Марков. Почти го бях забравил. Не случайно го показвате… Дано има кой да схване.
  Моля да ме извините, но не мога да отделя допълнително внимание на това което сте написал, защото “фърчът” коментариии. 🙂

  С Уважение,

 10. Орбан е също толкова продаждна к..ва и само витиеватият му стил го разграничава от нашият чобанин. Но естествено това е само за проформа за пред селянията, които религиозно му вярват (в провинцията съм чувал да го наричат “Моят Орбан”!!!) и ако реши да каже “От утре млякото ще бъде черно” клакьорите му още днес ще заскимтят -Ама то никогаж не е било бяло. Обръщането му на 180 градуса спрямо предишни политики е също така характерно, но става много по-плавно и засекретено. В последно време просто повече хора и афери разкриха уличаваща информация и натрупаните детайли помагат на политически несигурните да вземат страна. Твърдото ядро (П)фидесари нямат оправия, там настройката е хардуайъд.

 11. Когато те “пращат” на фронта като форма на наказание говори мого за морала на изпращащия. Украинците не воюват рамо до рамо с престъпници и крадци… Техните военни стават герои.

  Окупаторите от руска страна обаче си о/стават мародери.

 12. Павле, кой или какво искаш да консервираш?
  Дали Орбьо. дали комунягите на Кадър или българските слосторници?
  Не разбирам къде търсиш влиянието на химията?
  Boris

 13. На пръв поглед се отклонявам от темата, но в дълбочина не е така.
  От години настоявам, че реформите трябва да започнат от МОН. За мое съжаление всички повече или по-малко демократични правителства по необясними причини загърбваха темата. В резултат – от 1990-та моделът, който уж разграждаме успя да избълва две поколения промити мозъци. Скоро по тази тема изчерпателно се произнесе проф Келбечева. И ето тази заран “с половин ухо” подочух по Нова ТВ за някакво изследване на европейски експерти, от което става ясно, че “В България от родените преди 18 години почти 50 процента нямат завършено средно образование … а от дипломираните, 37 процента са функционално неграмотни”. Електоралната армия на боко, шиши, копейкин и славуца е гарантирана за поне 20 години напред! Ще имаме Парламент, но няма да сме парламентарна република! Моделът е ясен – и в путландия имат парламент …

 14. Малко инфо за някои атечествено-конZZрватиVVни орбанисти , путлерасти и туземните им падруги и платени четирихилядни рублоядски шлюхи и зомбирани НЕграмотни полезни идиоти :

  https://bird.bg/kremlin-kompromat-for-orban/

  В Бърд имат и други интересни материали за НЕграмотните туземни орбанисти , ТрУмПистЬи , путлерасти и всичките атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-конZZрватиVVни атечествено-путлериотски
  лумпени и патреотари :

  https://bird.bg/?s=%D0%9E%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD+

  “Приятно” четене !!!

 15. @ Boris:
  Като че ли си пропуснал да прочетеш последното изречение от есето хили не си си направил труда да вникнеш в смисъла му.

 16. до Павел Тинков,
  от последното изречение относно чепът на кацата за зеле(ва чорба), на която предполагам само един е недостатъка, че мирише на пръдня, не можах да обособя изречението ти.
  Чудех се, дали „миризмата“ на споменатите може да се отстрани със сорбата?
  Просто прекалено се задълбочих в химията, и не можах да оценя вица.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.